Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
F*ck Niang!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Endnu en gang: Fuck Niang.
Skrevet af Lentini
Jeg klynger den kommentator op - konkludere at der er mere bid i Roma end Milan. Der er INGEN mandskaber der rent offensivt, har kreeret noget som helst. De to holds defensiver neutraliserer totalt modstanderens offensiv - kæmpe fucking mega idiot! Håber aldrig det skvat skal kommentere noget italiensk bold igen.
Skrevet af Magnifico
Kommentatoren havde bestemt ikke sin bedste dag. Desværre er det ofte sådan i de italienske kampe på dansk tv. Så han var vel mere reglen end undtagelsen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Men man må da forlange bare et minimum af research inden kampen.

De Sciglio vikarierer som venstre back...
Pasalic skal følge op på sin gode præstation fra Crotone-kampen...
Bruno Peres´ fremtid i Roma er usikker pga. mulig korsbåndsskade, fordi han kun er lejet...
Honda er bedre til straffe end Niang...
Der er mere bid i Roma end Milan....
Nainggolan har ejet midtbanen i dag...
Paletta har for vane at komme for sent i sine indgreb...

Man sidder jo efterladt med bidemærker i sine hænder, sofapuden, armlænet(dog Locatellis skyld) med indestængt raseri over Floskel-Per, der ukritisk vælter lort i æteren.

Aftenens dårligste præstation: Kommentatoren.
Skrevet af La Mir!!
Haha- Lentini

Is på, nej, han var sku en mærkelig fisk at høre på. Jeg havde håbet på ham britten, der normalt kommentere italiensk fodbold.
Daje!
Skrevet af Pirlo21
Satans, vi havde chancen i dag. Men man skal kende sin besøgstid og det gjorde vi desværre ikke!!
Niang er selvfølgelig skurken, han prøver at komme igen med fight efter sit straffespark - men godt blev det aldrig.
Resultatet var jo nok ikke overraskende især pga vores skader og karantæne. Tror vi alle sidder med en ærgerlig følelse i kroppen.
Vi havde jo faktisk fint styr på Roma, burde være kommet foran og efter pausen kontrollede vi dem stadig fornuftig. Så kommer målet ud af det blå og derefter havde vi desværre ikke kræfterne eller evner til at svare igen. Målet må Locatelli tage stor skyld i og ellers må man sige det er godt sat ind... Dog sidder den ikke så yderligt som jeg først troede.

Nå ingen grund til at hænge alt for meget med hovedet. Spillet var altså rigtig fint især i første halvleg og Roma formår aldrig at ligge det tryk på os som de kan. Vores midt fortjener stor ros både Pasalic og Berto gjorde det til ug (imens kræfterne var der) og det samme gjorde vores defensiv.
Suso syntes jeg også gør det fint, tager meget ansvar og er hele tiden boldsøgende. Lapadula arbejdede fremragende imens kræfterne var der og gjorde det man kunne forvente af en milan angriber, idag kunne vi godt ha brugt noget klasse på bænken. Adriano er bare ikke god nok.

Niang er skurken og nu kan man selvfølgelig råbe SÆLG m.m. men lad os nu heller bakke op om vores unge franskmand. Han er i down periode lige pt, men straffesparket har Montella nok sagt han måtte tage og alle kan brænde et straffespark. Jeg syntes Niang kæmper flot idag og har den rigtige attitude.

Så frustrerende at vi ikke får points med hjem, det havde vi fortjent. Men stadig en opløftende kamp, nu skal vi selvfølgelig hente 3 point næste weekend mod Atalanta, hvilket bliver rigtig svært - men lykkes det, kan vi tage på juleferie fra serie a med god samvittighed.
Skrevet af Rossoneri
Selvom det (ikke helt overraskende) ikke blev til point i dag, sidder jeg faktisk med lidt blandede følelser.
I virkeligheden synes jeg at vi spiller én af de bedste kampe i et stykke tid.
Det er lidt "operationen var en succes, men patienten døde".

