Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Hvis sosa er ordentlig klar, så syntes jeg at han skal starte på midten istedet for Jack. Ikke fordi Jack gør det dårligt på midten, udelukkende pga den fysiske styrke. Så kunne man evt rykke Jack op på kanten...

Så fiorentinas kamp mod Roma. Det var en kamp hvor de havde bolden rigtig meget, men samtidig havde svært ved at komme til chancer.
Vi skal selvfølgelig stå kompakt og satse på kontra, men vi bliver også nødtil at turde holde på bolden ellers er jeg bange for vi går døde en gang efter pausen.
Valero er styrmanden for Fiorentina så ham skal vi ikke give for meget plads, men en spiller som Carlos Sanchez er virkelig også god, han spillede en helt fantastisk kamp mod Roma.
Deres 3-5-2 system som enlig minder mere om et 3-6-1 system bliver også spændende at se hvordan vi kan modstå.
Fiorentina er virkelig god mod bold og de har kun tabt en kamp på udebane mod Juve.
Svær svær kamp hvor vores defensiv skal være knivskarp og vores omstillinger ligeså. Kan vi iscene sætte Bacca og få niang og Suso til at udfordre gang på gang så tror jeg på vi har gode muligheder for at ryste deres defensiv der ikke er verdensbedste. Men det kræver en nærmest perfekt kamp fra os at få point.
Kampen sende iøvrigt på kanal 9 😊
Skrevet af Lentini
Der skulle være genvalg til alle spillere fra starteren imod Lazio.

Og både Antonelli og Sosa skulle være helt klar til evt at blive bragt i spil.

Fiorentina ser ud til at lave 4 ændringer fra seneste kamp mod Udinese og introducerer Salcedo, Maxi Olivera, Ilicic og Kalinic istedet for De Maio, Milic, Tello og Babacar. Rent individuelt vurderet, synes jeg de blir bedre af de udskiftninger som formodes at blive lavet.
Skrevet af Pirlo21
Selvfølgelig også helt fint at give genvalg til start 11´veren mod Lazio.
Så kan sosa eller Locatelli komme ind og gøre en forskel på midten.
Defensivt er jeg lidt bekymret med Jack på midten mod så stærk en boldsikker midt som Fiorentinas. Og med suso på kant, mangler vi også noget fysik der.

Offensivt er det tilgængelige godt da Jack på egen hånd kan sætte fart og dermed bryde deres kæder og han har et godt øje for Bacca i dybden. Suso er også super dygtig offensiv og fremfor alt også selv målfarlig!

Spændende bliver det! Jeg tror på at vi kan give Fiorentina kamp til stregen..
Skrevet af Great Milan
Vi kommer op imod en af vores direkte rivaler til en EL plads nøjagtig som Lazio. En kamp hvor vi skal give alt for at hente 1-3 point. Uafgjort er godkendt, men kan vi nappe alle 3 point, står vi godt i forhold til de Europa givende pladser overfor vores største rivaler.

Den samme kamp sidste år brugte Mihajlovic, Ely i forsvaret fra start. Amatøren kunne ikke følge med, og fik det røde kort. Bl.a. scorede de til 1-0 på det frispark han fik rødt kort. Brølere som disse må Montelle under alle omstændigheder ikke begå, for så bliver vi straffet af et stærkt mandskab, som Viola er.

https://youtu.be/Dt5_-Ja3bbw

God kamp!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Med dagens skuffende resultater for både Roma og Inter - og ikke mindst kontroverserne hos vores bysbørn, ville en sejr virkeligt lune idag. Et enkelt point må umiddelbart også ses som godkendt.

Skrevet af Rossoneri
Med dagens skuffende resultater for både Roma og Inter - og ikke mindst kontroverserne hos vores bysbørn, ville en sejr virkeligt lune idag. Et enkelt point må umiddelbart også ses som godkendt.

Skrevet af Martinovic
Et point vil være super, men Fiorentina ude er ikke min kop te. De spiller næsten altid godt mod Milan.

Det er lidt vildt, at holdet med en sejr kan spille sig på tredjepladsen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Ja, det er desværre meget svært at se os som favoritter.
Skrevet af Stankovic
... og ikke mindst kontroverserne hos vores bysbørn ...

Hvilke?
Skrevet af Rossoneri
Jeg anser det som rimeligt kontroversielt at FbB hiver Kondogbia ud efter 28 minutter og efterfølgende hænger ham ud i pressen.
Det er vel næppe noget der skaber god stemning i truppen.
Skrevet af Bishop
Jeg forstår ikke behovet for direkte at svine en spiller til offentligt, hvorfor ikke holde det internt, jeg forstår godt behovet for at forklare udskiftningen så tidligt i kampen, der jo nemt kan falde tilbage på ham som i at have fejlet på startopstillingen, men det kunne FDB nu have klaret langt smidigere end tilfældet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Stankovic
Får man spørgsmålet:

"Hvorfor hev du Kondogbia ud efter noget der mindede om 30 minutter?"

