Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Selvfølgelig vil det være en sensation skulle dette Milan hold slutte i top 3, og jeg tror da også at især bredden på midtbanen bliver et problem og kommer til at koste os nogle vitale point når vi kommer længere frem i sæsonen. Indtil nu har vi dog gjort det rigtig godt, vores nuværende pointgennemsnit ville give os en 2 eller 3 plads de sidste mange sæsoner, og vi får jo ikke noget forærende da der stadig er mange hold der høster mange piont, ligaen bedømt på nuværende pointsnit ser stærkere ud end set længe. Juventus er selvfølgelig stadig Juventus dem er der ingen der rigtig truer men subtoppen er stærk i år.

Hvis man hele tiden husker at holde truppen for øjet, og glemmer at vi er AC Milan så er det sgu stærkt det der blicer præsteret i øjeblikket. Selv en kamp som i dag, vi staret altså med en kraftigt decimeret midtbane, Pasalic, Luca og Sosa, at Montella får det ud af holdet han gør i øjeblikket er sgu prisværdigt.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Nu snakker vi om vores nuværende position og ikke slut position! Det er i hvert fald det jeg forholder mig til. Iøvrigt syntes jeg folk har for travlt med at gøre os ringere end vi rent faktisk er!
Faktum er at vi efter 15 runder har 10 sejre, spillet 2 uafgjorte og tabt 3 kampe.
Som jeg skrev tidligere, har jeg svært ved at se, at det skulle være ufortjent - hvor vi ligger i tabellen!
Skrevet af Bishop
Helt enig, vores pointhøst retfærdigører helt sikkert vores placering.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Tre nederlag og to uafgjorte retfærdiggøre da vores position, om vi holder den er så en helt anden sag. Mine forventninger for resten af sæsonen vil jeg komme ud med efter vi har mødt Napoli på hjemmebane.

Roma, Atlanta, Torino og Napoli kampene de næste par uger er afgørende for hvilke målsætninger, vi kan tillade os at ha. En ting er helt sikkert, næsten alt hvad har gået vores vej er gået vores vej. Vi skal ha en bredere trup, og Badelj som 6er vil jeg gerne byde meget velkommen, vi bliver spillet alt for let tynde på midtbanen. Jeg skreg også efter en stærk sekser efter nederlaget til Napoli.

Var der ikke noget med, at Locatelli rent faktisk er otter og ikke en naturlig sekser? Så kan han vel tage Kuckas plads?
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jeg har svært ved at forstå, hvor du vil hen med din backs-problematik, som jeg ikke deler. At offensive backs skulle være akilleshælen, deler jeg på ingen måde, fordi imo handler det langt mere om teknisk omgang med bolden på kritiske steder, og deraf kløgtighed samt skarphed snarere end den positionelle placering af backs i det offensive spil.

Hvad skulle alternativet være imod et meget defensivt Crotone-mandskab? Holde backs tilbage og undlade overlaps? Det ville fandeme blive sterilt og helveds udynamisk. Så vil alt være overladt til individets individualisme, som vi ikke har specielt meget af. Og yderligere; at indsætte en decideret 6er – jeg antager en Nigel de Jong-type – i en kamp mod ultra-defensivt Crotone vil jeg være slemt ked af. Jeg synes jeg har oplevet nok kampe, hvor modstanderen gladelig lod en type som Nigel sætte spillet. Det er alt for meget livrem og seler til min stil.

Jeg vil snarere beskylde dig for (igen igen) at ville til at skifte system til 3-5-2. Den tager jeg så i opløbet; Jeg er ikke af samme opfattelse at det skulle gavne.

