Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Nu har kritikken mere gået på Baccas respektløse adfærd med snak om alle de store klubber der ville have ham, der udmøntede sig i et reelt bud fra West Ham, og hvor han hele sommeren "ville se på de bud der kom". Der kom et; West Ham.

Ingen har betvivlet hans evne til at hamre bolden klinisk i kassen.

Higuain skabte sig også i Napoli under Rafa og fik fanskaren på nakken. Da Sarri kom til var hans første kommentar til Higuain: Du er for doven - så skete der ligesom noget med ham og napolitanerne elskede ham indtil engang i sommers.

Det er ganske naturligt at fans ser skævt til en spiller der tror han er mere end holdet.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Nu opstiller du jo et andet scenarie end jeg gjorde, hvorfor brikkerne naturligvis ikke vil passe. Jeg skriver jo specifikt at Luiz Adriano ville skulle mases langt indunder Bacca for netop at give noget ekstra tyngde i boksen. Hvis han skulle ligge og slikke kanten er det jo et helt andet scenarie.

Jeg kan godt forstå Montellas ræsonnement ved at holde Niang bredere i banen i de opgør han har fundet det nødvendigt.

Imod Sassuolo vil jeg dog gerne se ham drifte lidt mere ind centralt og lade Jack søge ud under ham. Så brydes kæderne og du sætter de to navngivne i roller der passer dem vel. Det kræver dog også ordentlig teknisk omgang med bolden, som jeg periodevist synes vi har været svage til. Samt at backen holder bredden.
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt... hvis vi lige skal sammenligne vores sæson start med vores bysbørn ovre fra blå stue så har de opnået 11 point mod de første 6 modstandere i indeværende sæson. Under Mancini høstede de 16 point sammen mod de samme 6 modstandere

... Fordi... fordi du vil... sammenligne jeres sæsonstart med vores sæsonstart, sammenlignet med vores sæsonstart i sidste sæson... eller... hvordan...?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
@ Rosso

Hvis du nægter at læse hvad jeg skriver så giver det jo ikke mening at du bruger tid på at forfatte så lange indlæg.

Forstår du ikke at når jeg fremhæver f.eks. Lazio kampen, så er det for at illustrere at systemet godt kan fungere. Ikke at det skal være et statistisk grundlag for at det bedste system, dertil har vi spillet for få kampe.

"Jeg forstår ikke din pointe med at fortælle at vi har spillet godt til tider. Hvad kommer det sagen ved? Jeg taler jo ikke om at få Montella fyret eller at han har fejlet. Min anke går udelukkende på vores offensive performance, som jeg (generelt set) synes har været for sløj."


Min point er selvfølgelig at Montella i perioder har bevist at vi kan spille godt under hans system? Og at han derfor er i sin gode ret til ikke at bortkaste hele sin filosofi og sadle om på nyt. Vi har spillet 6 kampe og vi er kun 1 point fra 3 pladsen.


Jeg har ikke tjekket dine tal, men nej jeg mener IKKE at dine tal siger så forfærdelig meget, så længe vi ikke har flere kampe at sammenligne med.

Vi har en ny træner og for gud ved hvilken gang et nyt system, vi bliver jo for syv sytten nød til at give ham tid, til at få det hele til at spille sammen. At bruge Pippos og Mihas eksperimenter til at diskvalificere Montellas ditto er håbløst.

Hvis vi havde tabt 5 kampe og spillet en uafgjort og allerede nu været sat af, i forhold til de europæiske pladser så havde sagen selvsagt været en anden. Men sådan er det jo ikke.

Jeg er helt enig i at angrebet i flere kampe har været for dårligt, det har jeg skrevet masser af gange, men der har jo også været gode kampe? Og nu har vi til og med spille 3 kampe i træk uden at inkassere mål. Og det er jo ikke fordi at vi ikke har haft chancerne til at score.

Når jeg opponere imod din brug af statistik så handler det, udover at vi kun har spillet 6 kampe, også om at vi har spillet 6 meget forskellige kampe, hvor vi nogle har spillet ganske godt og skabt masser af chancer, og så nogle hvor vi har spillet meget tandløst.

Det er sgu da ikke raketvidenskab at man er nød til at at have en større grundlag for at statistik bliver et validt argument i sådan en diskussion som denne.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Det er ganske naturligt at fans ser skævt til en spiller der tror han er mere end holdet."

