Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Sikker sejr som bør være havde været større, de næste to kampe bliver afgørende for vores sæsonstart. Succeskriteriet må være: 4 points.
Skrevet af Bishop
Udover hvad Geddar så fint skærer ud i pap, kan du så ikke fortælle mig, hvad det er der gør at du mener jeg ikke er/var fokuseret under kampen? Jeg må jo gå fra at du mener at min bedømmelse af Niang ikke var retvisende. Og hvad bringer din info omkring antal driblinger med til diskusionnen? Hvis det ikke var for at illustrere at min bedømmelse af Niang var skudt forbi? Hvad var meningen så?https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
"Niang ikke imponerede mig, skal det ses i lyset af, at der var en bruger tidligere, der roste ham til skyerne. Jeg husker bare ikke nogle imponerende driblinger, som Suso fx lavede på Radu."

Siden hvornår skal en spillers samlede vurdering koges ned på antal driblinger? Hvis man endelig skal kritisere Niang for noget så er det selvfølgelig hans store afbrændere. Jeg synes det er pudsigt at du mener jeg var ufokuseret fordi jeg gav Niang en god rating, når flere medier tilsyneladene deler både min vurdering.

Og i stedet for bare at give dig, så ønsker du at fortsætte diskussionen og bringe driblinger og Suso ind i billedet, uden yderligere. forklaring.

Det ville klæde dig blot at indrømme at du halv-sov under kampen, i stedet for at strikke søforklaringer sammen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
Strunz!!! Just kidding. Vi tager den forfra.

Jeg skriver i går klokken 22.54, at jeg synes det og det om diverse spillere. Jeg skriver så følgende:
Og så bed jeg i øvrigt mærke i, at Bacca faktisk har et rigtig godt overblik. Suso er fin - han kan noget med de driblinger. Niang imponerede mig til gengæld ikke. Der var også en situation i anden halvleg, hvor han skød på mål. Og i stedet gav et indkast til Lazio.


Som jeg skrev tidligere:
Når jeg skriver, Suso kan noget med de driblinger, mener jeg det vurderet ud fra særligt én situation i første halvleg, hvor han snørede Radu alt for grovt. Når jeg skriver, Niang ikke imponerede mig, skal det ses i lyset af, at der var en bruger tidligere, der roste ham til skyerne. Jeg husker bare ikke nogle imponerende driblinger, som Suso fx lavede på Radu. Eller Anderson på De Sciglio, der gik ned i en glidende og satsede alt for meget og blev tørret. Jeg husker heller ikke nogle flotte pasninger fra Niang. Det så jeg til gengæld fra Bacca. En anden, der imponerede mig i går, var Milinkovic-Savic. De Vrij også, selvom han fik et dumt gult kort.


Fair nok. Det kunne du - rigtigt nok - ikke vide i første omgang. 100 %.

Det, du imidlertid svarer, er:
Du er sgu ikke rigtig klog. Halvdelen af dit indlæg giver ingen mening, tror du må have sovet halvdelen af kampen.


Okay, tænker jeg så. Fair nok. Min reaktion er stille og rolig. Ret flink faktisk:
Bishop: Haha okay, så uddyb gerne. Det kan da snildt være, jeg har set forkert. Men præciser gerne, hvor det er, jeg svigter.


Så skriver Lentini, at han synes, Niang var god. Du skriver:
Milan spillede klart bedst i anden halvleg, foruden de første 20 minutter sad milan godt på kampen offensivt som defensivt, ikke at det var en decideret magtdemostration. Og så var Niang sgu et bæst, en kostant trussel og vanvittig kropstærk. Jeg vil ikke blive overrasket hvis Niang inden for de næste 3 år er en top 10 angriber.


Helt sikkert. Du skriver pænt og det hele, så der er i grunden ikke noget der. Mit svar er så:
Bishop og Lentini: Var vist ikke så fokuseret så. Edit: Statistisk set havde Suso flere succesfulde driblinger end Niang. Kilde: WhoScored.


Her siger jeg det ikke, fordi jeg tænker, du var dum eller noget andet vederstyggeligt. Jeg skrev det helt casual. Stille og roligt. Jeg skrev det, fordi jeg tænkte, det understregede min pointe om, at Suso lavede nogle fine driblinger. Jeg sagde intet om, at han var bedre eller dårligere end Niang.