Ift. Locatelli skal man have tålmodighed med knægten – han er kun 18 år. Det fritager ham dog ikke for mine sure opstød i kampens hede. At jeg tilmed skulle have advokeret, og deraf være talsmand for at flytte på Locatelli er vidst at fordreje mine ord en del. Jeg har argumenteret for at han kunne være en mulighed som 8er i et spil af mercato-muligheder – ikke at jeg vil flytte ham fra positionen som resultat af utilfredsstillende præstationer.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Jeg synes det er ganske fint vi er uenige. Det betyder jo blot at vi har ganske forskellige holdninger til tingene. Det er altid godt med noget perspektiv.
Hvis vi alle var enige, ville et forum som dette jo være uden reel værdig.

Hvorfor er det et mirakel at vi ligger på en delt anden plads?

Det er det fordi vi ikke formår at sikre vores point komfortabelt.

Jeg har stor respekt for det stykke arbejde Montella har lavet og der er ingen tvivl om at vi er på vej i den rigtige retning.

Men kigger man lidt nærmere på resultaterne, så viser det også at vi i syv ud af vores 10 sejre, har vundet med den mindst mulige margin.
Når man kombinerer det med at mange af vores resultater er kommet via tilfældigheder og enkeltmandspræstationer, tegner der sig et billede hvor vi meget nemt have stået med seks til otte point mindre.

Jeg er heller ikke enig i at vi vinder fortjent i dag - eksempelvis har Crotone flere chancer indenfor rammen og Facinelli har en stor chance mindre end fem minutter før Lapadulas mål, Det kunne (igen) meget nemt have set anderledes ud.

Derfor mener jeg også overordnet at have belæg for at sige at vi er heldige at have vores nuværende position.

Din påstand om at vores backs er et problem kan jeg ikke følge, vi har i mine øjne 4 dygtige backs, hvor to af dem kan udvikle sig til stjernebacks.

Nu skal du vist lige læse hvad jeg konkret skriver. Jeg skriver ikke noget om kvaliteten hos vores backs (som jeg i øvrigt synes er ganske glimrende).
Jeg skriver at deres meget offensive rolle, har en pris i defensiven - som det naturligvis må forventes. Dermed er det en kommentar om at Montella stadig ikke helt har fundet balancen.

Ang midten, så har vi da netop fundet balancen med Locatelli, Kucka og Jack. Det er ikke en perfekt midt og vi er ikke dygtige nok endnu til at kontrollere en kamp - men balancen er der og det er det vigtigste.

Hvad er det for en balance du taler om? Den kan jeg ikke lige få øje på.

Midtbanen har ikke formået at hjælpe forsvaret i tilstrækkelig grad og vi formår omvendt (som du selv skriver) ikke at kontrollere kampene.
Hvordan kan det være tilfredsstillende?

Niang er i et form dyk, men at påstå at han ikke har fungeret på kanten - er jo noget være sludder - undskyld mig!

Niangs stats siden han er kommet til Italien (inkl. udlån).

LW/RW: 20 kampe / 1.370 minutter / 3 mål / 4 assists / 457 minutter per mål / 343 minutter per assist.

CF: 26 kampe / 1.771 minutter / 13 mål / 7 assists / 136 minutter per mål / 253 minutter per assist.

Synes du stadig det er noget "sludder"? I så fald må du gerne lige forklare mig hvorfor.

Selvfølgelig kan Niang bruges på kanten. Men det kræver at han har noget plads at løbe med sin modstander på.
I kampe hvor hans modstander står dybt og hvor han skal udfordre mand-mand, falder tingene ofte til jorden. Og det er desværre ret ofte scenariet.
Skrevet af Rossoneri
Hvad skulle alternativet være imod et meget defensivt Crotone-mandskab? Holde backs tilbage og undlade overlaps? Det ville fandeme blive sterilt og helveds udynamisk.

Nej - jeg skriver jo netop at dette er en central del af Montellas taktik og at de i øvrigt alle har deres forcer i det fremadrettede spil.

Vi må holde fast i at vi lukker for mange mål ind (det handler ikke om dagnes kamp isoleret), hvilket selvsagt er et problem - ikke mindst set i lyset af at vores offensiv heller ikke ligefrem sprudler.

