Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Nej nej - jeg tror skam også vi lægger ud i en 4-3-3. Jeg tror bare tridenten på top blir Niang, Suso og Bacca.

Jack virker det til at skulle have en playmaker rolle fra en mezzala-rolle, hvor han skal være hovedarkitekten på sidste tredjedel, mens Montolivo skal fortsætte i rollen som igangsættende distributør.

Så er det bare om Montella vil bruge Bertolacci eller Kucka fra start. De tilbyder jo noget forskelligt. Følger vi Montellas filosofi til punkt og prikke, så vil jeg give dig ret i at Bertolacci vil være det naturlige valg. Han har dog ikke givet nogle garantier i opstarten. Kucka får man dynamikken og løb gennem kæderne mod en defensiv modstander som jeg forventer Torino vil være.

Jeg dør indeni hvis Poli starter... Så hellere Zanellato.
Skrevet af Lentini
Hmmm Sky mener ikke vi er færdige med midtbanen. Fernando fra City og Diawara fra Bologna på tapetet. Jeg ved sgu godt hvem jeg ville vælge af de to..

Så er der Kovacic. Real vil kun sælge og ikke udleje.
Skrevet af El Rifle
Poli får rigtig svært ved at spille sig på holdet i år, han besidder ingen tekniske kvaliteter, og kan ikke spille i små rum som Montella gerne vil. Der må man sige at Montolivo og Bonaventura passer perfekt.

Bertolacci er også en dygtig spiller, men det er som om at han mangler selvtillid?

Sosa er et okay køb, jeg ønskede dog en spiller med lidt fremtidsudsigt i. Min drøm var Sissoko fra Newcastle.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Hvis Rosso får ret i sin antagelse omkring Sosa på en mezzala vil Poli være efter Sosa, Jack, Bertolacci og Kucka. Montolivos rolle kan han ikke finde ud af.

Han har yderligere et år tilbage af sin kontrakt. Hvis det er muligt kan vi ligeså godt skippe ham videre og lade Zanellato dække hans rolle. Niveauforskellen er ikke mærkbar og yderligere vil Zanellato eller Locatelli for den sags skyld være billigere i løn.
Skrevet af Rossoneri
Hvad sker der i øvrigt med Mauri? Ham ser jeg egentlig passe meget godt ind i Montellas planer.

@Bishop
Montella har gjort det ret klart at han ikke ser Bonaventura på wingen. Derimod skal han være hans "Valero" på midten.
Jeg er ret overbevist om at det er der vi får ham at se, alternativt på 10eren hvis vi skifter lidt i formation.

Tror også at Suso og Niang (Nis G) får chancen - med mindre Adriano bliver belønnet for en god indsats mod Freiburg.
Skrevet af Pirlo21
Jeg må da indrømme at jeg havde fortrækket Bentancur fremfor Sosa, udelukkende pga udviklingspotentialet Bentancur har! Så jeg håber vi laver en aftale med ham for næste sæson.
Når det er sagt så er jeg bestemt tilfreds med Sosa, når nu Valero ikke kunne hentes. Sosa vil gå ind og styrke vores midt fra dag et og han kommer med stor selvtillid efter en rigtig flot sæson i Besiktas. Jeg ser ham passe rigtig fint til vores 3 mands midt og måske betyder det på sigt at Jack kommer ud på kanten igen.

Endvidere vil jeg påpege at transfervinduet stadig er åben og der går rygter om at vi leder efter en forstærkning mere til midten. Så mon ikke vi lander en spillere mere.
Håber Mauri lånes ud og måske også Locatelli.
Skrevet af Lentini
Agenten for Diawara har overleveret et bud fra os på Diawara. 3,5-4mio for lån med ret til køb. Bologna vil kun sælge permanent. Så hvis Galliani vil noget her skal han ændre det til tvungen option - det kan man så håbe han gør istedet for jagte Fernando som alternativ da det igen er kortsigtet og ydermere væsentlig dyrere lønmæssigt på en spiller der har sin optimale position samme sted som Montolivo.

Kom nu, Galliani - lidt perspektiv på sagerne for pokker.
Skrevet af Pirlo21
Diawara ville være et drømmekøb for mig, ham er jeg helt vild med. Syntes hans talent skinner meget stærkt, håber vi lander en leje aftale med tvungen køb. Så kan de låne Mauri.
Skrevet af Bishop
"Montella har gjort det ret klart at han ikke ser Bonaventura på wingen. Derimod skal han være hans "Valero" på midten.
Jeg er ret overbevist om at det er der vi får ham at se, alternativt på 10eren hvis vi skifter lidt i formation."

Nah det er jeg nu ikke enig i, han har udtalt at grunden til at han har prøvet Jack af på midtbanen er at han godt vidste hvor godt han præsterede på wingen. Altså samme scenario som med Adriano osv. Men nu når Jack også præsterer ganske godt på 3 mands midtbanen så vil jeg slet ikke udelukke at han bliver brugt der, jeg tror det dog ikke.

Som 10´er tror jeg ikke Jack bliver brugt, han har i snart mange kampe vist at han fungere bedst ude på venstre side.

