Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
kampen understreger vel også at januars primære fokus må være at få en forsvarer ind der er god med fødderne.
Her er det lige før jeg hellere vil have Caio fremfor Musacchio eller Süle.
Skrevet af Martinovic
Romagnoli-Paletta er udmærket, men der skal en kvalitetsforsvarer mere ind. Gomez må blive fjerdevalg.

Jeg kunne også godt ønske mig en venstre back, som kan mere offensivt end De Sciglio, der bør skubbes over på højre back.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Eneste mand der kæmpede bravt med Kucka om titlen som banens dårligste, må være Kondogbia.
Det er jo helt ubegribeligt at se ham ift hans bedrifter i Frankrig.
Han er intet andet end boldflytter - og vel at mærke en rigtigt dyr én af slagsen.
Skrevet af Martinovic
Held i uheld han røg til Inter. Han har store tekniske mangler.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Det er et ganske habilt makkerpar.
Problemet opstår dog når Paletta får en makker med teknik som Stig Tøfting. Så bliver det for let at sætte os under pres da vi bare kommer til at skovle bolde frem.
Skrevet af Martinovic
Zapata må også snart være tilbage. Ikke at jeg savner ham.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg kan virkelig ikke huske, hvornår sidst jeg sad med sådan en grim smag i munden i slutningen af en kamp. Det må nok være da Argentina scorede til 1-0 mod Iran i overtiden under VM i Brasilien.
Skrevet af Pirlo21
Rossoneri
Montella tager Bacca ud med en midt med mere end 20 min igen. Dumt, Lapadula skulle være kommet ind der. Vi kunne jo netop ikke holde på bolden pga deres pres og træthed. Derfor skulle vi ha bibeholdt de hurtige kanter og en targetmand fremme. Så vi havde noget at spille bolden op imod, de sidste 20 min er jo bare engang lange bolde fra os væk i blinde.
Din kritik af gomez syntes jeg er helt forfejlet, han spillede en fin kamp, hans boldomgang er ikke god. Men han gjorde det helt fornuftigt og jeg er også sikker på at hans bedømmelse i aviserne vil være godkendt.
Skrevet af Lentini
Jeg synes bare det er ret tydeligt, at vi mangler noget bredde.

De seneste kampe fra Niangs side synes jeg ikke har været videre gode, men hvad er alternativet? Det bedste alternativ pt. er Jack, men manden fungerer så godt i sin nyfundne rolle som 8er at det alligevel skader os, hvis vi skal lave den rokade. Og det er ikke fordi jeg synes Matí F eller Pasalic er dårlige – de bringer bare ikke det ekstremt høje niveau som Jack ligger for dagen pt. – jeg synes (som nævnt en million gange) at vi har brug for en flakkende angriber til at supplere og konkurrere med Niang og Suso. Suso var i øvrigt formidabel i dag. Ansaldi var kørt ud på røv og albuer.

Gomez synes jeg egentlig gør det hæderligt i dag(defensivt), men han er godt nok urolig i alt hvad han foretager sig, særligt med bolden for fødderne.

Jeg kunne også godt ønske mig en ny central stopper, men det vil betyde at en skal ud – og her tæller Ely ikke, fordi vi tilmed skal tage højde for harmoni, økonomi og hierarki i truppen. Foruden Musacchio, Süle, Caio og alle de andre, nævnes også Sakho i Liverpool som er i unåde i det engelske, som tilmed er en mulighed på lejemål. Either way, om vi vælger at gøre noget på området, så skal enten Zapata skippes eller Gomez udlejes.

Den centrale midtbane trænger til en spiller som både har fysiske samt tekniske kompetencer. Kucka havde en af de dage, hvor bolden tilsyneladende var for rund og han havde en tung berøring alt for mange gange.

Jeg er i øvrigt imponeret af den fysiske forfatning som Locatelli har i en alder af bare 18 år.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Gomez gjorde det over forventning. Men jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der undrer sig over, at Montella tager Bacca ud. Det var så ikke kun det, men vi var overraskende passive idag.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Nu giver det jo ingen mening. Lapadula - target man? Han er 1,78 høj. Det er sandt for dyden ikke meget man får ud af at slå bolden op på ham - som det jo også viste sig i kampen.

