Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Har fundet linket med Bacca og Montella.
https://vine.co/v/5pXgzhm2AUm
Det er jo ikke andet end en bagatel!!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er så dødhamrende træt af Bacca og hans agent. Den fucking primadonna. Han er en dygtig angriber, men han er rent gift for holdet.
Så snart hellere en Lapadula der arbejder hårdt og er ydmyg overfor opgaven.

Sæt ham af og sælg ham til vinter til højstbydende. Byt ham med Cavani i PSG.
Skrevet af Rossoneri
Men det er jo en tydelig provokation fra Bacca og det er præcis også den måde det bliver opfattet på af Montella.

Bacca skulle hellere bekymre sig om at score mål - han har jo min. én direktør i dag som er ubegribelig han ikke sætter ind.
Skrevet af MaggiMagg
bacca skal bare fokusere på at finde sig en ny klub, eftersom det ikke lykkedes idioten i sommeren.
Skrevet af Lentini
Det var ikke just imponerende det, der blev leveret i dag på San Siro.

Gennemgående urolig kamp, vi aldrig helt rigtig fik kontrol over, udover slutningen af første halvleg, og indtil vi scorer målet. I øvrigt et fantastisk intelligent frispark af Jack – han er i øvrigt en der ser ud, som om han finder sig mere og mere til rette i sin nye mezzala-rolle, hvor han ofte havner i gunstige positioner på sidste tredjedel af banen. Ham i topform vil være meget behændigt pt., fordi jeg synes vores to wingangriber dropper ud og ind af kampen i tide og utide.

Vi kæmpede alvorligt med at få flow i kampen. Ofte synes jeg at pasningerne lå en halv meter bagved modtageren, så han måtte stoppe og tage ekstra berøringer. Eller lå de halv meter for langt foran modtageren, så denne også måtte bruge ekstra berøringer. Jeg synes egentlig ikke det er fordi vi har teknisk dårlige spillere, så om det er manglende koncentration eller manglende relationer, har jeg svært ved at blive helt klog på.

Rent defensivt synes jeg også vores defensiv blev fanget i ubalance flere gange. Dumme personlige fejl, kombineret med før omtalte dårlig teknisk niveau skabte uprovokerede fejl, der skabte ret mange defensive omstillinger. Det hang ikke helt sammen, og det synes jeg var det grundlæggende indtryk man fik af kampen.

Personligt tror jeg at jeg får svært ved at holde af Gomez. Han virker ikke specielt adræt, og virker ufattelig let at sætte i de situationer, hvor han står en-mod-en. Det ser simpelthen for let ud. Han skal virkelig forbedre sig for ikke at blive stemplet som flop.

José Sosa var ganske forfærdelig i dag. Ekstrem langsom i tanke og handling, upræcis og generelt famlende efter et anstændigt niveau.

En som jeg dog syntes viste lidt fine takter var den unge, Pasalic. Kvik på fødderne, og et typisk højt kroatisk teknisk niveau. Han virkede til at have et godt blik for spillet, og var ikke bange for hverken at tage løb i feltet eller forsøge sig udefra. Han distancerede i hvert fald i mine øjne, Sosa, ret så kraftigt.

Man kan dog sige, at vi skabte rigeligt med chancer til at lave flere mål i dag. For trods vores hakkende spil gennem store perioder af kampen, så efterlader Pescara bare utrolig meget plads på egen banehalvdel, og når deres individuelle niveau ikke strækker til mere, får man bare mange chancer foræret – det er for naivt, og nok også derfor at Pescara ikke har vundet andre steder end på skrivebordet hidtil i sæsonen. Sympatisk indslag af Oddos drenge, men en kende for naivt.

Og i den naive relation håber jeg på at Palermo hiver en sejr på Sardinien i morgen aften. Ellers lugter det af fyring af De Zerbi. Og jeg vil langt hellere møde De Zerbis naive Palermo-hold på Sicilien, end de hiver en 70-årig catenaccio dinosaur ind til et frustrerende møde på Renzo Barbera næste weekend.

I henhold til Bacca-episoden, tror jeg egentlig Bacca mest af alt er sur på sig selv. Han har 3 rigtig store muligheder for at score i dag, men misser alle. Jeg tror han har følt at der lå en chance mere, og måtte så i stedet gå målløs fra banen. Han kan dog ikke tillægge Montella skylden for sin egen uformåen på banen.
Skrevet af Lentini
Spændende om Sampdoria kan holde føringen hjemme mod Inter. Giampaolos drenge spillede i hvert fald et brag af en første halvleg, selvom de som i vanligt stil gav et par store muligheder væk. Her i anden er de blevet væsentlig mere presset...
Skrevet af Martinovic
Sampdoria holdt stand mod Inter. Nu er vi 8 point foran dem.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja - jeg så det godt.