Nu har jeg ikke set så mange kampe med Suso, men fungere ikke både Niang og Suso bedst på højresiden?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Der er nu ikke så meget at være enig eller uenig i - det er hvad Montella siger. Hvad du, jeg og andre i dette forum synes, er naturligvis en ganske anden sag.

Niang har selv udtalt at han fungerer klart bedst på toppen (hvilket "tallene" også understøtter). Skal han spille på kanten, vil han helst spille i venstre side så han kan trække ind i banen.

Jeg sidder stadig tilbage med en fornemmelse af at vi ikke (primært) kommer til at spille med wingangribere.
Med den nyligt opståede snak om Diawara (og generalt en ekstra mand til midten), vil der igen være noget der numerisk ikke hænger sammen.
At spille med en 10er og to angribere, ville gavne samtlige spillere i den offensive kæde, pånær Suso.
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Jeg er i øvrigt enig med dig i at Bonaventura har gjort det rigtigt fint som venstre midt / wing. Det er dog vigtigt at notere sig at Montella benytter sig at noget anderledes typer på de pladser, end vi var vant til under Mihajlovic.

Det ville give rigtigt god mening hvis tanken var at spille Bonaventura, Montolivo og Diawara på den centrale midt, med Sosa foran dem og Niang og Bacca helt fremme.
Ellers giver et køb af både Sosa og Diawara i hvert fald ikke meget mening.

Mon ikke også at Kucka snart genforenes med Miha, så der bliver plads til nogle af talenterne som Mauri og Zanelatto.
Skrevet af Bishop
"Der er nu ikke så meget at være enig eller uenig i - det er hvad Montella siger. Hvad du, jeg og andre i dette forum synes, er naturligvis en ganske anden sag."

Nu referere jeg jo også direkte til en udtalelse fra Montella der understøtter at han også ser Jack som en spiller der kan figurere på "wingen"

Så det er noget pjat at opstille det så sort/hvidt som du ønsker, Montella kommer med mange udtalelser der hver især kan tolkes forskelligt.

Correct me if i´m wrong, men Niang har da mere end en gang tidligere optrådt på højre wing, uagtet hvad hans præferencer så ellers måtte være?

"Jeg sidder stadig tilbage med en fornemmelse af at vi ikke (primært) kommer til at spille med wingangribere.
Med den nyligt opståede snak om Diawara (og generalt en ekstra mand til midten), vil der igen være noget der numerisk ikke hænger sammen.
At spille med en 10er og to angribere, ville gavne samtlige spillere i den offensive kæde, pånær Suso."

Nu skal det blive spænderne at se hvad vi ender ud med af spilertilgange, men hvis der bliver hentet endnu en forstærkning til midten frem for en af wing pladserne, så ligner det da unægteligt at vi bevæger os væk fre 4-3-3. Hvis det er planen, så virker det dog mystisk at Montella ikke har forsøgt sig med dette i nogle af træningskampene?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja præcis. Skulle Diawara blive sikret har vi nærmest en overflod af spillere på midten. Sælger Galliani så Suso til Celta vil ligningen gå op - jeg tvivler dog oprigtigt på at de ser det på samme måde som vi gør.

Der vil ihvertfald være et utal af fleksibilitet i den trup på hvordan man kreeret offensiven.
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Niang har bestemt været brugt i højre - dog med meget blandet succes. Da han var i Genoa blev han brugt helt fremme, hvilket også var der Mihajlovic primært brugte ham.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Helt enig - lad os bare komme af med Suso og få lidt penge i kassen.
Med Sosa Niang og Bacca som de tre forreste, vile der være masser af fleksibilitet idet både Niang og Sosa (som du tidligere har skrevet) også kan bruges på begge kanter.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes stadig, det vil være fjollet at sende Suso videre med tanke på hans gode sæson i Genoa, hans gode preseason i Milan og så også, at Milan kun vil få håndøre for ham.

Den centrale midtbane er jammerlig, og Milan skulle hellere bruge pengene på en god central midt end på Sosa.

EDIT: Pres Fiorentina for at få Badelj. En midtbane med Bonaventura, Badelj og Kucka vil godt kunne begå sig.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Tja - ud fra den måde Galliani køber ind, så køber han spillere der fitter til en diamant, hvilket overflødiggør Suso. Men som jeg også skrev tidligere så er det meget muligt at vi spotter en ting, mens Galliani har set noget helt andet (som vanligt).

Sosa må bevise sig. Men pt er jeg mest nysgerrig efter hvordan Montella blander det hele sammen.
Skrevet af Bishop
Diawara lyder næsten for godt til at være sandt, mon ikke der blevet skrevet om ham i et par dage, og så ender vi med signe El Ghazi, og så er vi tilbage ved en klassik 4-3-3.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Pres Fiorentina for at få Badelj. En midtbane med Bonaventura, Badelj og Kucka vil godt kunne begå sig.

Kucka er vel sagtens den spiller der mindst passer ind i Montellas filosofi. Det ville undre mig meget hvis han var at finde i klubben når vinduet lukker i.
Skrevet af Lentini
Det tror jeg nu nok Kucka skal være. Men Poli... Jeg vil næsten begræde hans afgang, idet jeg ikke vil have mit yndlingsoffer at smide alt skylden på længere.
annonce
0