Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Hvornår er Mati Fernandez klar?
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Så er det nu, at Locatelli skal steppe up, jeg synes han har vist, at han kan spille positionen til et fornuftigt niveau, samt har han fremtiden foran sig.
Skrevet af Great Milan
Synd for Montolivo. Altid synd for en spiller, der bliver skadet. Dog har han aldrig været en værdig leder hverken på eller udenfor banen. Han er aldrig den der fører an, han er aldrig den der går forrest, og så er han for vattet overfor dommerne, når der er store tvivlsomme kendelser. Håber for hans egen skyld, at han kommer til at spille fodbold igen - dog helst ikke for Milan. Nu lyder jeg måske barsk og kold, når jeg skriver dette, men Montolivo har ikke klassen til Milan. Det der gør mest ondt, er dog, at vi er meget tyndt besat på midtbanen. Locatelli er efter min mening ikke klar til at hoppe direkte ind på Montolivo´s plads. Jeg ville benytte Sosa - uden tvivl. Ikke hans favorit plads, men han vil umiddelbart være den bedste løsning her og nu.

Fifa tilbyder erstatning, hvis skaden tager mere end en måned.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
I træningskampen imod Chiasso spiller Sosa ihvertfald den dybe playmaker. Så umiddelbart ligner det et valg mellem Locatelli og Sosa.

Det vil være en meget svær kamp for Locatelli, fordi tålmodighed er en dyd imod Chievo. Og Locatelli er meget ihærdig og vil meget på kort tid, så spørgsmålet er om han er kølig og afvejet nok i sit spil til at kunne svinge taktstokken imod et bundrutineret Chievo-hold der som sikkert som amen i kirken, kommer til at stå med en dyb organisation.
Skrevet af Great Milan
Der sker altid noget, når det italienske landshold skal spille. Montolivo blev skadet i går. Pelle udviser arrogance, selvom han ikke har noget at have det i, og Ventura udelukker ham fra landsholdet. Nu er Chiellini så blevet skadet under dagens træning.

I øvrigt så er Ventura ikke startet særlig godt. Sikke en midtbane han stillede med i går. Det var jo nærmest til grin.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ventura var et kedeligt konservativt valg. Men hvem var de egentlige alternativer?

Fik set lidt Frankrig igår, og hvor ville en spiller som Nabil Fekir passe godt ind i Montellas offensiv. Og det selvom jeg altid vil have det ambivalent med franskmænd i Milan.
Skrevet af Great Milan
Verratti, Bonaventura, Belotti og Candreva sad på bænken, mens Montolivo, Di Sciglio og Parolo spillede på midten. Motta var ikke engang udtaget til kampen. Spanien styrede fuldstændig den midtbane og dermed også kampen.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@Lentini nu kan Montella jo ikke bruge Locatelli i trænings kampen. Kigger man på vores sidste par serie A så er Locatelli kommet ind på den dybe playmaker i kampene, så Montella virker jo ikke til at være bange for at bruge ham.
Jeg tror Locatelli start mod Chievo, men det er klart at Montella bliver nødtil at have et alternativ og her er Sosa oplagt, nu hvor Mati F stadig er skadet!

Alt i alt, må man bare konstatere at Montys skade var en af de værste vi kunne få... vi har lige pt ikke mange muligheder for at erstatte ham! Når det er sagt, så bliver det sku spændende at følge Locatellis udvikling.
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Nej - det er jeg klar over han ikke kan. Men nu har han jo forsøgt ham mod Bournemouth og i flere træningssessioner på den position. Så det er jo ikke helt i hegnet at det er de overvejelser han går med. Sosa og Locatelli er de eneste to Montella har prøvet på den position som alternativ til Montolivo.
Skrevet af MaggiMagg
nå. god bedring til monty. håber ikke at det her betyder farvel. han fortjener en bedre afsked.
Skrevet af Lentini
Ja, landsholdet har sgu været hårdt ved ham de senere år.

De hjemmeblevne spillere slog Chiasso 5-0 i en venskabskamp i Schweiz idag. Niang med ét mål og fire assists. Derudover scorede Lapadula(2), Poli og Luiz Adriano. Alle fem mål blev smidt ind indenfor den første halve time.
Skrevet af Rossoneri
Nogen der har set kampen og hvordan de tre forreste var positioneret?
Skrevet af Lentini
Overhovedet ikke. Ved heller ikke hvad vi skulle kunne bruge det så meget til når modstanden var så ringe.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nu det var meget interessant at se hvordan vi stillede op.
Som jeg ser det er der to scenarier.
Niang til venstre, Lapadula til højre og Adriano helt fremme. Alternativt, Adriano til venstre, Niang til højre og Lapadula fremme.

Skrevet af Lentini
Nå sådan. Troede du var ude i om angriberne lå mere centreret omkring hinanden.

Lapadula var på toppen, Niang venstre med Luiz Adriano i højre. På papiret - jeg kan ikke snakke om hvordan det reelt udspillede sig.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Adriano ude på kanten? Så i kampen for en uge siden?

Iøvrigt, hvordan har Jose Mauri spillet for Empoli?
Skrevet af Lentini
Nu er der jo ingen ved om han stod og slikkede sidelinjen eller han rent faktisk blev kastet ind omkring Lapadula. Med den sparsomme modstand har han nok tryllet løs selvom jeg kan læse mig til at han missede en direktør.
Skrevet af Great Milan
God nyhed. Zapata er tilbage efter en længere varende skade. Han er netop begyndt at træne sammen med holdet igen.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg har altid været en af dem, der mener at Zapata bør få spilletid. Ikke fast, men i hvertifald være i truppen og aflaste lidt her og der. Han laver nogle dumme fejl engang i mellem og er ikke gode venner med bolden, men kan være ganske stabil og habil til tider.
Skrevet af Lentini
De første rygter omkring en erstatning til Montolivo omkredses om Badelj. Jeg har selv svært ved at finde bedre og realistiske tilgange udover ham, fordi man helst ikke skal blokere vejen for Locatellis udvikling. Så ville det ikke give mening at løbe efter Bazoer fx for at nævne et navn. Man skal finde en færdig vare, så Locatelli stadigvæk kan presse på.
annonce
0