Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Beslutningen fra Maldini er skidt for begge parter men klart mest skidt for Milan. Maldini er indbegrebet af Milan. Ingen kender Milan så godt som Maldini gør. Ingen har givet klubben så mange år som Maldini udover Berlusconi. Hans far, ham selv og hans sønner har- og spiller stadig for Milan. Maldini familien er en del af Milan ligesom Milan er en del af Maldini familien. Det er smadder ærgerligt med et nej, men vi kan ikke andet end respekterer hans beslutning.

Der er flere ting i det her, end hvad vi læser os frem til. Måske tror Maldini ikke på projektet. Måske har han drøftet en smule omkring projektet, og hvilke spillere man tænker skal ud/ind i klubben de kommende år. Og her kan der måske være tale om navne, som Maldini ikke finder gode nok til et stort projekt. Det kan også være, at kineserne ikke tror på, at Maldini kan mere end en teknisk direktør kan. Og så er der jo stadig Galliani. Gad vide om han har fået kineserne på andre tanker end Maldini. Vi ved det ikke, og vi kommer måske aldrig til at vide det.

Kineserne siger nu, at de er kede af Maldini´s beslutning. Men samtidig fortæller de, at han (Maldini) vil se, hvor stort et projekt de har gang i, og at han (Maldini) vil se, hvor stærkt er Milan hold de vil få bygget op.

Dette sætter en masse ting i gang oppe i hovedet på en. Dog er der ikke andet at gøre end blot at se tiden an og vente på kinesernes udspil til januar og sommeren 2017.

Min klare mening om et Maldini nej: Milan har netop afvist at købe klubbens kommende "bedste spiller". Dette betyder naturligvis ikke, at Milan ikke kan bygge et stærkt hold op (uden Maldini), som både kan vinde Serie A og CL, men vi går glip af en mega fodbold hjerne og en mand med et kæmpe hjerte. Kæmpe skuffelse!
Grande Milan!
Skrevet af Duck
Hvad lavede Umberto Gandini egentlig i Milan, altså sådan helt konkret? Hvad havde han hænderne nede i og hvad overlader han til andre?
Skrevet af saglighedens_portal
Dugfrisk kommentar fra Rui Costa: "Hvis Maldini har sagt nej til Milan, har han haft sine grunde til at sige nej."
Skrevet af saglighedens_portal
Det samme har Crespo lige sagt og udtalt, hans bedrifter og personlighed taler for sig selv.
Skrevet af Lentini
@ Duck

Jeg mener Gandini var amministrativo. Altså ikke-sportslige interesser.
Skrevet af Duck
Tak for svaret. Den ikke-sportslige sektor er også et område, hvor Roma (også) har tendendser til at sejle lidt rundt, så hvis han kan tilføre lidt rutine i den afdeling, er det fint.
Skrevet af Lentini
Jeg har aldrig hørt dårlig tale om ham ihvertfald, på trods af at Milan skulle have ekstremt mange ansatte ift andre topklubber i Italien. Men det behøves jo ikke bare være den administrative delegation.
Skrevet af Lentini
On another note så snakkes der om Ambrosini i rollen som Team Manager.

Der er i øvrigt ikke poppet op andre navne i rollen DT siden Maldinis nej.
Skrevet af Great Milan
Alle er enige om, at Maldini skulle være en del af den nye ledelse. Selv spillere udenfor klubben, Del Piero f.eks. har udtalt, at Maldini ville gøre en stor forskel. Rigtig mange tidligere Milan spillere har sagt det samme men ak nej.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ja, det er da rigtigt at mange, inklusiv mig selv, gerne så Paolo i klubben. De spurgte kan dog heller ikke sige meget andet end de gør fordi han er et klenodie for Milan. Det ville sgu vække opsigt hvis en sagde at han ville være elendig som direktør af en ikke fast bestemt rolle, så de nyheder finder jeg uinteressant.

