Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
En pause til vores unge stjernefrø lyder som en glimrende ide.
Man skal ikke være blind for at hans fysik stadig er i en opbygningsfase. Intensiteten i seniorfodbold er nu engang bare meget højere.

Dertil kommer at Pasalic bare var bedre mod Roma og fortjener chancen. Synes også det er vigtigt at Locatelli skal kæmpe for sin plads. Lidt modgang gør, som bekendt, stærk.

Hvis Montella igen vælger en to-mands central midt med en mere fremskudt 8er/10er, giver det rigtigt god mening at få Kuckas fysik ind, for ikke at miste balancen.
Så må vi bare håbe at, det rigtigt flotte pasningsspil vi så mod Roma, ikke kommer til at lide under det.

Glæder mig også til at se Bonaventura på venstre kant med en spiller lidt tættere på sig (i form af den fremskudte midt - formentlig Bertollacci).

Atalanta er et rigtigt stærkt hold med mange spændende profiler. Udover den åbenlyse interesse i Papu Gomez, skulle Montella også have et godt øje til Caldera, Kessie og Gagliardini.
Skrevet af Pirlo21
Kessie er klart den midtspiller jeg helst vil have til Milan. Ingen tvivl at han stadig har noget at lære, men han bliver en kæmpe stjerne tror jeg. Havde jeg noget at sige i Milan, satte jeg alle sejl ind for at hente ham. Dyr bliver han og han er en jagtet mand, men hos os vil han få spilletid med det samme og det burde være lokkende for ham!

Ang Locatelli er jeg bange for balancen ryger uden ham. Jeg håber bestemt han starter.Skrevet af Duck
Mon ikke Kessie forlader Serie A hurtigst muligt. Eller tager til Juventus. Var det pålidelige Tutto, der forleden kunne fortælle, at Juventus har sikret sig Caldara og Kessie i en forhåndsaftale med Atalanta?
Skrevet af Pirlo21
Milan: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Bertolacci, Pasalic; Suso, Lapadula, Bonaventura

Atalanta: Sportiello; Toloi, Caldara, Masiello; Conti, Gagliardini, Kessie, Spinazzola; Kurtic; Petagna, Gomez

God kamp til alle :)
Skrevet af Promo
Var det pålidelige Tutto, der forleden kunne fortælle, at Juventus har sikret sig Caldara og Kessie i en forhåndsaftale med Atalanta?

Det var Tuttosport ja. Jeg mener også at CdS kørte noget lignende, men jeg er ikke sikker.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Det er jo faktisk en kæmpe chance til Kucka.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Efter nederlaget til Roma, så SKAL den her kamp vindes.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej, hvor er vi elendige.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis bare der var mål der.
Skrevet af Bishop
En rodet omgang, med masser af fejl, jeg synes også at Montella ryster posen mere end nødvendigt, jeg ser ikke grunden til at sætte endnu en ny midtbanekonstellation.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Forsatan da, shit vi er presset.
Vild energi de kommer med.

Montella skal reagere, ind med Locatelli på midten og måske Niang ind. Berto skal ikke spille på Locatellis plads, er ikke fysisk stærk nok - så heller Pasalic der. Frygtede fraværet af Locatelli og jeg har bare fået bekræftet min frygt!

Elendig boldomgang af holdet, Jack spiller skrækkeligt, Berto og Pasalic bidrager ikke meget defensivt og Kucka har en håbløs boldomgang. Vi skal op i gear, Atalanta spillerne skal nok blive trætte. Men vi skal altså formå at spille forbi dem.

NB synd at Antonellis chance ikke gik ind
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi spiller bedre og bedre.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Smid nu Niang ind, vi SKAL ha de tre point.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Elendig udebane dommer.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvorfor tager Motella en angriber ud for at tage en anden ind? Niang lå lige til højrebenet.
Skrevet af Fossa dei Leoni
ELENDIGT. At vi ikke får tre point.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Montellas udskiftninger giver INGEN mening.

Tag dog Pasalic ud og lad Bonaventura blive.
Skrevet af Pirlo21
SATANS
Atalanta for jo lov til at lave 100 frispark..., Den dommer burde have gjort noget ved det, klamt at se på hvordan - de gang på gang laver frispark uden det giver kort. Frustrerende

Godkendt anden halvleg, hvor heldet foran deres mål ikke er med os! Men spildte en halvleg og er jo lige ved at smide det til sidst pga vores dårlige dødbolde i deres felt!!

Forstår ikke hvorfor Montella ikke smider Bacca ind noget før, men ellers spillede hele holdet sig op efter pausen. Syntes vores anden halvleg havde fortjent os de 3 points, men sådan skulle de ikke være. Hvilket jo desværre betyder, at holdene bag os kan komme over os eller hente ind på os.
Ærgeligt, men man må også rose Atalanta for deres stil, dog syntes jeg dommeren fejler i dag ved ikke at gå ind og markere at han ikke gider at se alle de frispark.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Atlanta var også bare heldige, men Milan skal til lære at spille en HEL god kamp og ikke blot en halvleg.


Vi holder ikke i top 4-5, medmindre vi får forstærkninger. Det behøves ikke at være stjerner, men bare anstændige spillere der kan gå ind i start elveren uden at svække os betydeligt.
Skrevet af Lentini
Fik endelig set anden halvleg fra kampen i lørdags – rimelig frustrerende at vi ikke får udnyttet det spilovertag vi havde gennem hele anden halvleg. Mulighederne var der, men vi mangler pt. noget skarphed. Jeg tillægger det slitage på en trup med ikke overdreven kvalitet – derfor irriterer det mig også en anelse at holdet skal på en drænende rejse til fucking Doha, for usselt mammon, for at spiller Super Coppa. Politisk set = forkasteligt beslutning. Sportslig = drænende.

Det var i øvrigt utroligt at Rafael Toloi slap for en advarsel i kampen. Han laver stribevis af frispark på Jack, desuden godt fulgt op af overbiddet Conti på wingbacken. De alene står til fire advarsler – Massa topper dog sin dårlige præstation ved at give Bertolacci gult, da han bliver skubbet i ryggen af Kurtic lige udenfor feltet.

På vores hold irritere det mig som helvede at Lapadula laver tyve frispark i hver kamp. Han er en værre klumpedumpe uden særlig meget drift mellem ørerne.

Så siges det, fra Di Marzio, at vi er tæt på Orsolini. 19-årig venstrebenet offensivspiller fra Ascoli. 2mio€ - men inden det bliver til noget, skal aktionen godkendes og velsignes af Kina. De råber nok Fabregas! tilbage i røret, de ulidelige idioter.
annonce
0