Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Skip ham videre og hent en ny til januar. Uholdbart med hans glasben.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Glasben?
Skrevet af Martinovic
Antonelli er skadet lidt for ofte efter min smag. Nu er han ude igen.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
I øvrigt fedt at se en masse tidligere Milan spillere lykønske Grande Berlusconi på hans 80 års fødselsdag! Den største præsident i fodboldens historie nogensinde!


Tanti auguri il grande presidente.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Det er lige præcis dette scenarie Jeg gerne vil se :)

http://www.football-italia.net/92272/raiola-%E2%80%98sceptical%E2%80%99-milan-takeover

Har før sagt, at det er en fordel for Milan, at Inter også er købt af rige kinesere. For alt andet lige vil alt og alle sammenligne os med dem, og jo flere penge Inter bruger, des mere vil vores kinesere blive presset til at bruge penge.

At Raiola kalder dem skeptiske, vil også få dem til at sige "nå jamen så værs´go, sagde i ikke, at vi var skeptiske. Nu skal vi få jer til at æde jeres egne ord". ha ha..

Raiola siger det naturligvis for at tjene på "sine" spillere, men det gavner helt sikkert også Milan.

Flere af disse "skeptikere" tak!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hvis "vores" kinesere bruger penge bare fordi Inter bruger penge er de idioter. Moratti brugte milliard på milliard sæson efter sæson i ren desperation. Det er et scenarie jeg helst vil undgå, fordi det skaber utryghed og hvirvelvinde tilstand i klubben. Det er ikke befordrende for noget som helst. Jeg tror heller ikke det er der du vil hen med dit indlæg. Forhåbentligt.

Vi har senest set Galliani forvalte 100mio halvskidt med et ufærdigt materiale. Det er også et scenarie jeg vil undgå.

Det er fint at have penge, men jeg håber man forholder sig kløgtig og pragmatisk. Jeg håber DS(Mirabelli) DT og Montella sætter sig ned og gennemgår materialet. Hvor er vi stærke? Hvor trænger vi til opgradering? Hvad er mest akut?

Vinteren er notorisk svær at handle i. Og specielt når priserne er blevet skyhøje.
Skrevet af Lentini
Abate erstatter Calabria til morgendagens kamp. Calabria har bøvlet med skavanker hele ugen og har derfor været på skånekost og doseret træning. Men han skulle være på bænken.

Sky meddeler om at Luiz Adriano spiller fra start på VA. Ikke lige den disposition jeg havde håbet på idet det bliver på bekostning af Niang og ikke Suso. Men jeg er meget spændt på hvordan Luiz Adrianos rolle blir defineret - jeg håber det blir en skævvredet tridente hvor Luiz Adriano blir skubbet langt ind omkring Bacca for at skabe tyngde i boksen.

Så skal Jack og De Sciglio gerne boltre sig i det rum som Luiz Adriano efterlader. Iflg Montella så er Jack tæt ved hans rette formniveau. Tilsyneladende har fysikken været presset som følge af sidste landsholdssamling. Så er det jo skønt han er udtaget igen...

Jeg vil have 3 pts. Jeg er ved at være overordentlig træt af den italienske udgave af modebrillen Steinlein. Og jeg er rigtig træt af at Sassuolo stikker en kæp i hjulet på os konstant. Optimalt set kører vi dem totalt over i en perfekt kamp. Det er dog et ganske utænkeligt scenarie af flere grunde. Vi er ikke specielt langt inde i vores proces og yderligere er Sassuolo så sammentømret et mandskab med så klart defineret filosofi at de meget sjældent blir spillet ud af brættet. Så jeg stiller mig tilfreds med 3pts, kønt eller ej. Men sejr er påkrævet fordi ligaen kører på en knivspids her i indledningen og vi skal meget gerne fæste os fast på subtop-toget.

I det mindste er Berardi ikke med. Milan har været en stor sponsor gennem de seneste år til hans karriere, omdømme og hype.

Sassuolo er endvidere skadesramte så favoritrollen ligger ganske naturligt på vores skuldre.
Skrevet af Lentini
Peppe Di Stefano fra Sky melder om en ændring i den defensive organisation idet han mener at vide at Suso skal ind centralt og dække af for Magnanelli på Sassuolos defensive midtbane. Den blir lidt interessant at følge idet det også må betyde at Luiz Adriano må skulle ligges forholdsvist centralt i den defensive organisation og får dermed et mere gunstigt udgangspunkt rent offensivt også for at kunne gøre skade.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Hvis "vores" kinesere bruger penge bare fordi Inter bruger penge er de idioter. Moratti brugte milliard på milliard sæson efter sæson i ren desperation. Det er et scenarie jeg helst vil undgå, fordi det skaber utryghed og hvirvelvinde tilstand i klubben. Det er ikke befordrende for noget som helst. Jeg tror heller ikke det er der du vil hen med dit indlæg. Forhåbentligt.

