Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Mon ikke Lazio havde gjort en indsigelse på det røde kort til Cataldi, hvori de har gjort opmærksom på tv-billederne. Der har de nok opdaget at Banti har misset optakten til Cataldis vredesudbrud. Der sker altid lidt omkring Rom-derbyet. Det seneste nye er en pinlig forsvaren af Lulic fra Igli Tare.

On another note er det en kraftig svækkelse at Jack efter alt at dømme ikke bliver klar til kampen i Rom alligevel. Noget forbandet lort, fordi vi er yderligere hæmmet af karantæne til Kucka.

Overraskende nok virker Pasalic til at være ganske sikker på at starte sammen med Locatelli, mens sidste position besættes af enten Mati eller tilbagevendte Bertolacci. Sosa fravalgt igen..

Syns det er lidt sjovt hvordan nogle medier laver en Dzeko vs Lapadula. Vores kære italiensk peruvianer kæmper det bedste han har lært, men ingenlunde ser jeg ham i samme klasse som Dzeko, eller som foregangsmand for Milan.
Skrevet af Bishop
Men i guder hvor er han, Lapadula, populær internt i truppen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Helt vildt! Tjekker du stemningen blandt milanistas er han også voldsomt populær.

Jeg, er endnu ikk, helt grebet af stemningen, omkring Lapadula.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er jeg heller ikke. Bacca skal væk og vi skal ha Bellotti * staves fra Torino.

Til at starte med virkede Lapadula slet ikke god nok til at spille i Milan men så længe, at han er kynisk foran kassen, så kan jeg leve med det. Bertolacci fremfor Sosa i morgen og det kan ikke diskuteres.
Skrevet af Lentini
Ser ud til du får din vilje Fossa. Sky melder at Bertolacci starter og det samme skulle Honda gøre, fremfor Niang(!). Målt på formen syns jeg ikke man kan negligere Niangs nedadgående form, men Honda..?? Hm ja - gal eller genial blir mister nok betegnet som efter kampen.
Skrevet af Pirlo21
Håbløst hvis Honda starter istedet for Niang!!
Niang vil netop kunne true i omstillingerne med sin fart.
Skrevet af Lentini
Nedenstående skulle være start 11er for de to mandskaber i aftenens kamp.

Roma, 4-2-3-1; Szczesny; Rüdiger, Manolas, Fazio, Emerson; De Rossi, Strootman; Perotti, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko.

Milan, 4-3-3; Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Pasalic, Locatelli, Bertolacci; Suso, Lapadula, Honda.

Ja – på trods af Niangs nedgang i form, kan det da undre at Montella foretager den disposition, fordi vores fart er nærmest ikke-eksisterende i frontlinjen uden Niang. Lapadula har ingen fart, Suso har sine hurtige ryk over 5-10 meter og Honda ejer ingen fart, hverken i korte ryk eller længere sprint. Havde vi haft en reelt alternativ til Niang, kunne man godt forsvare bænkpladsen, fordi han har været dårlig de seneste uger.

Når Roma så desuden har valgt at udstyre deres højre back med Rüdiger, forstår jeg endnu mindre af den disposition. Medmindre Montella har en gameplan, hvori Niang kan blive afgørende i sidste tredjedel af kampen med sin fart. Det er dog en farlig gameplan, som jeg pr. princip ikke bryder mig om.

Overordnet set er det ikke en kamp jeg personligt kalkulerer med point, særligt fordi vi er ude i reserverne på midtbanen, og særligt fraværet af Kucka bekymrer mig. Romas midtbane indeholder stor fysik, og jeg ville give meget for at have Kucka der til at give Strootman, De Rossi og Nainggolan en hårdhændet behandling.

Jeg tror, med udgangspunkt i opstillingerne, at vi bliver sat under gevaldigt tryk i aften og jeg gruer ærlig talt for det.

Dagen i dag er også skelsættende på en anden måde, da SES skal overføre de ”nye” 100mio€ til Fininvest. Pga. forløbet så langt, er skepsismen blevet en indgroet del af mit blik på denne ekstremt omstændig og langhåret overtagelsesproces.
Skrevet af Bishop
Puha starter Honda i stedet for Niang så bliver vores manglende bredde rigtig nok cementeret. Men hvad er tanken, at han skal spille i højre side? Det huer mig ikke at flytte en stærkt spilledene Suso. Og vores med særdeles urutineret midtbane får det også hårdt, det er forståeligt at bookmakerne ikke levner os mange chancer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Personligt har jeg været ude i om Montella kunne finde på at gamble og spille en diamant på midten og give Suso en fri rolle. Men der meget som taler imod det - faktisk stort set alt.

Jeg forestiller mig en 4-3-3, hvor Suso beholder sin position, fordi hvad skulle være ræsonnementet bag at flytte ham til fordel for Honda?
Skrevet af Rossoneri
Det er svært at være optimistisk ift aftenens kamp.

Som @Bisp skriver, så udstiller det i høj grad vores manglende bredde.

Det ligner først og fremmest at vi er gevaldigt overmatchet på midtbanen.
Jeg frygter en del fejl fra Locatelli, hvis/når han bliver sat under pres. Det samme kan siges om Pasalic og Bertolacci må antages at mangle en masse "kamprytme" og timing i sit spil.
Til trods for en række sløje indsatser fra Sosa, så havde jeg nok foretrukket hans rutine i stedet for enten Pasalic eller Bertolacci.

Omkring Honda, så tror jeg klart også han kommer til at spille i venstre. Det var også der han kom ind mod Crotone. Skal man finde bare en anelse af logik i den disposition (altså at starte ham fremfor Niang) så må det være at den lille japaner må forventes at bidrage med mange flere defensive løb.

Jeg regner med at vi kommer til at stå utroligt dybt i defensiven og overlader alt initiativ til Roma. Omend det ikke er smukt, så er det nærmest det eneste "våben" Montella kan hive op. Vi har jo selv set hvor effektivt det kan være imod os.

At begrænse de rum Romas wings har at løbe på, bliver essentielt. Dertil også at Dzeko er tæt pakket ind kampen igennem.

Det bedste man nærmest kan håbe på, er en langgaber hvor vi slipper hjem med æren og det ene point i behold.
Skrevet af Rossoneri
Roma: Szczesny; Manolas, Fazio, Rüdiger; Peres, De Rossi, Strootman, Emerson; Nainggolan; Perotti, Dzeko

Milan: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Pasalic, Locatelli, Bertolacci; Suso, Lapadula, Niang
Skrevet af Lentini
Ok - Niang fra start alligevel.

Jeg har sådan en fornemmelse af at det meget let kan blive en Napoli vol.2 i aften. Den midtbane der ser dæleme tynd ud.
Skrevet af Rossoneri
Ret tydeligt at Bertolacci er skudt frem som 10er. Meget interessant at se om det gør os bedre til at holde i bolden.
Indtil videre ligner det en svær opgave.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Niang brænder.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Man så den godt komme.
Skrevet af andib
Han bliver nok ikke en mere populær mand i denne tråd eller generelt bare i AC Milan.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke han er færdig med at sparke straffe.
Skrevet af Rossoneri
men super flot stikning af Bertolacci.
Skrevet af andib
Det giver heller ikke meget mening for mig at han skulle sparke igen. Han har ikke spillet ret godt på det seneste og virker blottet for selvtillid.

Det bliver sandsynligvis ikke bedre at et brændt straffespark.

Lapadula er pænt hurtig på de første meter.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg elsker det faktum, at ingen herinde jublede, da straffesparket blev tildelt. Vi så den komme.
annonce
0