Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
I kom da af med Lopez!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
På lån... Så vi betaler stadig x antal procenter af hans løn. Så kunne han lige så godt rådne op på vores bænk.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Mati er ikke helt umulig, Lentini.

Montella ringede direkte til spilleren, som så vendte ryggen til en aftale med Cagliari. Pt forhandles der om et lån til 0,5 mio euro og en købsoption på 1 mio euro.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Mati Fernandez er Milan-spiller, mangler kun de officielle udmeldinger fra klubberne.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Pirlo21
Fernandez er meget mere en Montella midt end hvad poli og co er. Teknisk dygtig, fin fart og kreativ. Fint køb hvis man spørger mig og en spiller Montella kender.
Personligt havde jeg da fortrukket Fabregas eller lignende... Men vores økonomi er ikke til det, en et åriglejeaftale med købsoption lyder rigtig fint.
Skrevet af Great Milan
Der er ikke så meget at skrive hjem om i dette transfer vindue. Det kan nærmest beskrives som ligegyldigt for vores vedkommende (udover Sosa). Jeg er glad for Sosa´s ankomst, som betyder en forstærkning til vores midtbane. Ja, faktisk er han vores bedste midtbanespiller i truppen p.t.

Lopez udlånt, Vergara udlånt, Mauri udlånt. Disse tre handler betragter jeg som mildt sagt ELENDIGT arbejde! Ingen af de tre har vi brug for, og vi får aldrig nogensinde brug for dem. Derfor skulle de alle være solgt en gang for alle.

At man ikke kommer af med løntunge udskiftere som Honda og Adriano er jo lige så elendigt. Dels er de begge udskiftere, så vi kommer nærmest ikke til at bruge dem. Dels har de en vis værdi nu, som kunne give os en del penge i kassen. Men næste år får vi ikke så meget for dem. Havde vi solgt dem, kunne vi have købt Caio. Men Milan´s ledelse og i særklasse Galliani har endnu engang vist ringe købmandskab!

Kineserne overtager Milan på det værst tænkelige tidspunkt. Var vores handel med thailænderen gået igennem for et halvt år siden, var vi kommet meget længere nu. Men nu står vi altså her, og det kan vi ikke lave om på nu. Så vi må tage den med ro og se frem til januar´s transfer vindue. Så er der ingen undskyldninger for, at vi mangler penge.

En 6. plads med den truppe vi har i dag bør være en formsag, med mindre vi underpræsterer for andet år i træk.

Karakter point for vores transfer ifølge min optik = 1 point ud af 10 mulige.
Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
Måske en lille detalje, men der skal enten være villighed hos spilleren til at gå ned i løn eller villighed hos køber til at matche en høj for for en spiller der ikke er det værd. Så simpelt er det sgu ikke at skille sig af med dødvægt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Det burde være logik for enhver spiller, at når man skifter Milan ud med Arsenal Tula, så går man ned i løn. Lige sådan når man skifter Milan ud med Espanol og Empoli. Når man står og desperat mangler penge til køb af andre spillere (Caio), så presser man citronen lidt og siger til ham man vil af med (Vergara, Honda Lopez osv) "hør her kammerat vi har ikke tænkt os at gøre brug af dig længere, heller ikke næste år". Find dig en ny arbejdsgiver. Alternativt kan spilleren vælge at blive i Milan og sidde på bænken. Dette gavner ikke spilleren, som dels kommer ud af form, og dels mister markedsværdig. Det er der da ingen spillere der har lyst til.

Det er der mange klubber der gør i dag, og det kunne vi lære noget af. At man ikke finder pengene til Caio i dette transfer vindue, skyldes udelukkende elendig købmandskab af Galliani. De penge kunne vi få ved at sælge nogle af vores udskiftere.
Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
Hvis spilleren ikke er desperat efter spilletid, eller ved en lejemulighed kan opstå, hvorfor skulle han så acceptere en markant lønnedgang?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Både Honda og Lopez er trætte af for lidt spilletid. Kunne næppe forestille mig de to sidde på bænken og bare være tilfreds. Vergara til gengæld ville nyde at sidde på bænken og tjene 800.000 tusinde kr., og det er beløb vi kan leve med. Hans salgsværdi er heller ikke høj. Honda koster 10 mil Euro.
Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
Lopez er netop blevet udlånt, så han får jo netop sin fulde løn, sammen med spilletid.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Så kom der en karakter fordeling på Serie A transfer vinduet:

Juventus 9,5
Inter 8,0
Napoli 8,0
Torino 7,0
Cagliari 7,0
Sassuolo 6,5
Genoa 6,5
Sampdoria 6,0
Pescara 6,0
Chievo 6,0
Roma 5,5
Empoli 5,5
Fiorentina 5,0
Lazio 5,0
Atalanta 5,0
Udinese 5,0
Crotone 5,0
Bologna 4,5
Palermo 4,0
Milan 4,0

Altså er vi de ringeste på transfer markedet denne sommer.

http://www.calciomercato.com/news/mercato-i-voti-juve-da-10-senza-lode-inter-da-8-5-napoli-8-nonos-287037
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
9,5 til Juventus? Er det Marotta selv som har givet karakterer?

