Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Derudover er modebrillen Di Francesco en ynk at høre på. Jeg håber vi får tre forkert tilkendte straffespark på det dopingombruste navn Mapei Stadium senere på sæsonen, så han kan svinge violinen til volume 2.0 - Idiot!

1) Jeg synes der er straffe på Niang. Antei mistimer ganske enkelt sit indgreb så han går i ryggen på Niang
2) Det er ikke forbudt af Sassuolo at forsvare en 3-2 føring selv hvis man er uenig i kendelsen.
3) Han siger Milan aldrig var kommet tilbage uden det tilkendte straffe. Hypotetisk idioti hvor man ligeså vel kunne konkludere at Sassuolo aldrig ville være kommet tilbage hvis ikke Abate havde lavet en flot assist til 1-1.

Jeg er så træt af de mindre klubber og deres insinuering imod alle dommere dømmer imod dem når de møder de store.
Skrevet af Great Milan
Lad bare Di Francesco tude. Han har sikkert bare stadig ondt over, at Milan ikke gav ham et tilbud som træner efter sidste sæson. Han var jo én af kandidaterne det fjols. Lad os bare nyde de tre point nu, mens Sassuolo kigger opad tabellen og får øje på os og tænker "vi havde dem i vores hule hånd øv øv øv".
Grande Milan!
Skrevet af saglighedens_portal
Balo: "I Milan er problemet organisatorisk. Jeg synes, der er én person, som er fænomenal, og det er Adriano Galliani. De andre er forvirrede."
Skrevet af Martinovic
Jeg synes ikke, Galliani er genial. Det andet har han ret i.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Milan´s nuværende ledelse har jo nærmest intet at sige overfor Galliani, som i øvrigt er den elendigste i Milan ledelsen. At Balo så har et godt forhold til ham er noget helt andet.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg tror mange spillere har et godt forhold til Galliani. Men det fjerner jo bare ikke essensen af at Galliani har været yderst kritisabel i mange dele af den sportslige ledelse. Hans "efter 100mio skal der være en forskel"-torden imod truppen krummer jeg stadigvæk tæer over, fordi de er der fordi han har bragt dem der. Han kunne stille sig ind i et rum kredset ind i glas og holde den dundertale for sig selv.

Det er også blevet meget tydelig hvor meget Braida betød i det samarbejde. Galliani har sejlet rundt siden Braida fik sparket af Ladyen efter deres magtopgør.
Skrevet af saglighedens_portal
Lentini:

Ja, bare se det her billede med Galliani, Balo og Raiola:

https://www.instagram.com/p/BJ8lihFhywd/?taken-by=mb459

Hvorfor betød den kære Braida så meget for Galliani?
Skrevet af Lentini
Jeg synes det har været ret klart efter Braidas afskedigelse at han var hjernen. Jeg er selv en del overrasket over det, fordi Galliani er virkelig fattet for alt fodboldindsigt. Jeg havde ikke troet at Braida betød så meget som tiden efter viste han gjorde. Nok også derfor han sidder i Barcelona idag, og laver strategisk kloge træk et ellers meget svært sted fordi spillerne skal være så klart defineret til den måde Barcelona skånselsløs vil spille.

Galliani virker som om han har fået tilsendt Raiola og Joorabchians kartotek og ellers snakket med sine venner i andre store klubber.

Maiorino har været en decideret joke som Braida afløser. Man fornemmer at den mand slet ikke har noget at skulle sige og egentlig bare fungerer som en regulær scout.
Skrevet af Great Milan
Det er vel mange års bekendtskab og tæt samarbejde. Der har sikkert været en god kemi mellem de to herrer. Galliani har haft et godt forhold til de fleste Milan spillere gennem tiden, men det er vel heller ikke så underligt, eftersom det er ham der har ansat de fleste spillere. Hvis vi skal nævne en, der ikke er lige så glad for Galliani, er det vores bedste spiller gennem tiderne, Maldini.

Nu skal det heller ikke lyde som om, Galliani aldrig har været god for Milan. Selvfølgelig har han det. Han har hentet massevis af verdensstjerner gennem tiderne, men det er mange år siden nu. Han burde takke af for minimum 6-7 år siden.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Må være den eneste gang, at jeg er enig med Great Milan. Galliani var god, men det er som Lentini fremhæver, da han havde Braida. Nu er han blevet udstillet, jeg håber den nye ledelse bygger strategi op omkring scouting, akademiet også krydre det med et par verdensstjerner.
Skrevet af Lentini
Det virker til at være tilfældet med ansættelse af Mirabelli omend den endnu ikke er officiel.

Chievo(A)
Juventus(H)
Genoa(A)
Pescara(H)
Palermo(A)
Inter(H)

Det er tricky tre runder vi står foran nu her. Både Chievo og Genoa er kommer rigtig fint fra land indtil videre. Så er der Juventus som mestendels har spillet ganske forfærdeligt og tungt, men som sædvanlig river de bare pointene grådigt til sig.

