Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
For engang skyld, så er jeg enig med GM, lad os hente Carceres, siden han er på fri transfer. En solid backup.

GM: Nu ved jeg ikke om du så sidste sæson, men rent faktisk var vi ganske fornuftigt med omkring toppen indtil Niang blev skadet og vores offensiv blev reduceret til en non-faktor. Mange spillere inklusiv Bonaventura underpræsteret den sidste halvdel af sæsonen, men Romagnoli er ung og han var om nogen en af de få spillere, der kunne være deres sæson bekendt.

Er du seriøst en Inter eller Juventus fan forklædt som en Milan troll? Du opfør dig jo sådan?
Skrevet af Rossoneri
Gazzetta´en melder at vi også har afvist dagens bud på Romagnoli, med en besked om at han ikke er til salg.
Glædeligt - og ikke mindst et signal om at kineserne mener forretning, når de taler om at bringe holdet tilbage til storhed. Det gør man naturligvis ikke ved at sælge sine mest lovende spillere.
Skrevet af Rossoneri
Jeg forestiller mig at Caceres er på udkig efter et "projekt" hvor kan kan være nogenlunde sikker på fast spilletid. Det kan være svær kombi sammen med at han givetvis har et forholdsvist seriøst lønkrav.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio skriver at vi skulle være i forhandlinger omkring Mario Pasalic fra Chelsea. En handel som han understreger intet har at gøre med Romagnoli.

Kender ikke frygteligt meget til ham, men kan læse at der er en del hype.
Skrevet af Great Milan
Fossa dei Lione

Jeg er den største Milan fan på denne jord, men samtidig også den mest kritiske Milan fan der findes. Milan skal vinde titler, 2. pladser er det samme som en 10. plads i min verden. Der skal vindes, vindes og vindes. Jeg hader Juventus over alle klbber, dernæst Liverpool. Inter? De må gerne vinde titler fremfor Juventus, hvis vi ikke kan. Men for mig er der kun én klub, og det er klubben over alle klubber. Jeg er ikke en jubel idiot, der har et hold i hver liga, Superligaen, La Liga, PL osv. Der er Milan, og så til helvede med alle de andre klubber der findes.

Det Milan vi ser i dag er ikke Milan værdigt. Over halvdelen af spillerne i truppen burde ikke spille for Milan. Personligt ville jeg kun beholde en 5-7 spillere maks. Betaler man eksempelvis 100 kr. pr. sæson for Ely, så er det for mig kæmpe store penge at smide ud af vinduet. Milan har en historie, som kun Real Madrid overgår. I Italien er vi desværre overgået af Juventus. Vi har haft nogle af verdens absolut bedste spillere i Milan, og truppen med Baresi, Tassotti, Costacurta, Maldini osv. er den bedste nogensinde verden over. Vi skal tilbage til storhedstiden, hvor alle frygtede Milan. Man kom kun for at hente 1 point, fordi man ikke havde håb om andet. Det er det Milan jeg gerne vil se igen.

Sidste år gjorde vi os forhåbninger om at Milan ville blive forstærket her og nu, men da forhandlingerne med kineserne trak ud, ser vi nu frem til januar og endnu mere sommer 2017. Her forventer jeg drastiske ændringer i både ledelse og spillerstab. Galliani skal væk, Maldini skal ind i ledelsen. Og så kommer resten helt af sig selv.

P.S.: Du får ikke Caseres til at være bakcup for en eneste af de spillere vi har i forsvaret i dag. Ked af at sige det, men Juventus´ andet hold er bedre end Milan´s 1. hold p.t. Det er sandheden. Det skal der laves om på snarest.

Forza Milan
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er helt pjattet med, at GM - a.k.a. Verdens Største Milan Fan (C) - er tilbage i folden hos jer. Det er stort!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Crudelli ved straffesparket til Torino ;)

https://youtu.be/sn9Si6fmVNw
Grande Milan!
Skrevet af MILANMILAN
Jeg ville egentlig vende tilbage og være lidt mere aktiv herinde igen, men GM er simpelthen er for stor personlighed til at der er plads til flere herinde. Er ikke engang sikker på at han er et menneske, men hvilken eksistens han er.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Rossoneri
Sky melder også at kineserne afviser alle bud på Romagnoli, da det ville ødelægge deres image allerede inden de officielt har overtaget ejerskabet.