Jeg synes helt klart at Montellas plan om at ændre lidt på midtbanen lykkedes. Der var tegning til noget rigtigt interessant, hvor vi faktisk formåede at styre midtbanen i store dele af kampen. Det til trods for at vi kommer til en rigtigt stærk udebane, hvor man på forhånd godt kunne forvente at blive overmatchet.

Med to mere holdende midtbanefolk, synes jeg at vi, i højere grad, formåede at bygge spillet op fra egen zone. Og med en boldstation længere fremme, gjorde vi både Lapadula farligere (som ved straffesparket), samtidig med at det skabte lidt mere plads til vores wings.
Pasningsspillet fungerede rigtigt godt og jeg håber virkeligt at Montella vil fortsætte i denne stil - med boldfaste spillere. Det smager i hvert fald en god del af det som han egentligt proklamerede var hans plan fra sæsonstart.

På det individuelle plan, synes jeg endnu engang at Paletta spiller en fantastisk flot kamp. Der er lige en skønhedsfejl hvor han lidt kluntet får nedlagt SES og rager et unødigt gult kort til sig.
Han er stærkt forfulgt af både Pasalic, Bertolacci og De Sciglio, som alle tre også gør en flot figur.

I den anden ende af skalaen, viser Locatelli at han stadig er en spiller i udvikling. Han ser ikke godt ud ved målet og der er en række ting han ikke lykkes med. Sammen med ham, synes jeg heller ikke Romagnoli spiller sit livs kamp.
Derudover er det ikke det hele Suso slipper godt fra idag. Egentlig lidt overraskende, da han fik mere plads end normalt og i langt flere tilfælde fik bolden retvendt.
Der er dog ikke nogen af de tre herrer der spiller horribelt ringe.

Hvis man leger lidt med tanken om at dette rent faktisk er hvordan Montella ser holdet opstillet, er det klart at der må sidde en del Milan-fans og ønske sig en boldstærk, "flyvefærdig" spiller til 6er positionen, hvor Locatelli og Pasalic kan rotere sammen med Kucka. Sidstnævnte ser jeg dog som en der ville få svært ved at imponere i den pågældende konstellation.
Men, han ville kunne bringe noget energi og fight.
Bud herpå kunne både være Badelj og Bazoer.
Alternativt skulle Galliani være en "ræv" og snuppe Witsel i Zenit for næsen af Juve. Det er dog nok ikke et super realistisk scenarie.

Jeg ville blive meget overrasket hvis Montella så Bonaventura som en del af en to-mands central midtbane. Det ville give meget bedre mening at få ham "tilbage" på kanten.
Og så er spørgsmålet igen hvad der skulle ske med Niang.
Skrevet af Lentini
Det eneste relevante spørgsmål, er hvor fanden Viasat har gravet den uduelige kommentator op henne.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Helt enig, den kommentatorer var elendig. Håbløst
Skrevet af Rossoneri
http://www.calciomercato.com/en/news/ac-milan-chinese-takeover-on-the-brink-of-collapse-70606
Det står i stærk kontrast til det der ellers har lydt i løbet af dagen.
Skrevet af MaggiMagg
alligevel godt tjent af hr berlu hvis det går dødt. hvor mange mio euro har de skidt i projektet?
Skrevet af Lentini
Ja - det kunne ligne passe at det også kollapsede, som kommentatorens hjerne.

CM har kommet med en kontra meddelelse kl.22 ovenpå den dystre meddelelse, at det drejer sig om teknikaliteter omkring betalingsmetoden, hvori kineserne skulle blive vejledt på en anden måde af sine rådgiver, som jeg formoder må være Lazard, Rothschild etc.

Kl.10 i morgen skulle de 100mio€ være klar til overførelse, sammen med navnene på investorerne.

Men ja - som lært af tidligere tider, må man forholde sig skeptisk.
Skrevet af Lentini
Skulle det scenarie med misligholdelse af betalingen vise sig i morgen formiddag, og Berlusconi er tvunget til at blive i sin position, kan vi begynde at skrive afskedsbreve til Donna, Locatelli, Romagnoli, De Sciglio, Jack etc.
Skrevet af Lentini
Kommentatoren fra igår irriterer mig stadig så dybt, så undlader at kommentere på 0-1 nederlaget på Olimpico igår.

