Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg er tilhænger af en ny venstre back og snart en med kvalitet. De Sciglio gør det ok, men han må gerne integreres på højre back, så Abate kan ryge ud, hvor han hører til.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg synes De Sciglio er kvalitet. Og den venstreside med Romagnoli og De Sciglio synes jeg er rigtig stærk. Bliver vores boldbehandling bedre vil det også give bedre muligheder for backs fremadrettet. Men for nuværende er jeg aldeles tilfreds med De Sciglio.

Hvis Abate ryger ud bliver det til fordel for Calabria.

Jeg kan ikke finde et incitament for at skulle begynde at rykke rundt på backs. Jo - Vangioni skal videre, men ellers ikke.
Skrevet af Lentini
Men det bliver da spændende, hvad SES har tænkt sig, når de som forventet overtager d.13.december. Berlusconi har naturligvis skabt lidt røre med hans udtalelser lige omkring det emne.

Nu er der en ungdomslinje, som har fået væsentlig mere opmærksomhed end set i ufattelig mange år. Og der står jo også spillere på spring fra den nuværende årgang; Plizzari, som er et talent på størrelse med Donna(men det mentale?), Zanellato som gjorde et stort indtryk i sommers og har lagt noget hårdhed på sit spil. Og naturligvis de to offensiv profiler, Luca Vido og Patrick Cutrone, som høvler mål ind. Vido, en mere flakkende angriber-type, mens Cutrone er den typiske angriber med kliniske afslutninger, hurtig og en næse for at dukke op de rigtige steder i feltet. Alle 4 spillere, som på hver sin måde er interessante – 4 spillere er dog også ret mange ungdomsspillere at implementere i truppen. Modsat så træner Plizzari og Zanellato allerede fuldt med på Serie A-mandskabet, mens Vido og Cutrone delvist deltager, så indkøringsfasen er sådan set allerede under udvikling.

Hvis Milan skulle havne i en situation hvor europæisk fodbold bliver en realitet, burde der dog findes plads til alle spillere idet vi så skal have en trup på 27-28 spillere. Og i stedet for at bruge ressourcer og tid på reserver på niveau a la Bakaye Traoré på yderste mandat, burde man give de positioner til de unge spillere – jeg er ikke længere fan af de her udlån, bare fordi de skal spille noget seniorbold. Hvis de kan træne med Serie A-holdet vil jeg påstå at det giver dem ligeså meget i deres udvikling at spendere et år som fast inventar snarere end at tonse rundt på en Lega Pro-hold med medspillere a tvivlsom kvalitet.

Pt. besidder vi også en position i ligatabellen, som gør at vi skal passe på med ikke at rokke båden for meget med en svingdørspolitik på vintermarkedet. Så medmindre vi løber ind i flere langtidsskader, som dem vi har fået på Montolivo og Bertolacci, ser jeg ikke nogen yderligere grund til at købe ind som en vanvittig. En central midtbanespiller, som gerne må være en blanding af en 6er og 8er samt en angriber – mens vi smider Ely, Vangioni, Honda og Luiz Adriano på porten, som et minimumskrav.

Til sommer kan man så tage op til vurdering hvad man gør med; Zapata/Gomez-situationen når en skal ofres for en ny central stopper, Kucka, Bacca, Poli, Sosa, Pasalic, Bertolacci og Matí F. – Evt. skille sig af med en af disse i vintervinduet allerede.

Men jeg håber godt nok at man husker talentstrategien, og gør den til en vigtig del af AC Milan.
Skrevet af Lentini
Tror desværre ikke jeg når at se kampen i aften mod Empoli. Ærgerligt på mange måder, men også fordi Montella tilsyneladende ryster posen en anelse på særligt midtbanen.

Forventet start 11er;
Donna; Abate, Gomez, Paletta, Antonelli; Mati, Locatelli, Pasalic; Suso, Lapadula & Jack.

I forsvaret får Gomez en ny starter. Romagnoli er klar nok til at spille, men ikke helt 100 hvorfor han skulle blive sparet. Antonelli glider ind og erstatter De Sciglio som får et hvil efter mange kampe i træk plus landsholdskampe.

På midtbanen skulle Mati få sin første start istedet for Kucka som bænkes. Pasalic går ind på Jacks sædvanlige position fordi Niang får en tur på bænken. Interessant med fravalget af Kucka. Og det som virkelig falder mig i øjnene er at selv med Jack væk fra midtbanen kommer Jose Sosa ikke i spil til en starter, men er overhalet af både Mati og Pasalic.

