Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Kort svar på dit spørgsmål til Bispen, Rosso: Ja. Farvel til Sosa.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det er jo useriøst at smide en spiller på porten efter så kort tid. Ikke mindst i situationen hvor Montolivo er ude så længe og deril må forventes rigtigt lang optræning derefter (se bare sidste gang han var ude længe).

Men fair nok - hver sin mening.

Omkring Bazoer, så synes jeg det er ret spændende. Spørgsmålet er om han er tænkt som 6er og Locatelli som 8er (hans agent bragte sjovt nok emnet op den anden dag).
Skrevet af Bishop
Hvis Sosa ikke har vist mere end hvad han har vist hidtil inden vinterpausen så mener jeg at det er helt fint at sige farvel.

Hvis du er uenig i at Sosa har spillet dårligt i 4 ud af 5 kampe, så det i virkeligheden nok der vores uenighed skal findes.

Mht. Suso, at en ung Spanier ikke har været i stand til at bevise sit værd i PL siger i min verden ikke særlig meget. Og det samme kan siges om hans periode i Italien, hvor han først nu i Milan bliver brugt i et system der passer til ham. Jeg har ikke set mange af hans kampe for Genoa, men spillede han ikke også hæderligt der?

Anyway jeg plædere ikke for at Suso er vores store håb på højrekanten, men jeg plædere blot for at han qua sin unge alder og periodevis rigtig gode niveau, naturligvis skal have længere snor. Ikke nødvendigvis som fast starter, men at sende ham væk som jeg synes er ok med Sosa ser jeg ikke nogen point i.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Så synes jeg vi nærmer hinanden os noget mere :)

Hvis ikke Sosa har præsteret til jul, så synes jeg da bestemt også det er OK at overveje om han skal videre. Min pointe er blot er det på nuværende tidspunkt er for tidligt at konkludere.
Sosa har på intet tidspunkt været prangende - men derfra er der et stykke vej til at have været dårlig (hvilket jeg dog synes han var mod Catania).

Jeg synes heller ikke at vi skal skille os af med Suso - jeg synes han er en glimrende rotationsspiller.
For the record, så har Suso vel hele tiden spillet et system der passer ham (4-3-3 og 4-4-2).

Skrevet af MaggiMagg
men rosso, hvorfor tager du susos historik med, men undlader at snakke om de klubber det er lykkedes sosa at floppe i (nu tænker jeg mest på atletico og især napoli). hvorfor kun fokusere på sosas nuværende sæson modsat hele susos karriere?
Skrevet af Rossoneri
@Maggi
Tag nu lige og besvær dig med at læse hvad det er jeg skriver.

Det her drejer sig jo ikke om en sammenligning af Suso og Sosa. Jeg ved virkeligt ikke hvor du har fået den ide fra.

Der er en række pointer i det jeg skriver. Har du en holdning til dem, så kan vi fint diskutere.

1) Jeg mener at det er alt for præmaturt at dømme Sosa som et "fejlkøb" (Fossas konklusion, som var det jeg oprindeligt reagerede på) på baggrund af den meget begrænsede spilletid han har fået. Ikke mindst fordi han har optrådt på uvante pladser.
Det er jo useriøst at påstå at man kan vurdere en spillers niveau efter han har spillet mindre end fem halvlege.
Ikke mindst når det er en spiller der de seneste år har vist relativt højt niveau.

2) I den forbindelse undrer jeg mig over at der er spillere i truppen, der trods væsentlig mere spilletid og samtidig enormt svingende præstationer, ikke er udsat for samme kritik. Spillere som vi i højere grad har belæg for at komme med en vurdering af. Her kommer Suso ind i billedet.

3) En af begrundelserne for at Suso skal have "længere snor" er at han er en spiller i udvikling. Det er jeg sådan set enig i (jeg er måske uenig i hvor meget mere udvikling der er i ham).
Her er det naturligvis relevant at se på hvor mange chancer han har fået for at få sit gennembrud.
Jeg henviser til at Suso trods alt har tæt på 100 kampe på bagen og altså dermed snart må kunne forventes at skulle etablere sig som profil.
Det må vi vel være enige om at han ikke har gjort (?). Af samme årsag kan man også begynde at miste troen på at det reelt kommer til at ske.

Jeg ved ikke hvorfor du mener det skulle være relevant at bringe Sosas karriereforløb ind i denne snak - men det må du jo selv gøre rede for.
Skrevet af Bishop
"Jeg henviser til at Suso trods alt har tæt på 100 kampe på bagen og altså dermed snart må kunne forventes at skulle etablere sig som profil."

