Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bertolacci er først lige kommet ind i Montellas system, og han gør det fornuftigt.

Niang har haft et par dårlige kampe, men lad os ikke glemme, at han stadig er et stort talent. Han mangler dog kynisme, hvilket også ses i form af manglende scoringer på straffespark. Hvorfor at han er holdets skytte er mig en gåde. Men hans fart, eksplosivitet og driblinger ikke noget, vi har i andre spillere.


Defelou-Niang-Suso

Det ville være giftigt på kontra angrebene.
Skrevet af Promo
De Sciglio
I sender ham bare mod Vinovo til buddy-pris.
Godt nytår, røvhuller.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Godt nytår til dig også, Promo.

Di Marzio melder at der er kontinuerlige forhandlingerne med Everton omkring Deulofeu. Koeman vil ikke modsætte sig skiftet såfremt han får en ny spiller til den rolle på sit mandskab.

Så det hele kommer nok an på om hvor hurtigt/langsomt Everton får erhvervet sig en ny spiller. De var ret så offensive på markedet i sommers uden at det dog gav udbytte af deres mange anstrengelser.

Håber det bedste i og med vi så er dækket ind samtidig med at vi får en spiller med kompetencerne til at besætte positionen istedet for at Montella skal forsøge at skabe en hybrid.
Skrevet af Great Milan
I øjeblikket bliver vi sat i forbindelse med flere spillere rundt omkring i verden. Deulofeu, Badelj, Aurier, Kane, Zaza, Fabregas, Gago osv..

Hvad vi skal bruge Zaza, Gago og Kane til, må guderne vide. Det er spild af penge. De penge vi evt. skulle smide på Kane, kan vi smide på en anden angriber, og få langt mere for pengene. Kan overhovedet ikke se Kane, begå sig i Serie A. Zaza er en tegning, og det samme er Gago.

Badelj, Fabregas og Aurier er velkommen. Deulofeu har speed, men synes ikke han har ret meget andet at byde på ud fra det jeg har set af ham. Nu ser jeg aldrig Everton spille, med mindre de møder et af de store hold i PL. Så måske tager jeg fejl angående ham, måske.

Tror vi skal kaste en hvid pil efter alt hvad der bliver talt om/snakket om angående nye spillere til Milan i øjeblikket. Så længe de amatør agtige kinesere ikke kan lukke handelen, skal vi ikke forvente nogle store navne. I stedet har jeg valgt at fokusere på, hvilke spillere vi kan offloade her i januar måned. Det er også vigtigt, at komme af med ragelse og spare penge. Alt andet er jo det samme som at smide penge ud af vinduet.

Jeg håber og tror på, at Honda, Adriano og Vangioni og måske (Ely) ryger her i vinterpausen. Meget mere kan man vist ikke forlange af den elendige ledelse, der er ved roret p.t.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Bliver spændende med pavoletti i Napoli. Kan han holde sig skadesfri, bliver han klart en god forstærkning for dem.
Syntes Napoli køber spændende ind. I sommers zielinski, milik og diawara. Nu pavoletti - ingen af dem har været billige og ingen af dem er færdige spillere. Men fælles for dem er at de har stort udviklings potentiale.
Jeg håber på sigt at Milan også finder penge til de bedste talenter, istedet for at vi altid skal udvikle dem selv.
Ærger mig meget over at vi ikke hentede diawara, ham og Locatelli havde været for vilde at have.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Stort nej tak til Aurier.

Abate, De Sciglio og Calabria kan spille højre back. det ville være mildest talt Idioti at hente en mere.

Skrevet af Lentini
Virker en anelse omsonst eller ihvertfald premature at diskutere spillere, hvis prisskilte ligger på ekstremerne. Men vil knytte en kommentar til Aurier. En fantastisk back som er fantastisk dum i hovedet – jeg er en smule træt af fransktalende idioter med tendenser til at splitte stemningen i omklædningsrummet.

Et eller andet sted, synes jeg vi står i et skillevand med pest eller kolera. Ledelsen, udstrakt af Galliani, har de senere mange år været utilstrækkelig med skiftende strategier, alt efter Berlusconi humør. Men det er ikke fordi jeg synes græsset på den anden side er så voldsomt meget grønnere.

Jeg finder det bekymrende, at kineserne gerne ville lægge 50mio€ til vintervinduet, hvilket isoleret set er fint nok. Men at transfermålene skulle have været Cesc Fabregas og en central stopper. Så er det jeg tænker om Fassone og Mirabelli har jord i hovedet, eller bare er blinde. Det må da for pokker være tydeligt for enhver at vi har akutte mangler på 6eren samt kantpositionerne. Det fikser man naturligvis ved at købe centrale stoppere og 8/10-type spillere.. Jeg vil næsten kalde det imponerende inkompetent.