Det kan jo ikke hjælpe noget at sige at vores spillere blot skal holde op med at lave personlige fejl - så langt tror jeg egentlig de er med.

Jeg vil snarere beskylde dig for (igen igen) at ville til at skifte system til 3-5-2. Den tager jeg så i opløbet; Jeg er ikke af samme opfattelse at det skulle gavne.

Det skal naturligvis stå dig frit for. Men forstår ikke lige dit "argument". Skulle din manglende enighed gøre at emnet er lukket, eller?
Sidste år var en formationsændring til 4-4-2 også udelukket fra din side. Men det viste sig jo at være en ganske fornuftig ændring.

I mit univers, har Montella ikke rigtigt formået at gøre 6eren til enten fugl eller fisk. Han skal ikke falde ned og være spilopbyggeren (det er i hvert fald ikke det Locatelli gør) og han skal heller ikke være "bølgebryder" - det tager han for mange offensive løb til.
Det kunne også ligne at Locatelli til tider har svært ved at gennemskue sin rolle helt.

I det lys, kunne man sagtens overveje om det kunne være en fordel at styrke forsvaret med en ekstra mand.
Det vil naturligvis kræve at man skal på markedet til januar, efter minimum to spillere der er stærke nok i boldomgangen til at være spilopbyggere.

Der er dog mange brikker i puslespillet og det er ikke nødvendigvis løsningen at ændre formation.

At jeg tilmed skulle have advokeret, og deraf være talsmand for at flytte på Locatelli er vidst at fordreje mine ord en del. Jeg har argumenteret for at han kunne være en mulighed som 8er i et spil af mercato-muligheder – ikke at jeg vil flytte ham fra positionen som resultat af utilfredsstillende præstationer.

Den fejltolkning tager jeg naturligvis på min kappe.
Skrevet af Bishop
Jeg er fuldstændig uforstående overfor kritikken, vi har et pointsnit der hvis det holdes vil give os 81 point når sæsonen er ovre, og det med et hold hold blottet for profileret stjerner. Vi har en af de yngste trupper i ligaen, at man vil ændre system forstår jeg intet af. Det kan godt være at mange af vores sejre er snevre, men samtidig så kommer de i hus af man følger gameplanen lagt for dagen, der bliver skrevet at det skyldes enkeltmandspræstationer? Jeg kunne ikke være mere uenig, det holdet har skapt i år skyldes alt andet end enkeltmandspræstationer. Bolden bliver jo netop ikke bare flyttet hovdedløst rundt uden en rød tråd, men man venter på en "Zlatan" der banker den ind fra 30 meter. Det er ganske tydeligt at alle mand gør præcis hvad de får besked på. At det ikke er superflotte overbevisende sejre skyldes at spillerne bare ikke er på det niveau endnu, og ikke at taktikken er forkert.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hvad skulle alternativet være imod et meget defensivt Crotone-mandskab? Holde backs tilbage og undlade overlaps? Det ville fandeme blive sterilt og helveds udynamisk.

Nej - jeg skriver jo netop at dette er en central del af Montellas taktik og at de i øvrigt alle har deres forcer i det fremadrettede spil.

Vi må holde fast i at vi lukker for mange mål ind (det handler ikke om dagnes kamp isoleret), hvilket selvsagt er et problem - ikke mindst set i lyset af at vores offensiv heller ikke ligefrem sprudler.

Det kan jo ikke hjælpe noget at sige at vores spillere blot skal holde op med at lave personlige fejl - så langt tror jeg egentlig de er med.


Der er vel ingen der siges, at det er så let? Jeg er ikke enig i at defensiven halter så meget som du giver udtryk for – vi må holde fast i at vi lukker for mange mål ind... – 10 kampe med stærkeste centrale par Paletta-Romagnoli, hvilket er 9 indkasserede mål(3 af disse mod Genoa, hvor Palettas temperament tydeligvis løb af med ham) samt 4 clean sheets. Det synes jeg slet ikke er så alarmerende som du forsøger at give det til udtryk. Problemstillingen har snarere været at vores manglende bredde koster. I de 5 øvrige kampe har vi indkasseret 10 mål. Det er ganske enkelt for meget, og har lagt sig meget på den uro Gomez skabte i indledningen. Han er endnu heller ikke perfekt, men det er trods alt blevet en tand bedre end det elendige aftryk han indledte sit Milan-ophold med.