Det er fair nok at du synes Gomez spillede en fin kamp. Du tager bare ikke rigtigt stilling til det jeg skriver. Jeg har selvfølgelig respekt for at du har en anden holdning - jeg kan bare ikke lige få øje på begrundelsen.

I mine øjne gør Gomez det fint i sine indgreb og dueller. Problemet er bare at han nærmest bliver panisk når han har bolden i fødderne.
Det er et kæmpe problem for os, fordi han ikke formår at slå en aflevering som en back eller midtbanespiller kan arbejde med.
I stedet skovler han den frem mod de forreste hvor hverken Suso eller Bacca (senere Lapadula) får fat i noget som helst - og det kan man i øvrigt næppe klandre dem for.
Som jeg har brokket mig over så ofte før, så går alt for meget spil udenom vores centrale midtbane. Det fratager os muligheden for at bygge spillet op.
Her er Gomez en af de helt store syndere, hvorfor jeg bestemt mener at det er på sin plads at kritisere ham.

@Lentini
Ja, det er sgu lidt af et dilemma omkring Bonaventura. Han har gjort det super godt som 8er. Men det synes samtidig ikke at Niang helt er i sit rette element derude.
Jeg kunne egentlig godt tænke mig at se en tridente med Bonaventura, Niang og Suso.
Så kunne vi hente Papu Gomez ind som back-up og måske yderligere en wing til at give Suso noget konkurrence på den anden kant.
Skrevet af Rossoneri
og skal vi ikke lige blive enige om at det jo ikke var fordi vi spillede uden angriber.
Mati kom ind på Bonaventuras plads, som kom ud på Niangs plads, som så blev skubbet frem i angrebet.

Niang har noget mere størrelse og er derfor et bedre sigtepunkt. Det giver reelt meget god mening når vi nu havde valgt at spille som Crystal Palace i 80´erne i den fase af kampen.
Samtidig er Bonaventura bedre til at indgå i det opbyggende spil - noget i høj grad haltede idag.
Synes Montellas disposition (i dette tilfælde) gav rigtigt god mening.
Skrevet af Bishop
"Seeing the opposition celebrate a 95th-minute equaliser as if they had won, considering this is a team constructed to win the Scudetto, is something to be proud of.”

Smukt!

Det gik vel som forventet, Drengenes gejst gør at de kunne spille lige op med et hold der koster 3 gange så meget. Ligesom mod Juventus, så bliver planen fuldt og sammenholdet er fantastisk. Men klart at man med den bredde ikke er i stand til at holde Inter fra chancer. Begge hold havde muligheder for at score yderligere, resultatet var i mine øjne helt fair.

Nu skal der hives 6 point ind på kontoen i de næste 2 kampe og så får vi forhåbenligt et lidt større hul til 4 pladsen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Rosso
Jeg synes ikke det handler så meget om rette element, fordi Niang har haft flere gode præstationer fra sin position på venstresiden af angrebet. Jeg synes snarere det virker som et formdyk – han virker ikke til at holde samme energi og dynamik som tidligere på sæsonen. Hans stil er meget fysisk krævende, og pt. synes jeg ikke han indeholder samme energi, hvorfor meget af det han laver bliver uforløst. At han så i går bruger unødig energi på at diskutere med Tagliavento og nogle Inter-spillere, er så ikke videre kløgtigt.

Så er jeg i øvrigt enig i synspunktet omkring udskiftningen af Bacca. Montellas udskiftninger ledte hen på typer, der bedre kunne holde fast i bolden – derfor skubbede han også Niang helt frem på toppen, fordi han er bedre på det punkt end Bacca, og bedre kan håndtere at spille med ryggen mod mål. Det lykkedes dog, som alt andet for Niang i kampen, ikke specielt godt. Gudskelov var Suso forrygende.

Ift. måden at spille på, er det også en afvejning af spillernes kompetencer, fordi optimalt set ville Montella nok helst undgå at Gomez tyrer 55 lange bolde op i ingenting i løbet af kampen. Men hvis alternativet er at Gomez er ukomfortabelt med spillet langs jorden, og sender pasninger lige i fødderne på en modstander fordi han dødpinemig skal spille langs jorden, så ville jeg også som træner leve med at Gomez skovler(som Rosso så fint benævnte det) bolden frem i banen.