Hvorom alting er forventer jeg Fassone har et alternativ, eller flere, på listen så der er en synlig struktur når kineserne forventeligt overtager i slut november.
Skrevet af Lentini
Så er rygtebørsen omkring involverede i opkøbet af Milan også begyndt at røre på sig ifbm Fassones rejse til Kina i slutningen af denne måned. Bellinazzo smider ihvertfald et par store banker på tapetet. Konstruktionen er dog for alvor svær at blive klog på. Og trøster mig med at selv finansøkonomer og eksperter skyder lidt i blinde.
Skrevet af Lentini
http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-92879&menu=news-all

Her er de navne som blir forbundet med Milan i disse dage. Selvfølgelig bar en kort artikel på engelsk, men har endnu til gode at finde en som ikke er på italiensk.
Skrevet af Bishop
Spændende om der er mere hold i navnene der bliver nævnt her tættere på overtagelsen. Det er i hvert fald nogle giganter der er kommet med i puljen nu, som bestemt kan gøre en mere positivt stemt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, det er ihvertfald solidt. Tænker jeg skal se om jeg kan finde noget om de nævnte virksomheder, banker etc henover weekenden, hvis jeg skulle være så heldig at opdrive noget info på ikke-kinesisk sprog.

Men lad os se hvad det bliver til.

Skulle det være tilfældet at nogle af disse virksomheder, banker osv er en del af konsortiet så har Berlusconi godt nok også været "strid" i sine krav overfor opkøberne. Jeg syns allerede han strammede buen noget med kravet om et vist investeringsbeløb i holdet over en given periode. Hvis han så ydermere har stukket disse krav ud hvor han mere eller mindre dikterer størrelsen af de interesseredes virksomhed/bank har han godt nok givet hovedpine/grå hår til modparten. Fordi så har konsortiet skulle finde mindst tre med en minimusstørrelse. Selvom mit personlige kendskab til forhandlinger af sådanne opkøb er minimalt synes jeg det lyder ekstravagant i mine øre. Så begynder man at få forståelse for den langstrakte foehandlingsproces som det har været tilfældet.
Skrevet af Pirlo21
@lentini
Ja lade os håbe det holder vand, det tror jeg det gør :)
Og meget kan man sige om den kære berlu - men AC Milan elsker han og han vil fremtid sikre klubben!
Skrevet af Lentini
Tja tjo - syns denne abnorm lange proces har lært man ikke skal jump the gun. Men lad os se. Det mest interessant i sådanne rygter er hvem der afviser sin indblanding. Indtil videre har der ikke været nogen, men forestiller mig ikke at alle er indblandet. Dertil er der for lidt magt at uddele til at 5-6 store kan blive enige.
Skrevet af Lentini
Ift kampen imod Chievo forlyder det at Lapadula starter inde, fordi Bacca er træt efter lang rejse ifbm landsholdsfodbold. Nu har vi ikke set ham så meget, men jeg er sand for dyden ikke videre imponeret over vores italiensk/peruvianske ven. Havde langt hellere set Luiz Adriano på den position.

Så er eneste andet tvivlspørgsmål, hvem der starter istedet for skadede Montolivo. Pt skulle Locatelli være en my foran Sosa.

Calabria bøvler i øvrigt stadigvæk med anklen, så mon ikke Abate starter kampen.
Skrevet af Bishop
Man kan vel dårligt sige at Lapadula har fået en fair chance endnu? men jeg har dog heller ikke den store fidus til ham, men han fortjener at få en kamp eller to fra start, Adriano foretrækker jeg brugt som jokeren der smides ind midt i anden halvleg.

Jeg bliver meget overrasket hvis ikke Lucatelli starter mod Chievo, Sosa har slet ikke virket som en del af Montellas planer her på det sidste, modsat den unge Lucatelli.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Bishop - jeg kvæler dig snart; LOcatelli :)

Men enig. Det er alt for hurtig domsafsigelse på Lapadula fra min side. Jeg synes bare ikke i det jeg har set med ham imod hhv Sampdoria og Bournemouth giver et indtryk af en poacher, som kan begå sig på Serie A-niveau. Eller ihvertfald et niveau der er brugbart for en klub af Milans størrelse med europæiske ambitioner.

Bacca er imo 2-3 klasser over Lapadula. Og det beviser i virkeligheden meget godt vores problem. Der er (for) stor niveauforskel fra starteren til reserverne. Vi er uhyre sårbare overfor skader.

Jeg håber Locatelli starter, selvom det velsagtens er er af de sværeste hold han skal diktere spillet imod.
Skrevet af Bishop
Hæhæ sorry, men det er sgu typisk, jeg er vildt dårlig til at huske de her eksotiske navne. Og samtidig så bliver mine indlæg tit forfattet i en kort overspringshandling i en ellers travl hverdag.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0