Derudover har vi 5 clean sheets – Juventus har 7 mens Fiorentina og Atalanta har 6. Det synes jeg heller ikke giver grobund for at kunne diskvalificere vores defensiv i den grad, som du pålægger det. At kigge ensidigt på totalen af 19 indkasserede mål og konkludere noget ud fra det, uden at nuancere, synes jeg er en forkert tankegang.

Er alt dermed perfekt? Nej – fordi der kan og skal altid bygges på. Men at diskvalificere defensiven ud fra en overfladisk bedømmelse på totalen af indkasserede mål, er imo for letkøbt.

Jeg vil snarere beskylde dig for (igen igen) at ville til at skifte system til 3-5-2. Den tager jeg så i opløbet; Jeg er ikke af samme opfattelse at det skulle gavne.

Det skal naturligvis stå dig frit for. Men forstår ikke lige dit "argument". Skulle din manglende enighed gøre at emnet er lukket, eller?
Sidste år var en formationsændring til 4-4-2 også udelukket fra din side. Men det viste sig jo at være en ganske fornuftig ændring.


Nej – det er bare for at spare os den diskussion. Du må hjertens gerne tage diskussionen med en anden – jeg har redegjort for mit synspunkt på det punkt.

Ift. Sinisa ændring til 4-4-2 i sidste sæson, medgiver jeg gerne at jeg var imod ændringen. Det beroede sig på Inter-kampen, hvor 3eren med Montolivo, Kucka & Jack gjorde det ganske fortrinligt. Jeg ville hellere leve med en uforløst Honda i den offensive end at ændre på de dele af mandskabet som fungerede. Historien viser så også at i det lange løb ændrede 4-4-2 ingenting.

Sinisa første 13 kampe med først diamant og senere 4-3-3 skaffede 1.53pts i snit. De 19 kampe med 4-4-2 skaffede 1.52pts i snit. Det er de ensidige facts - deri ligger der også gemt nuancer.

I mit univers, har Montella ikke rigtigt formået at gøre 6eren til enten fugl eller fisk. Han skal ikke falde ned og være spilopbyggeren (det er i hvert fald ikke det Locatelli gør) og han skal heller ikke være "bølgebryder" - det tager han for mange offensive løb til.
Det kunne også ligne at Locatelli til tider har svært ved at gennemskue sin rolle helt.


Ud fra hvilke præmisser? At han ikke skal falde ned mellem centerforsvaret for at starte op angrebet, er meget sandsynligt et fravalg af Montella. Det er et opspilsmønster, jeg godt kunne ønske mig, men som Montella ikke vil benytte sig af. Men det er jo et klart valg af træneren, som man ikke nødvendigvis behøver være enig med Montella i. Jeg synes heller ikke at backs har lagt så offensivt, som de gjorde i går – det er nogle af de små ændringer Montella kan ændre på. Og det gør han faktisk meget – mange små detaljer fra en kamp til anden.

I det lys, kunne man sagtens overveje om det kunne være en fordel at styrke forsvaret med en ekstra mand.
Det vil naturligvis kræve at man skal på markedet til januar, efter minimum to spillere der er stærke nok i boldomgangen til at være spilopbyggere.

Der er dog mange brikker i puslespillet og det er ikke nødvendigvis løsningen at ændre formation.


Jeg kan ikke se hvorfor vi skulle ændre formation – jeg kan ikke se ræsonnementet, fordi imo handler det mere om teknisk begavelse i boldbesiddelse snarere end at stille brikkerne anderledes i form af et nyt system. Vi ligger nummer 2 – vi har et snit på over 2, hvilket er mere end godkendt og langt over det forventede. Derudover vil vi neutralisere vores mest produktive offensive våben i Suso med en ændring til 3-5-2.

