Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ift. (den langvarige) diskussion omkring Gomez vs Paletta, er der ingen tvivl om at Paletta bringer langt mere ro i det centrale forsvar. Paletta og Romagnoli har en meget god indforstået arbejdsgang. Simple facts til det statement er at holde noget så simpelt som indkasserede mål, når Paletta-Romagnoli konstellationen har spillet op imod når de har været splittet af. Vi scorer også flere point – nuvel, Gomez skal også have lov til at få lidt linje.

Paletta-Romagnoli = 9 kampe, 0.89 mål imod(4CS) -> Pts-snit 2.11
Splittet = 4 kampe, 2.25 mål imod(1CS)-> Pts-snit 1.75.

Cadeau til Rossoneri og Flying i øvrigt, for imponerende stamina og udholdenhed.
Skrevet af Stankovic
FD er godt trænet fra Inter-tråden. Udholdenhed er en evne der er nødvendig.
Skrevet af Lentini
Ja, der er nogle langvarige og langskæggede diskussioner derinde i Inter-tråden til tider. Det er dog ikke det ”værste” quote-snak, jeg har oplevet på sitet. Prøv at tage en tur gennem en Brøndby-artikel, og se FCKerne mænge sig. Nu kan jeg ikke huske de specifikke brugere, men det er en lang smøre med quote og oneliners, noget a la nedenstående selvom jeg ikke ejer samme kreativitet de trods alt skal roses for.

Blablablablablablabla.


Yeah right - BIF vinder aldrig noget.

Blablablablablablabla.

Brøndby er shite.

Blablablablablablabla.

Hvornår kommer næste emission (høhø).

Blablablablablablabla.

Du har tydeligvis ikke fattet en brik. Det er imponerende hvor dumt klebfolket kan være.

Blablablablablablabla.

BIF bliver aldrig til noget igen, hvis ledelsen er ligeså mindrebemidlet som dig, hvilket alt tyder på med Jan B.

Hvor er moderator?


Buhu klebfjols.

Og sådan fortsætter det ellers i en lang smøre, med mudderkast til højre og venstre. Hvis man ikke kan sove, kan det anbefales at gå igennem de ca 124 sider med rent møg. Dét er fandeme udholdenhed der vil noget.

Måske er det også bare mig som er blevet gammel, og ikke brænder nok for en laaang diskussion...
Skrevet af Flying Dutchman
Og så er jeg stædig ad helvede til - godt, gammeldaws, hollandsk stædighed. Det var sådan vi fik Surinam.

Spøg til side, så må I gerne fortælle mig at skrubbe af, hvis I synes, det tager for meget fokus fra Milan - det er trods alt en klubtråd.

@ Rosso

Slevfølgelig kan man da ikke bruge en enkelt kamp som vurderingsgrundlag af en spillers generelle niveau.

Det gør jeg da heller ikke? Jeg har skrevet, at mit besyv er baseret over flere kampe, ikke kun Madonnina og Napoli kampen.

Jeg vil hellere runde af, Rosso - vi bliver ikke enige. Jeg kan ikke genkende dine statistikker - de ligner ikke dem, jeg finder. Mine statistikker viser klart, at Gomez er sammenlignelig med Paletta i pasningsspillet og bedre defensivt. Jeg kan dog godt se, jeg er i undertal med mit besyv, og jeg indrømmer også blankt, at jeg i forhold til jer selvfølgelig ikke har set nær så mange kampe med ham, så lad os bare lade den ligge her.

Det har været en fornøjelse!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Nej, diskuter i bare løs. Folk byder vel ind om de vil eller ikke, eller finder et andet emne at smide ind i debatten.
Skrevet af Rossoneri
@FD
En god diskussion er altid velkommen når man, som dig, er saglig.

Omkring vores snak, så forstår jeg godt at vi ser forskelligt på det hvis vi har forskellige tal at gå ud fra.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, det gør det lidt svært! Men mon ikke, du/I har ret - I har trods alt set flere kampe, og så kan man jo kun bruge statistik til så meget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
For første gang nogensinde, så er jeg faktisk tilhænger, at lade Lapadula starte inde fremfor Bacca.

Paletta er bedre lige p.t end Gomez, men skal vi forblive i top 3, så skal vi ha en klasse makker til Romagnoli.

Suso svarer igen på kritikken, at han er det svage led på det angreb. Niang har ikke lignet sig selv, og jeg tror det skyldes udmattelse.

Kan det passe, at Berlusconi har sagt, at han vil bestemme taktik og formation som et krav i forhandlingerne?
Skrevet af Lentini
Nej - det Silvio siger er at han burde have vetoret på markedet og medindflydelse på generelle direktioner i Milan. Men det er selvsagt ikke noget han kan gennemtvinge. Det ville være højst mærkværdigt at sælge sin ejendel for x antal millioner og stadigvæk være tungen på vægtskålen - det har jeg aldrig hørt om før. Det virker mere som ønsketænkning end reelle krav i salgsprocessen, fordi skåret helt ind til benet er det jo at spørge om at bruge andres penge fordi man ikke selv kan/vil spendere sine egne ressourcer.

Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/94723/bacca-join-emery-psg

Kunne være fedt at bytte ham ud med Belotti.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, det ville ikke være så ringe endda.

Bacca kommer i øvrigt heller ikke i spil de kommende uger. Han har pådraget sig en lårskade som ihvertfald holder ham ude af Empoli-kampen.

Så må Lapadula jo vise han kan lave mål.
Skrevet af Maldinini
Lad os få gang i Lapa
Skrevet af Lentini
Di Stefano fra Sky melder ellers at Montella er fristet af sin oprindelige ide fra i sommers inden klub-forhandlinger gik i kludder, med Niang helt på toppen istedet for Lapadula. Sidstnævnte er jo også "offer" for den her tåbelige landsholdssamling der har været i kølvandet på derbyet.

Det vil betyde at Jack skubbes ud på venstrekant, mens Matí F. vurderes i en tilstand til at kunne starte inde.

Så må vi se om Romagnoli ellers når at blive klar.

Empoli har haft enorme problemer med at score mål i år. Saponara har været potringe og det ses på det offensive udtryk. Bortset fra sidste runde mod Fiorentina, så har de faktisk haft en nogenlunde stabil defensiv.
Skrevet af Pirlo21
Skidt med Bacca. Men forhåbentligt er det kun Empoli kampen han misser!
Skal vi forblive i toppen, skal Bacca være frisk.
Lapadula skal selvfølgelig have chancen på lørdag fra start.
Jack skal forblive på midten sammen med Locatelli, Kucka skal have en pause. Mati håber jeg får chancen for Kucka.
Empoli kampen bliver rigtig svær, de plejer at spille godt imod os. Vi skal gerne hente 3 points for at hænge på i toppen, så maks pres på os.

Skrevet af Lentini
Jeg ved ikke helt om jeg deler ræsonnementet omkring Bacca. Siden han sidst scorede(mod Sassuolo på straffe) har vi hentet 13pts af 18 mulige. Så det er ikke fordi det står og falder med om Bacca scorer eller ej. Det ville naturligvis være optimalt hvis han pløkkede den i kassen oftere og mere kontinuerligt end tilfældet.

Jeg synes historikken med Bacca viser at han er udpræget afslutter. I Sevilla lå de med en offensiv boldfast midtbanespiller bagved ham. I Milan har han haft størst succes når han har spillet på toppen med Niang under Sinisa.

Og med den konstruktion på midtbanen forestiller jeg mig ikke Bacca blir en udpræget hitman.

Som skrevet tidligere så er jeg af den overbevisning at der skal en anden type angriber til hvis Montella udtrykket skal blive mere klart.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Men med vores bredde, så er det sku skidt at mangle Bacca, Romagnoli m.m.når man kun har uprøvet kræfter som afløsere. Derfor håber jeg at vores startere snart er friske igen.
I starten af sæsonen betød Baccas mål mere for os, det har du ret i og på sigt skal vi måske have en lidt anden type angriber - enig.
Men det bliver jo ikke denne sæson, derfor er det vigtigt at vores bærende kræfter holder sig fit.
Skrevet af Lentini
Ja, der har vi nok bare et forskelligt syn på truppen. Jeg ser det langt mere kritisk hvis vi skulle blive ramt af skader på kanterne(særligt højrekant) Jack, Locatelli(nu hvor Montolivo er langtidsskadet) eller Romagnoli. De er for mig essentielle på nuværende tidspunkt og den måde, Montella, har konstrueret vores setup som ligger mere primitivt end den oprindelige filosofi Montella går ind for. Han har dog heldigvis bevist sig som fleksibel og pragmatisk.
Skrevet af MaggiMagg
bacca skal blive klar til januar så vi kan sende ham afsted. psg eller noget lignende.
Skrevet af Lentini
Det syns jeg nu ikke er hastende. Personligt har jeg kun sat streg under en central midtbanespiller samt en second striker/wing til dette vindue.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Som Lentini har nævnt, så har vi klaret os ganske fint uden Bacca. Især nu når Suso er blevet mere målfarlig, hvilket vi var mange der eftersøgte.

Jeg har på ingen måder været fan af Lapadula, men lad os prøve at starte med ham inde imod en dårlig modstander i Empoli, hvor 3 points er et must. Der er ingen grund til at ændrer på noget, som har været meget effektivt. Lad Niang blive ude på kanten og Bonaventura nede på midtbanen, det har virket indtil nu og vil også virke imod Empoli.

Til vinter bør vi hente

1. Backups til wings, mindst en, men gerne to
2. Kreativ midtbanespiller - Synes vi er fint nok besat på 6eren og 8eren. Givet at Badelj bliver hentet (Er der ikke noget med, at hvis han bliver hentet, så bliver Locatelli skubbet ud på Kuckas plads?)
3. En god midterforsvarer - Jeg tror ikke på Paletta i længden og især ikke, hvis vi skal i top 3. Det kan dog godt vente til sommer, men så skal Zapata også blive klar, så vi har backup
annonce
0