Så skriver du lige pludselig:
Epic fail. Her er et par "objektive" ratings du se lidt på
https://pbs.twimg.com/media/Cs1dW3rWAAA2oW2.jpg:large Selv WhoScored som du selv tager fat i har Suso med lavest karakter og Niang med helt i top. https://www.whoscored.com/Matches/1115235/Live/Italy-Serie-A-2016-2017-AC-Milan-Lazio


Wow, tænker jeg, og så skriver jeg: [quoteEpic fail er snarere, du intet forstår. Hvornår har jeg sagt, Suso var bedre? Aldrig. Det, jeg imidlertid skrev, var, at Suso lavede nogle vilde driblinger, og så har jeg statistik, der understøtter, at han driblede flere succesfulde gange end Niang. Det er fakta.[/quote]

Og så skriver du:
Udover hvad Geddar så fint skærer ud i pap, kan du så ikke fortælle mig, hvad det er der gør at du mener jeg ikke er/var fokuseret under kampen? Jeg må jo gå fra at du mener at min bedømmelse af Niang ikke var retvisende. Og hvad bringer din info omkring antal driblinger med til diskusionnen? Hvis det ikke var for at illustrere at min bedømmelse af Niang var skudt forbi? Hvad var meningen så?


Og nu tænker jeg bare: Hvornår har jeg sagt, jeg ikke synes, du var fokuseret? Hør her, jeg er da overbevist om, at du fulgte mere med i kampen, end jeg gjorde. Det, jeg siger, er bare, at jeg bed mærke i fine driblinger af Suso. Og det så jeg ikke hos Niang, men det betyder da ikke, at Suso var bedre. Suso lavede en del fejlafleveringer. Jeg synes ikke, du - eller de andre - tager fejl af Niangs bedømmelse. Jeg lagde bare fokus på driblingerne. Men ja, jeg kan egentlig godt se, det ser forkert ud. Derfor mit edit var pænt vigtigt. Niang er uden tvivl talentfuld. Kan sagtens blive mesterlig. Men driblemæssigt lagde jeg ikke mærke til ham.

Men når det så er sagt, må jeg alligevel indrømme, at jeg ikke lagde særlig meget mærke til Niang. Igen, det kan godt være, jeg sejlede. Jeg har imidlertid en ret god hukommelse, og jeg husker flere fine situationer fra andre spillere. Ikke Niang. Ikke én eneste. Fx brændte han også en monster-chance, hvor han ikke fik læst indlægget ordentligt, virkede det som. Men igen: Jeg tager det cool. Jeg kan sagtens have husket forkert. Eller måske ikke have fulgt ordentligt med.

Der er ingen grund til, at du bliver lidt irriteret. Jeg har nok ikke haft den vildeste indlevelse, selvom jeg egentlig følte, jeg var okay med. Det skal så siges, at mit streams billedkvalitet ikke var the best.

Hvis du gerne vil have ret i, at jeg ikke er rigtig klog, at jeg lavede en epic fail, er det helt okay. Jeg kunne snildt have været mere præcis her, ja.

Men om Suso virkelig var bedre end Niang, tror jeg ikke. Jeg så bare et stort lys i den ene dribling, han lavede på Radu, der virkelig imponerede mig big time. Hvis ikke jeg husker forkert, lagde han den også indover, og Milan fik nogle store chancer. Bastos reddede på stregen. Når det så er sagt, lavede han også et væld af fejl. Men tit er det sådan med mig og min bedømmelse af fodboldspillere, at hvis jeg ser dem lave én god aktion, får jeg altid en ide om, at de har et stort talent. Fordi den aktion, han lavede i går, var i mine øjne ikke bare heldig. Han tørrede virkelig Radu. Kan han lave det én gang, kan han nok også lave det flere gange. Tænker jeg. Om det er sandt, ved jeg sgu ikke. Der er nok en grund til, at jeg ikke er talentspejder for en fodboldklub.
Skrevet af saglighedens_portal
Wow, Bishop. Tror virkelig, vi har misforstået hinanden, hvis jeg skal være ærlig. Har jeg virkelig skrevet, at du var ufokuseret? Det husker jeg ikke. Hvis det passer, kan det godt være, jeg skal lade være med at sige, jeg "har en god hukommelse." Det beklager jeg i så fald....
Skrevet af Bishop
Det er vist dig der tager de skrevne ord meget hårdt, jeg ønsker egentlig bare at du rdegøre for nedenstående?