At jeg tilmed skulle have advokeret, og deraf være talsmand for at flytte på Locatelli er vidst at fordreje mine ord en del. Jeg har argumenteret for at han kunne være en mulighed som 8er i et spil af mercato-muligheder – ikke at jeg vil flytte ham fra positionen som resultat af utilfredsstillende præstationer.

Den fejltolkning tager jeg naturligvis på min kappe.


.. Det kan dog være et interessant eksperiment, når/hvis Montolivo returnerer at placere Locatelli på en 8er selvom Montella faktisk rykkede Montolivo frem på en 8er når han først startede med at kaste Locatelli i ilden. Dermed ser Montella igen anderledes på spillernes individuelle kompetencer end jeg gør. Indtil videre har han dog ret.
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Jeg er fuldstændig uforstående overfor kritikken, vi har et pointsnit der hvis det holdes vil give os 81 point når sæsonen er ovre,...

Her rammer du jo hovedet på sømmet - hvis det holdes.... Det er jo netop det centrale spørgsmål.
Jeg mener (som jeg har forklaret længere nede) ikke at vores placering afspejler den reelle kvalitet i vores spil og et stykke af vejen er et resultat af enkelte episoder der ikke kan forventes at gentages.

...at man vil ændre system forstår jeg intet af.

Men det er jo heller ikke det jeg skriver. Jeg skriver netop at det blot er et muligt scenarie ift at adressere den defensive udfordring vi har.

...der bliver skrevet at det skyldes enkeltmandspræstationer? Jeg kunne ikke være mere uenig, det holdet har skapt i år skyldes alt andet end enkeltmandspræstationer.

vs Torino: Donnarumma redder straffe i sidste minut.
vs Juventus: Donnarumma redder Khediras forsøg i kampens sidste minutter.
vs Palermo: Lapadula styrer lidt heldigt en bold i mål med hælen i 82. minut.
vs Crotone: bolden falder tilfældigt for fødderne af Lapadula i 86. minut.

Ovenstående repræsenterer otte "ekstra" point, men kunne meget vel være gået en anden vej og jeg mener bestemt ikke det kan tilskrives en god gameplan.

Jeg mener generelt ikke at taktikken er forkert. Jeg mener at der er elementer som Montella bliver nødt til at tage fat på, såfremt ambitionen er at vi skal ende i Top3.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Men det er jo netop problematikken. Vi kan ikke forvente at Romagnoli/Paletta spiller hver gang.
Det er vel en udfordring at kun ét hold i Top10 (Inter, i dyb krise), har lukket flere mål ind.
Havde vi så banket mål ind på samlebånd i den anden ende, kunne man se lidt stort på det, men det er desværre heller ikke tilfældet.

Nej – det er bare for at spare os den diskussion. Du må hjertens gerne tage diskussionen med en anden – jeg har redegjort for mit synspunkt på det punkt.

Det er ikke en diskussion jeg har taget op med dig (?). Jeg nævnte som ét af tre scenarier, udfra mit synspunkt, at man skiftede 6eren med en ekstra central forsvarer.

Ud fra hvilke præmisser?

Udfra mit synspunkt. Det er vel netop formålet med et forum - at man udveksler synspunkter.
Jeg mener at Montella burde beslutte sig for at bruge Locatelli i enten en mere kreativ rolle eller en mere "holdende" rolle.
Det er vel ikke anderledes end de holdninger du har til taktik.

Derudover vil vi neutralisere vores mest produktive offensive våben i Suso med en ændring til 3-5-2.