Hvis Inter nu skulle fyre Frank de Boer ovenpå den her, håber jeg vitterligt at begejstringen omkring Leonardo opretholdes, som den beskrives i medierne.
Skrevet af Lentini
Jeg er dog bekymret for den fysiske tilstand. Jeg ved ikke om det er noget jeg bilder mig ind, men syns Niang og Suso begynder at have problemer med at holde kadencen.

Så håber jeg i øvrigt også at mit håb i Pasalic holder vand. Fordi vi er nødt til at have bare lidt bredde på den midtbane.

Hidtil har reserverne mest af alt travlt med at vise, de IKKE har niveauet til at levere en anstændig præstation. Gomez idag var usikkerheden selv og Sosa var vanvittig bleg.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Deler helt klart din bekymring. Der er simpelthen behov for at de får et hvil fra tid til anden. Desværre har Honda vist sig at være ubrugelig og eksperimentet med Adriano som wing, faldt også til jorden med et brag.

Pasilic leverede en rigtig fin indsats i går. Masser af energi plus god på bolden og fint overblik. Fortsætter han takterne, tror jeg Kucka nemt kan komme til at se en del fodbold fra bænken resten af sæsonen.

Sosa var virkeligt svag, hvilket er ekstra trist idet han har vist elementer af et rigtigt fint niveau.
Vi har behov for at alle rutinerede kræfter leverer varen.

Gomez kan for min skyld pakke sine kufferter til januar.
Han er simpelthen for uvant til den italienske måde at spille på. Og med et formodet beskedent antal optrædender, er det svært at se at det skulle være et sted hvor han kan lære det.
Han skal til en mindre klub hvor han kan få fast spilletid.
Skrevet af Bishop
Det er ganske essentielt at spillerne kan holde momentum til vinterpausen, og at vi så samtidig får købt ind så bredden bliver styrket.

Det er rigtig fint hvis Pasilic kan vise sig at være et godt alternativ til midtbanen, men jeg tvivler nu på at Kucka bliver spillet helt af, han har i flere omgange vist sig at være en rigtig vigtig brik alt afhængig af modstanderen. Men et alternativ til Kucka har det der helt sikkert manglet.

Jeg kunne godt tænke mig at man lejede Gomez ud, han har nogle problemer derinde det er helt sikkert, men samtidig synes jeg, jeg ser et potentiale, han er jo ikke helt uden evner, det er bare åbenlyst at han har brug for at tilvende sig den Italienske/Europæiske spillestil. Men det er klart at hvis han ikke meget snart får indstillet sig, så er det ikke i Milan han skal lære sig at begå sig i Serie A, derfor ville det være fint at vurdere i vinterpausen om han ikke skal afsted på en lejelaftale til en mindre klub i Italien.

Sosa var ikke Montellas valg og man ser hvorfor, jeg havde egentlig rimeliog store forventninger til at han kunne gå ind og styrke holdet ganske hurtigt, men at Montella ikke ser et lys i ham og at han derfor ikke har fået stort med spilletid, så er klar til at blive sendt videre.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Jeg mente nu faktisk lige præcis at Sosa var Montellas valg.
Han skulle have haft på blokken i Fiorentina også.
Skrevet af Bishop
Så er det sikkert mig der husker forkert, men umiddelbart synes jeg heller ikke at hans forcer bliver udnyttet sådan som Montella ønsker at bruge ham. Men uanset så spår jeg ham ikke nogen stor fremtid i Milantrøjen, men derimod kan han komme med i den alt for store gruppen af "meeeh" spillere vi har erhvervet de sidste 5 år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Ja, har også haft ret store forventninger til ham. Ikke mindst fordi han har vist prøver på sin kunnen.
Det kan dog være at han kan få lov at få nogle kampe som 6er, det giver noget meget god ide at rotere Locatelli.

Det kunne også give bedre plads til Pasalic, som jeg virkeligt glæder mig til at se mere til.
Skrevet af Rossoneri
Omkring Bacca, så nedtoner Montella at der skulle være noget problem. Det skal han naturligvis også gøre.
Montella er en dygtig diplomat og det tjener intet formål at hænge sit snavsede vasketøj ud, som eksempelvis var tilfældet med Miha og ikke mindst som vi ser i Inter med De Boer.

