Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Skulle vi nu ikke liiiiige tage den lidt med ro omkring de hede drømme vedrørende Silva og Zlatan.

Med de forløb vi har været igennem vil jeg gerne se nogle kinesiske underskrifter, og høre hvad det medbringer, inden vi begynder snakke alt for ambitiøst.

Andetsteds på Milanello blev Montella og Bacca uvenner. Angiveligt fordi Montella bad Bacca om at deltage i spillet længere nede i banen, hvilket Bacca ikke kunne se nogen ide i. Om de fik clearet luften efterfølgende er der ingen beretning om.

Et par kommentarer;
1) Bacca skal flette næbbet fordi træneren prøver ikke genere ham, men snarer få holdet til at fungere bedre som enhed.
2) Montella skal passe på med at forsøge sætte Bacca i en rubrik hvori han ikke hører til.
Skrevet af MaggiMagg
så må vi håbe bacca bliver genforenet med emery.
Skrevet af Pirlo21
Forhåbentligt starter Bacca. Lad os håbe det bare er medierne der gør noget stort ud af en bagatel. Jeg fortrækker at vi bruger vores bedste spillere, men det er klart de skal rette sig ind.

Omkring kampen, jammen så kommer Sampdoria med selvtillid og de er gode hjemme. Kigger man på deres hold har de jo enlig på papiret et dårligere hold end forrig sæson. Men en god start kan hurtig give vinger og Sampdoria på hjemmebane bliver en rigtig svær opgave. Det gode ved kampen er jo nok at de vil frem og ikke graver sig ned, hvilket burde give gode muligheder til os i omstillingerne.
Forventer en mandfolkpræstation af holdet, men svært bliver det.

Ang vores midt, ville det da være dejligt hvis det blev: Kucka, Sosa og Jack. Monty fortjener ikke at starte inde. Hvis Montella kan finde på at bænke Bacca pga af uenigheder til træning, så burde der også være en konsekvens for Monty pga elendige præstationer!!

Ellers vil jeg sige at Montella selvfølgelig skal have arbejdsro, når vi har spillet en 10 serie A kampe kan vi begynde at evaluere hans arbejde.
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Mener Kucka fik 2 dage for sit røde kort i Napoli, så han burde ikke være aktuel.

Medierne skyder på en midtbane med Jack, Monty og Sosa. Tridenten er den samme som den "plejer" med Niang tilbage, mens Calabria glider ind på backen fordi både Antonelli og De Sciglio er skadet.

Samp spiller faktisk god fodbold under Giampaolo, og selv ellers ofte overvægtige Muriel virker i god form. Vi skal nok få nok at se til.

Det bliver dog en anden kamp end mod Udinese, så vi skal nok få vores muligheder. Men balancen på holdet blir spændende/gruvækkende at følge.
Skrevet af Pirlo21
Ja kucka har desværre karentæne, så monty er desværre nok fredet.
Helt sikkert en svær kamp, men tror faktisk vi ligger godt til dem.
Forventer en mandfolkepræstation!
Skrevet af Lentini
Jeg må indrømme jeg er ret skeptisk anlagt til aftenens kamp på Marassi.

Det er som om der hviler en skjult sygdom over Milanello som hiver alt glæde og lyst ud af spillerne. Næsten ligemeget hvem der bevæger sig ind bliver transformeres ind til en dugnakket vatarm som knapt kan klare at gå selv. Det er forunderligt, skræmmende og fascinerende på en og samme tid
Skrevet af Great Milan
Der er en grund til at vores spillere underpræsterer gang på gang. Ikke nok med det er der flere der bare får sig en hjerneblødning, og trækker sig et rødt kort ud af ingenting. Jeg tror det bunder i, at spillerne ikke er tilstrækkelig nok tilknyttet til klubben. Forstå mig ret.. de fleste af dem der er på holdet p.t. ved udmærket godt, at de ikke er en del af planerne for fremtiden hos Milan, og derfor er de sådan lidt ligeglade, bare de får deres løn.

