Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja og Sinisa kan stykke en solid defensiv sammen. I Torino er han ikke pålagt at underholde heller.
Skrevet af Magnifico
De herrer milanisti,

Håber på jeres deltagelse i tipskonkurrencen for Serie A-sæsonen 2016/17.

Der tippes (med 1X2) på samtlige kampe i hver runde, startende på lørdag.

Det er både sjovt og udfordrende :-)

Hvis I er friske, så tilmeld jer i den gamle tråd: Serie A Tipstråd 2015/16.

Kommer der min. 10 tippere, starter jeg den nye tråd for den nye sæson.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Ser ud til at Juventus har held med at forpurre dealen omkring Bentancur. Der er stadigvæk er døgn at køre på men meldingerne rundt omkring er negative.

Galliani kører 31årige Jose Sosa klar som alternativ. Milan er enige med både spiller og Besiktas på et beløb på 7.5mio.

Hvor tamt...
Skrevet af Bishop
Ville han ikke passe bedre ind som en erstatning af Montolivo, han ser jo ud til at være garant for en god hånfuld assist og også rimelig målfarlig, men ikke ligefrem en spiller for fremtiden.

Jeg tror og håber på at det mere er et bluf for at få Boca ud af starthullerne.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Maldinini
Var det ikke real Madrid der var ude efter Bentancur tidligere på året?
Skrevet af Lentini
Ja, Sosa kommer ihvertfald til lægetjek i aften. Så vi må jo gå ud fra at han snart præsenteres som ny spiller. Som nævnt tidligere så har jeg svært ved at placere ham på banen i den måde Montella gerne vil spille på. Han var ingen succes i hverken Napoli, Bayern eller Atletico. Derimod havde han succes i Metalist som højre kant og var desuden kaptajn.

I Besiktas har han været 10eren og har fodret Gomez voldsomt.

Men det er en mand Montella selv har peget på. Et eller andet sted vil man nu kunne spille diamanten. Yderligere kan han vel dække begge kanter i den 4-3-3 vi har spillet og tilmed også Jacks position.

Så en meget alsidig spiller. Men hvorvidt han rykker os nogle steder er jeg godt nok i tvivl om.

Desuden mistænker jeg Galliani for at tage Sosa, fordi Mendes har tilbudt ham El Ghazi. Så kan han få 2 istedet for at insistere på Bentancur. Klassisk Galliani!
Skrevet af Lentini
Matri i øvrigt "solgt" til Sassuolo. Ham giver vi vel også bare væk gratis.
Skrevet af Great Milan
Jose Sosa er et kanon godt køb! Manden førte Besiktas til det tyrkiske mesterskab i fællesskab med Mario Gomez. Han spillede 31 kampe, scorede 7 mål og sørgede for 12 assists - altså stod han bag 19 mål ud af de 75 mål Besiktas scorede. 75 mål er mange mål i den tyrkiske liga. Vi skal faktisk tilbage til 2010/11 sæsonen for at finde et mesterhold, der scorede flere mål i den tyrkiske Superlig.

Efter min mening bliver han vores bedste midtbanespiller, når han kommer til (imorgen) formentlig. Ja, jeg synes faktisk også, at han er bedre end Bonaventura. Udover hans kreative evner og sublime overblik er han også en fantastisk frisparks skytte. Helt klart et godkendt køb af Milan, som her og nu skal bruge dygtige spillere med erfaring, så vi hurtigt kan komme frem i tabellen. Skal vi ikke også tænke på fremtiden? Jo, det har vi så også gjort ved at sende Alex og Mexes væk. Desuden trækker ankomsten af Gomez og Lapadula også ned på gennemsnitsalderen.

Jeg spår Jose Sosa en stor sæson i Milan, hvis Montella giver ham masser af spilletid fra starten af sæsonen. Og at han ikke bliver skadet naturligvis.

P.S.: Dagens bedste nyhed står Matri for. Elendigheden som aldrig burde spille for Milan, er endelig skiftet til Sassuolo.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Sosa giver ihvertfald Montella noget fleksibilitet, som det mindste. Med Sosa kan han ret beset kaste sig ud i flere varianter indenfor 4-3-3 og 4-4-2, som kan benyttes i kampene også, hvis udgangspunktet ikke fungerer.