Jeg forstår ikke du hænger dig så meget i de små 100 kampe, hvor ganske mange sikkert var som indskifter (vi har stadig til gode at se hvor mange minutter det drejer sig om :) ) og i øvrigt spreder sig ud over 4 forskellige klubber på ganske få år med korte låne ophold blandet ind i mixet, altså absolut ingen kontinuitet. Det er da åbenlyst at han ikke har haft specielt god forudsætninger for at udvikle og etablere sig. Modsat netop nu, hvor han spiller fast under en træner der har tro på ham. Med tanke på hvor han er nu, så er det vel ikke helt forkert at sige at netop "endelig" er ved at etablere sig som profil. Det mener i hvert fald Montella. Kigger man på hans Ratings (WhoScored) i indeværende sæson, så ligger han også i den pæne ende. Og med et snit en del over Sosa´s ditto.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Fordi han ikke kan gemme sig bag at være et talent for evigt.

Og herunder hans tal for forskellige sæsoner (kampe / minutter / "hele kampe"):

12/13 (Liverpool): 20 / 915 / 10,16
13/14 (Almeria): 35 / 2433 / 27,03
14/15 (Liverpool/Milan): 7 / 254 / 2,82
15/16 (Milan/Genoa): 21 / 1225 / 13,61
15/17 (Milan): 11 / 885 / 9,83

Det giver ham mere end 63 "hele" kampe til at bevise sit værd. Det er altså tæt på to hele Serie A sæsoner.

Med tanke på hvor han er nu, så er det vel ikke helt forkert at sige at netop "endelig" er ved at etablere sig som profil.

Det er jo et interessant synspunkt og nok også den grunlæggende årsag til uenigheden om ham.
Jeg synes nemlig langt fra at Suso er en profil. Han har i bedste fald været middelmådig og har i mange kampe været helt usynlig.
Det er den position jeg allerhelst ser vi forstærker os på i det kommende vindue.

Men men men, snakken har jo igen taget en drejning fra det der var essensen. Det havde selvfølgelig været dejligt hvis Sosa var kommet ind fra første fløjt og havde taget ligaen med storm. Men omvendt så mener jeg at fortjener bare en smule af den tro der findes på spillere som Suso.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har i øvrigt ikke nogen steder set Montella ytre at han mener at Suso er ved at etablere sig som en profil. I så fald er det bemærkelsesværdigt at han søger med lys og lygte efter en ersatning.
Suso er hans eneste mulighed fordi Honda er så fornærmende ringe.
Skrevet af Bishop


"12/13 (Liverpool): 20 / 915 / 10,16
13/14 (Almeria): 35 / 2433 / 27,03
14/15 (Liverpool/Milan): 7 / 254 / 2,82
15/16 (Milan/Genoa): 21 / 1225 / 13,61
15/17 (Milan): 11 / 885 / 9,83"

Ovenstående viser jo netop at han har haft utrolig dårlige betingelser for at udfolde sit talent.

Profil er jo svært at definere, men på nuværende Milan hold er han i mine øjne blandt profilerne. Og har vist at være en vigtig brik for holdets succes. Dermed ikke sagt at man ikke kan finde bedre spillere til den position, for selvfølgelig kan man det. Og jeg er også tilhænger af at man køber ind til den position så vi kan være sikre på aldrig at se Honda på banen igen.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Aaarh, nu fisker du vist.

I indeværende sæson har han været involveret i alle kampe. I tre af de foregående fire sæsoner har han været involveret i minimum 20 kampe pr. sæson. Kun hans sidste tid i Liverpool samt start hos os, har været en tid hvor han har været udenfor holdet.

Det er helt fair vi er uenige i hans status. Du mener han er blandt profilerne, jeg mener ikke han har niveauet til at spille fast.
Og heri vores forskellige syn på tingene. Jeg mener han burde være en profil nu. Du mener han er det.

Mon dog vi kommer det nærmere? :)

Skrevet af Bishop
"I indeværende sæson har han været involveret i alle kampe."

Og har på blandt andet WhoScored, som om ikke andet nok er mere objektiv end os to, scoret et ganske højt rating gennemsnit.

Ja faktisk den fjerde bedst ratede spiller, akkurat bag ved en af dine andre "hade" spillere (Kucka) :)

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Nu må det stoppe.
WhoScored er bestemt ikke relevant til noget som helst andet end statistik. Jeg anser deres ratings som direkte ubrugelige.