Du er den eneste der taler om 3-5-2. Jeg har talt om muligheden for at smide en 6er ned som CB, hvilket vil gøre det til en 3-4-3. Naturligvis mener jeg ikke at vi skal skubbe vores pt skarpeste spiller væk fra den plads han præsterer på.
Skrevet af Bishop
"vs Torino: Donnarumma redder straffe i sidste minut.
vs Juventus: Donnarumma redder Khediras forsøg i kampens sidste minutter.
vs Palermo: Lapadula styrer lidt heldigt en bold i mål med hælen i 82. minut.
vs Crotone: bolden falder tilfældigt for fødderne af Lapadula i 86. minut."

Jeg synes ikke dit argument holder, selvfølgelig er der situationer der er tilfældige eller hvor en spiller disker op med en genialitet, men det hører da med til fodbold i al almindelighed. At Donna laver nogle gode redninger er en del af hans opgave, og i så fald det skulle dække for enkeltmands præstationer, så er ALLE hans redninger enkeltmandspræstationer. Lapadulas mål mod Crotona er da heller ikke en enkeltmandspræstation, bare fordi der ikke er en assist så er det ikke ensbetydende med at målet ikke er frugten båret af holdest arbejde. Alle Milans angreb blev udført efter en rød tråd, og at man så vinder et hjørne via den tråd er jo netop resultatet af at holdet følger Montellas plan..

Jeg er da helt enig at Milan ikke har mange komfortable sejre, men samtidig som jeg også skrev under Palermo kampen, så sidder man(jeg) med følelsen af at målet nok skal komme, samme følelse havde jeg igår. Og det skyldes netop at spillerne på trods af alt, ikke kører som et smurt barca mandskab, alligevel holder hovedet koldt og kører på. Og det er netop den helt store forskel i forhold til de forrige sæsoner. Selv under Allegri spillede vi med samme røde tråd.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det er de marginaler, der ofte tilfalder et tophold. I de forrige sæsoner havde vi ikke vundet de kampe. Heldigvis er det op og ned med de marginaler, når Milan på papiret ikke har et stærkt hold. Dem har vi brug for, hvis vi skal i Europa, da bredden i toppen er stærkere end længe set.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Pointen er at vores sejre (generelt) er kommet med den mest snævre margin muligt. Dermed må vi også konkludere at det resultater vi har opnået, er kommet på et forholdsvist spinkelt grundlag.
Og vi er meget mere sårbare overfor "marginaler" og tilfældigheder der ikke går vores vej.

Her må spotlightet naturligvis være rettet mod vores offensiv, hvor jeg stadig mener at vi mangler at finde den rette konstellation.
Som jeg skrev tidligere, vil jeg personligt klart foretrække at bruge Niang som 9er (hvilket samtidig giver os rum til at sælge Bacca).
Det efterlader spørgsmålet om venstre wingangriber.
Personligt ser jeg faktisk gerne at vi rykker Bonaventura derop - til trods for rigtigt fine præstationer på midten. Det kræver dog naturligvis indkøb af en dygtig 8er.

Her kunne vi eksempelvis hente Bazoer, der efter sigende har fået et prisskilt på €20M. Såfremt vi kan få €30M for Bacca, har vi €10M i overskud, som, sammen med et salg af Adriano, burde kunne financiere at vi hentede en spiller som Papu Gomez til bredden i tridenten.

Personligt synes jeg du glorificerer tingene "lidt" i lyset af at vi rent faktisk endte med tre point mod både Crotone og Palermo. Var disse kampe end med ét point for hver, havde vi formentlig i fælles flok, haglet holdet ned for manglende offensive kvaliteter.

Målet mod Crotone var i øvrigt et resultat af en "clearing" der bliver spillet lige i fødderne på Lapadula fra en modstander. Det kan man ikke - selv med det mest farvede briller - kalde et resultat af en gameplan.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Problemet er bare at det ikke holder i længden at ens succes beror på at marginalerne tilfalder een.
Skrevet af Lentini
@Lentini

Men det er jo netop problematikken. Vi kan ikke forvente at Romagnoli/Paletta spiller hver gang.

