Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Hvis det er rigtig @Bishop, kan et salg til den pris aldrig komme på tale!
Så er jeg mere rolig, Chelsea skal op med en hel anden sum for at få ham.
Skrevet af Pirlo21
En bruger skriver følgende på milantifosiside ang romagnoli;
Så vidt jeg husker er det en procentsats over de 25 mio euro, der skal videre til Roma. Kan ikke huske hvor meget og mener det varierede mellem 15 og 30 %. Så de første 25 går rent til Milan. Alt derover skal deles med Roma. Lad os sige det er 30% de får. Så ved et bud på 40 mio euro vil de 15 mio euro skulle deles, så Roma får 4,5 og Milan 10,5. Så en salgspris på 40 vil betyde 35,5 mio euro til Milan ved 30%. Derudover er der nok variabler ved bonusser osv.
Skrevet af Martinovic
Pengene vil være gode for Milan, men omvendt kan Romagnoli være en del af Milans forsvar de næste 10 år.

Er det 200-250 mio. kr. værd? I mine øjne et klart nej.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Bah vi skal ikke dele noget med Roma. Behold ham!

Den havde jeg alligevel misset, at Roma fik nogle % ved salg udover de 25mio. Med det i mente så hopper jeg klart over på nej-skålen. Jeg var ellers ude i noget på the greater good for Milan fordi spillere som Caio, Paredes, El Ghazi allesammen er omkring de 22-23år og dermed har udviklingspotentiale plus holdet blev bredere dækket ind.

Schalke er desuden hoppet på Bentaleb båden istedet så Stambouli er åbnet op igen. Så hellere lej ham og behold Romagnoli.
Skrevet af Rossoneri
Skal vi cashe ind på nogle spillere, bør det være Suso og Kucka.
Til gengæld kan vi hente El Ghazi (som jeg ser mere som en Montella-type end Suso) og Stambouli på lån (da Kucka formentlig er udset en reserve-rolle).

Det ville være helt håbløst at sælge Romagnoli for et beskedent profit. Han har potentialt 14-16 år i trøjen endnu.
Skrevet af Lentini
Iflg Gazzetta dello Sport er Montella dog heller ikke med på ideen.
Skrevet af Great Milan
Fossa dei Lione

"Great Milan, han var vores bedste forsvarssspiller sidste sæson, det er indiskutabelt. Du er vitterligt den første, jeg hører, der siger han ikke er det værd. Jeg nægter at tro på, at du er Milan fan eller ser deres kampe."

Og hvad siger det, at han er vores bedste forsvarsspiller? Intet! Bonaventura var vores bedste midtbanespiller sidste år, hvad siger det? Intet! Hvorfor? Fordi begge spillere stadig har underpræsteret i sidste sæson. Synes ikke det er nok for et hold som Milan, at deres spillere kun performer i 50% af kampene. Romagnoli faldt tit ud i kampene, selvom han naturligvis også havde nogle gode kampe. Alex gjorde det mindst lige så godt som ham sidste år trods hans alder og skader taget i betragning. Milan har i dag kun èn verdensklasse spiller på holdet, og det er Bacca. Donnarumma har et kæmpe talent, ja vel nok det største målmandstalent efter Buffon. Han er godt på vej til at blive kaldet verdensklasse. Kommende italiensk landsholdsmålmand. Ham og Bacca er de to spillere vi under alle omstændigheder ikke må sælge. Vi må bygge holdet op omkring disse to. Alle andre kan smutte hvor de vil hen. Til din orientering så jeg samtlige Milan´s kampe sidste sæson, som jeg gør hver eneste sæson. Selv pokal kampene ser jeg.

Grunden til at Chelsea nu smider 40 mil Euro på Romagnoli, skyldes en desperat Conte, som allerede har fået afvist bud på Bonucci, Chiellini, Koulibaly. Hvis Romagnoli heller ikke ryger til Chelsea, så skal Conte nok byde på Maksimovic.

40 mil Euro er fristende. Problemet er bare, at vi er så tæt på transfer stop. Mustafi er på vej til Arsenal, og Maksimovic vil Torino nok have mindst 30 mil Euro for, da vi er så tæt på transfer stop datoen.

Jeg udelukker ikke, at Romagnoli kan gå hen og blive rigtig god for Milan, men jeg er utilfreds med hans performance sidste sæson. Det kan han gøre bedre (forhåbentlig). Måske kan det hjælpe ham, at spille side om side med en erfaren, god og stærk midterforsvarer a la Silva typen.

Dog fatter jeg ikke, at man ikke siger til Honda "du er ikke længere en del af fremtidsplanerne for Milan, så du bør finde dig en ny klub". Så kan det være han siger ja tak til Sunderland´s 10 mil. Euro. Det er i min bog 9 mil for meget for ham. Penge lige ned i transfer kassen til køb af andre spillere. Alle på midtbanen udover Bonaventura og Sosa må gerne skride, især Montolivo, Honda og Bertolacci.

Grande Milan!
Skrevet af Bishop
"Til gengæld kan vi hente El Ghazi (som jeg ser mere som en Montella-type end Suso) og Stambouli på lån (da Kucka formentlig er udset en reserve-rolle)."

