Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Jeg har ikke helt forstået hvorfor offentliggørelsen af Luiz Adriano til Spartak Moskva først kan ske om en uges tid."

Adriano har selv bedt om at få udsat skiftet til russerne, da han er på ferie i Rio de Janeiro. Efter sigende skulle han gerne dukke op i Moskva 18. januar. Skiftet fra Milan til Spartak Moskva kommer ikke til at koste noget. Han skifter gratis, og Milan sparer 4 mil. Euro om året frem til 2020.

Han skulle jo aldrig være købt, men sådan er der jo så mange spillere i Milan.

P.S.: Keita må gerne blive i Lazio. Hvad har han vist i Lazio, som skulle retfærdiggøre et skifte til Milan? INTET! Han er og forbliver en sekundær spiller, og det er ikke dem vi skal gå efter, hvis vi gerne vil gøre holdet stærkere. Jeg nedlægger hermed VETO på Keita og Zaza i øvrigt!

Bacca bliver hvor han er!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ GM

OK – synes dog det er tosset af Milan at tillade Luiz Adriano ferie inden et skifte. Jeg husker med gru Muntaris strandfodbold og Niangs tosserier fra taget på sit eget hus. Luiz Adriano kunne ligeså godt komme galt afsted i Brasilien, og forpurre skiftet. Og det er da fint nok vi sparer hans 3.5mio€ net løn – jeg synes stadigvæk det er en vattet handel fra Milans side at vi nærmest bare forærer spillere væk.

Jeg synes ikke i sin tid at indkøbet af Luiz Adriano var dumt. Der var lagt op til at der skulle spilles diamant med to angribere under Sinisa, og Luiz Adriano tilbyder langt mere boldfasthed og link-spil end Bacca. Jeg kan godt lide den type angriber Luiz Adriano er, fordi en sådan type kan gøre spillere omkring ham gode. Men man narrer vidst bare sig selv, hvis man ikke synes han har været et flop, fordi det har han været i den grad.

Keita synes jeg har ganske klare spidskompetencer, som kan finpudses yderligere. Men ligesom med Aurier, synes jeg der sidder et forkert hoved på manden. Hans opførsel i Lazio har til tider været decideret skandaløs. God, synes jeg dog han er.

Zaza tror jeg ikke du skal frygte kommer til Milan.

Og så er det alligevel mig ubegribeligt, når du kan svine alle andre spillere til hele tiden, og ofte ude af kontekst, at du endnu ikke har kommenteret på din favorit, Carlos Bacca, so far sløje sæson med flere elendige præstationer.
Skrevet af Great Milan
Bacca har haft en periode med dårlig spil kombineret med skader og den evige snak om transfer - skal han sælges, eller skal han blive i Milan snak. Jeg tror personligt, at det har påvirket Bacca meget, hvilket så er gået udover hans præstationer, da han ikke har kunne fokusere på sit spil udelukkende.

Jeg tror vi får en mere fattet og beslutsom Bacca at se i anden runde af Serie A. Det lader til at alt snak om transfer er afvist fra hans og Milan´s side, og det giver den fornødne ro for Bacca. Jeg påtænker, at han scorer minimum 10 mål i de resterende Serie A kampe. Han ER vigtig for Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Fair nok - jeg synes hans spillemæssige bidrag er det samme som sidste sæson. Eneste forskel er at han er hamrende uskarp.

La Gazzetta dello Sport kaster op stor historie til sommerens mercato, med mål i Bernardeschi, Keita og Musacchio. Er jeg den eneste som har svært ved at lade mig rive med at disse historier, indtil det er sikkert og vist at kineserne rent faktisk overtager klubben?

Skrevet af Rossoneri
@GM
De eneste der kontinuerligt har talt om salg af Bacca, er Bacca og hans agent.

Virkeligheden er at Bacca passer ret dårligt ind i Montellas system. Generelt set er han ikke god som ene angriber eller uden en 10er bag sig (som tilfældet var i Valencia).

Hans klart bedste periode i Milan, var da Miha spillede med to angribere (enten 4-3-1-2 eller 4-4-2).