Jeg ville dog bestemt ikke blive overrasket hvis han blev sendt videre til vinter.

Det ligner lidt et arrangeret ægteskab hvor ingen af parterne nogensinde kommer til at elske hinanden.
Både spiller og klub havde helt klart ambitioner om at han skulle videre i sommer.
Bacca og hans kvaj af en agent, kunne dog bare ikke finde en klub som levede op til Baccas forventninger.

Da det fælles ønske ikke blev opnået, tror jeg at man aftalte at prøve at få det bedste ud af det.
Baca kunne bruge efteråret til at spille sig til en kontrakt i en anden klub og vi kunne sikre os en ordentlig transfersum. Naturligvis samtidig med at han skal levere nogle mål.

Bliver dette et scenarie (altså at han bliver solgt) håber jeg at vi kan finde en angriber der fylder noget mere.
Det ville give bedre plads til de to wings og i det hele taget give noget mere frihed i en ellers ofte fastlåst offensiv.
Fattigmandsløsningen hedder naturligvis Pavoletti.
Som jeg skrev i går, ville jeg dog synes det ville være en helt fantastisk understregning af vores ambitioner, hvis vi forsøgte at hente Cavani (med Bacca som lokkemad).

Som Lentini, lagde jeg også mærke til hvor ringe vores mezzalla´er er til at løbe med i feltet. Først og fremmest Sosa var ingen steder at få øje på.
Kucka skal have den ros at han ofte er ret god til at finde vej til modstanderens felt. Hvad der så sker derfra er en anden snak.

Men der er essentielt at vi har en 2. bølge der kan søge ind i feltet og give flere muligheder ved indlæg.
Skrevet af Lentini
Ift den måde vi skulle spille var jeg sgu noget undrende over hvor Sosa passede ind. Hans famlende præstationer hjælper ikke på det indtryk.

Pasalic´ præstation håber jeg virkelig var et vink om der er noget godt i vente. Med vores held spiller han garanteret Bonera-dårligt i næste optræden.

Men det gælder godt nok om at holde skruet lige i vandet frem mod vinter. Nok er programmet mere spiseligt nu her, men vores hold er ikke godt nok til at vi kan sende en masse reserver ind uden det hele fuldstændig fuckes up.

Det er en meget tynd linje Montella skal forsøge at gå henover.
Skrevet af Bishop
"Med vores held spiller han garanteret Bonera-dårligt i næste optræden."

Hey! vores held, med tanke på, Donna, Locatelli, Calabria, Paletta, Jack, ja selv Kucka, der alle kunne have været nulbonner, må siges at være vendt :)

Mht. en erstatning for Bacca hvis han smutter i vinterpauser, så kunne man vel også godt forestille sig at Zlatan kommer ind i billedet igen.

Personligt håber jeg dog hverken på Zlatan eller Cavani, skulle jeg vælge bliver det dog sidstnævnte, jeg ved ikke helt hvordan Zlatan og Montellas unge hold ville fungere sammen, og Zlatan har også en tendens til at falde ud af kampene.

Jeg kunne godt tænke mig en angriber der blev type castet til Montellas system, gerne en "star in the making", hvor Montella kan gå ind og sætte sit præg. Men den slags koster mange penge og er svære at hente når man skal konkurrere mod de store europæiske klubber.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Kasper Dolberg!!! Hype !!!
Skrevet af Bishop
Haha jeg skulle lige til at skrive at der jo faktisk rendte en spændende ung spiller rundt i holland, der ikke ville være noget dårligt match. Men at gå ind og erstatte Bacca er trods alt en stor mundfuld.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg var selv inde på Dolberg for noget tid siden og synes faktisk ikke ideen er så tosset igen.
Jeg ser ham dog ikke så meget som 9er (i Milan), men snarere som backup for Niang på venstrekanten.
At han ville kunne bruges som 9er er naturligvis et plus.

Når det er sagt, så tvivler jeg dog på at han kunne have lyst til at tage til Milan i skrivende stund.
Hun burde i hvert fald se i retning af Eriksen, som ventede til han havde nået et niveau hvor han kunne forvente at blive købt til en startplads.
Der er vel få steder hvor man gør det bedre end i Ajax.

Jeg ser gerne at vi får en spiller ind med noget erfaring og som kan forventes at levere fra første dag.
Det er naturligvis en svær (og dyr) position at besætte og der er ikke mange profiler at vælge imellem.

Skulle der være hold i PGSs interesse, ville Cavani være et oplagt bud. Han vil næppe finde sig i at spille 2. violin endnu engang.
annonce
0