Men ved guder, hvor bliver man smittet af Gomez’ nervøsitet eller positivt betegnet; hektiske stil. Han kaster sig frem i fristil på hovedstød, ligger ned i krabbegang og høvler bolden hundrede meter op i luften, mens det værste er når han tager et ”elegant” rush frem i banen, bliver forvirret over at være på modstanderens banehalvdel og panisk smækker en diagonalbold op på 27.række.

Kucka er heller ikke en Montella-spiller, og det var sand for dyden en dårlig teknisk kamp fra slovakken i går. Montella lever med de tekniske mangler, fordi han bibringer en fysik og balance til holdet. Jeg ved sgu ikke rigtig hvad de tænker med mercatoen, fordi får vi endnu en 6er til holdet så er det også muligt at flytte Locatelli til den højre mezzala. Det er trods alt der, han har tilbragt det meste af sin ungdomstid.

Det handler nok om de muligheder kontra økonomi rent transferstrategisk.
Skrevet af Martinovic
Fingeren på pulsen, så har holdet spillet over evne, og det går i den grad godt pga. stærke individuelle aktioner og så ikke mindst fordi, Montella har fået holdet til at tro mere på sig selv.

Som Bishop skriver, så har Inter et meget stærkere hold på papiret. Heldigvis er det ikke altid det, der er afgørende.

Vi lægger størst pres på de andre hold ved at vinde vores egne kampe, så selv om det følelsesmæssigt føles lidt som et nederlag, da Inter udlignede i tillægstiden, så er et point ikke tosset. Både Inter, Roma og Napoli smider også point af og til.

Det er spændende, hvor langt Atalanta kan drive det.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Jeg synes egentlig ikke at Gomez gjorde sig så uheldigt bemærket som der bliver givet udtryk for herinde, ikke at vi som sådan er uenig i hans svagheder, men jeg så dem ikke så grelle igår. Kucka og Niang derimod, de skilte sig en del mere ud i negativ forstand.

Mht Gomez, så faldt jeg iøvrigt over denne her på Twitter

"No Milan player completed more passes (51), made more interceptions (3), clearances (12) and accurate long balls (7) than Gustavo Gomez."

Hvilket hvis sandt, også fortæller et lidt mere nuanceret billede af Gomez, end det fremstillet herinde.

Et stort problem med Gomez er selvfølgelig at Paletta tydeligvis trives langt bedre ved siden af Romagnoli.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ja, jeg ser det bestemt også som hellere "safe than sorry" omkring Gomez.

@Bisp
Det kan der selvfølgelig være noget om. Der er dog noget i tallene der ikke er korrekt og noget der egentlig også (IMO) taler for kritikken af Gomez.

For det første er det 51 pasningsforsøg (ikke "completed"). Hans succesrate i pasninger lå på lige under 69% hvilket var 9. bedst af de fjorten spillere der var i kamp.
Han lavede rigtigt nok 3 interceptions (samme antal som Abate og Bonaventura). Jeg tror i øvrigt også der er bred enighed om at han er en ganske habil duelspiller.
Omkring de 12 "clearences" så er det mere end dobblet så mamge som #2 (Locatelli med fem stk.).
Det fortæller jo også en historie om en spiller der ikke tager bolden til sig og forsøger at skabe et opspil.
Skal han så det? Nej - for det rækker hans kompetencer tilsyneladende ikke til (for lige at gentage Lentinis pointe).
Men man må jo så spørge sig selv om han bør være en del af holdet.
Det kunne naturligvis være fint hvis vi kunne leje ham ud og han kunne komme i lære på et hold hvor opspillet også starter fra de bagerste rækker.
Skrevet af Rossoneri
Omkring mercato, så ønsker jeg mig personligt følgende af- og tilgange.
Alt er funderet i Montellas ønske om at spille "posession-fodbold" og have spillere der kan noget på egen hånd og som er fleksible.