Og jeg hader faktisk ikke Kucka. Han er en glimrende spiller der bringer energi, gejst og masser af fysik.
Jeg har bare, i flere sæsoner, råbt op om at jeg mener at vi savner at kunne kontrollere spillet fra midten. Dertil er Kucka ikke meget bevendt. Jeg ønsker mig meget mere en spiller med nogle af de kvaliteter som Pasilic viste.
Kucka har spillet rigtigt gode kampe for os og mindre gode.
Personligt ønsker jeg dog bare en anden type end ham på midten.

Det tror jeg på vil give bedre muligheder for de tre forreste, så de ikke skal bero på bolde slået henover midtbanen.

Jeg tror Kucka kunne blive en profil på et hold hvor det fysiske aspekt i højere grad er i fokus.
Skrevet af Bishop
"WhoScored er bestemt ikke relevant til noget som helst andet end statistik. Jeg anser deres ratings som direkte ubrugelige."

Ja selvfølgelig gør du det....

Du er da velkommen til at finde en anden kilde, jeg har ikke noget forhold til WhoScored, jeg ved blot at man hurtigt bliver farvet i sin bedømmelse, hvorfor det ofte er sundt at se hvad objektive øjne har at sige.

Men ja jeg er enig i at det må stoppe, historien har vist at når du først har besluttet dig for at "sådan er det" så er der ikke noget der kan rykke på den holdning.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Men ja jeg er enig i at det må stoppe, historien har vist at når du først har besluttet dig for at "sådan er det" så er der ikke noget der kan rykke på den holdning.

Og du mener jeg skulle skifte mening fordi du ser tingene anderledes? Du er jo på intet tidspunkt kommet med andet end din personlige holdning. Og da bestemt ikke noget der skulle få mig til at skifte holdning.

At kalde WhoScoreds ratings for "objektive" er i bedste fald mangel på forståelse.

Nu mener du så at have fundet den evige sandhed, fordi et medie siger at Suso har været vores 4. bedste spiller i år. Det er jo direkte useriøst.

Skrevet af Bishop
Ja jeg mener at WhoScored er objektive, hvofor skulle de ikke være objektivei forbindelse med deres bedømmelse af Suso frem for andre Milanspillere?

Næh du behøver ikke skifte menig for min skyld, men hvor er det præcist at min personlige holdning skinner igennem? Jeg hiver jo netop WhoScored frem for at bringe noget andet til bordet end min personlige holdning.

At du mener at det er direkte diskvalificerende at dele holdning med medier og deslige må altså stå for egen regning, personligt så passer det mig dog fint at jeg efter at have set en kamp, finder ud af at folk der bliver betalt for at dække kampe, har set det samme som mig selv. For det er rent faktisk rækkefølgen, jeg deler min holdning herinde, og hvis nødvendigt så vil jeg prøve at finde "dokumentation" der understøtter den.

Du kunne jo prøve det samme?

Og det her handler jo heller ikke om, Suso er vores 4 bedste mand, det handler om at han i visse kampe har rigtig god og sjældent falder helt igennem, at han skal generelt skal hæve sit niveau og blive mere stabil og fjerne tendensen med at falde ud af kampene er klart, særligt hvis ambitionen på sigt er at være med hvor det er rigtig sjovt, det har jeg aldrig lagt skjul på. Men han har vist takter der gør at jeg ville være ærgerlig sendte vi ham videre nu. Modsat Sosa.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Ja jeg mener at WhoScored er objektive, hvofor skulle de ikke være objektivei forbindelse med deres bedømmelse af Suso frem for andre Milanspillere?

Øøøøh hvad? Hvem har snakket om det?
Jeg er blot ganske uenig i deres ratings. Det er jo ikke en evidens-baseret vurdering.

Næh du behøver ikke skifte menig for min skyld, men hvor er det præcist at min personlige holdning skinner igennem? Jeg hiver jo netop WhoScored frem for at bringe noget andet til bordet end min personlige holdning.

Ja, nu kunne jeg jo kaste mig ud i at citere alle de steder du er kommet med din personlige holdning (og det er jo ganske fint - min pointe er jo netop at du har en holdning og jeg har en anden. Der findes ikke en "sandhed" i dette).

At du mener at det er direkte diskvalificerende at dele holdning med medier og deslige må altså stå for egen regning,...

Her opfinder du jo ting til lejligheden. Det hænger ikke sammen med noget jeg har sagt.
Du bringer et sites ratings ind som evidens for at Suso skulle have gjort det godt i år. Det mener jeg er ubrugeligt. At du selv mener at han har gjort det fint, er jo helt og holdent din ret.

...og hvis nødvendigt så vil jeg prøve at finde "dokumentation" der understøtter den.

Der hvor jeg kommer fra, bliver angribere først og fremmest målt på deres scoringer, dernæst assists. Hvis det også er målestokken for Suso, imponerer han vel næppe nogen.