Det er vel en udfordring at kun ét hold i Top10 (Inter, i dyb krise), har lukket flere mål ind.

Havde vi så banket mål ind på samlebånd i den anden ende, kunne man se lidt stort på det, men det er desværre heller ikke tilfældet.


Jeg er ikke enig i præmissen, du opstiller, hvor du danner konsensus for alle i tråden om at defensiven er problematisk. Som beskrevet i seneste indlæg, når man udelukkende kigger på indkasserede mål og konkludere at defensiven ikke fungerer.

Vi har fortsat udfald, fordi vi ikke er perfekte – alene opgør mod Napoli, Genoa og Sassuolo står alene for 10 indkasserede mål. Det er diskvalificerende, men så har vi også i de resterende kampe indkasseret 9 mål i 12 kampe = 0.75 i snit. Det er mere end bestået, hvorfor vi ikke bare kan dele en diskvalifikation af defensiven ud på baggrund af totalen når 80% af kampene afsløre et ganske fornemt snit, der er fuldt ud konkurrencedygtigt med konkurrenterne.

Det vigtige er at begrænse de udfald som kommer og vil komme – hæve bundniveauet så at sige.

Ud fra hvilke præmisser?

Udfra mit synspunkt. Det er vel netop formålet med et forum - at man udveksler synspunkter.
Jeg mener at Montella burde beslutte sig for at bruge Locatelli i enten en mere kreativ rolle eller en mere "holdende" rolle.
Det er vel ikke anderledes end de holdninger du har til taktik.


Hvorfor skal det være enten eller? Der er jo ingen som står med en pistol for panden på Montella og tvinger ham til at skulle vælge det ene fremfor det andet. Det kan sagtens være en kombination, og imo. er det en kombi.

Du er den eneste der taler om 3-5-2. Jeg har talt om muligheden for at smide en 6er ned som CB, hvilket vil gøre det til en 3-4-3. Naturligvis mener jeg ikke at vi skal skubbe vores pt skarpeste spiller væk fra den plads han præsterer på.


Jeg taler om 3-5-2, fordi du tidligere i denne sæson har villet have Montella til at skifte til den formation. Ligesom dengang har jeg svært ved at se hvorfor vi skulle ændre så fundamentalt i bagerste geled.

Jeg er ikke meget for at man ryster på hånden for hurtigt, fordi fodbold også er et relationelt spil(tydeligvis eksemplificeret i går med midtbanekonstellationen, der havde afstemningsproblemer imellem) slet ikke når man har et pointsnit over 2.00 pr. kamp – lad det være 3-5-2, 3-4-3, 3-3-4 osv. - så tager jeg gerne at blive skudt i skoen, for at være for konservativ.
Skrevet af Martinovic
@Foggy
Problemet er bare at det ikke holder i længden at ens succes beror på at marginalerne tilfalder een.


Nej, det gør det bestemt ikke, men Milans nedtur de senere år har jo en logisk forklaring.

Bruger man ikke penge i moderne fodbold, er det svært at være med i toppen.

Det er jo ikke sådan, at Milan har et klassehold, som Inter har på papiret, men alligevel sejler rundt (det var en ubevidst sviner til Inter, beklager).
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Pointen er at vores sejre (generelt) er kommet med den mest snævre margin muligt. Dermed må vi også konkludere at det resultater vi har opnået, er kommet på et forholdsvist spinkelt grundlag.
Og vi er meget mere sårbare overfor "marginaler" og tilfældigheder der ikke går vores vej."

Jamen det er jeg da helt enig i, men det skyldes i mine øjne hverken taktikken eller at gameplanen er lagt op på enkeltmandspræstationer, det skyldes at vores hold ikke er bedre end det nu en gang er, min point er at Montella synes at få det masimale ud af det materiale der er til rådighed. Derfor synes jeg at meget af kritikken er uberettiget.

