Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MILANMILAN
Det er godt nok til grin. Det ligner mere 1-2 end 2-1.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af MILANMILAN
Man skal jagte et mål i 20 minutter, og de havde vel nærmest ikke én nogenlunde afslutning på mål. Fuck, hvor er det bare ufatteligt ringe.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Old Bull Lee
Ufortjent, vi skulle have lukket kampen tidligere. Vi vil intet fremad udover at stoppe op i kontraløb og skyde udefra. Det er helt utroligt at tænke på at Fido Dido har været kant spiller førhen, manden kan jo ikke lave et indlæg.
"Old Lull Bee"
Skrevet af MILANMILAN
Han løber til gengæld utrolig hurtigt..
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Old Bull Lee
Ja det må man give ham, men når han så rammer kanten af modstanderens felt går han død. Hvis jeg var Allegri havde jeg ladet ham spurte en bane længde og derefter lægge et indlæg hver dag, hele dagen. Han må sgu da lære det på et tidspunkt. Jeg syntes han har forbedret sig defensivt men de indlæg mand, de sejler helt vildt.
"Old Lull Bee"
Skrevet af ilsemprelaziale
Tak for kamp Milanista, var fedt at se Kaka igen selvom han gjorde det onde ved os. Hold I endelig Allegri for jer selv, ham gider jeg ikke se paa sidelinjen paa Olimpico fra sommer.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af MILANMILAN
Selv tak for "kamp" .. Sikke en omgang lort fra begge sider. Tvivler på at Allegri får en klub der bare har et nogenlunde navn når han er færdig i Milan. Det er godt nok deprimerende at Galliani siger at uanset hvad, så sker der ikke noget på trænerposten før til sommer.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Aske K
til gengæld betyder den manglende aktivitet (læs; trænerfyring) fra gallianis side at han vil gå efter prandelli til sommer
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Soldatino
En Gobbo med bopæl i Firenze vil sgu da ikke til Milano.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af KunMilanOgOB
Balancen. Det er Allegris stil. Skid da hul i at vi taber, så længe balancen er der.

Haha, konge kommentar.

Men hvad er der at sige til resultatet? Intet. Skal man begynde at håbe på at det modsatte hold vinder hver gang, indtil at Allegri bliver fyret eller hvordan?
Og det ville ikke skade hvis Berlusconi på et eller andet tidspunkt fortalte lidt om hvor meget eller lidt, det brænder under Gallianis sæde.. Selv om at det sikker er iskoldt. Der skal ændres i organisationen og derfra kan vi komme videre.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af MILANMILAN
http://football-italia.n…d-good-game

"Football is wonderful because after the 2-2 against Parma we didn’t take our chances and conceded from 35 metres away. It makes me smile, as anything can happen in this sport.”http://www.youtube.com/w…wQYob6dpTTk
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Det kaldes at gå i forsvarsposition.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hm, jeg fatter ikke helt hvordan det kunne gå til at vi ikke vandt kampen. Det mig simpelthen en gåde. Ja, spillet er ikke prangende under Allegri, men man må også forlange lidt ansvarstagen af spillerne selv. Jeg aner ikke hvem der var markeringen til Ciani, men at lade ham løbe rundt alene er sgu da for tosset selvom folk var på vej frem. Det er da frygtelig naivt. Særligt fordi vi bliver straffet hårdt ved de individuelle fejl.

Så kan man også forlange et vist bundniveau af visse spillere. Abate spiller decideret elendigt, og at han har været skadet kan ikke længere bruges. Muntari ligeså. De Sciglio så som forventet lidt rusten ud efter en periode udenfor.
Skrevet af El Rifle
Hvis Allegri bliver fyret hvem skulle så tage over? Det er jo ikke engang sikkert at Prandelli er ledig til sommer.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lynild

Hm, jeg fatter ikke helt hvordan det kunne gå til at vi ikke vandt kampen.


Den defensive midterakse er simpelthen for dårlig, og I lukker for mange mål ind.

Offensiven er i verdensklasse (eller har potentialet til det), men man kan ikke forvente, at Balo og de andre scorer 2+ mål per kamp HVER kamp.

Galliani bør kigge på defensive forstærkninger fremfor Honda osv., evt. kulturbærere ala Ambro og Rhino og en stabil centerback.
Skrevet af Lentini
Den ledende spiller i forsvaret med autoritet skinnende ud af sig er svær at få øje på. Vi kan ikke sætte vores lid til Mexes, selvom lønnen indikerer noget andet.

Jeg synes egentlig midtbaneaksen med de Jong og Monty er stærk. Kaka virker lovende, selvom jeg ikke vil jump the gun endnu og naturligvis Balotelli. Så er der så sleepy Abbiati og utilregnelige Mexes.

Det ubdskylder dog ikke den beskæmmende Abate igår. Tilskuerne begyndte jo til sidst at pifte af ham.

Lynild,
Jeg vil dog sige at det peger ligeså meget på Allegri. Den sidste uge op til lukning af vinduet forlød det at Galliani havdeseset sig glad på Astori, men Allegri ville have Matri. Allegri fik sin vilje, og nu har Galliani så fisket Rami. Så må vi se hvad han duer til. Forstærkningen kommer bare alt for sent.
Skrevet af Martinovic
Næsten alt peger på Allegri som synder - eneste, der ikke gør, er forsvarsspillernes evne til at lave personlige fejl.

