Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Antonelli er klar til kamp igen efter hans hjernerystelse mod Udinese. Bemærk at forsvaret sejlede i kampen mod Udinese efter han røg ud. Vigtigt at han er tilbage igen.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg tror sgu ikke han starter. Medmindre nogen er trætte tror jeg Montella foretrækker samme backkæde som mod Lazio. Det kan man næppe fortænke ham i.
Skrevet af Great Milan
Han starter ikke inde i denne kamp, da han mangler træning. Men næste kamp hjemme mod Sassuolo kan han godt være tænkt til en start plads fremfor De Sciglio.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
I øvrigt synes jeg vi skal holde fast i Calabria i start opstillingen fremfor Abate. Han vokser og vokser med opgaverne. Abate er en af dem, der ikke spiller stabilt i forsvaret.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Nej det ville sgu da være for dumt at tage De Sciglio ud når han endelig er ved at komme igang.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
De Sciglio spillede hele kampen mod Napoli, og de legede ping pong med vores forsvar. Han er mega svingende.

Lad os nu se hvor godt han klarer sig mod Fiorentina. Spiller han en "Napoli kamp" igen, så er det bare ud på bænken og ind med den mere stabile Antonelli, som også er farligere frem af banen med hans evne til at ligge gode indlæg fra kanterne.
Grande Milan!
Skrevet af OC
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Mit italiensk er... rustent... Er det det der med, at Bloomberg har fundet frem til, at Sino-Europe har fremlagt falske dokumenter vedrørende deres køb af Milan?

Det er dog ikke nødvendigvis en skidt ting for Milan. De 100 mio. €, kineserne har betalt, er non-refundable, skulle handlen blive annulleret. De ryger bare direkte i lommen på dem, indtil den næste køber kigger forbi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
@ FD

Falske underskrevne bankgarantier fra den kinesiske centralbank(dansk oversat). Bloomberg beskylder "syndikatet" for at have fremlagt dette falske dokument fordi man reelt set ikke lå inde med pengene, og dermed fabrikerede dette "bevis" for at blive godkendt til videre proces.

Sino-Europa har prompte afvist at det skulle være tilfældet. Finninvest har ligeledes hævdet de aldrig har fået forelagt pgl dokument. Sino truer endvidere med sagsanlæg imod Bloomberg.

Ift at det skulle være fremlagt i processen vedr bankgarantier er der jo det at sige til det, at der på daværende tidspunkt var andre med i konsortiet som ret spektakulært vis blev opbrudt få dage inden aftale. Så det kan meget vel være rigtigt både det Sino og Bloomberg hævder begge to. Fordi bl.a. er Zheng og Wu faldet fra, og ift det jeg har læst mig til er mistanken gået i deres retning. Og så vil både Sino og Bloomberg have ret i deres udmeldinger.

Hvorom alting er; skulle der være noget om dokumentfalsk af dokumenter fra den kinesiske Nationalbank, så er jeg ret overbevist om de går ind i sagen.
Skrevet af Rossoneri
@OC
HAHAHAHA
Husk nu lige at få hele historien med og lad vær med at få al din "viden" fra sensationsmedier.
Skrevet af Lentini
I tillæg til historien om Bloomberg og dokumentfalskneri, så er der mange medier som slår en stor historie op på at disse kinesere er ukendte.

Milano Finanza skriver dog at Finninvest er udemærket klar over hvem investorerne er, men at der foreligger en aftale om at disse, skulle det være privatpersoner, private firmaer, fonde og firmaer med statsstyret aktiepost, ikke bliver offentliggjort førend at aftalen er underskrevet. Hvilket man sigter mod bliver d.15.november.
Skrevet af Rossoneri
Det er rimeligt vigtigt at holde tungen lige i munden her.

Før det første drejer dissse såkaldte "afsløringer" sig angiveligt om dokumenter der skulle være være dateret ret tidligt i forløbet.

Dette er ret vigtigt fordi:

Det for det første ikke er samme konsortium der reelt er i gang med en overtagelse af klubben. Derfor er det jo grunlæggende irrelevant - selv hvis der skulle være noget om snakken.

En bankgaranti må antages først at komme i spil på et tidspunkt hvor der rent faktisk er noget at stille garanti for. Da der jo ikke var indgået nogen form for aftale, er det svært at se "bomben" i dette.

Ingen ved rent faktisk om dokumentet har været bragt ind i løbende forhandlinger. Finninvest er jo også ude og afvise at de skulle have set disse omtalte dokumenter.


For mig at se er det ikke andet end en gang sensationsjournalistik. Kineserne har betalt det aftalte depositum på €100M og alt tyder på at tingene bevæger sig fremad som planlagt.
Skrevet af Great Milan
Her kommer den vildeste forsvarsstatistik, som nok ingen nogensinde kommer til at slå!

Baresi og Maldini har spillet 196 kampe sammen, og i disse kampe har Milan kun indkasseret 23 sølle mål.

Der er en grund til at deres trøje numre den dag i dag er urørlige... ægte legender!

Historien er fra ilmilanista.it Om det passer, ved jeg ikke. Det lyder i hvert fald usandsynligt.
Grande Milan!
Skrevet af Stankovic
Hvilket har vist sig ikke at passe da der er tale om en fejloversættelse af en artikel, hvor de 23 er antallet af mål de scorede. https://twitter.com/jacopopiotto/status/629266325035188224

Tallet er: 297 kampe sammen med 221 mål imod sig.
Skrevet af Stankovic
Det siger i øvrigt sig selv at man ikke kun kan inkassere 23 mål i 196 kampe.
Skrevet af Martinovic
Ikke på denne planet i hvert fald.

Tvivler på Milan i vores levetid får sådan en defensiv igen.
Mojn do!
Skrevet af Stankovic
Maldini, Baresi, Costacurta og Tassotti er i hvert fald noget af det ypperste der har været.
Skrevet af Geddar , moderator
Haha, GM!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Stankovic
Red. Glem det.
Skrevet af Great Milan
Det handler vel ikke ikke om jeg åd den råt eller stegt. Jeg rettede det jo også eftersom jeg var i tvivl, da historien oprindelig kommer fra The Sun. Det virker da bare noget sløset af ilmilanista.it, at de ikke retter historien til, inden de poster den. Den kommer jo trods alt fra The Sun, som jeg personligt ikke finder troværdig.

Men om Maldini og Baresi var mænd sammenlignet med knægten De Boer, skal der næppe herske tvivl om. Jeg er ret sikker på, at alle angribere ville foretrække at stå overfor De Boer fremfor Maldini og Baresi :)
Grande Milan!
annonce
0