Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Højt at flyve - dybt at falde.

Det er også ærgerligt med en svær udekamp mod Genoa efter sejren over Juventus. Milan har det altid svært ude mod dem.

Milan har en trup til en 6.-plads, og det kan hverken en sejr mod Juventus eller et nederlag til Genoa ændre på.

Juventus, Roma, Napoli og Inter har et bedre hold end Milan, men det er lidt status quo med Fiorentina. For mig vil top6 stadig være en fin slutplacering for Milan.

Det er bare at starte fra nul og lader tankerne glide hen på næste kamp.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Puha forfærdeligt resultat.
Vi vidste alle det ville blive svært at vinde, men et point havde jeg bestemt troet på.
Men sikke et selvmord i dag, Først med Poli på back som fik fin støtte af den kære Honda!
Ikke nok med så valgte Paletta også lige at se rødt og sælge holdet fuldstændigt. Så frustrende at være vidne til!

Kigger man på selve kampe, spiller vi en hel lige halvleg - hvor vi dummer os en gang... Poli og Honda i fint samarbejde ved der mål.
Ellers giver vi dem ikke nogle chancer, men kommer heller ikke selv til noget.

Efter pausen kommer vi bedre med. Paletta svigter holdet totalt med det røde kort og derefter er det op af bakke.
Montelle dummer sig iøvrigt også gevaldigt med udskiftningerne efter udvisningen.

Nå men, med en mand mindre presser vi nu fint på og Jack og Suso får flow i vores spil. Det lignede at vi havde en god chance for at udligne, ja vi fortjente det nærmest. Desværre gik det ikke sådan, de får en kontra og målet til 2-0 og game over.

Frustrerende måde at tabe på, vi dummede os så meget.
Vi vidste alle dette ville blive en tæt kamp, i dag og vi gjorde det bare ikke særlig svært for Genoa.
Det er fandens.

Håber Montella og co lærte noget, men på den anden side bliver vi også bare nødtil at komme videre med det samme. I weekenden gælder det Pescara og derefter Palermo ude, inden Inter kampen!
Skrevet af Fossa dei Leoni
For mit vedkommende, så var det top 4-6 inden sæsonen, og det holder jeg fast ved. Det er nu, at Milan skal vise karakter og løfte sig. Den her kamp viser bare, hvor tynd truppen er.
Skrevet af Rossoneri
Det er klart at den ambitiøse målsætning i år, må være at lande blandt de fire bedste og dermed komme i CL.
Det ville betyde uhyre meget økonomisk og ikke mindst for for vores selvforståelse.

Vi er et hold i en opbygningsfase og dermed må vi også forvente at se præstationer som i går. Man kan selvfølgelig sagtens pege fingre ad Poli (og det fortjener han også), men virkeligheden er jo at mere eller mindre hele holdet har en kollektiv off-day.

Det sætter naturligvis en tyk streg under behovet for en seriøs investering i truppen når januar-vinduet åbner.
Det kan meget vel være at det er svært at navigere og man ofte kommer til at betale overpris - men så må det være sådan. Truppen SKAL simpelthen styrkes på nogle væsentlige pladser.

Montella må også efterhånden have fået overbevist de fleste skeptikere (inkl. mig selv).
Han har skabt et klart spilsystem og først og fremmest grobund for en stærk kultur.
Noget ingen træner siden Carletto reelt har formået.

Skal jeg skyde en lille smule på Montella alligevel (ingen er hævet over kritik), så må det være at jeg finder det lidt underligt at han eksperimenterer med et nyt system, midt under kampen på en svær udebane som Marassi.
Dertil at han sparer en vigtig spiller som Abate og forsøger sig med Poli, der er uvant på positionen.
Det kunne man måske have gemt til weekenden hvor vi er på hjemmebane og modstanderen (på papiret) ser lidt mere overkommelig ud.

Jeg har lidt på fornemmelsen at han har en smule for stor tro på sig selv til tider.

Men men men, han skal naturligvis også have lov at lære og vokse på baggrund af sine fejl.

Tre point på søndag og så var gårsdagens ydmygelse forhåbentlig en reminder om at træerne ikke vokser ind i himlen.Skrevet af Lentini
Et døgn til at fordøje gårsdagens ”oplevelse” på Marassi.