Men han har vist takter der gør at jeg ville være ærgerlig sendte vi ham videre nu. Modsat Sosa.

Igen så må du holde op med at opfinde holdninger på mine vegne. Jeg har jo netop sagt at jeg IKKE mener at Suso skal sælges.

Og så ville det klæde dig at holde fast i dine egne argumenter. Først skulle Sosa sælges til vinter, så skulle han have chancen til vinter. Nu skal han så tilsyneladende igen sælges.
Hvad mener du egentlig om det der var diskussionens udgangspunkt? Det kan være lidt svært at finde rundt i.

Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jeg var allerede efter Sosa-købet i sommers, hvor jeg syntes prioriteringen virkede mærkværdigt, fordi han umiddelbart ikke imo passede ind i en kasse/position til Montellas 4-3-3. Særligt da han blev hentet som alternativet til Bentancur, som Sosa typemæssigt, ikke er særligt identificér-bar med.

Nu har han ikke spillet ganske meget, men det undrer mig egentlig ikke som sådan. Det kunne jo også være at han ikke imponerer synderligt til træning. Pescara-kampen gør også hans fremtid sværere, fordi Pasalic viste derimod at der er måske noget gemt i ham med energi, dynamik og teknik. Pt. Ligger han efter Jack, Kucka og måske endda Pasalic, og det var ikke det, man forventede da han blev hentet i sommers.

José Sosa skal dog ikke have prisen for sommerens mest mærkværdige indkøb – det skal Matí Fernandez derimod. Om jeg forstår hvorfor man henter en mand på deadline-day, skadet, som først nu er blevet klar til træning og forventes at være fit til derbyet d.20.november, men fortsat kamprusten, er mig simpelthen ubegribeligt. Det er 3 mdr lønninger hældt ned i kloarken. Vi har tilmed hobevis af centrale midtbanespillere, hvoraf flere af dem er enten bedre, eller mere vigtige for helheden/kollektivet end Matí Fernandez. Et skadet kvantitetsindkøb – mærkværdigt. Montella kan ikke sige sig fri herfra, for i begge nævnte tilfælde, har det været rapporteret vidt og bredt i forskellige kildenetværk at det er Montella som har villet ha disse spillere.

I mine øjne kunne man sagtens med fordel hælde Poli, Sosa og Mati F., ud her til vinter – De Telegraaf melder om at interessen fra Milan imod Bazoer stadigvæk holder, fordi Mirabelli ligesom Maiorino, er ganske begejstret for hollænderen – en fin blanding af en 6er og en 8er. Og som sidenotits kan det siges at Mirabelli er ret aktiv denne tid – i aften er han på plads til Juve-Lyon(Tolisso? Fekir?) samt i Rom på søndag.

Ift. jeres Suso-diskussion står han til 6.91 i snit på min karakterskala over sæsonen hidtil – målt på den gamle 13-skala. Som sidebemærkning kan jeg sige at Romagnoli pt. topper min liste med 7.90.

Susos største svaghed er hans dumme evne til at falde ud af kampen, til konstant at ville tage initiativ og kræve bolden – det mangler han. Iflg. Montellas vurdering er det Susos egen personlighed som står lidt imod ham, fordi han er en stille og genert type. Han viser dog han har det i sig, når han eksploderer i hans blitz. Lækker førsteberøring, og kælen boldbehandling, hvor han har den her naturlige glidende bevægelse henover banen hvor han kan cutte når som helst, mod sin egen venstreside. Og nej, det er ikke en decideret svaghed han kun kan gå mod venstre, fordi timingen og hans små hurtige bevægelser er så skarpe, at det som oftest lykkedes. Hans indlæg fra højre er også knivskarpt slået, hvor han får et dejligt svirp i foden – men det er nogle ting vi skal se mere af kontinuerligt igennem kampene. Det er Montellas arbejde i den henseende, naturligvis i tæt samarbejde med Suso. Hvordan man gør ham mere konstant.

Ift. weekenden er jeg bare yderst tilfreds med at Palermo endnu ikke har svinget øksen over De Zerbi og sendt ham gone sleep with the fishes. Det er lidt det samme som Pescara – selv hvis vi spiller svagt så får man bare chancer fordi Palermo er ret beset et dårligt hold.

