Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Er Lapadula ikke for offensiv til den plads?

Suso vil jeg foretrække.

Heldigvis er der nok af mulige konstellationer for Montella.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bonaventura producerede fint nok ude på kanten, men han kan bidrage meget mere i en 4-3-3 plus, de tre forrerste har været gode.

De tre forrerste skal helst være hurtige, og det er Bonaventura ikke. Suso og især Niang er virkelig eksplosive, og den fart kan være giftig især i kontra faserne.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Det kommer naturligvis an på hvor offensivt man vil satse.

Suso kunne også være interessant at se.

Jeg ser det i øvrigt værende et tilbagevendende issue - at vi mangler kvalificerede bud på kanterne. Jeg håber at Montella prøver ideen med to deciderede angribere af. Det savner jeg lidt at se udfolde sig.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Når alle man er klar så synes jeg altså 4-3-3 er udemærket. Vi mangler bare en stærk 6er og noget bedre organisation nede i forsvaret.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Det er nu ikke fordi jeg har et horn i siden på 4-3-3 (i hvert fald ikke i den udgave Montella praktiserer).

Det drejer sig snarere om truppen. I skrivende stund har vu reelt kun Suso og Niang der passer til jobbeskrivelsen for vores wingangribere.
Det efterlader os naturligvis sårbare ift backup på det system der er vores foretrukne (og dermed også det spillerne er bedst vant til).

Niang har samtidig vist (sidste sæson) at han er endnu bedre helt fremme og fungerede rigtigt godt sammen med Bacca også.
Det samme med Lapadula. I mine øjne en rigtigt spændende spiller, som er "lidt" klemt i vores nuværende system. Det ville være enormt ærgerligt at skulle være vidne til en ny Saponara.

Omvendt så er 4-3-3 klart bedst til Suso. Spørgsmålet er så om man mon kunne få ham til at fungere i en mere central 10er rolle.
Skrevet af Magnifico
I følge engelske medier skulle de ny ejere være interesserede i at bringe Harry Kane til Milan i næste vindue. Tottenham vurderer spilleren til 88 mio euro. Også en slags penge :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Dygtig spiller, men nej tak. Vi har Bacca til forreste linje. Midtbanen og især forsvaret skal forstærkes.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
Haha. Det er et nærmest hysterisk dumt rygte.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Tror Caio er et rigtigt fint bud på ny mand i januar. Det ville passe mig rigtigt godt.

Der tales om at kineserne finder de helt store ambitioner frem og vil hente Verratti. Det ville naturligvis være en drøm - en ikke særligt realistisk drøm.
Skrevet af Martinovic
Verratti ville være klasse og så måske alligevel ikke helt. Han kommer til at koste 400-500 mio. kr., fordi PSG ved, Milan er kommet til penge.

Så vil jeg hellere bruge pengene på spillere, som endnu ikke er slået helt igennem, eller er langt fra den prisklasse.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
Han kommer nok endda også til at koste mere. Han har netop forlænget.

Og så ville det være en overraskelse hvis han selv ville ønske skiftet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Ja, han skifter ikke på nuværende tidspunkt. Måske om nogle år.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
For omkring €50M ville jeg synes han var et fantastisk køb.

Interessant bliver det at følge hvilken rolle han får i PSG.

Han har ikke været starter i årets tre første kampe. Emery spiller traditionelt 4-2-3-1 og spørgsmålet er om han finder at Verratti fylder nok på den centrale midt.
Motta er ny anfører og må derfor forventes at være udset en startplads. Rabiot har fået meget spilletid i de første kampe og så er der naturligvis Matuidi som sheiken personligt blokede for et salg af. Det ligner udmiddelbart ikke en oplagt startplads til den lille italiener.

Man kan jo kun fantasere om at have ham liggende som 6er.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvorfor blev der så forlænget? De kunne nemt have solgt ham i sommers for et stort beløb. Det er vel mere oplagt de er forsigtige pga. lyskeproblemerne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Er Verratti ikke mere end 8´er?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Det er nu ikke fordi jeg siger at Verratti ikke har en stor stjerne i PSG. Jeg tror bestemt de sætter pris på ham.
Men med den stjernebesatte midtbane de har og kun to pladser at udfylde, kunne det jo godt være at man valgte at cashe ind på ham.
Klubben har også været kritiseret for ikke at bruge nok franske spillere. Man kunne godt forestille sig at Rabiot fik masser af spilletid. Dertil kommer at der synes at være lidt intern uenighed Al-Khelaifi og Emery i blandt, som kom til udtryk ved at førstnævnte blokerede salget af Matuidi.

Men som sagt - det bliver bestemt ikke en let manøvre og det må til stadighed ses som en drøm der ikke er super realistisk.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg tror din vurdering er sløret af ønske om at hente ham. Han er en af nøglespillerne. Igen, der blev forlænget mens Emery var i spidsen, på trods af at der var god tid tilbage på kontrakten. Forrige forlængelse var under et år siden.

Og igen, lyskenskader kan være tricky, så det er temmeligt plausibelt de er påpasselige ift at få ham i gang igen. For nyligt var der en artikel her på bold.dk der indikerede det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Jo - det er han til dels. I hvert fald bruget Blanc ham primært som 8er, da hans 6er var en lidt anden type - knap så dynamisk. Motta var hans førstevalg.

På landsholdet har Verratti dog haft en rolle som kreativ 6er - eller regista om man vil.
Senest mod Israel høstede han store roser for sin præstation på netop denne plads.
Skrevet af Rossoneri
@Geddar
Jeg tror din vurdering er sløret af ønske om at hente ham. Han er en af nøglespillerne.

Det er vel også det jeg skriver - at han er en nøglespiller.
Sagen er bare den at der er mange om buddet. I den situation kunne PSG muligvis være mere tilbøjelige til at ville sælge. Som eksemplet var med David Luiz.

Jeg gentager - jeg tror det er en yderst svær manøvre, som ikke er synderligt sandsynlig. Mange var dog også yderst overraskede da PSG pludselig signede både Zlatan og Silva.

Men lad os nu se når vi når slutningen af året og starten af det nye. Lige nu er det bare fantasi.
Skrevet af Geddar , moderator
Du kan ikke på den ene side skrive han er en nøglespiller og på den anden side argumentere for salg, hvor begrundelsen går på at han er i overskud. Det er modstridende.

Ang. det med skaden: http://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/tilbagevendt-verratti-har-det-godt-nu/
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0