Fakta er dog, at Bacca ER større/bedre end alle andre spillere i truppen. Sidste år scorede han 18 mål ud af 49 mål i Serie A. Det er mere end 1/3 del af målene for hele holdet. De andre spader på holdet underpræsterede i den grad sidste sæson. Ergo kan man ikke bebrejde Bacca for at finde en ny klub med større ambitioner (at vinde en liga eller CL) her og nu.

Jeg er ovenud glad for at han blev hos Milan, og i år skal han nok score mere end de 18 kasser, hvis han holder sig skadesfri.

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ GM

Det skal du også have lov til at synes. Jeg kan sagtens se hans styrker og svagheder som spiller.

Det som undre mig er når du har selvudnævnt dig til klodens største Milan-fan, at du forholder dig fuldstændig ukritisk til Baccas udtalelser, som kraftigt hentydede til at han ville videre. Jeg ville tro med din selvudnævnte titel at klubben stod øverst. Ikke Bacca, ikke Sheva, ikke Maldini, men klubben AC Milan.
Skrevet af Flying Dutchman
*mic drop*
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Lentini

Der er ingen spillere der er større end klubben, ikke engang Maldini. Tænker heller ikke, at Bacca tror han er større end klubben. Han viste sådan set blot hans utilfredshed med at spille med mange spillere der er under hans niveau. Han er klart og tydeligt utilfreds med sidste sæson, fordi ingen andre præsterede på toppen. Han ville vel nødig udsætte sig selv for det samme igen endnu en sæson, for spillerne er jo stort set de samme som sidste år med få undtagelser.

Bacca vil bare gerne vinde. Du vil jo heller ikke se Ronaldo, Messi, Zlatan, Hazard, Aguero sammen med en flok tabere (overdrivelse fremmer forståelsen). Det vil disse spillere næppe acceptere. Bacca er ikke på niveau med de nævnte spillere, men han er trods alt den bedste hos Milan. Og han kunne sagtens spille for et bedre hold.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad angår Inter

De gav også De Boer 2 uger, havde han haft fra sommeren af og fik lov til at handle de spillere, så havde det fungeret bedre for dem.
Skrevet af Flying Dutchman
Så der er ingen spillere større end Milan, men det er i orden, Bacca synes, han er større end holdet, og dermed implicit Milan, fordi de andre spillere er ringe - og derfor var det helt fint, han gerne ville af sted i sommers?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af MaggiMagg
prøv ikke at følge GMs logik. den eksisterer ikke.
Skrevet af Great Milan
Bacca viser blot sin utilfredshed med resten af holdet. Det kan man ikke bebrejde ham for, da han har noget at have det i - han har præsteret langt mere end alle andre på holdet. Han sender faktisk et signal til Milan ledelsen: "Styrk holdet så vi kan komme i CL."

Pønser han på at få en lønforhøjelse? Det gør han måske, og i så fald kan han også tillade sig det, da han har gjort og stadig gør et godt stykke arbejde. Hvem ville ikke bede om mere i løn, hvis man gjorde det godt for sin arbejdsgiver?!
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Men han var ikke i nærheden at være så god i sidste sæson, at det kunne retfærdiggøre hans divaopførsel (hvis det nogensinde kan retfærdiggøres), ej heller hans flugttrang i sommers. Endvidere er jeg heller ikke enig i, at han "præsterede langt mere end alle andre på holdet" i sidste sæson - men om det er rigtigt, lader jeg være op til Milanfansene herinde (altså, dem udover Verdens Største Milanfan (c), selvfølgelig). Jeg vil nu mene, at Bonaventura, Romagnoli, Donnarumma, Antonelli (åh, alle de italienere...) og Kucka var på niveau med Bacca i 15/16, og muligvis bedre.

Summa summarum: du kan ikke både synes, at der er ingen over klubben, og samtidig anerkende eller endda billige Bacca´s diva-agtige tendenser og trang til at komme til en anden klub.

Hvem ville ikke bede om mere i løn, hvis man gjorde det godt for sin arbejdsgiver?!

Hehe, sammenligner du lige en normal, 8-16 lønsituation med den, professionelle fodboldspillere står i? Stærkt...

Nu tjener jeg ikke 3,5 mio. € om året, som Bacca gør, men hvis jeg mener, min løn ikke svarer til mine præstationer, så taler jeg med min chef eller min tillidsrepræsentant. Jeg skaber mig under alle omstændigheder ikke som et lille barn og råber til alle og enhver, at jeg gerne vil til et andet firma.