I henhold til den kinesiske overtagelse, så er konsortiet nede på 4 aktionærer ud fra bruttolisten af 11. Alt går fremad som planlagt, og Fassone er på visit i Østen i disse dage. Min skepsis omkring kineserne vokser dog, efter man tager et blik til naboen, hvor der hersker total kaos. Man fyrer træneren, men kan internt ikke blive enige om, hvem der skal tage over, fordi de nye ejere ikke følger anbefalingen fra øverste hierarki og sportslig ledelse! Jeg har sjældent set noget så amatøragtigt. Og vi har endda måtte trækkes med Galliani og hans luner.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ja vi har jo tidligere været inde på "mysteriet om de mange midtbanespillere".
Mit bedste bud må være at Montella (for det synes at være ham der har planlagt transfers), som minimum har haft tanker om at være mere fleksibel i sit system. Meget peger her i retning af at ville spille 4-3-1-2 da både Sosa og Fernandez gør sig bedst som 10er.

Dét sagt, så mener jeg stadig at i hvert fald Sosa kan have en rolle at spille. Ikke mindst fordi vi ingen alternativer har til Locatelli som dyb playmaker. Her mener jeg fint at Sosas profil passer.
Personligt kan jeg også sagtens se ham som 8er - det kræver naturligvis at han disker op med noget mere end han har gjort hidtil og i særdeleshed mod Catania.

I den sammenhæng ville det i øvrigt undre mig gevaldigt hvis Montella vælger at skille sig af med Sosa eller Fernandez til januar. Det er trods alt hans egne indkøb.
Navnligt Sosa som man arbejdede længe på at hente.

Skal man tro på meldingerne, så er der (som du skriver) reel interesse for Bazoer. Der skulle dog være en del forskel på hvad vi og Ajax anser som en passende transfersum.
Vi skulle have budt 13M EUR mens Ajax ønsker 22M.

Jeg ser ham gerne i klubben da han er en rigtigt spændende spiller, men jeg undrer mig igen over hvordan der skal blive plads til ham.

Hvad angår Suso, så er jeg egentlig helt enig i dit syn på ham. Det tror jeg også at jeg nu mange gange har givet udtryk for.
Jeg synes bestemt vi skal holde på ham. Og jeg håber selvfølgelig også at han kan tage skridtet op og vise at han kan finde stbiliteten i sine præstationer.

Skal han være fast starter, kræver det dog at han finder førnævnte stabilitet. Alternativt er han jo en ganske glimrende rotationsspiller.
Skrevet af Bishop
"Øøøøh hvad? Hvem har snakket om det?"


Du skrev ordret:

"At kalde WhoScoreds ratings for "objektive" er i bedste fald mangel på forståelse."


Hvordan skal det forstås?

"Her opfinder du jo ting til lejligheden. Det hænger ikke sammen med noget jeg har sagt.
Du bringer et sites ratings ind som evidens for at Suso skulle have gjort det godt i år. Det mener jeg er ubrugeligt. At du selv mener at han har gjort det fint, er jo helt og holdent din ret."


Altså du skriver at det er mangel på forståelse at bringe en objektiv sides ratings ind i diskussionen, det er da ikke noget jeg opfinder? Så det er ligefrem ubrugeligt når medier giver spillere karakterer? Hvorfor det om jeg må spørge, eller er det kun når de ikke er enige med dit synspunkt?

"Der hvor jeg kommer fra, bliver angribere først og fremmest målt på deres scoringer, dernæst assists. Hvis det også er målestokken for Suso, imponerer han vel næppe nogen."


Men det er da også en forstokket og indsnævret måde at vurdere spillere på. Men det skal selvfølgelig stå dig frit for at vurdere spillere således, den holdning deler jeg og tydeligvis en masse andre bare ikke. Nogle gange kan man overveje at hvis man er uenig med flertallet så tager man måske fejl? F.eks. er det da også ganske væsentligt hvor farlige situationer Suso har kreeret, hvor god han er til at sætte sin modstander af, og så er det også ganske essentielt at alle mand hjælper til både offensivt og defensivt, i vores nuværende system, alt det er man altså nød til tage med når man skal vurdere en spiller. Det er en holdsport og Suso kan f.eks. ikke gøre for hvis en medspillere brænder på hans aflevering.

"Og så ville det klæde dig at holde fast i dine egne argumenter. Først skulle Sosa sælges til vinter, så skulle han have chancen til vinter. Nu skal han så tilsyneladende igen sælges.
Hvad mener du egentlig om det der var diskussionens udgangspunkt? Det kan være lidt svært at finde rundt i."


Goddag mand økseskaft, hvad i alverden ævler du om? Ja jeg mener at han med henblik på hvad han har vist indtil nu fint kan blive solgt i vinterpausen, men i sagens natur har han et par måneder til at ændre min holdning, jeg mener ikke at man skal opløse hans kontrakt pr dags dato, og har aldrig ytret således.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0