Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ja, en lidt besynderlig disposition hvis han skal spille 6er (med forbehold for at jeg kun har læst om ham).
Skrevet af Bishop
Argh hvor er jeg dog uenig i transferstrategien klubben ligger for dagen. Om jeg fatter hvorfor man vil låne en meget ung urutineret spiller der højst sandsynligt kun har niveau til at blive skiftet ind på yderste mandat. Stod det til mig, så skal vores udskiftningsspillere langt hellere bestå af erfarne spillere hvis niveau gør at de er tilfredse med at sidde på bænken, men samtidig ved man hvad de står for når man har brug for dem, eller af unge spillere af egen avl. At leje en ung spiller der så kan sidde på bænken 90% af tiden gør hverken til eller fra for hverken klub eller spiller. Det virker sgu ambitiøsløst.

Og selv hvis Pasalic skulle vise sig at blive en succes, så er man ikke andet end en rugeklub for Chelsea, da man selvfølgelig ikke har har option på køb..


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Vi skulle faktisk have first refusal - som Juve med Bentancur.
Skrevet af Pirlo21
Pasalic har spillet fast både i Elche og Monaco. Det fortæller trods alt han har et hvis niveau. Endvidere må man gå udfra at Montella ved hvem han er og har en ide med ham. Tilsidst hvis Aquilani var alternativet, så er jeg glad for vi gik en anden vej!

Personligt syntes jeg det bliver spændende at se hvad Montella på sigt gør med 3 mandsmidten. Min mavefornemmelse siger mig at Sosa muligvis kommer til overtage Montys plads på holdet, han har trods alt spillet defensiv midt før og er meget stærk med bolden.

Ellers må man sige at vi har nogle spillere i overskud fx Mauri lån, Lopez eller Gabriel, Calabria...
Skrevet af Lentini
Vi har jo en overflod af spillere til 8er positionerne pt.; Jack, Bertolacci, Kucka, Poli, Mauri, Locatelli, Sosa og Pasalic.

Så er der naturligvis muligheden for at jeg spotter forkert med Sosa og han er tiltænkt en rolle længere fremme i banen. Faktum er dog at vi er alt for mange. Tre af de ovenstående skal videre, for at man rent numerisk er på plads og så mangler vi stadigvæk alternativet til Montolivo.

Så er jeg enig med Bishop i hans besyv på Pasalic. Den der forkøbsret vi har giver jeg ikke meget for fordi det afhænger stadigvæk af om Chelsea skulle ville sælge spilleren. En købsoption havde klart været at foretrække.
Skrevet af Martinovic
Vi har jo en overflod af spillere til 8er positionerne pt.; Jack, Bertolacci, Kucka, Poli, Mauri, Locatelli, Sosa og Pasalic.


Spillere som Bertolacci og Poli burde sendes videre og Mauri lejes ud.

De må få en god løn, siden de ikke har interesse i at finde en klub, hvor de kan få spilletid. Særligt en spiller som Poli, der er uduelig, men alligevel bliver i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Helt ærligt; jeg tror ikke de bliver vist døren. Spillere som ellers åbenlyst er dødvægt/overskud.

Og det irriterer mig oprigtigt at spillere med et år tilbage af kontrakten, og sidste mulighed for et muligt transferbeløb, som ikke synes særlig tæt på holdet ikke bliver solgt. Som det mindste lejet ud for at spare lønnen.

Her tænker jeg specifikt på Honda og Poli.

Jeg synes sgu det er dårligt arbejde af den sportslige ledelse.

Tilmed er vores trup, generelt set, for stor. Medregnet Zanellato og Pasalic er vi 30.

Edit: Bertolacci har man investeret (for mange) penge i, så det giver mening at man håber han leverer bedre i år. Det kan vel næppe blive ringere, skulle man tro. Men leverer han ikke, er han en af dem som må forlade skuden næste år.
Skrevet af Martinovic
Hvem tror, Honda lige han er? Gider ikke til Sunderland, fordi han vil til en klub, der spiller europæisk. Ingen klub, der gør det, gider sgu have ham.

Han burde se det som et cadeau, at en anden klub vil betale den slags for ham. I Milan vil han blot være reserve efter Suso.

Poli har jeg intet til overs for. Han er pisse ringe og burde rende rundt i en klub som Chievo eller Empoli.

Det hele falder dog tilbage på Galliani, der overbetaler sine spillere, så de ikke gider smutte.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Som den gode Paolo sagde:

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/italienskfodbold/paolo-maldini-milan-direktoer-forstaar-ikke-fodbold/5860215

I øvrigt sagde han i et andet indslag således: "Du kan ikke skifte verdensklasse spillere ud med mindre gode spillere (dem der er der i dag), og så forvente gode resultater".

Jeg er 200% enig med ham hele vejen igennem. Galliani skal væk, og Maldini skal ind i ledelsen. Så skal i se drastiske ændringer i den gode retning.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Heldigvis er Galliani fortid om tre ugers tid.

Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Det er naturligvis godt at vi kommer af med Galliani (endelig), men lige så vigtigt er det, at der kommer en til, som forstår fodbold, og som har forstand på fodboldspillere. Vi skal have en ledelse bestående af "unge" (omkring midten af 40´erne) og lidt ældre (omkring midten af 50erne). De må ikke være ældre, da de ikke vil forstå moderne fodbold og pengene i det. Denne aldersgruppe vil ligeledes have den fornødne gejst og arbejdsånd/moral. En gammel mand på alder med Galliani vil jo både være doven, ugidelig og fat svag. Fremfor alt er Paolo Maldini et must i den nye ledelse. Han er det største icon i Milan, og alle i og omkring klubben respekterer ham. Man vil have maks tiltro til, hvad han foretager sig. Og så har han om nogen forstand på fodbold og fodboldspillere. Den største legende over dem alle.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg savner perspektiv i den ageren man har lagt på markedet de sidste mange år.

Rino blev hentet i fucking Salernitana, og ingen forstod rigtig hvorfor man hentede ham, fordi han var så ulig en Milan-spiller. Hans indædthed og determination viste hvorfor man hentede ham.

Pirlo blev hentet lidt ved et tilfælde, men Carlo havde trods alt kigget Mazzone over skulderen og plantede ham på en position som revolutionerende playmakerbegrebet.

Folk grinte da man hentede en brasilianer med et kælenavn, der betød lort trods Rivaldo ikke kunne se det sjove i det, og bad folk vente og se. Det var Kaka.

Men der var perspektiv i de transfers krydret med no-brainers som Nesta, Rui Costa etc.

Der mangler et ordentligt setup med en dygtig teknisk direktør. Det har vi ikke haft siden Leonardo der trykkede på knappen ifbm Thiago Silva og Pato.

Jeg kunne godt se Paolo i samme rolle som Leo havde. Han skal ikke være sportsdirektør. Det er for "uværdig" en position, i mangel på bedre ord.
Skrevet af Martinovic
Måske fordi pengene er blevet mindre, og måske fordi der er kommet større bevågenhed over sydamerikanske spillere og ikke mindst deres pris.

Men noget er gået gevaldigt ned ad bakke for Galliani.

Jeg glemmer aldrig en spiller som Serginho, der i al fald var ret middelmådig, men blev omskolet til back og blev en fantastisk en af slagsen. Måske fordi resten af holdet var i balance, men det er nemmere at integrere middelmådige spillere, hvis mange af de andre spillere er profiler, der kan trække de middelmådige spillere op på et højere niveau.

Jeg tænker også på en spiller som Guiseppe Pancaro, der gjorde det habilt som back på et stærkt hold. Hvor god ville han være på det nuværende hold?
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Paolo Maldini som teknisk direktør, lidt ala som Nedved i Juventus?
Skrevet af Great Milan
Gud ske lov for det :)

Så slap vi da for at hente endnu en amatør!

http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/tottenham-lejer-bentaleb-ud-til-schalke/
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Der er intet galt i at se på, hvad ens største rival/fjende gør for at opnå succes. Juventus er om nogen dem vi skal se på, når vi forsøger at bygge et hold op. Ikke kun bygge et hold op, vi skal også se på deres måde at lede en klub på både sportsligt og økonomisk. I min optik er Juventus verdens bedste til at sælge og købe spillere. Sådan har det været i mange mange år, ikke kun de seneste 5 år.

Se engang.. man sælger Pogba for 700 mil. Euro. Han er ikke mere end 350 mil værd (min mening). Også skal man lige huske, at de hentede ham for en pose slik i United. De henter Alves og Benatia for små penge. Pjanic skal jo koste lidt eftersom han er en god spiller. Khedira betalte de heller ikke meget for. Evra kom også for en pose slik, og han har gjort det ganske udmærket. De henter en billig Coman, og sælger ham til Bayern for et sind sygt beløb! Pirlo? Behøver jeg overhovedet sige noget her! Higuain? Lige præcis denne handel forstår jeg så ikke. Det ligner ikke Juventus at kaste 700 mil efter en som ham. Han er jo ikke mere end 350 mil værd. Her dummede de sig.

Ser vi på deres bedste spiller, kostede Dybala omkring 32 mil., mener jeg. Nu går man efter Matuidi, som kun koster 35 mil. Samtidig sælger man elendige Zaza for 29 mil Euro!!! Jamen for dælen... Det er jo sind sygt!!!

Derfor skal vi gøre det samme, og vi kan starte med at hente en af deres egne Caceres. Sælge Romagnoli og hente Rugani eller Mangala. Købe Badelj i Fiorentina og måske endda Valero. Vi skal trods alt "kun" blive nummer 5 i ligaen, og det kan vi godt med dette hold.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Sælge Romagnoli og hente Rugani? Hvad gør forskellen? Jeg vil aldrig nogensinde forstå din tankegang og dit rationale.
Skrevet af Martinovic
Romagnoli har også en ekstra værdi i forhold til, at han er en venstrebenet midterforsvarer. De hænger ikke på træerne.

Chelsea skal sprænge banken, hvis de vil have ham. Ellers kan de holde snitterne for sig selv.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rugani er også venstrebenet, havde han ikke været, havde jeg som tidligere nævnt skreget efter ham.
Skrevet af Lentini
Rugani er højrebenet.
annonce
0