Vi starter lidt sløjt, og virker ikke helt parat i tanke og handling. Genoa har i hvert fald held med at stresse og presse os i indledningen, hvor vi får sparket nogle pressede lange bolde, hvor Genoa vinder duelspillet. Det er formentlig det som de har håbet på – det fjerner dog heller ikke det faktum at Genoa ikke skaber en fløjtende fis, men scorer efter en dødbold hvor Poli står og tager sig en alvorlig koger. Honda var solidarisk overfor Poli i samme situation, og havde også sluppet sin så Genoa i hvert fald havde et par muligheder for at sende læderet ind bag Donna.

Montella gør det fint med at rotere til 4-4-2. Vores presspil bliver mere sammenhængende, og i stedet er det os som stresser og presser Genoa til pressede afleveringer, og vi dominerer samt kontrollere opgøret. Vi bliver bare aldrig farlige, fordi Genoa er dygtige til at lukke rum ned, mens Niangs fokus er væk grundet provokationerne Izzo udsætter ham for, og Honda er usynlig gæst på banen. Tilmed spiller vi også en anelse for langsomt og omstændigt.

Anden halvleg starter bedre med mere boldtempo. Jeg sidder faktisk med en god fornemmelse. Den smadrer Paletta så fuldstændig da han får en pludselig lyst til at save Luca Rigoni i to dele – men selv derefter synes jeg faktisk vi gør det godt og Poli får den gyldne mulighed, hvor han på skammeligste vis ikke engang rammer målet. Han er faktisk ikke engang tæt på at ramme målet på en sublim pasning fra Jack.

Satsningen tilsidst afstedkommer et par mål til Genoa. Et par for meget, når man ser på deres samlede offensive bidrag i kampen. Personligt er jeg ikke så sur på Poli, Honda etc., fordi jeg har ingen forventninger til dem – Paletta er den som skuffer mig i alt det her. Vi har momentum, mens Genoa bliver tungere og tungere, og dér vælger han at sælge holdet: Utilgiveligt!

Kampen afslørede desværre også, det som alle godt vidste, men efter Juventus-kampen, prøvede at fortrænge i positivitet. Forståelig positivitet – men holdet ejer ingen bredde. Jeg og andre i tråden har tidligere påpeget problematiken omkring vores kantangribere. Hvad hvis de bliver skadet? Hvad hvis de skal hviles? Hvad hvis de ikke rammer niveau? Er reserverne så gode nok? Vi fik svaret i går – et klart og rungende nej.

Jeg kan godt forstå Montella har spurgt Galliani efter en ekstra midtbanespiller samt en kantangriber. Pt. Har han 4 midtbanespillere han kan stole på, hvoraf den ene er langtidsskadet – ydermere har han ingen garantier men mange spørgsmålsteng i Matí, Bertolacci og Pasalic. Han har yderligere kun pt. 3 angribere han kan (nogenlunde) regne med. I begge tilfælde er det dog for lidt.

Dog lidt kuriøst at han spørger Galliani. Han er vidst fortid inden vintermarkedet, eller…?

Det bliver spændende (og nervepirrende) at skulle følge holdet mod Pescara og Palermo. Det er kampe vi skal have 6 point i uden undskyldning. Både Oddos Pescara og De Zerbis Palermo forekommer mig en anelse naive ift. eget koncept og deres egen reelle styrke, hvorfor det skulle være muligt at kreere nok chancer til sejr. Montella virker dog til at have en god føling med holdet, og de virker glade for ham og hans rolige gemyt.

Én kamp af gangen, men 2 sejre vil sende os på 22 point og et snit på 2pts pr.kamp. Det er meget stærke cifre – særligt med så smalt materiale. Men nu skal vi også lige nå derhen...
Skrevet af Rossoneri
Én kamp af gangen, men 2 sejre vil sende os på 22 point og et snit på 2pts pr.kamp.

To sejre skulle meget gerne give os 25 point, hvis da ikke pointsystemet er lavet om :)
Skrevet af Martinovic
Sikke noget møg. Alle konkurrenter ser ud til at vinde. Fiorentina er ikke færdig endnu.

Positivt er det dog, at Inter sandsynligvis giver Frank de Boer lidt længere snor.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jo bredere ud vores kanter kommer, jo mindre farligere bliver de.
Skrevet af Lentini
Det kommer an på hvordan du spiller. Og Montella justerede til 4-4-2 halvvejs gennem første halvleg, ergo skulle Honda holde sig bredt. Specielt når Genoa bevidst valgte at stå med fem mand på egen feltkant.