Jeg kan også frygte for fremtiden at de to tidligere Inter-ansatte internationalisere Milan for meget. Vi er en italiensk klub. Vi skal have en italiensk kerne. Vi skal fortsætte med implementeringen af spillere fra Primaveraen. Hvis de har lyst til at splashe penge ud til højre og venstre er der dygtige italienere tilstede; Belotti, Bernardeschi etc., derfra kan man supplere med andre nationaliteter – jeg tvivler dog på at de fatter det. De skulle måske tage et kig i et (endeligt) meget velfungerende omklædningsrum.

Nuværende transfervindue bliver pokkers besværligt, og som i sommers vil jeg ikke bebrejde Galliani noget. Det er noget nær en umulig situation han er sat i endnu engang, og igen sidder jeg tilbage med en forbandelse rettet imod kineserne. Lykkedes han med Deulofeu, som han virkelig ligger tryk på i øjeblikket, vil jeg betegne det som en kæmpe succes. Jeg kan dog ikke se hvem Galliani skulle lykkedes med at hente ind til 6eren i nuværende vindue – i stedet tror jeg Bertolacci får flere minutter på den position.

Tror faktisk det er første gang jeg sidder og håber på en spanier(Deulofeu) kommer til klubben. Har altid haft en antipati imod at erhverve spillere af spansk nationalitet og specielt pas fra de britiske øer, til italiensk fodbold. Og kuriøst nok lurer jeg på om en englænder til sommer ikke kunne være et interessant sats; Jack Wilshere.

Jeg har ikke helt forstået hvorfor offentliggørelsen af Luiz Adriano til Spartak Moskva først kan ske om en uges tid. Ift. andre afgange ser Vangioni ud til at havne i enten Sevilla eller Genoa. Ely snakkes der om i Cagliari, Genoa og Pisa(Rino Gattuso er træner der).

Derudover snakkes der om et ”bytte-lån” mellem Cagliari og Milan, hvor Gabriel ryger til Sardinien mens vi får Marco Storari tilbage til Milan, som meget erfaren(40år) reserve til Donna på lige vilkår med Plizzari.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Giver ingen mening hvorfor at kineserne har sagt nej til Badejl, det vidner for mig, at de ikke har forstand nok på fodbold.
Skrevet af La Mir!!
Det hænger nok sammen med, han ikke har sydamerikansk pas. You know, Chayna love´em.
Daje!
Skrevet af Lentini
Jeg har ikke lige fanget at kineserne har sagt nej til Badelj?
Skrevet af Lentini
I øvrigt så er kineserne jo repræsenteret rent sportsligt gennem Fassone og Mirabelli. Så eventuel sportslig galde skal rettes mod de personer idet det er deres ansvarsområde.

Kineserne er trælse på selve klubkøbet.

Jeg frygter tumultariske scener a la det Inter præsterede i sommers og henover efteråret. Hele forløbet omkring fyringen af De Boer og ansættelsessamtaler efterfølgende var i pinlighedsklasse nr.1. Der var ikke styr på en skid og ingen retningslinje for hvem der havde ansvar for hvad.
Skrevet af Rossoneri
Ja - sporene fra Inter skræmmer.

Én ting er at overtagelsen trækker ud. Det kan jeg leve med i et større perspektiv.

Den store bekymring fra min side, ligger i at der ikke synes at være en fælles strategi for transfers.
Galliani var ude og sige at vi var meget interesserede i Orsolini. Pludselig bliver det veto´et fra kineserne. Hvorfor?
Det er givetvis en spiller Montella har ønsket. Guderne må vide at det er en plads hvor vi trænger noget bredde og det er en transfer der passer godt ind i den profil vi har haft pæn succes med.

Nu er Fabregas tilsyneladende igen et varmt navn. En spiller som Montella har udtalt ikke passer ind i hans planer. Det ville jo være rent Gabigol om igen.

Hvis det er den slags ejere vi skal til at arbejde med, så ser jeg meget gerne at der vælter en eller anden korruptionsskandale ud af skabet og handlen går i vasken.
Skrevet af Lentini
Det kan meget vel være du får dit drama, fordi seneste depositum fra kineserne faldt godt nok fra Hong Kong som det første. Men er optaget via et lån hos et holdingselskab på de Britiske Jomfruøer – var det ikke der skalkeskjulet var for alle involverede ifbm Football Leaks? Et tax-heaven for grådige mennesker.