Jeg forstår simpelthen ikke iveren for at skille sig af med Suso når alternativet ikke er bedre. Suso har været med hele sommeren, han kender træneren og systemet, han har tilmed gjort det ganske godt. El Ghazi vil være en helt ny spiller man skal få til at passe ind, hans niveau beretter på ingen måde til det sats det vil være at bytte med Suso. Hvis vi snakkede om at vi kunne hente et stort talent eller en etableret spiller der havde præsteret mærkbart bedre end Suso over en længere periode så gav det bedre mening. Men sådan ligger landet jo ikke, at bytte middelmådighed med ubekendt middelmådighed bliver aldrig min kop te, og ærlig talt så har vi set uceaner af eksempler de sidste par år på at det heller ikke er specielt lønsomt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
I øvrigt forstår jeg ikke, at man ikke henter Caceres, der står uden klub?! Han er da mega god og hård at spille overfor. Milan har ikke endnu ikke fattet at købe spillere ind. Nu ryger han nok til enten Napoli, Inter eller Roma. Utroligt man ikke kan se disse spillere.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hvis vi skulle have El Ghazi ind skulle det være på bekostning af Honda. Mht lønningerne er Honds og Diego Lopez de to spillere som skiller sig ud i toppen af lønningslisten, fordi de begge ikke ser ud til at være Montellas foretrukne. Ergo ville det være fint hvis Galliani gad sætte en indsats ind imod at få dem væk fra klubben. Der kan jeg være tilbøjelig til at give GM ret, hvor man ganske enkelt siger til spillerne at de skal væk.

Det har Galliani bare ikke just været videre god til de seneste sæsoner hvor vi længe har hængt på dødvægt.

Mht Caceres kan jeg undre mig over at han har gået hele sommeren uden at finde en ny klub. Man ved hvilket niveau han repræsenterer, så spørgsmålet er om man har tvivl omkring hans fysik eller han ganske enkelt vil have for meget i løn. Fordi det kan da undre han har gået fri i så lang tid.
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Jeg forventer at vi kunne komme ud med et plus ift Suso.

Torino kampen viste, for mig, også at Suso måske ikke passer så godt ind i Montellas system.
Jeg anser Suso som en type meget lige SES. Altså med udgangspunkt meget bredt i banen og derfra trække ind i banen.
Den del er han rigtigt god til. Når han har sit udgangspunkt mere centralt, synes jeg tit han kommer til kort.
I Montellas system er der ikke tale om wings men i højere grad dybe angribere med meget frie roller.
Den bekrivelse passer bedre på El Ghazi end den gør på Suso.

Personligt så jeg egentlig hellere at vi hentede et mere etableret navn (jeg har kastet et par stykker op tidligere i tråden). Jeg ville fx være fan af at se Jovetic eller Rossi.
Skrevet af Lentini
Du betaler lægeregninger til lazarettet i så fald, Rosso. Der vil komme en del.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Mht Caceres kan jeg undre mig over at han har gået hele sommeren uden at finde en ny klub. Man ved hvilket niveau han repræsenterer, så spørgsmålet er om man har tvivl omkring hans fysik eller han ganske enkelt vil have for meget i løn. Fordi det kan da undre han har gået fri i så lang tid."

Kan tænkes, at han venter på bud fra hold, der deltager i CL. Hans løn tror jeg godt vi kunne indfri. Synes han er en god og grov spiller, og det sidste er et varemærke vi mangler i Milan forsvaret. Vi er ganske enkelt for drenget i forsvaret. Vi mangler lidt mere mand som i gamle dage.

Med hensyn til Suso er for mig kun én vej, og det er ud af døren. Sælg ham da for dælen til Celta for omkring 8 mil Euro. Det er da rigtig gode penge for en som ham. Vi har jo allerede Sosa til at erstatte ham. Det vil undre mig meget, hvis både Suso og Honda er at finde i Milan efter 31. august.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Er der nogen der har set Musacchio spille? Hvor god er han i forhold til Romagnoli? Hvis Chelsea smider 45 mil Euro på sidst nævnte, bør vi sælge ham.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/championsleague/surt-show-superliga-cl-bliver-kun-for-storklubber/6254350

Endnu et argument for at vi ikke skal sælge vores bedste spillere... Men derimod skynde os at opbygge et slagkraftigt hold, de næste par sæsoner.
Skrevet af Milanisti
Mauri er blevet foreslået til Genoa.

Og ifølge Il Giornale vil Milan hente Caio til Januar.
Skrevet af Great Milan
Kan vi få en skilling for Vergara og Ely? Eller kan det kun blive til en pose Haribo mix? De to skal da bare sendes videre til meget mindre klubber, om det så er 1 kr vi til sammen får for dem.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Du betaler lægeregninger til lazarettet i så fald, Rosso. Der vil komme en del.

Puha - det må jeg lige have en business case på først :)

Dog missede Jovetic "kun" syv kampe sidste sæson - og det var med forskellige skader.

Det kan meget vel være andre end de to nævnte herrer. Fx synes jeg jo også at Sneijder kunne være super spændende.
Minpointe er at jeg godt kunne tænke mig et mere etableret navn.

Apropos etablerede navne, så melder Gazzetta´en at vi overvejer at hente en gammel kending - i form af Aquillani. Han er jo en af Montellas favoritter og jeg så ham ærligt talt hellere som backup end fx Kucka, hvis det samtidig betød at vi kunne frigøre nogle transfermidler.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/90288/chelsea-%E2%82%AC40-50m-romagnoli

For beløb over 40 mio. euro bliver det mere interessant, da vi for de penge - minus de penge Roma skal have over 25 mio. euro - kan hente både Musacchio og Badelj.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Romagnoli, Donna Niang, Mauri, De Sciglio, Calabria eller Locatelli SKAL under INGEN OMSTÆNDIGHEDER SÆLGES - Det er de spillere, vi skal bygge fremtiden på. Vi kommer alligevel ikke i top 3 i år, så lad os for helvede bygge en stamme op om de spillere og give dem plads til udvikling, vi får jo alligevel dyre transfers om et år.
annonce
0