"Bishop og Lentini: Var vist ikke så fokuseret så"

Hvor henne har jeg givet en bedømmelse af kampen, der illustrere at jeg ikke skulle have været fokuseret?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
Aaaaaah, nu forstår jeg. Lol. Min fejl. Jesus, jeg har sejlet. Det, jeg mente, var, at JEG ikke var så fokuseret. Damn et sejlads, jeg lagde for dagen der. I´m sorry.

Edit: Men Bishop følgende:
Bishop og Lentini: Var vist ikke så fokuseret så
ville jo også være stavet forkert, hvis den var rettet mod jer. Hvis det var til jer, ville jeg skrive: "I var vist ikke så fokuserede." Eller "Bishop og Lentini var vist ikke så fokuserede."
Skrevet af Bishop
Men når det bliver fulgt op med

"Edit: Statistisk set havde Suso flere succesfulde driblinger end Niang. Kilde: WhoScored."

Så er det jo nærliggende at tro at du vil frem til et eller andet der skulle understøtte at Niang havde en dårligere kamp end Suso.

Jeg har jo aldrig påstået at Suso ikke havde nogle fine driblinger? Jeg begriber bare ikke hvori det er relevant hvem af de to der har flest succesfulde driblinger.

Når jeg angriber dit første indlæg, så var det jo fordi at der var flere ting der var direkte modstridende med hvad jeg selv havde observeret, og hvad dagens aviser så siden har været enige med mig i.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
-
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af saglighedens_portal
Hvad har du slettet, FD? Hehe.

Hør, det er ikke så vigtigt for mig. Jeg synes faktisk, at Suso spillede bedre, men som jeg skriver: Jeg har nok ikke fulgt så godt med igen, fordi jeg er ikke så arrogant at tro, at min holdning bare er bedre end alle andres. Jeg nævnte det med driblinger, fordi jeg netop i min kommentar skrev, at Suso havde nogle fine driblinger. Men ja, du har ret: Det betyder jo intet i en hel vurdering af en spiller.

Grundlæggende vil jeg bare sige følgende: Jeg tog fejl omkring det med Niang, og bare fordi Suso lavede én god dribling, betyder det ikke, at han var så god igen.
Skrevet af Bishop
Af en person der gerne vil virke mæglende, så har du en belastende måde at formulere dig på, sådan rigtig "pasiv aggresive" kællinge agtigt.

"Hør, det er ikke så vigtigt for mig. Jeg synes faktisk, at Suso spillede bedre, men som jeg skriver: Jeg har nok ikke fulgt så godt med igen, fordi jeg er ikke så arrogant at tro, at min holdning bare er bedre end alle andres. Jeg nævnte det med driblinger, fordi jeg netop i min kommentar skrev, at Suso havde nogle fine driblinger. Men ja, du har ret: Det betyder jo intet i en hel vurdering af en spiller."

Det virker kvalmefremkaldende på mig når folk formulere sig på den måde, "det er ikke så vigtigt for mig" Jeg er ikke så arrogant" og tidligere da du startede en sætning med "WOW"

Der er så meget underforstået pis.

Det minder mig en del om Farso der skrev herinde en del tidligere. Altså jeg er temmelig ligeglad med om det er vigtigt for dig eller ej, hvad vil du sige med den information? det er jo tydeligvis vigtigt nok for dig, til at du bruger tid på at svare og komme med udredninger?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg slettede bare, at jeg tror, I misforstår hinanden med hensyn til: "Bishop og Lentini: Var vist ikke så fokuseret så" - men det skrev du allerede selv længere op, så det var ikke vigtigt alligevel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Sgu også lidt af et afgørende program vi allerede løber ind i nu så tidligt på sæsonen;

Fiorentina (U)
Sassuolo(H)
Chievo(U)
Juventus(H)
Genoa(U)

Særligt de næste to kampe er decideret nøglekampe ift placeringerne til Europa Cup fodbold.

Dernæst Chievo på udebane. Bøvlet sted at spille med en stram defensiv organisation fyldt med veteraner.