Deres midtbane er ret beset blevet svagere end året inden. I bedste fald status quo.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Juventus fortjener 9,5. De har hentet godt ind også har de solgt Pogba til en kæmpe pris.

Mange Milan tilhængere har været ude og lynche Galliani for sommerens fadæse, men sandheden er, at havde vi haft midlerne, så havde vi haft: Zielinski og Musccahio og det er begge spillere, som vil gå ind og forstærke os markant. Jeg er med på, at hans tid er ovre, men ret skal være ret.

Nu har jeg ikke et Mati Fernandez spille, men hans mål-asssists statistik er heller ikke noget at råbe hurra for, men som jeg ser det, har vi mere brug for nogen til at beskytte det skrøbelige forsvar.
Skrevet af Pirlo21
Ja tager man udgangspunkt i Gazzetta dello sport vurdering så har vi haft den dårligste transferrunde ever!
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...a0&oe=5837EB5C

Så kan man være enig eller uenig, personligt giver jeg ikke meget for deres vurdering. Da de ikke tager hensyn til hvilken situation vores klub er i. Endvidere tager de heller ikke højde for at klubben har sagt farvel til et hav af spillere og udskiftet dem med yngre kræfter.

Alt i alt mener jeg vi har haft et transfervindue der lige er bestået, vi har endelig sagt farvel til en masse spillere og vi har trods alt prøvet at løse vores tydelig problemer. Gomez og Paletta er kommet til centerforsvaret og 3 nye til midten. Så må tiden vise om de rykker vores klub i den rigtige retning.
Noget andet jeg ser som positivt er at flere er kommet på korte kontrakter.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes heller ikke, der er noget odiøst i den karakter. Klart det bedste Juventus vindue i min tid som Serie A fan. Jeg er i øvrigt også enig med hensyn til Torino, Napoli og os.

Galliani har haft svære betingelser. Ingen penge, ingen europæisk fodbold at lokke med, kaos på de indre linjer, og de spillere, I gerne vil have haft solgt, er jo enten ikke ønsket i andre klubber, eller er glade for den lønseddel de får i Milan. Ikke just et misundelsesværdigt arbejde, han for tiden har.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Det kommer selvfølgelig an på hvad man vægter højest, og er FFP overhovedet med i overvejelserne?

Ser man blot på kvalitet ind/ud samt slagspriser/indkøbspriser. Så ser jeg heller ikke noget odiøst i karakter uddelingen.

"kaos på de indre linjer,"

Kaos? Hvilken kaos er det? ejerskabet er afklaret, den nye træner har været ved roret hele sommeren, ingen panikkøb, Berlusconi har ikke haft nogle udskejelser, og ser ud til at følge kinesernes tråd, Galliani virker også afklaret, og har gjort hvad han kunne for at servicere vores nye træner. At man ikke har haft penege at bruge i sommerens løb har været afklaret længe, da pressemeddelelsen fra klubben, gjorde det klart at den endelige overtagelse først ville ske senere på året hvorfor at der ikke kunne bruges penge nu og her.

Det er sgu svært at få øje på den kaos.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jo ikke fordi ejerskabet har været afklaret i lang tid. Så ville Berlusconi sælge, så ville han ikke, så var det Kineser A, derefter Kineser B og jeg ved ikke hvad. Sådan har det desuden været i et par vinduer efterhånden, hvorfor man da godt kan forstå, spillere af den helt øverste hylde - som Milan, historisk set, bør hente spillere fra - måske kigger andetsteds.

Der har vel kun været ro på med hensyn til ejerskabet her de sidste par uger?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Ja, timingen har været elendig.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Det er jo ikke fordi ejerskabet har været afklaret i lang tid. Så ville Berlusconi sælge, så ville han ikke så var det Kineser A, derefter Kineser B og jeg ved ikke hvad.

Det har da været ret klart klart at Berlusconi gerre ville sælge lige siden Bee kom ind i billedet. Men at han samtidig har stillet en del krav, for at sikre sig at køberne var i stand til at gøre de fornødne investeringer, det vil jeg ikke kalde kaos, det er jo ikke fordi klubben blev solgt, for så kort tid efter at blive solgt igen, og så at man har skiftet træneren 2 dage før sæson start.

At man har/havde en excentrisk ejer i Berlusconi er en kendt sag, og i den forstand har Milan været et galehus de sidste 30 år. Men det har nu aldrig stoppet de gode spillere i at skifte til Milan, når Milan historisk set har været vandt til at hente store spillere så skyldes det selvfølgelig økonomien, at man ikke er med i den europæisk top, spiller sikkert også ind, men altså, er pengene der, så ved man også at der er en plan om at holdet skal spille med hvor det er sjovt, og så kan man også godt hente spillere fra højeste eller næst højeste hylde, alt afhængigt af hvor snæver man vil gøre højeste hylde.

"Der har vel kun været ro på med hensyn til ejerskabet her de sidste par uger?"

Ro på og en fraværende afklaring, er ikke i mine øjne det samme som kaos. Inter f.eks. er da langt mere kaotisk, eller Napoli for den sags skyld.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0