Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Haha fin overskrift fra Corriere della Sera "Viva la vida Loca".

3.7mio euro blev der hentet i match indtægter igår som skulle være rekord indenfor vores klub.

Og så har kineserne også fulgt med igår omkring vores "Piccolo Diavoli" - små djævle - til stor begejstring.

Lad os håbe det varer ved lidt endnu.
Skrevet af Rossoneri
Bredden skal klart styrkes og det ville også pynte med 1-2 startere til at skabe noget konkurrence.

Med Zapata tilbage på træningsbanen, synes jeg egentlig at forsvaret ser hæderligt ud. På en lidt længere bane, skal vi dog tilføje både kvalitet og bredde.
Hele situationen omkring Thiago Silva, gør det heller ikke super let at gøre noget på den front.
Hans kontrakt udløber til sommer, med mindre PSG kvalificerer sig til CL (hvilket de naturligvis gør. Så har de en option på yderligere et år. I dag er det dog kommet frem at spilleren selv kan købe sig fri af kontrakten for et beskedent beløb.
Såfremt vi kvalificerer os til CL, ser jeg det bestemt som et scenarie at vi kan hente ham tilbage.
Det ville selvfølgelig være fantastisk at have ham og Romagnoli som startere, med Paletta og Zapata som reserver / rotationsmuligheder.

Personligt så jeg dog hellere at vi hentede Caio i januar-vinduet. Han er en spiller lige efter Montellas filosofi og Paletta har vist at han kan være lederen som en yngre spiller kan læne sig op ad. Sidstnævnte er i øvrigt kun 30 år og har masser af gode sæsoner i sig endnu.

På midten ser jeg gerne en forstærkning også. En bevægelig 8er der både kan noget med bolden og har noget fysik. Egentlig dét jeg tror stod på indkøbssedlen da man tog til Monaco og bød på Kondogbia.
Kucka er en fighter af guds nåde, men jeg savner virkeligt en spiller der samtidig kan noget mere med bolden.

Som ikke helt urealistiske kandidater der passer på beskrivelsen, kan jeg umiddelbart komme i tanke om:
Marcelo Brozovic
Youri Tielemans
Tiémoué Bakayoko (omend en række større klubber er efter ham)
Geoffrey Kondogbia
Franck Kessié (samme situation som Bakayoko)

På højre wing ville det også glæde mig hvis vi hentede en starter. Suso har i for lille grad vist prøver på sit store talent.
Dette er faktisk dén plads hvor jeg mener vi har størst behov for en opgradering.

Kandidater kunne være:
Erik Lamela (omend jeg ved der er lidt uenighed om realismen i sådan en handel)
Oscar (ville også give fleksibilitet ift diamant på midten)
Federico Bernardeschi
Nabil Fekir


Dertil mangler vi også et alternativ til Niang.
Luca Vido kan måske tænkes at være et sted i Montellas tanker, men mon ikke han også er realistisk omkring at det ikke må blive for meget et Primavera hold.
Han (Montella) udtalte i øvrigt at dét at spille mange unge italienere primært var Berlusconis projekt. Han (igen Montella) var ansat til at vinde fodboldkampe.

Som kandidater her til, kunne være:
Papu Gomez
Christian Pulisic


Alt i alt håber jeg den sportslige ledelse får kridtet støvlerne og henter fire spillere der alle passer godt ind i Montellas system og som har kvalitet til at gøre en forskel.
Med €100M til rådighed, burde det ikke være en helt umulig opgave.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg må være ærlig at sige, at Montella viser faktisk, at han kan strukturere et forsvar bedre end jeg forventet. Det er ikke hans skyld med de dumme personlige fejl, som nogen gange blev begået, men ihvertifald meget bedre end før sæsonsstarten.

Nogen opdatering med Niang, jeg tvivler lidt på, at han kan nå at blive klar til den svære udekamp mod Genoa.


Slår vi Inter om cirka 4 uger har det i mine øjne været næsten en perfekt efterårssæson, så bliver det interessant, at se hvad der sker til vinter.
Skrevet af Pirlo21
https://www.facebook.com/milandanmar...type=3&theater

Noget af en guldåre vi har ramt og vores unge talenter falder næppe i pris :-)
Allerede en god grundstamme vi er ved at have på plads, fantastisk og Galliani og co fortjener ros.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er Niang klar til imorgen? For min skyld, så lad ham bare starte på bænken også evt. spille 4-3-1-2:


Bacca-Luiz Adriano
----Suso-------------

Jeg er slet ikke tændt på Lapadula.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Hvorfor i alverden skulle vi dog smide Niang på bænken? Han har været vores bedste offensive kort i sæsonen.
Og interessant at du vil have Suso, som virkeligt har været nærrig med de store præstationer, til at spille på en uvant plads.
Skrevet af Lentini
Montella har snakket om ikke at ændre mere end på en position til kampen mod Genoa. Og det er forudsat at alle har deres normale fysiske niveau. Iflg Montella er der ikke nogen problemer med Niang, men det kan jo være spil for galleriet så ikke hele Genoa-holdet står og tramper ham lige der imorgen aften.