Juve siger sig selv. Vi har tabt meget til dem de senere år.

Og Genoa virker lidt spændende i denne sæson.
Skrevet af saglighedens_portal
Du fejlfortolker, Bishop. Det er ikke vigtigt. Jeg sværger, at hvis det er, må du torturere mig offentligt. Hvis du synes, jeg skriver passiv aggressivt og som en kælling, er det også helt okay. Intet der. Synes jeg ikke selv, jeg gør.
Skrevet af Bishop
Det er i orden...


Desværre ingen gaver fra vores nærmeste konkurenter, Inter ser stærke ud må jeg indrømme. Men det er selvfølgelig også alt for tidligt at begynde at kigge på hvordan de andre klarer sig. Indtil videre kan vi være tilfredse med pointhøsten.

Men ja de næste to kampe, de kan virkelig være med til at give os et prej om hvad vi skal forvente os af holdet og Montella.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Balo kan stadig.. 2 kasser mod Monaco i går.

http://outside90.com/mario-balotelli-bags-another-nice-brace-watch/

Han er nu oppe på 4 mål i den franske liga. Håber han finder , vender tilbage til det italienske landshold.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hvis han holder det niveau, han har lagt ud med i Nice, bliver det mere end svært at undgå ham til landsholdsudvælgelsen. På toppen mentalt og fysisk, er han med afstand den stærkeste italienske angriber.

Man er lidt mere rolig nu, når man kigger på stillingen, selvom det der nederlag til Udinese svider sgu stadigvæk. Unødvendigt nederlag, for at sige det mildt mod et aldeles tamt Udinese-hold. Og også selvom vi står foran en del svære kampe i nær fremtid.

Jeg forventer et eller andet sted et mere åbent opgør på Artemio Franchi i weekenden. Filosofierne imellem, Sousa og Montella, har mange lighedspunkter. I går røg Fiorentina ind i et hav af defensive omstillinger, fordi man havde for dårlig boldomgang – specielt i første halvleg. Lyder det bekendt?

Men jeg synes faktisk at vi er sluppet ret godt fra defensive omstillinger i de sidste kampe. Vi har ikke virket så udsatte, som tidligere. Det må man rose Montella for, som jeg også synes har vist sig mere kløgtig end jeg tillagde ham, da han blev udnævnt som træner i Milan. Han har formået at lave små korrektioner, rent taktisk, i løbet af kampen, som rent faktisk er faldet ud til vores fordel.

Jeg er sgu spændt på hvordan vi vil gribe den kamp an. Hvem der viser sig mest pragmatisk af de to herrer, på sidelinjen, fordi det kan meget vel blive afgjort af én af de to, fordi holdene imellem er der ikke stor kvalitetsforskel.
Skrevet af Bishop
Med en spiller som Bacca der scorer på halvdelen af sine skud på mål, så har man også lidt frirum til at ændre på taktikken, så man ikke død og pine skal skabe 100 chancer i hver kamp. Og med den midtbane vi har så skal vi altså prise os heldige for at vi stadig har Bacca.

Jeg håber vi starter med både Kucka og Monty igen, også gerne Jack selvfølgelig, hvis han ikke trenger til en pause, Monty og Kucka giver den nødvendige støtte til forsvaret, og skaber en rigtig fin balance på holdet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg tror Montolivo nyder rigtig godt af et fysisk brød som Kucka. Kucka er rigtig god til at sætte ind første fysiske pres hvorpå Montolivo kan bruge sin kløgt til at opsnappe evt bolde. Det tror jeg også er grunden til det høje antal interceptions han havde sidste sæson.

Jeg ser heller ikke nogen grund til at ændre. Calabria spillede jo sådan set Abate af holdet. Så er der naturligvis en træthedsfaktor som Montella ganske rigtigt skal tage bestik af.
Skrevet af Bishop
Calabria var rigtig god, og burde helt sikkert blive genvalgt. Det er fint at vi nu ser at vores "home grown" spillere får succes på førsteholdet, med Lucatelli havde vi vel 4 spiller af egen avl på holdet, 3 af dem teenagere :D.

Det er et langsigtet projekt, men til gengæld også det skal til for at få Milan DNA,en frem igen, for lige at bruge en gammel floskel.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0