Jeg vill have skubbet backs højt fra start - Montella valgte anderledes og backs blev skubbet højere i banen fra anden halvlegs start. Niang valgte dog ikke at være mentalt tilstede mens Paletta yderligere vanskeliggjorde missionen.
Skrevet af Lentini
Og ja - 25 pts :). Blev lidt glad for 2-tasten.
Skrevet af Lentini
Så er der jo naturligvis også Juric´ gameplan at se lidt på. Den sådan lidt typiske facon, som vi desværre brændte nallerne på. Han havde valgt et sæt løbestærke spillere, hvor planen var tydelig. Der skulle leveres intensitet fra starten med hårdt aggressivt pres og håbe det kunne kaste en scoring af sig. Det lykkedes, hvorefter han kunne indsætte part 2 i sin plan ved at forsvare sig dybt. Det lykkedes også - dermed gik hans plan efter punkt og prikke.

Jeg tvivler på Genoas tilgang har overrasket Montella. Desværre virkede spillerne lidt tunge og sløve i indledningen.
Skrevet af Rossoneri
Der er tilsyneladende lidt mystik omkring strukturen i klubben, når det kommer til håndtering af transfers.

Man er naturligvis i fuld gang med at forberede januar-vinduet, men det forlyder at Mirabelli står fuldstændig udenfor dialogen og ingen kontakt har med Montella. Det ligner ikke at Galliani har tænkt sig at høre det til en lykkelig skilsmisse.
Det kan naturligvis også være svært eftersom førstnævnte reelt ikke er ansat endnu, men der kunne vel være noget dialog...

Omkring emnet (altså transfers), så skulle vi have kastet blikket på vores første offensive tilføjelse. Navnet skulle være Andrea Di Grazia, en 20-årig wingangriber fra Catania.
Minførste tanke var at det var en smule uambitiøst, men omvendt har vi jo vist at de unge spillere kan gøre en kæmpe forskel.
Og så er det naturligvis stadig bare rygter.

Men interessant (i et overordnet perspektiv) hvis vi stadig satser på at udvikle de bedste italienske talenter, selvom der er kommet lidt flere penge på bogen.
Jeg forventer selvfølgelig stadig at vi signer min. ét stort navn til januar.
Skrevet af Lentini
Nej - men det er jo også en lidt speciel situation vi står i. Jeg har endnu ikke læst noget om den fremtidige organisation. Jo, Fassone og Mirabelli træder ind, men hvem træder ud? Her tænker jeg ikke bare på Galliani, men Ladyen. Vi har ikke et klart billede (endnu ihvertfald) på hvordan den fremtidige organisation skal sammensættes.

Og jo - jeg vil kalde en 20årig winger fra Lega Pro for uambitiøst.

Det må/skal gerne være langt mere ambitiøst.
Skrevet af Rossoneri
Hvem hører i øvrigt lige Roma om de er klar på at bytte Dzeko for Bacca?

Kunne virkeligt godt tænke mig at vi fik en 9er med noget mere størrelse på. Det ville give en ekstra spilstation fremme på banen, hvilket ikke rigtigt er en option i dag.
Det ville også frigive noget mere plads til vores wings.
Skrevet af Lentini
Hvis vi skal holde det italiensk, og med perspektiv for fremtiden er diveren Belotti spændende. Opportunistisk type.

Og smid da gerne Bernardeachi, Rugani og Sturaro oveni.

Men der har vi vel en shoppingliste på ca 150mio EUR. Måske lidt for ekstravagant...
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rugani og Romagnoli må være drømmen. Iøvrigt, så skal det også siges, at vores spillere sikkert var trætte efter Juventus kampen og trods alt kom de to sidste mål til sidst. Havde Paletta ikke fået sin hjerneblødning, var det sikkert endt positivt.
Skrevet af Rossoneri
Rugani ville på ingen måde være drømmen - ikke de næste fem år i hvert fald. Vi er naive hvis vi tror vi kan smide en masse talenter på banen og få succes.

Jeg håber der kommer en tilføjelse til forsvaret. Dette måtte gerne være Caio, der trods sin forholdsvis unge alder, stadig har masser af rutine. Han ville kunne udvikle sig godt, guidet af primært af Paletta (han kunne dog passende springe sin Roy Keane lektion over). Dertil også Zapata, som jeg glæder mig til at se igen. Det forlød jo at han rent faktisk var Montellas førstevalg inden sin skade.
Skrevet af Lentini
Vi er naive i ønsket om Rugani, men den et år ældre Caio er sagen?
Skrevet af Rossoneri
Med de penge der skal på bordet for Rugani, vil det være et krav at han starter.
Vi kan nok bedre slippe afsted med at spille Caio langsomt ind på holdet.
Skrevet af Lentini
Det var nu mere rutineargumentet jeg fandt finurligt.
annonce
0