Så ja vores hold er utrolig sårbart, og at vi ikke slutter i top 3 vil være en helt naturlig konsekvens deraf. Skal vi slutte i top 3 og altså holde momentum hele sæsonen igennem så skal der højst sandsynligt forstærkninger til, men sker det ikke, så er det sidste, i mine øjne, der skal til, at ændre for formationen/konstellationen. Niang og Suso er pt selvskrevet på kanterne ligesom at Jack, Luca og Kucka i de fleste kampe er den bedste konstellation på midten.

Lentini har i øvrigt en rigtig god point, når han fremhæver at vi rent faktisk i mange kampe er rigtig gode denfensivt, men i nogle få falder så meget igennem at gennemsnittet er misvisende. Hvilket jo iøvrigt minder mig ganske meget om en diskusiion vi to havde tidligere, hvor jeg heller ikke der var helt enig i din måde at bruge statistik på.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Du har naturligvis fuldstændig ret i at vi i mange kampe har leveret en solid defensiv indsats.
Jeg synes nu heller ikke at jeg på noget tidspunkt har revset vores defensiv generelt.
Jeg har konstateret at vi lukker mange mål ind og at vi med meget offensive backs, risikerer at blotte os.

Mit oprindelige indlæg var jo netop også at midtbanen var vores akilleshæl.

Hvorfor skal det være enten eller? Der er jo ingen som står med en pistol for panden på Montella og tvinger ham til at skulle vælge det ene fremfor det andet. Det kan sagtens være en kombination, og imo. er det en kombi.

Nej - hvem taler om det?
Det er blot min personlige holdning at jeg mener at man enten burde bruge Locatelli i en mere kreativ rolle (jeg er dog ikke overbevist om at hans kompetencer nødvendig ligger her) eller i en mere holdende rolle, hvor han ikke tager så mange løb frem i banen.
Bag dør nummer tre, gemmer sig naturligvis muligheden at han bruges som 8er, hvor han i højere grad kan søge med frem i bane, uden at det efterlader os sårbare bagude.

Jeg taler om 3-5-2, fordi du tidligere i denne sæson har villet have Montella til at skifte til den formation.

Men det er jo ganske forstyrrende for denne diskussion.
Argumentet var dengang at vi kunne fritage vores backs endnu flere defensive pligter, samtidig med at vi kunne genskabe den Bacca/Niang konstellation som fungerede så godt sidste år.
Det var samtidig på et tidspunkt hvor Suso ikke leverede varen.

Med de egenskaber vores backs har, kan jeg stadig være fristet til at ønske en formationsændring. Men som jeg tidligere har skrevet, så giver det ikke den store mening at gøre lige nu.
Det er dog vigtigt igen at understrege at jeg jo netop blot nævnte dette som et alternativ ud af flere.
Skrevet af Rossoneri
Jamen det er jeg da helt enig i, men det skyldes i mine øjne hverken taktikken eller at gameplanen er lagt op på enkeltmandspræstationer, det skyldes at vores hold ikke er bedre end det nu en gang er, min point er at Montella synes at få det masimale ud af det materiale der er til rådighed. Derfor synes jeg at meget af kritikken er uberettiget.

Jeg synes du blander tingene sammen.
På intet tidspunkt har jeg indikeret at vores taktik er lagt op på enkeltmandspræstationer.
Jeg har konstateret at vi skal være opmærksomme på at mange af vores resultater beror på marginaler og enkeltmandspræstationer.
Derfor skal vi også tage vores nuværende position i ligaen med et gran salt og tillade at se lidt kritisk på fremtiden.

Jeg ved ikke hvad det er for en kritik du specifikt henviser til.

Niang og Suso er pt selvskrevet på kanterne...

Det må jeg lige forstå. Igår synes jeg at jeg leverede noget statistik der i høj grad taler for at Niang ikke fungerer som wingangriber. Hverken under Montella eller tidligere trænere.
Hvorfor er det at Niang er "selvskrevet" på en plads hvor han ikke leverer varen og hvor han i øvrigt selv udtaler at han ikke er bedst?
annonce
0