Nu er jeg glad for Luiz Adriano, men han har intet bevist ift at være tæt på en starter. Det gælder for øvrigt også Lapadula.
Skrevet af Rossoneri
Det er tydeligt at Montella ser Lapadula som 1. reserve for Bacca. Lapadula har ikke vist det store, men han fik sandt for dyden heller ikke meget at arbejde med.

Skal Adriano have chancen igen, bliver det nok for at aflaste Niang på venstre kant. Noget han bestemt ikke eksellerede i sidst han fik chancen. Men det er natrligvis en meget tyndt grundlag at konkludere på.
Det er dog nok forholdsvist sikkert at konkludere at både klub og spiller ønsker at afbryde samarbejdet når vi rammer januar. I hvert fald hvis vi får held med at finde værdige tilføjelser til angrebet.

Omkring Sosa, så er jeg ét stort spørgsmålstegn. Hvorfor får han ikke en chance? Han kan jo reelt også spille længere fremme på banen og en tur på bænken for Suso var måske ikke det dummeste.

Anyway - der er ikke mange der kan tillade sig at stille spørgsmålstegn ved Montellas dispositioner i disse dage. Lad os hellere bare læne os tilnage og nyde showet så længe det varer.
Skrevet af Lentini
Lapadula virker bare forvirret. Og så irriterer det mig som ind i helvede at han hele tiden går rundt og nikket på hovedet for at få det forbandede pandehår væk fra øjnene.

Ja - hvad med Sosa? Jeg forventer faktisk han kommer i spil til kampen mod Pescara - men hvor er nok spørgsmålet.

Han har jo før sin tid i Besiktas spillet utrolig meget kant. Han blev jo solgt fra Metalist i sin tid hvor han hovedsageligt spillede på højre kant.
Skrevet af Lentini
Hmm Montella leger med en idé om at hvile Abate og Suso. Ind istedet skulle blive Poli grundet skader på backs og Honda.
Skrevet af Pirlo21
Never change a winning team. Ja sådan tænker jeg iforhold til den meget svære kamp imorgen! Hvis jeg var Montella så ændrede jeg ikke på holdopstillingen.
Locatelli får helt klart genvalg sammen med forsvaret og vores offensiv burde også give sig selv.
På midten har Montella trukket store veksler på Jack og kucka. Men balancen har virkelig været på plads i mange kampe nu, hvis man ser bort fra Sass kampen.

Som udgangspunkt mener jeg selvfølgelig vi skal gå efter de 3 points. Vi har momento lige nu og det handler om at ligge så stor afstand som muligt til vores konkurrenter i forhold til Europa. Vi er kun 9 kampe henne i sæsonen. Så mesterskabsnak og CL snak er på ingen måde noget vi skal tænke på lige pt.

Men altså, Genoa har ikke tabt hjemme denne sæson og spillede bla uafgjort mod Napoli hjemme.
De lukker ikke mange mål ind, men score heller ikke meget selv. Jeg forventer en meget svær kamp imorgen aften, men også en kamp jeg tror på vi har en fornuftig chance for at vinde. Genoa er gået lidt i stå på det sidste og tabte jo til sampdoria i weekenden.
Svært bliver det og endnu engang tør jeg ikke spå om resultatet, jeg forventer en koncentreret indsats fra vores side, hvor vi prøver på at tage kontrol og gå efter de 3 points.

Det kunne sku være sjovt at vinde imorgen for så har vi en god mulighed for at ligge yderlig afstand... Inter møder torino, Sass møder Roma...


Skrevet af andib
Ellers noget af en kamp jeg fik lov til at se i weekenden.

Vi sad nede bag målet hos Milans fans.

Jeg troede egentlig at San Siro var ret faldefærdig, men det synes jeg nu alligevel ikke den er, selvom det kunne være fedt, hvis den sidste ring blev bygget færdig selvom det sikkert ikke ville give så meget mening.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
Læg dertil at Locatelli afgør kampen og Donnarumma disker op med en verdensklasseredning i sidste sekund.
Kammeraten der var med mig på San Siro gjorde mig opmærksom på, at de to spillere er yngre end mig tilsammen.... Så føler man sig gammel.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
I pausen af kampen var der en masse små milanesere på banen. Gætter på at det var omkring 6 - 8 år. Slap nu af en teknik de små poder har. De var allesammen små ronaldo´er med step-over-finter og bolden over dem selv og score på målmanden i den øvelse de lavede det meste af halvlegen. Der var endda en modstander til at presse dem.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lentini
Fedt nok, andib. Håber det var en god oplevelse på San Siro for dig og dine venner.