Bacca er i øvrigt i forvejen den bedst betalte spiller i Milantruppen - selvfølgelig skal han ikke have en lønforhøjelse. I hvert fald ikke baseret på hans præstationer indtil videre...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Bacca sluttede meget svagt, Bonaventura var i mine øjne den spiller der præsterede bedst set på hele sæsonen.

Men indrømmet jeg gik sgu kold i den sidste år, renovering i huset, og lækker MTB vejr gjorde at gik glip af en del af kampene i foråret.

Jeg synes iøvrigt sagtens at en spiller kan tillade sig at have ambitioner der rækker udover klubbens ditto, uden at han derfor per definition skal kaldes forræder osv. Men måden hvorpå vejene skildes er selvfølgelig afgørende for om man skal have cunt prædikatet. Nok kan nogle mene vi er arrogante herinde i tråden, men jeg har da fuld forståelse for at en spiller godt oppe i årene ikke er super frisk på ikke at spille CL de næste 2-3 år.

Men igen, Bacca havde en usmidig måde at føre sig frem på, hvilket selvsagt ikke er er det fedeste.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
FD

Bacca skabte sig simpelthen? Han udviste blot sin utilfredshed og frustrationer oven på en skidt sæson. Han sagde offentligt (uden at skjule det for Milan), at han gerne ville spille CL, og at hvis der var en klub, der tilbød sig, ville han overveje et skifte. Er det at skrige som et barn og skabe sig?

Som tidligere nævnt, er der kun 3-4 spillere der kan være sin indsats bekendt sidste år. 1. Bacca (klart bedst), Bonaventura, Antonelli og Donna. Resten var lige til at lukke op og skide i.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Bacca skabte sig simpelthen? Han udviste blot sin utilfredshed og frustrationer oven på en skidt sæson. Han sagde offenligt, at han gerne ville spille CL, og at hvis der var en klub, der tilbød sig, ville han overveje et skifte. Er det at skrige som et barn og skabe sig?

Når man får 3,5 millioner € og er klart bedst betalt i truppen? Når man kun til tider har vist, man er god nok til et absolut tophold? Når man lufter sit beskidte vasketøj offentligt? Ja, så er man barnagtigt.

Desuden burde det ikke have været en hemmelighed, at Milan, i hvert fald ikke i sidste sæson, ville kvalificere sig til CL. Han burde have vidst, at Milan er i gang med et projekt, og at han er købt ind til at hjælpe med at søsatte selvsamme, samt at pengene er små. Hvis Milan havde været i CL og/eller havde haft et større økonomisk råderum, så havde de nok ikke købt Bacca.

Sidst, men absolut ikke mindst, så skal Bacca da have al lov og ret til at være utilfreds. Men som Bispen også helt rigtigt påpeger, så er der forskellige måder at gøre dette på. Nogle vælger at tale med træneren, eller sportdirektøren eller måske deres agent, måske endda knokle ekstra hårdt på træningsbanen for at løfte sit eget og dermed holdets niveau (jeg ved det: gisp!!). Andre vælger Bacca-metoden - det vil sige, at forsøge at skride fra stadion, mens holdet stadigvæk spiller, eller skændes med Montella på træningsbanen eller bruge al tid og energi på at blive solgt, og når det så ikke lykkes, agere utilfreds i pressen.

Jeg understreger igen: dine holdninger om, at der er ingen over klubben, stemmer ikke overens med din accept af Bacca´s ageren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes faktisk at det er helt fint at Bacca har ambitioner om noget større end Milan (aka europæisk fodbold). Manden har måske fire til fem rigtigt gode år i sig endnu og hvis han ikke finder at der er potentiale i klubben, er det da bare med at finde nye græsgange.

Hvad der derimod ikke er fint, er at han åbenlyst fortæller høj og lav om at han vil se sine muligheder an. Det er mangel på respekt overfor sin arbejdsgiver og den klub der har investeret et rigtigt stort beløb i ham.

Jeg kan også godt forstå at han, i perioder, sidste år og i år, har været utilfreds med den service han fik - eller rettere mangel på samme. Det kunne (og kan) han med rette være.

Igen, så skal han dog holde det til en intern snak med sin træner og sine holdkammerater.
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Under konklusion på artikel da de skriver at Emery skal anvende ham mere end tilfældet er. Han var jo skadet de første fire kampe i ligaen og var lige kommet tilbage til kampen mod Caën.

At han muligvis vil skifte kan da være en mulighed, men mangel på spilletid syns ikke at være en af dem.
annonce
0