Der har været snak omkring Caio og t han har været i Italien for at ordne sit EU pas. Som jeg forstår det, er der tale om en lille misforståelse idet han blot skulle underskrive nogle papirer.
Han skulle ikke have mulighed for at opnå EU pas før 19. september, hvorfor det heller ikke ville være en mulighed at arbjede med ham som erstatning.
Skrevet af Great Milan
MilanMilan du skal endelig være mere aktiv herinde, for det bliver begrænset hvor meget jeg kommer til at figurerer herinde. Jeg har ikke tiden til det. Så længe Milan begynder at vinde, så er jeg glad.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Rygterne siger at vi er nået til enighed om at leje Pasalic i Chelsea. Knægten har ikke spillet en officiel kamp siden februar måned. Hvis Milan tror de kan bygge et hold op med unge spillere på en gennemsnitsalder på 22-23 år, så skal de vide, at de ikke kommer ret langt med deres projekt. Jo måske om 6 år kan de blive nummer 3 i Serie A.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
GM: Havde du fulgt mere med, så havde du vidst, at de store transfers tidligst ankommer til Januar på grund af klubsalget.
Skrevet af Great Milan
Klart, men derfor er der vel ingen grund til at smide penge på ingenting. Det er jo ikke fordi var har mange penge. Så hvorfor smide 1 million på en spiller, som skal agere som udskifter? Oven i købet på en plads, som på forhånd er godt besat med 3 spillere. 1 million er 1 million for meget spildt.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
det bliver begrænset hvor meget jeg kommer til at figurere herinde. Jeg har ikke tiden.

@ Great Milan

Ingen af os har tiden, men vi finder den, fordi calcio er en passion. Capisci?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Pasalic er sgu besynderligt. Han kan på ingen måde indsættes som regista, mm man vil omskole. Det virker det ikke til og handlen uden option tyder heller ikke på det.

Pasalic er jo en decideret 10er. Mere end hvad Sosa er som også kan figurere andre steder på banen.

Jeg undres over handlen. Jeg kan ikke rigtig se formålet med Pasalic omend han har talent.
Skrevet af Great Milan
Det er ikke andet end spild af penge - igen. Så længe Galliani er på posten, bliver det ikke bedre - sørgeligt.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ja eller? Tjekkede seneste sæson hvor han hovedsageligt spillede en mezzala, og ikke 10eren. Men det er stadigvæk ikke en regista, som er det Montella søger. Så et eller andet sted stadigvæk mærkværdigt lejemål.

Edit: Umiddelbart vurderet en kandidat til de to 8er positioner.
Skrevet af Rossoneri
Det er vel ikke så underligt hvis man fx tænker på at sende Kucka videre.
Dermed kan Stambouli stadig være en option. Alternativt kunne man give Mauri chancen på pladsen.
Skrevet af Lentini
Nej, det er da ikke underligt, hvis det er tanken. Der har bare ikke været nogle rygter som understøtter den tese. Galliani sagde endda inden Torino-kampen at vi søgte et alternativ til Montolivo. Så er det en smule løjerligt at hive Pasalic op af posen.

Mauri skal videre. Det er både agent og Galliani enige som følge af Sosa transferen. Så umiddelbart har han slet ikke været tænkt til Montolivos position.

Det kunne i øvrigt tyde på et lejemål i Empoli for Mauri iflg Di Marzio. Ikke et dumt sted, med tanke på hvordan toscanerne gerne vil spille fodbold.
Skrevet af Martinovic
Mauri skal have bygget nogle kg på den krop. Han er lidt spinkel til at sidde på en central midtbaneplads. Potentialet er der. Han blive forhåbentligt lejet ud til en Serie A-klub.
Mojn do!
annonce
0