Tilgang
Caio (CB)
Roger Guedes (RW)
Papu Gomez (LW)
Belotti (CF)

Caio kunne kæmpe om pladsen med Paletta. Det giver også nogle muligheder i at matche modstanderne da Paletta er bedre i den fysiske del af spillet mens Caio er stærk med fødderne. Med Romagnoli ude, har vi også stadig en i forsvarskæden der kan være med til at bygge spillet op.

Roger Guedes ville være spændende til at give Suso noget konkurrence. Kan i øvrigt spille begge kanter og helt fremme, såfremt Montella ønsker at justere opstilling undervejs.

Papu Gomez er samme historie som Roger Guedes (altså udover at han ikke er meget bevendt helt fremme).
Han ville i øvrigt også give lidt andre muligheder idet han er en lille væver type og dermed anderledes end Niang.

Belotti ville være perfekt til vores system. Han har noget mere fysik og formår bedre end Bacca at spille med ryggen mod mål. Dertil ville det også bare være fantastisk at se italiens mest spændende 9er på holdet.
Det bliver dog nok ikke en billig manøvre.

Skulle der være en ekstra tilføjelse udover dette, skulle det være Bazoer (som 8er).
Nu vil jeg lade Matí Fernandez få chancen, men vi har virkeligt behov for en spiller der (ligesom Bonaventura) kan styre spillet fra midten. De to sammen ville være lidt af en drøm.
I Bazoer ville vil også få en spiller med både fysisk og teknik.

Afgang

Kucka (nok ikke overraskende)
Bacca
Gomez (lån)
Ely (salg / lån)
Vangioni
Honda

Kucka er, isoleret set, en rigtigt dygtig spiller. Det han gør, gør han rigtigt godt.
Udfordringen ligger "bare" i at det slet ikke er dyder der passer ind i Montellas planer. I en kamp som igår, bliver hans mangler i høj grad udstillet og det var, for mig at se, en afgørende faktor i at Inter fik lov at kontrollere store dele af kampen.

Bacca skal bare videre. Han er, præcis som Kucka, en rigtigt dygtig spiller. Han er muligvis en af de allerbedste afsluttere i "gamet" lige nu. Men han fungerer ikke synderligt godt i systemet.
Det dur heller ikke med så udfordrende et forhold til Montella.
PSG skulle have meldt interesse - he´s all yours!

Gomez har jeg været inde på ovenfor.

Ely ser jeg ikke have nogen fremtid på holdet. Han må videre.

Det samme er gældende for Vangioni.

Honda er tydeligvis ikke i Montellas planer.


Jeg har prøvet at skitsere min "drømmetrup" i hvert fald fra et realistisk synspunkt nedenfor. Den giver i hvert fald alternativer på alle pladser og spillere der passer ind i Montellas filosofi.

http://lineupbuilder.com/?sk=d1my8

Edit: havde helt glemt at få Honda på listen over afgange.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Har Inter virkelig et så meget stærkere hold? Den har jeg hørt før, jeg har også efterhånden hørt at Inter skulle have et bedre hold end tabellen berettiger dem i flere sæsoner efterhånden. Hvis Suso fortsætter med at være i så god form, så bare giv mig ham fremfor Candreva. Generelt så spiller vi en rigtig dårlig kamp, og alligevel sidder man som Milan fan og føler sig godt og grundigt snydt på det groveste. Vi var alt for passive og for dårlige med bolden, det skal der ændres på frem mod de næste kampe, hvor det bliver os, som skaber kampene.De har haft jeg aner ikke hvor mange trænere nu, og det har stadig fungeret for dem. Vi bliver kun bedre med vores unge spillere og nye ejere, hvorimod Inter virker som et projekt uden visioner eller udsigter og har skiftet trænere uden nogen reel plan. De gik fra betondefensiv med Mancini til hollandsk fodbold under De Boer og nu med Pioli, som nok ikke er den rigtige beslutning.
Skrevet af Bishop
Sosa må også videre, han er jo tydelig slet ikke inde omkring holdet, om det så er fair, er en anden sag, men det nytter ikke noget at have ham gående som ekstra fyld til i allerede overfyldt midtbane.

Mht. "din" midtbane Rosso, så mangler der en spiller der kan løfte niveauet i samme omfang som Jack. Mati og Locatelli er ikke helt der endnu, og lidt erfaring og klasse ville pynte.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0