Ift Genoa-kampen skal udskiftningerne til Poli og Honda formentlig ses som skånekost på Abate og Susos stamina. Hvis ikke de var presset fysisk tror jeg heller ikke at Montella ville lave de ændringer.

Poli er nærmest blevet Montellas alt-mulig-mand. Kant, central midt og nu back.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes faktisk at Poli tidligere har gjort det ret fint som back. Det er klart at vi kommer til at mangle noget i det offensive, men rent defensivt tror jeg nu nok det skal komme til at fungere.

Omkring Suso, så har han ikke imponeret mig på det seneste. Vi mangler virkelig en starter til den plads.
Honda er sådan en pudsig størrelse. Han kan nogen gange komme ind og spille virkeligt godt. Andre gange tænker man at det er George Weahs fætter.

Skrevet af Maldinini
Nu har vi set folk som Calabria, Donna og locatelli komme ind på holdet og gøre det godt, men er der nogen der kan fortælle om vi har gode talenter rendende længere nede i systemet som potentielt kan komme ind og klare sig godt ?
Skrevet af Rossoneri
Der har været sagt og skrevet meget om vores hold over de seneste dage.
Man får jo nærmest helt ondt af både Berlusconi og Galliani over at de først på vej ud af døren, får lov at se frugten af en satsning på ungdomsarbejdet.

Og så kan man jo diskutere om det i det hele taget er deres fortjeneste.

Én ting jeg inderligt håber, er at vi nu kan bygge en stamme op omkring nogle spillere der kan være "rygradden" på holdet i de kommende mange år. Her tænker jeg på De Sciglio, Donnarumma, Locatelli, Romagnoli og Niang. Spillere der alle kan præstere på højt niveau og som kan sætte eksemplet for nye spillere der kommer til eller rykket op fra ungdomsrækkerne. "Senatorerne" som vi tdligere kaldte dem.

Det er i hvert fald evident at dette har været en mangelvare i det seneste år. Kigger vi bare fem år tilbage, er der kun to spillere (De Sciglio og Abate) der og også var en del af holdet dengang.
Det er ikke en super platform til at bygge et hold op.

Det synes nu at vi har både spillerne og en træner til at starte en ny æra. Hvis man var nostalgisk anlagt, kunne man nærmest finde på at lede tankerne tilbage på 1986 hvor en ny president kom til og startede en ny æra, med en 18-årig Maldini og en 20-årig Costacurta i truppen.
Skrevet af Rossoneri
@Maldinini
Der render faktisk et par stykker rundt i Primavera-truppen og ude på lån, som man godt kan tillade sig at have nogle forventninger til.

Alessandro Plizzari (GK) er allerede udnævnt til "den nye Donnarumma". Han er knap så stor som Donnarumma (188 mener jeg), men anses stadig som et stort talent. Han har en del kampe på diverse u-landshold.

Ivan de Santis (CB) spås også en fin fremtid. Ikke en fysisk stor spiller, men er i stil blevet sammenlignet lidt med Nesta (god placering og god med fødderne). Har været en fast del af diverse landshold og er pt. på lån hos Catania.

Gian Filippo Fellicioli (LB) er en dygtig offensiv venstre back der også kan dække flere pladser (har både spillet central midt og højre kant på en flad midtbane). Ligeledes en fast del af diverse u-landshold og er pt på lån hos Ascoli.
Han er nok mit bedste bud på en spiller der kommer op i A-truppen næste år.

Niccolo Zanelatto (CM) er en forholdsvis klassisk mezzala, der løber meget, har godt blik for sine medspillere og styr på sine afleveringer. Fik en del spilletid i pre-season, men vi kommer næppe til at se ham i løbet af sæsonen pga det overskudslager vi har af 8ere.
Dog endnu et godt bud på en spiller der kunne finde vej til A-truppen næste år.

Luca Vido (SS) har mest spillet bag 9eren i en 4-2-3-1 på Primavera. Jeg ville dog ikke blive overrasket hvis Montella kunne se han som et bud på venstre wing også.
Med det spinkle udvalg vi har i forreste geled, kunne vi endda komme til at se ham i år.

Patrick Cutrone (CF) en type lidt a la Bacca (fox in the box). Ikke super stor af statur (183 cm), men god til at finde frem til sine chancer.
Hvis jeg husker ret, blev han sidste år kåret blandt de fem største talenter i Primavera-ligaen (sammen med Locatelli).


Der er selvfølgelig ingen garanti for at disse spillere finder vej til 1. holdet, men med det "mod" Montella har vist, er det da bestemt en mulighed. Ikke mindst fordi det jo har fungeret meget godt indtil videre (med at hente talenter op).
Skrevet af Maldinini
Siger mange tak Rosso. Cutrone har jeg læst rigtig gode ting om
annonce
0