Jack smides op i angrebet, mens Niang bænkes. Lapadula erstatter en skadet Bacca.
Skrevet af Pirlo21
Håber godtnok ikke at Montella tager Jack fra midten, ham kan vi ikke undvære der. Jeg mener faktisk at Jack er blevet hele omdrejningspunktet for vores offensive spil på midten.
Niang har fået nok hvil, så medmindre han er så skadet, er der ingen grund til at spare ham.
De Sciglio gad jeg godt at se på højre back, må indrømme jeg er træt af Abate. Antonelli glæder jeg mig til at se.
At kucka bænkes giver god mening, han var den dårligste spiller mod Inter. Men at ændre på to positioner på midten giver ingen mening! Så er jeg bange for balancen.
Aftens kamp bliver rigtig svær, så ingen grund til at lave for mange satset ændringer!
Skrevet af Bishop
Nu bliver det meldt at Gomez bliver belønnet for sin gode indsats mod Inter og derfor erstatter Paletta og danner par med Romagnoli i forsvaret.

Jeg synes det virker fornuftigt at rykke Jack frem, Niang har været svag i de seneste kampe og Jack er den eneste der kan gå direkte ind på pladsen og samtidig styrke positionen. Kucka har også "fortjent" en pause, men selvfølgelig er det en smule foruroligende med alle de ændringer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeps - Romagnoli med istedet for Paletta mens De Sciglio alligevel starter inde på backen også.
Skrevet af Lentini
Bertolacci er for øvrigt omklædt til kamp for første gang siden han gik ud af Torino-kampen for ca 3mdr siden.
Skrevet af Pirlo21
Puha er bekymret med den opstilling.
Syntes Jack er blevet en fremragende spiller på midten og bare er vokset og vokset.
Havde beholdt niang på kant, Jack på midten og paletta i forsvaret.
Syntes Montella tager en stor og unødvendig chance!!
Men tror stadig på at vi napper 3 points
Skrevet af Fossa dei Leoni
Tak Lapadula! Bliv endelig ved at bevise, at du fortjener at spille i Milan.

Donnarumma den idiot, vi har været ringe i det første kvarter.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Suso skal stoppe med at prøve at afdrible tre mand konstant.
Skrevet af Bishop
Pasalic ud ind med Niang, førstnævnte har været aldeles usynlig, og Jack er savnet på midtbanen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Ikke god halvleg og dumt mål vi giver dem. Empoli spiller godt og vi er ikke i kontrol.
Vores offensiv fungere udemærket.
Men jeg ville nu rykke Jack på midten, og få niang ind på midten. Pasalic ud

Kom nu Milan
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg er enig. Ind med Niang, Suso skal ikke prøve at afdrible hver gang. Vi er kommet bedre med dog her i starten af anden halvleg.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Suso skal ikke prøve at afdrible hver gang, fordi han kan jo være mere effektiv. Fantastisk! Bliv nu ved, vi har været klart bedst i anden halvleg. Ind med Niang og ud med Pasalic, vi skal ha lukket den kamp.
Skrevet af Pirlo21
fremragende mål, fremragende opspil.
Fortjent, vi spiller meget bedre efter pausen.

Koncentration
Skrevet af Fossa dei Leoni
For godt til at være sandt, oven på den første halvleg. Så viser vi nu, hvem der er bedst. Virkelig flot af Bonaventura! Men et mål mere, så er de inde i kampen.
Skrevet af Pirlo21
Fremragende JACK

sådan, god anden halvleg vi spiller hele vejen rundt.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvor er det dog smukt Lapadula! Jeg er gået fra at mene, at han ikke er god nok. Til at han bør starte inde næste uge, lad os bare se, om han kan blive ved.


Jeg synes, at det er smukt at se vi i første halvleg er helt nede, også viser vi karakter i anden halvleg og går ud og viser vi er et top hold lige for tiden.

Desuden, så elsker jeg, at Montella skifter Niang ind. Lad os bare få 1-5 målet haha.
Skrevet af Pirlo21
Godt set af Galliani da han hentede Lapadula. Godt at vi har to gode angriber nu som gør en forskel på banen.
annonce
0