Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Yep, og alle ved, at dem på tilskuerpladserne også er de bedste trænere...

Dette er blot en forkortelse af, hvad Rosso skriver bare med flere ord på.

Og andre ord. Og bedre ord. Der betyder noget andet. Og som giver mening.

Men ellers, ja.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Nej der er ingen garantier, og det grænser da også til nepotisme. Det er umuligt for os at vurdere hans kvalifikationer i henhold til en stilling vi ikke kender omfanget af. Men der er nogle ting vi ved, og det er at han har et stort netværk og er vellidt og respektere tværs over jordkloden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
"Maldini er en voldsom klog herre, der har mega meget forstand på fodbold og spillere"

Maldini fremstår intelligent og virker velovervejet i sine udtalelser, han har en lang karriere i fodboldverden, længere end de fleste og har qua dette formentlig et indblik og forståelse for fodbold der rækker udover den gængse fodboldentusiast.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Absolut, Bishop. Der er dog adskillige "normale" erhvervskompetencer der ikke bare kommer med en lang fodboldkarriere og et kendskab til klubben. Selvom han har været en leder på banen er det langt fra sikkert han kan formå at lede en stab, arbejde strategisk, implementere osv. Det er ikke få klubber der har mærket negative konsekvenser af af at ansætte klubfolk i ledende stillinger.

Men ok, det er vist også kun GM her i tråden der lukker øjnene for den slags. Og det kan jo også være han får en karriere som fx Sammer.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Enig med Bishop.

Når navnet er Paolo Maldini og ingen andre så SKAL man give ham chancen. Alt andet vil være tåbeligt.

Hvad har man at miste? Intet når man sammenligner ham med f.eks. Galliani, som har kostet klubben KASSEN! Hans enorme løn kontra idiotiske indkøb og salg af spillere.

Hvis ikke man skal give Maldini chancen, så ved jeg ikke, hvem man skal give den. Den ligger lige til højrebenet, og jeg nægter at tro på han kikser.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Uden at vide det tror jeg da også at man har tænkt sig at give ham en stille start, hvor nok i stor grad vil være kransekagefigur for senere at påtage sig rollen 100%.

Samtidig kan man da også håbe og tro at han kan høste lidt erfaring fra sit eventyr i USA

http://www.miamifc.com/press.html
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Så blir vores kære kinesiske venner anklaget for mere dokumentfalsk omkring bankgarantier. Denne gang tilbage i April hvor man har fremlagt nogle papirer som banken ikke kender noget til. Men hvorvidt det nye konsortie (eller syndikat med tanke på alt den uro) er indblandet er sgu svært at blive klog på. Igen pga den opsigtsvækkende splittelse i starten af august parterne imellem.

Er der ikke noget der hedder; der er sjældent røg uden brand.
Skrevet af Lentini
Il Sole 24 Ore følger trop. De hævder at konsortiet ikke har pengene, og at en mulig model istedet er knyttet til en fattigmandsmodel som Thohir. Altså stik imod de løfter Silvio afgav.

Det er altså ikke gode nyheder. Finansavisen Il Sole plejer at være ret valide og har tilmed igennem Bellinazzo fulgt salgsudviklingen tæt i Milan, siden de første spæde skridt med den hedengange mr.Bee.

Jeg undres dog, fordi man har gjort brug af Lazard, Rothschild og Deloitte(mener jeg) i dette forløb. Er det ikke deres arbejde at tjekke op på at papirerne der udveksles er valide? I mit hoved virker det relativt amatøragtigt hvis ikke man tjekker op på i så stor og omfattende en handel, der i samlet summer ryger over 1mia euro.
Skrevet af Bishop
Med tanke på at de har 100 mio euro på højkant virker det som noget af et gamble, altså hvis de på grund af likvide problemer ikke kan rejse bankgaranti, så må 100 mio jo trods alt være en stor sum for dem at kaste ud i kloakken.

Nej sjældent røg uden brand, men hvis de tidligere medlemmer af konsortiumnet lækker forkerte og ødelæggende oplysninger, så skal medierne jo nok æde dem rådt. Men kan så stille sig det spørgsmål at hvis vores nye ejere vil omgås og lave forretning med typer der uden at blinke vil bringe firmaer i miskredit, så er det måske et fedt, om det et brænder eller ej.

En dårlig start på ejerskabet er det uanset.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis den her handel ikke bliver til noget, så er det slut at sælge til kinesere eller andre asiatere.
Skrevet af OC
@Rossoneri

Sensationsmedie? Historien bliver trykt i hele Italien (og verdenen for den sags skyld).
Plus de her nye udviklinger. Dermed ikke sagt, at der ikke godt kan være røg uden en brand.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@OC
Ja - sensationsmedie. Det du henviste til, kom fra en avis der bedst kan sammenlignes med Metro Express. Så det er vel fint at betegne det som en "sensationsmedie" - eller?

Når det er sagt, så skulle du måske besvære dig med at læse selve historien, fremfor bare overskriften.