Jeg synes, Milan på papiret har et udmærket hold, som langt fra spiller op til niveau. Desværre har vi ikke set noget niveau fra Milan siden mesterskabssæsonen for et par år siden. Det skal dog siges, at det har gjort meget ondt at miste Zlatan, Thiago Silva og så flere af de gamle kulturbærere. Overgangen har ikke været nem. Desværre ser det heller ikke ud til, at Allegri er den rette mand til at ændre på det. Spillet og fejlene er de samme kamp efter kamp.

Allegri er sikkert en kompetent træner - bare ikke i Milan.

Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
http://www.youtube.com/w…bNQdY#t=170

Han har de fedeste reaktioner, min favorit er nok den milan inter 3-2 kamp for mange aar siden hvor ham og Inter kommentatoren sidder ved siden af hinanden.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Lynild
Montelivo og De Jong har uden tvivl klasse, men Abbiati, Mexes, Zapata, Zaccordo, Muntari, Nocerino m.m. er jo højst gode breddespillere - de mangler profiler at støtte sig til. Jeres kulturbærer render rundt i Paris, svær mand at erstatte, og det er her Galliani har fejlet.

Og Allegri, ja har han nogensinde været topklub-materiale? Matri er en yderst besynderlig signing, typemæssigt og i forhold til truppen. Ved ikke om Astori har kvalitet nok, men han havde nok ikke skadet i et centerforsvar hvor Silvestre nærmest er bedste mand.
Skrevet af Lentini
Lynild,

Jeg ikke om jeg er enig med dig i at vores kulturbærer løber rundt i Paris(går udfra at du refererer til Zlatan), da Kaka er returneret til klubben, som om nogen kender til klubben og dens traditioner. Han har været her når det har været godt og skidt. Der er forskellige slags måder at være kulturbærer på. Vi har dog ikke så mange hvor vi førhen havde fx Nesta, Rino og Clarence.

Selvfølgelig er kritikken stor omkring Allegri pt., og det skal den retteligt også være pga de elendige resultater. Jeg synes dog at han udviklede sig, da han startede med at være lidt naiv i europæisk sammenhæng. Jeg synes dog der var klare tegn på udvikling. Det gør ham dog ikke fejlfri, og igen dette efterår, som sidste efterår, flagrer han rundt. Det er der ikke råd til i Milan. Det kan undre en smule at han ikke har lært af sidste sæson, og måske er han gået i stå. Men at udelukke ham fra andre topklubber synes jeg er en smule drastisk, og jeg er ret sikker på at FIGC har ham på kandidatlisten. Jeg kan personligt godt lide hans natur, men kan bedre lide en mere offensivt teknisk baseret træner som Prandelli, end Allegri der er lidt mere tons.

At jeg nævnte Astori tidligere er såmændt ligegyldig. Min hensigt var påmyntet på kommentaren fra et andet indlæg tidligere, som klagede over Galliani. Og man har ret til sin mening, men den manglende defensive forstærkning skal peges mod Allegri. Et eller andet sted viser det jo bar en tiltro fra Galliani til hans træner. Astori var bar navnet der blev nævnt ifbm diskussionerne mellem Galliani og Allegri om forstærkninger. Allegri droppede en defensiv forstærkning fordi han ville have Matri til 4-3-1-2 systemet som pt ikke bliver anvendt. Tilsyneladende grundet manglende tiltro fra Allegri.

Mht de forskellige spillere i defensiven, har jeg det fint med at Zapata og Mexes afhændes. Jeg har en svaghed for Silvestre, og derudover kan jeg godt gå med til Astori. Rami, Silvestre, Astori, Bonera er fint til centerforsvaret. Dertil er de tre førstnævnte bekendt at være styrmand i forsvarskæden. Spørgsmålet er bar om deres niveau rækker til Milan. Vil man toppe den endnu mere så jeg gerne Criscito for at give ordentlig konkurrence til Abate og De Sciglio, fordi sådan en konkurrence skal der være i Milan.

Til midtbanen giver jeg dig ret i at der er for meget tons i Muntari og Nocerino. Jeg drømmer tungt om brasiliansk magi af Jorginho og Hernanes istedet. Jeg så gerne mere flair. Men økonomien er jo et vigtigt aspekt at medtage, naturligt nok. Godt nok snakker Galliani on styr på økonomien, men mon ikke når vi møder maj måned og har misset CL at der blæser andre vinde, som vil true Faraoen eller Balos tid i Milan og vi istedet ryger kvalitativt ned til cirkushesten og Pazzo.

Hvis jeg slutteligt skal knytte en kommentar til Honda, så ser jeg ham ikke som en Messias. Jeg indrømmer dog gerne at jeg havde valgt Honda fremfor Kaka i sommers, da brasilianeren har en bekymrende skadeshistorik samt en højere løn. Jeg syntes det var for risikabelt. Det betød dog ikke st jeg anså Honda som en frelser, men snarer en frygt for en uskøn retur til Kaka a lå det Sheva oplevede. Efter hans skadespause har Kaka dog lignet en positiv overraskelse, selvom jeg stadig ikke vil juble for højt. Eller jo, der kom en knyttet næve efter den smukke scoring trods alt...
annonce
0