Vi har senest set Galliani forvalte 100mio halvskidt med et ufærdigt materiale. Det er også et scenarie jeg vil undgå."

Fej Galliani helt væk, da han de seneste mange år har vist, at han ikke længere egner sig til at købe de rette spillere. I sidste sæson brugte han også vores penge amatør agtigt. 20 mil. Euro for Bertolacci er jo decideret hjernedødt. Det der med at hente afdankede spillere til, er jo en af hans specialer, og dem har jeg fået nok af. Så forhåbentlig er han fortid snart.

Ser man på papiret, er vi MEGET svage i forhold til Juventus, Inter, Napoli og Roma. De er alle foran os spille materiale mæssigt. Vi er derfor nødt til at bruge en MASSE penge så snart kineserne tager over. Og når vi bruger de penge, skal vi naturligvis bruge dem fornuftigt - købe spillere til pladserne hvor vi er svagest. Altså midtbanen og forsvaret. Det er jo ikke nok at have penge, man skal også kunne finde ud af at bruge dem. Man skal købe de helt rigtige spillere. Jeg forventer ikke de store indkøb til januar, da de andre klubber vil kræve lidt mere for deres spillere, end de normalt vil kunne tillade sig om sommeren. Fordi de ved, at der er trængsel og behov for akutte forstærkninger. Caio og Badelj er mine to bud på tilgange til januar.

Kigger vi på spillere, der ellers bliver rygtet til Milan til sommer, ser det da umiddelbart fornuftigt ud. Oscar fra Chelsea, Silva fra PSG og altid vores egen forestilling Zlatan fra Man. U.

I øvrigt synes jeg vi skal gå på rov hos Dortmund, når vi endelig skal kaste rundt med vores kinesiske penge. De har om nogen nogle af de aller største talenter på holdet. Emre Mor, Dembele, Aubemeyang, Pulisic, Ginter er alle spillere, der vil kunne løfte Milan. Og så er der jo deres største stjerne Reus (bare han kunne holde sig udenfor skader). Sidst nævnte er i mine øjne verdens bedste midtbanespiller. Men synd han er så tit skadet. Arsenal, Chelsea og Atl. Madrid er tre andre klubber med potentielle kommende Milan spillere i mine øjne. Bl.a. siges der, at Matic ikke er en del af planerne for Conte´s fremtidige mandskab, og at han vil kunne købes for under 30 mil Euro, det er jo peanuts for en spiller som ham.

P.S.: Endelig er Niang sat af holdet til fordel for Adriano, herligt!

Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Niang er sat af, men mon ikke han kommer ind og får sat sit præg på kampen.

Hvis Berardi er ude, så kræver det en sejr
Skrevet af Lentini
Romagnoli ude med skade og erstattes af Gomez. Det skulle jeg mene hæmmer vores opspil noget gevaldigt. Det ligger naturligt i Romagnolis spil, og omend det er sporadisk hvad jeg har set fra Gomez synes jeg ikke det er en af hans forcer.
Skrevet af Martinovic
Træls med Romagnoli, men det er en must win. Jeg ser ikke Sassuolo værende helt så stærke som sidste sæson.

Håber Adriano griber chancen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Meget overraskende med niang, den udskiftning forstår jeg ikke lige. Jovist får man grå hår af niang til tider, men hans fart, udfordringer og uortodokse stil gør svær for alle forsvare at håndtere!!

Ærgerligt at vi skal ændre så meget på vores defensiv også. Men spændende med gomez som jeg tror på har et stort talent.

En vigtig vigtig kamp vi snart skal igang med, man må ikke glemme at Sassuolo faktisk har spillet sig til 12 points denne sæson og at de har et spillekoncept som de holder sig til som er skabt af en meget dygtig træner.
Svær svær kamp, holdet skal være klar for start.
Vigtigt at vi bliver ved med at stå godt på banen defensivt og i kæderne.

Kom så Milan
Skrevet af Fossa dei Leoni
Dejlig med en aggresiv sæsonstart. DROP NU DE KORTE HJØRNESPARK VI HAR FOR FANDEN LUIZ ADRIANO DERINDE.
Skrevet af Great Milan
Hvordan kan man forvente noget af Gomez? Se lige hvor usikker manden er, når han har bolden. Det er meget mere tilbage med bolden end fremad med bolden. Han er helt klart en KÆMPE svækkelse hos Milan. Fatter slet ikke, at han er købt. Men det er vel igen en af Galliani´s brølere.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Goooooooooooooool!
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Velfortjent! Bliv ved
Skrevet af Fossa dei Leoni
Skandaløst! Ud med Abate
Skrevet af Great Milan
Sådan Bonaventura! Vigtigt med oprejsning til netop ham. Længe siden han har scoret.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Fandme elendigt forsvarsspil.
Mojn do!
annonce
0