Papirerne er ihvertfald på en eller anden måde faldet i hænderne på Calcio & Finanza, som så også ud fra papirerne kan konkludere at Huarong ér en del af SES-konsortiet, idet de er aktiv involveret i korrespondancen.

On another note – så kan Di Marzio berette at Milan endnu ikke har fået et svar fra Everton på foreslaget om lån med købsoption på Gerard Deulofeu. Jeg kunne tænke mig, at Everton overvejer deres situation for nuværende. De er på nippet til at hente en talentfuld 19-årig spiller, Lookman, til 11mio£ som formentlig er tænkt til en kantposition. Problematisk er det dog at Bolasie er ude i et år, hvilket jeg ikke helt tror de havde forventet i det engelske.
Skrevet af Rossoneri
Det behøver ikke at betyde at der sker noget lusket. Det understreger vel i virkeligheden historien om at det er det kinesiske bureaukrati der spænder ben for processen.
Ved at optage et lån og sende pengene direkte, kommer de udenom de kinesiske myndigheder.

Det kune reelt også være dette scenarie, Yonghong Li talte om da han sagde at Sino Europe havde en "Plan B" hvis det kinesiske system fortsat ville volde problemer.

Omkring Deulofeu, så ved jeg virkeligt ikke hvad jeg skal synes. Som du, har jeg altid haft en "mindre" aversion imod spanske og britiske spillere i Milan (og Italien generelt). Dette dog med enkelte undtagelser som fx Beckham og Suso der begynder at overvinde mig.
Deulofeu er helt sikkert et talent, men spørgsmålet er omvendt om han kan finde et stabilt højt niveau.

Jeg læste andetsteds at vi har talt med Lotito i Rom omkring Keita. Indledningsvis en låneaftale med obligatorisk køb på €20m til sommer.
Den idé er jeg helt klart mere lun på. Han kan spille begge kanter og også helt fremme, skulle det være nødvendigt.
Skrevet af Martinovic
Deulofeu er en hurtig kantspiller, og hvis han kan imponere, som Suso har gjort det, er det bestemt værd at prøve ham i foråret.

Deulofeu og Keita ind og Bacca ud håber jeg på.
Mojn do!
Skrevet af BoroDane
De rygter jeg læser vil Everton kun sælge Deloufeu og er ikke interesseret i at leje ham ud. Middlesbrough er interesseret og vil gerne købe. Den handel gik i vasken i sommers da Porto ikke ville slippe Brahimi og Sissoko smuttede til Tottenham i 11. time. Er det ikke også overkill at hente både Keita or Deloufeu?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Rossoneri
@BoroDane
Er det ikke også overkill at hente både Keita or Deloufeu?

Jo, såfremt Bacca bliver i klubben (hvilket alt tyder på at han gør - desværre).
Scenariet er kun relevant hvis Bacca bliver solgt og Niang rykkes frem som 9er.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Nej – det behøver der ikke være noget odiøst i. Det var mere med et glimt i øjet, fordi du håbede på skandaler, og lige nu er de Britiske Jomfruøer lidt stormombrust område med tanke på Football Leaks.

@ BoroDane

Jeg har endnu ikke stødt på rygterne omkring Middlesbrough. Ikke alene vil det være ærgerligt for fattigrøvene i AC Milan, men samtidig også for Viktor Fischer da det er en direkte konkurrent til hans position, og jeg kan godt lide danskerens altid opportunistiske stil selvom han savner noget stabilitet.

Og jo - det vil være kæmpe overkill. Det sker heller ikke, fordi det vil være en transferaktivitet som på ingen måde virker synderlig realistisk på flere faconer.
Skrevet af Martinovic
Scenariet er kun på banen, hvis Bacca bliver solgt, da Niang så kan skubbes frem. Jeg er egentligt mest for et salg af begge, men Milan har tilsyneladende afvist et bud fra United på Niang.

Keita venstre, Lapadula/Niang i front og Suso højre med Deulofeu som bobler til begge kanter.

Ovenstående kræver dog, at Milan får solgt lidt ud, og kineserne ikke konstant stiller sig på bagbenene.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Calciomercato "bekræfter" at Bacca ikke er til salg. Han skulle også selv have afvist buddet, da han ønsker at blive i klubben.
Galliani skulle egentlig være klar til at sælge, men kineserne (som sanktionerer alle handler) er fast besluttede på at beholde ham.

Hovedpersonen selv, dukkede i øvrigt op til træning med truppen en dag før planlagt (de sydamerikanske spillere havde fået længere juleferie) for at vise Montella at han vil kæmpe for sin plads.
Hvem ved, måske det er en Carlos Bacca med noget så usædvanligt som selvkritik, vi får at se i 2017.
annonce
0