Chievo efter landskampspausen forventer jeg blir 90+tillægstid frustrerende omgang. De er verdensmestre i en dyb organisation og slå modstanderens spil i stykker, mens de ved hver given lejlighed tar alt den tid i verdenen de behøver for at modstanderen ikke får rytme i kampen. Der skal vi godt nok holde tungen lige i munden og bevare fatningen hele kampen igennem.
Skrevet af Flying Dutchman
Chievo er, og især på hjembanen, et godt, gammeldaws træls hold at spille mod. Deres form for fodbold huer mig ikke, men man kan kun respektere, at Maran gang på gang på gang får hentet et brugtbart resultat hjemme mod de tunge drenge i ligaen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg hader at møde dem. Et bundrutineret betonhold, der samtidig har en flok usympatiske spillere. Kan vi få et point med hjem, vil det være fint.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Så har Fassone og Maldini holdt et møde. Maldini er tilbudt en direktør stilling i klubben. Maldini har bedt om betænkningstid i et par dage. Det bliver spændende.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det forlyder han har sagt nej, fordi han vil have en rolle hvori de eneste han referer til er ejerne. Altså søger han faktisk en stilling lig den Galliani besidder idag.

Gad vide hvad Fassone har sagt til det? Han tilbyder en rolle hvor meningen er at Maldini referere til ham, men Maldini vil have en stilling hvori Fassone sådan formelt set skal referere til Maldini.

Det kan man sgu kalde et twist.
Skrevet af Bishop
Interessant, det siger nok også noget om hvorfor at Maldini ikke har haft en rolle i klubben siden han stoppede som spiller, han har ikke villet indfinde sig i at referere til Galliani, hvilket i mine øjne virker som en hoven indstilling, jo da han har haft en lang og gloværdig fodboldkarriere i Milan, men lidt ydmyghed må han også have overfor Berlusconis højre hånd...

Hvis det ellers står til troende så tror jeg ikke Maldini kommer "tilbage" lige med det samme. Og det piner mig lidt at han ikke er lidt mere ydmyg.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
De italienske aviser skriver meget forskelligt omkring Maldini sagen p.t. Nogle mener også, at de ikke er helt enig omkring lønnen. Personligt synes jeg ikke lønnen skal være årsag til et Maldini-nej. Han må jo starte et sted, og så må han arbejde sig op, gøre det godt og få fornyet sin kontrakt med en bedre løn. Han ved ekstrem meget om fodbold, og jeg er personligt ikke et sekund i tvivl om, at han vil opnå kæmpe succes. Men han skal også lige huske, at han er helt grøn i denne nye stilling, og derfor bør han nok træde varsomt og være lidt mere ydmyg. Det vil klæde den gode Paolo.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg er egentlig forholdsvis på linje med dig, Bishop. Syns det gav mig et lidt grådigt indtryk af Maldini. På den anden side viser det måske hans ambitionsniveau og ydermere kan det være han skæver lidt til Zanettis rolle i Inter, og tænker hvorfor han skulle lade sig nøje med mindre end det.

Men det viser måske også lidt hvorfor Galliani ikke havde nogen intention om at lukke Maldini ind i folden. Manden var slet og ret ude efter hans position og hvorfor lukke en ind som har intentioner om at underminere ens egen position. På ledelsesniveau skal man have tillid til hinanden, ellers skabes et dårligt arbejdsklima med uro. Så med denne nyhed er man nok også blevet lidt mere klog på Gallianis bevæggrunde, som jeg anser som forståelig. Han ville blive en stor taber i et sådant clinch fordi han allerede er bagud på popularitetsbarometeren. Jeg havde sgu heller ikke gjort det.
Skrevet af Pirlo21
Jeg forstår ikke hvorfor så mange Milan fans mener at Jack bliver brugt forkert. Nuvel Jack gjorde det fint sidste sæson på kanten, men personligt vil jeg heller have Niang på venstre kanten. Han har mere speed, er meget mere uforudsigelig og dermed svær at dække op og så bliver han bare ved med at udfordre ligemeget hvad!! Han er kluntet til tider og han kan også give en grå hår, men han gør altså en forskel - det så vi seneste i weekenden :-)

Jack på midten er en rigtig god ide og jeg syntes han vokser i rollen. Han er en hel anden type end de andre midt typer vi har og han kan sætte en mand + har godt blik for Baccas dybe løb. Jeg syntes Montella har set helt rigtig i at bruge ham på midten, endvidere bevæger han sig tit frit rundt på banen og også ud på kanten, hvor så Niang bevæger sig ind i feltet.

I øvrigt, fik Monty fik en meget hård behandling i weekenden, men på sigt tror jeg Locatelli overtager hans plads (indenfor de næste 2 sæsoner)... er i øvrigt meget overrasket over at Sosa er røget helt ud i kulden... troede han ville få en væsenlig rolle på midten, men lige pt er det ikke sådan! Locatelli har overhalet ham og Kucka kan vi ikke undvære.

Så kigger man på vores bedste start 11´ver lige pt, så er Suso og Paletta de eneste nye i forhold til sidste sæson. Lige pt bærer det okay frugt, et point fra anden pladsen er bestemt godkendt. Spillet er langt fra perfekt, men ser vi bort fra weekendens kamp så ser det ud til at vi fået styr på kæderne og dermed står godt på banen og er svære at score imod. Spillet med bold skal stadig blive bedre, men jeg syntes Montella stille og roligt er begyndt at sætte sit aftryk.
Skrevet af Lentini
annonce
0