Istedet så skal dette være dagen, hvor SES overfører yderligere 100mio€.

Corriere della Sera melder at de 100mio€ bliver skudt afsted i dag fra Hong Kong, og igen er afsenderen Yonghong Li. På trods af problematikken omkring overførelsen af kapital, blev Fininvest det meget klogere, at konsortiet kommer til at bestå af, foruden YongHong Li, af kapitalfonden, Haixia Capital. Og så skulle det være sikker og vidst at Huarong International også bliver en del af konsortiet, og får dermed nogle snore ind i den kinesiske politiske verden. Hovedaktionær i Huarong International er det kinesiske finansministerie.

Derudover snakkes der nogle banker; Guangzhou Bank, Industrial Bank og Zheshong Bank. Der foreligger dog en problematik i det, da kineserne har skærpet tilsynet med investeringer i udlandet på det seneste. Og det er derfor på ingen måde sikkert, at disse banker får tilladelse til at investere i Milan.

Yderligere har kineserne pga. seneste problematik, tænkt på en plan B, hvori der foretages lån i europæiske banker til sidste indbetaling på 320mio€, marts måned, hvis det kinesiske system igen skulle blive bureaukratisk.
Skrevet af Lentini
Football-Italia melder at de 100mio fra SES er ankommet. Dog uden kildeførelse eller bekræftelse fra Fininvest eller SES.
Skrevet af Lentini
Gazzetta dello Sport og Milannews følger også op på historien, så antager at det er korrekt med 100mio€ indbetalt i dag. Så kan vi da trække vejret lidt igen, og berede os på et frustrerende vinter mercato.
Skrevet af Duck
Haha, Lentini! Fine kommentarer om kommentatoren, som i øvrigt var David Kroner. Jøsses, hvor var han sløj. Udover dine oplistede eksempler, var jeg ved at få kaffen i den gale hals, da han nævnte noget i stil med, "at Roma på mange måder minder om Juventus". Hvorfor ikke bare undlade at sige noget, hvis man kun har vrøvl at byde ind med.
Skrevet af Magnifico
"at Roma på mange måder minder om Juventus"

Ja, dér valgte jeg at slå lyden fra.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
@ Duck

Normalvis prøver jeg at lade være de åbenlyse fejl være overhørig i kommenteringen, fordi jeg har det overordnede indtryk at det er sjældent kommentatoren ved mere end det åbenlyse og meget overfladiske omkring Serie A og italiensk fodbold. I går blev de håbløse statements dog leveret som perler på en snor, at det fuldstændig mudrede billedet og i hvert fald fik min puls skruet meget højere op, end den egentlige kamp på banen burde tillade, hvor begge holds defensiv fuldstændig dominerede modstanderens offensiv.

Det er heller ikke lang tid siden, at jeg sad i min bil og hørte Fodbold FM på podcast på vej til kundemøde, hvor den internationale fodboldtime skulle omhandle derbys (Madonnina, Madrid, Ruhr og et engelsk jeg ikke kan huske) – her indleder FCN’s ungdomstræner, som jeg nu betragter som lidt af et fjols, Kasper Kurland, med at kalde det milanesiske derby for rent kaos. Jeg kan ikke helt følge ham, men lad stå; det er hans mening. Så viser det sig så at manden fandeme ikke engang har set kampen, men kastet et blik på nogle statistikker, heatmaps endvidere og deraf tilladt sig at danne den konsensus at det var kaos. Martin Retov, som ligeledes ikke havde set kampen, dannede trop. Flot konsensus de to idioter havde fået lavet, uden at have spenderet bare et sekund ved skærmen, under kampen.

Jeg er bare ved at være fed up af at høre på den overfladiske konsensus omkring italiensk fodbold, og når så en gimpe af en kommentator i går rent faktisk tillader sig at være så ringe forberedt til en topkamp i Serie A, bliver jeg irritabel.
annonce
0