Så er man jo nødt til at svare nogenlunde ærligt, da intet andet vil give mening.

Hvad jeg læser han har været ude at sige er, at Kondogbia ikke spillede boldene simpelt sådan som han har fået besked på og at han derfor valgte at tage ham ud. Hvad jeg har læst af FdB´s mund så er der intet der er i nærheden af at svine sin egen spiller. Det er snare en ærlig forklaring. Det kan dog være at der er en udtalelse jeg har overset?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Oh hjælp, læs nu hvad han siger fra kilder der ikke vinkler det!

Han svarer jo blot på et spørgsmål, hvor han svare at han havde bedt Kondogbia om at spille simpelt og at man desværre ikke kan acceptere fra nogle spillere hvis de laver de samme fejl.

I hvilken verden er det at hænge en spiller ud ?
Skrevet af Rossoneri
@Stankovic
Det er helt fint at du ikke mener dette er kontroversielt. Jeg vælger dog at forholde mig anderledes til det.
Skrevet af Bishop
Jeg har skriver ud fra denne her historie http://app.football-italia.net/?referrer=http%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2F91221%2Fmontella-milan-response-udinese#article/footballitalia-92022&menu=news-all hvis den er helt galt på den, så er skam villig til at revurdere. Jeg var også ude med riven sidste år da Sinisa også var lidt for ivrig i at dele sin vrede med pressen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Stankovic
Det er helt fint at du ikke mener dette er kontroversielt. Jeg vælger dog at forholde mig anderledes til det.

Det er da fint at du gør det. Det er jo ikke nyt. Der er dog på ingen måde nogle "kontroverser" som var det ord du brugte.

Bishop: Det er samme artikel jeg har læst. Jeg kan stadig ikke se at han skulle svine spilleren ud fra de ord. Han er kritisk over for Kondogbia, men det sker da på en fair måde.
Skrevet af Rossoneri
Selvfølgelig er det kontroversielt at en spiller bliver hevet ud efter mindre end en halv time. Det sker jo praktisk talt aldrig.
Hvis jeg ikke tager meget fejl, udtalte FdB efter kampen at Kondogbia ikke hører efter selvom han har fået tingene forklaret masser af gange. Det er i mit univers at hænge en spiller ud.

Og det står jo i øvrigt FbB frit for om og hvad han svarer på spørgsmål.
Jeg har svært ved at se hvordan det skal gavne klubben at han udtaler sig på den facon.
Men jeg er da åben for scenarier hvor dette skulle være tilfældet.
Skrevet af Rossoneri
@Stankovic
Det er jeg som sagt uenig med dig i. Jeg mener der er tale om kontroverser.
Skrevet af Bishop
Selv hvis man kun ser på skrevne er det da hårde ord han kommer, han kunne jo lige så sige at han mente han var evnesvag, jeg er ret sikker på at hvis jeg udtalte mig på samme måde om nogle af de kolleger der arbejder på mine projekter, så ville de forståeligt blive pissed. En ting er jo at sige det direkte under to øjne, men at sige til verdenspressen at han ikke fatter at gøre som han får besked på, på trods af at han har fået det af vide masser af gange, er da at hænge ham ud.

FDB kunne jo bare sige at han lavede udskiftningen på grund af taktiske årsager, sværere er det alså ikke.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Spændt på hvordan Montella taktisk griber den her kamp an. Han har de sidste par kampe haft held med at flytte holdet 5-10 meter længere tilbage. Formentlig fordi presspillet ikke sidder i skabet. Mod Lazio stækkede han Inzaghi ved at korrigere Jacks defensive rolle efter et kvarter. Stadigvæk søger han at vi er kontrollerende i kampen, men uden at være overdreven naive.

Sidste år blev vi kørt ud på røv og albuer på Artemio Franchi. Sinisa tog dog derefter gevaldigt røven på Sousa med det provinsielle inspireret gameplan. Den forestiller jeg mig dog ikke Montella finder meget inspiration i, fordi det ligger trods alt for langt fra hans overordnede filosofi.

Jeg kan dog godt se muligheder imod Fiorentina. De så sløje ud i deres defensive omstillinger imod Udinese, og det kan(såfremt vi kan erobre bolden centralt) give gode kontraer hvis deres boldbehandling bliver for dårlig. Dertil skal de naturligvis presses for at lave fejl.

Jeg har skrevet et et-tal ud for denne kamp. Ment på den facon at jeg er tilfreds med et enkelt point som udgangspunkt.
annonce
0