Så vi må håbe (andet kan vi ikke gøre), at de trods alt er mand nok til at spille klubben til en Europa League plads næste år. Ser det helt skidt ud med stillingen til januar, må vi have kineserne til at købe nogle nye spillere og sælge dem, der ikke yder nok.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lad Bacca blive op, det er helt fint, det er den type som han er.
Skrevet af Lentini
Det ser ikke ud til at Bacca skal spille. Eller ihvertfald bliver det vanskeligt i oh med at Lapadula rent faktisk skal starte i front i aftenens kamp. Det var en gedigen overraskelse for at sige det mildt.
Skrevet af Lentini
For at følge op på Montellas uenigheder med Bacca skulle det have været sådan at Bacca var blevet sur til træning fordi han ikke blev serviceret nok. Montellas svar var at istedet for at beklage sig, skulle Bacca gøre sig spilbar. Altså var det et svar på tiltale fremfor en kommando som jeg skrev igår, fra Montella.

Nu har han også efter Udinese-kampen sagt at ingen er fredet på holdet, hvorfor han statuere et eksempel med den mest profilerede angriber, da denne(Bacca) jamrer til træning over holdkammeraternes uformåen. Det syns jeg et eller andet sted er fair nok, fordi han derfor står bag sine egne udmeldinger overfor holdet.

Men han kan tabe stort på det, hvis Milan spiller jammerligt i aften. Lapadula er ringe osv., fordi så vil han få negativt ladet spørgsmål omkring udeladelsen af Bacca. Og det selvom Bacca ikke har vist en fløjtende fis de sidste par kampe og tilmed har en fin statistik imod netop Samp.

Modsat fortegn, så kan han også vinde stort på det. Han viser truppen hvem der har det største sæt balls, og illustrerer dermed også hvem det er som bestemmer i butikken.

Hvis spillet ikke blir spændende skal efterspillet nok blive det. På den ene eller anden front.
Skrevet af Lentini
Skyd dog Suso, for helved!
Skrevet af Lentini
Når nu Torreia så gerne vil ligge ned og skabe sig i tide og utide, så giv ham dog ordentlig medfart så det rent faktisk er begrundet at den lille rookie ligger og skaber sig.
Skrevet af Lentini
Satans! Lapadula skal som det mindste ramme kassen der.
Skrevet af Bishop
Jeg er mm fra at gå i GM mode, vores målmand, romagnoli og Jack, sidstnævnte som breddespiller er de eneste der spiller på holdet om 2 år, skulle kineserne mene det seriøst og føre deres store plan ud i livet..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
0-0 ved pausen. Ikke de store åbne muligheder til nogen. Lapadula har vel største chance.

Paletta og Romagnoli spiller solidt. Calabria på glatis nogle gange og virker for hektisk.

Men Niang, Jack og Sosa skal til at steppe lidt op. Det har været for sløjt hidtil.
Skrevet af Lentini
Haha Bishop. Det er okay at gå i GM mode.

Jeg har svært ved at se hvad den offensiv plan er. Hvad skal de to mezzalaer egentlig foretage sig fordi vi spiller gerne forbi dem, og det er ikke fordi nogen af dem byder ind med de døde løb igennem kæderne.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Hvorfor nævner du ikke abate og Monty... skal de ikke steppe up??!!... de spiller så sløjt, de burde være vores ledere på holdet... de tør intet med bold, viser ingen vilje, ingen ære for trøjen. De skal bare ud af start 11´veren, de burde gå forrest..
Skrevet af Lentini
Fordi Montolivo faktisk har stået fornuftigt i defensiven og har distribueret boldene fint. Det er Jack og Sosas opgave at skabe spillet på den sidse tredjedel. Det gør de ikke.

Abate har været lala. De nævnte har været dårlige.
Skrevet af Lentini
Haha super igangsætning af Samp. Håber ikke det var indøvet.
Skrevet af Lentini
Hold da fast. Locatelli ind som første mand.
annonce
0