Lad os lege med tanken om at der rent faktisk er tale om falske dokumenter (det ser jeg egentlig ikke som super usandsynligt).
Hvad vi ved er at de omtalte dokumenter stammer fra april.
Altså på et tidspunkt hvor;
1) det nye konsortium end ikke var etableret
2) man var meget langt fra en aftale og derfor er det usandsynligt at dette dokument reelt har været en del af forhandlingerne

Det gør jo at, selvom der er tale om falske dokumenter, så har det højst sandsynligt ingen relevans for den igangværende overtagelse.

Tilbage står at der findes et dokument der måske / måske ikke er forfalsket. Det beviser jo på ingen måde at der rent faktisk skulle være noget galt.

Og så kommer der "opfølgende" historie om at kineserne ikke har pengene.
Jamen, sikke da et chok. Vi taler om kommercielle medier der lever af deres læsere.
Come on - det gør jo ikke noget at være bare en smule kritisk og tænke selv.
Skrevet af Lentini
Et finanstidende får ikke flere læsere af at printe sensationsjournalistik. Det passer segmentet af kunder ganske enkelt ikke til. De vil blive betegnet som useriøse, som jeg ikke anser som værende gunstigt for et finanstidende.

Derudover; ja - så er det svært at vide den reelle historie. Og nogle ting finder jeg ulogisk og usandsynligt.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det kan du naturligvis have ret i, rent principielt.
Men ser man på hvad der virkelig sker, så har man jo flere gange herhjemme set at medier som Børsen har været lige lovligt hurtigt ude med historier der ikke var underbyggede.
Skrevet af Lentini
Det som jeg også finder slående, er den mærkbare forskel på reaktionerne.

Igår truede man Bloomberg prompte med søgsmål.
Idag er der ikke et ord rettet imod anklagen fra Caixin avisen. Det er da underligt ...
Skrevet af OC
@Rosso

Hvad får dig til at tro, at jeg ikke har læst historien?

Come on - det gør jo ikke noget at være bare en smule kritisk og tænke selv.


Altså det er jo direkte useriøst, det der - jeg har hele tiden stillet mig kritisk overfor den her (og tidligere) overtagelsesforsøg, primært pga. Berlusconi, men også på baggrund af andre empiriske facetter;
At du så åbenlyst er af en anden holdning (og det kan undre, når man jo har ventet på en ny ejer i hvad? - 3-4 år), og blindt stoler på, at alt nok skal forløbe uden problemer (selvom kalenderbladet vel næppe når at blive vendt, før man støder på en ny forhindring), og har affejet ALT kritik (som fra min side i starten hovedsageligt egentlig bare kunne koges ned til "man burde værne sig" - nu er der selvfølgelig gået sport i den, fordi du var så røvarrogant), hvilket i og for sig er fair nok...
Men stop nu med de stråmænd.
La prende Vecino.
Skrevet af Great Milan
Slap nu lige af herinde og find på noget andet at skrive om fremfor løgnagtige historier om dokument falsk, svindel fra kinesisk side osv. Milan er i færd med at vokse, og det er der MANGE der har ondt i røven over. Længere er den ikke!

Vi er godt på vej derhen, hvor vi hører til - Toppen af toppen!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@OC
Du er løbende kommet med håbløse udsagn om overtagelsen af kineserne var tvivlsom og du var meget hurtig til at skulle påpege hvordan det nu blev understøttet med dit link fra en reklamefinansieret gratisavis.

Føj dertil at du slet ikke har sat dig ind i indholdet - tal om arrogance!

Og klogere bliver det jo ikke af at du decideret antyder ting der er direkte løgn.

Jeg er heldigvis blevet udstyret med en logik og en fornuft - og I det der er kommet frem, er der jo intet der tyder på at noget er gjort galt ifm overtagelsen.

Der findes et dokument som påstås at være falsk. Fininvest har meldt ud at de aldrig har set pågældende dokument.
Dermed kan det jo sagtens være at der er nogle kinesere der blive anklaget for dokumentfalsk. Men intet peger på at det har haft indflydelse på handelen.
Skrevet af Bishop
@OC

Ikke at du nødvendigvis er galt på den lige i denne her sammenhæng, så har din ageren både her og i Juvetråden historisk set været præget af en provokerende fremtoning. Hvorfor at dine kommentarer i forbindelse med overtagelsen nemt opfattes bederevidende. Og man ser dig aldrig! Når det går godt for Milan eller Juve, du vil heller dø end at udtale dig positivt om disse klubber... At du så lige stikker hovedt herind for at kommentere på at nu er der noget i medierne der måske tyder på at du havde ret, er sgu lavt, sjovt nok ser vi dig ikke når der bliver indbetalt 100 mio i depositum. Og når handlen går ogennem her i slutningen af november som alt trods alt tyder på, så er mit gæt også at du også er MIA.

Du bidrager med nul og nix, og er rent ud sagt mest af alt en pestilens.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Paolo Berlusconi siger det meget godt her, "man må være skør hvis man indbetaler 100 mio på en konto uden at være sikker på at overtage"

http://www.football-italia.net/91926/berlusconi-‘crazy-turn-back’
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0