Imo skal man forsøge spille spillerne i deres bedste position, eller rette element så at sige, og såfremt Sosa er tiltænkt en starter ville en diamant give mening. Så må Niang og Sosa dække lidt bredere i den defensive organisation.
Skrevet af Rossoneri
Det ville egentlig undre mig meget hvis ikke Sosa var tiltænkt 8eren, så vi har en midtbane med ham, Montolivo og Bonaventura.

Omkring selve transferen, så er det muligvis perspektivløst. Omvendt får vi en færdigudviklet spiller, som må forventes at kunne præstere på et højt niveau fra første dag.

Det er klart at Bentancur kunne være rigtigt interesant. Omvendt har vi nu brig for nogle "sikre" kort for at vende skuden.

Sosa blev årets spiller i Tyrkiet sidste år og passer rigtigt godt ind i Montellas filosofi.

Som Lentini er inde på, har han også en alsidighed der kan blive yderst vigtig over en lang sæson.

Jeg tillader mig at synes at det er en god transfer. Med en tilgang af El Ghazi også, synes jeg efterhånden det ser fornuftigt ud (uden at være overbevisende).
Skrevet af MaggiMagg
nu har han fejlet i serie a før. men håber da montella kan få ham til at fungere. sørgelige tilstande :/
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Du kan sagtens vise dig at få ret. Montella spillede trods alt med Aquilani, Valero og Pizarro på en og samme tid i Fiorentina. Allesammen teknisk stærke typer med den primære force i det fremadrettede spil.

Jeg skal nok bare vende mig til Montellas boldmassage hvor filosofien er at dominere modstanderen med teknisk boldomgang. Og umiddelbart vil jeg mene at man får mest ud af Bacca når han har en second striker flakkende omkring sig, eller en 10er til at støbe boldene for ham.
Skrevet af Lentini
@ Magg

Spillestilen i Napoli bekom ham nu heller ikke vel. Hamsik havde patent på den offensive midtbane under Mazzarri og kanterne var jo wingbacks.

Simeone er meget glad for ham. Han har tidligere rost hans personlighed, så vi kan da håbe på lidt cojones.
Skrevet af MaggiMagg
savner de dage hvor der blev lovet et stort navn og næste dag ankom nesta. de gamle gode dage.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg kunne ikke være mere enig.
Jeg er meget uforstående overfor Montellas insisteren på at spille 4-3-3 når andre konstellationer giver væsentlig bedre mening.

Som du nævner er Bacca bedre med en makker. Nis g er bedre helt fremme i forreste geled. Det samme gør sig gældende for Lapadula og Adriano.
Jeg kan simpelthen ikke få øje på ideen i at spille med wingangribere.

Men - der er jo nok en grund til at han er træner og ingen af os er det (endnu)!
Skrevet af Rossoneri
Nis g = Niang (omend førstnævnte luder OK fedt)
Skrevet af Lentini
Hehe - Nis G it is.

Udover hvordan Montella vil positionere Sosa er Bacca for mig det mest spændende. Han har nogle klare færdigheder og nogle klare mangler. Montella skal som træner indstille sig på det materiale han har, og det kan han blive nødt til med Bacca.
Balancegangen er dog ikke at ændre for meget så det hæmmer hele holdet.

Jeg regner i øvrigt med en storslået trænerkarriere hos HB Køges tredjehold.
Skrevet af Bishop
Jeg er altså ikke sikker på at Jack er tænkt som fast mand på midtbanen, jeg tror at han kommer til være med længere fremmme i en 4-3-3 hvor de 3 forerste bliver Jack, Bacca og Niang og på midten bliver det så Berto Monto og Sosa. Det er i hvert fald mit bud på opstillingen mod Torino. Ikke nødvendigvis MIN ønskeopstilling dog.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Tror du? Sosa får jo ikke engang en uges træning? Vil virke lidt desperat at kaste ham for løverne med det samme.

Jeg tror på Suso fremfor Bertolacci med Jack på midten.
Skrevet af Bishop
God point med med Sosa, hvis ikke ham så bliver det Kucka, stadig med Jack på venstre wing. Jeg har bare svært ved at se for mig Montella ikke starter med at spille 4-3-3, og Jack synes som stærkeste kort på venstre wing. Suso er han ikke bedst på højre side?

On another note så er jeg selvfølgelig enig i at materialet ikke umiddelbart ligger bedst til 4-3-3.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0