Bedste mulighed for Bacca, vil være hvis Montella vælger at vende midtbanen om, som vi så det mod Roma. Dermed kan han bedre løbe på de små pasninger og finde rum mellem modstanderens forsvarsspillere.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Er jeg den eneste som har svært ved at lade mig rive med at disse historier, indtil det er sikkert og vist at kineserne rent faktisk overtager klubben?

Bestemt ikke. Det er rent "Peter og ulven".

Desuden er jeg blevet meget bekymret om kinesernes ledelse. Hvor meget vil de overlade til folk der reelt har forstand på fodbold?
Og hvad skulle vi egentlig med Bernadeschi? Han spiller Susos plads og det er svært at se ham blive backup.
Skrevet af Rossoneri
Koeman er i dag ude og skyde en evt. Deulofeu handel ned grundet skadesproblemer i klubben (som Lentini egentlig forudsagde det).
Det kunne jo være dejligt hvis det betød at vi genovervejede Orsolini.
Jeg skal naturligvis bekende at jeg ikke kender meget til ham, men jeg har dog bemærket at både Juve og PSG skulle have kig på ham. Det kunne tyde på at han ikke er helt uden evner.
Skrevet af Martinovic
Så du vil foretrække Orsolini over Deulofeu?!
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så du vil foretrække Orsolini over Deulofeu?!

Nej, spanieren har helt klart et højere niveau (antager jeg, da jeg som sagt ikke har set meget af Orsolini).

Men nu har Koeman og Everton jo afvist at Deulofeu forlader dem, hvorfor vi skal på banen med alternativer. Her synes jeg stadig det kunne være interessant med Orsonlini. Han passer i hvert fald på en profil som Montella synes at have på præference for og held med at hente.
Skrevet af Martinovic
Ja, men det vil kræve, at de %&¤%&#&"## kinesere vil åbne tegnebogen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
https://www.youtube.com/watch?v=xk7unp3cNQM
Nu skal man jo altid passe på med de her "best of" videoer. Men det lader til at knægten ikke er helt uden evner.

Faktisk synes jeg han minder en del om Suso i sin stil. Og sikke en teknik han har.
Skrevet af Maldinini
Koeman holder nok på Deulofeu på baggrund at Bolasie er ude indtil 2018 og at en af klubbens unge angribere lige er blevet skadet og er ude i 2 måneder
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg tager gerne Orsolini nu fremfor Delufeu til sommer.

Vi har en realistisk chance for at nå top 3, hvis vi får styrket bredden på angrebet og midtbanen.

Henter vi ikke ind nu, så ender vi heller ikke i top 3.

Jeg har været fint tilfreds med Lapadula indtil videre som centerforward. Bacca er alligevel væk til sommer, så lad os få ham solgt nu. Så har vi både Niang og Lapadula til nieren, hvor Orsolini kan erstatte Suso, hvis han skulle ha behov for en pause eller blive skadet. Bonaventura kan til tider også fungere fint som wing.
Skrevet af Lentini
Jeg håber dæleme ikke vi kommer ligeså sløjt ud af starthullerne som Napolis første halvleg mod Samp.

Kucka er skadet og blir ikke klar til kampen imorgen mod Cagliari.

Forventet starter:
Donna; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Pasalic, Locatelli, Jack; Suso, Bacca & Niang.

Håber Rastelli fortsætter sin insisterende meget offensive stil, fordi så vil vi få chancer. Cagliari har faktisk lidt kvalitet over deres offensiv. Defensiven har dog hidtil været tilsvarende horribel.
Skrevet af Pirlo21
Med tanke på vores kampprogram i Januar måned. Så er dagens kamp bare en must win!! Men vi så jo fx igår med Napoli hvor svært det kan være at finde rytmen igen efter en pause, så en let kamp forventer jeg på ingen måder.

Vores kampprogram i januar hedder: Cagliari (hjemme), Torino (ude), Napoli (hjemme) og Udinese (ude). Det er virkelig et hårdt program, jeg vil være meget tilfreds med en 8-9 points.
Montella sagde det meget godt i optakten, "Januar og Februar afgør om Milan skal i europa næste sæson". Ingen tvivl om at vi går hård og spændende periode i møde, man kan selvfølgelig vælge at være meget pessimistisk - men jeg syntes altså at vi Milan fans burde visse tiltro til holdet. Jeg syntes Juventus kampen meget godt viste hvad vores hold er i stand til under Montella. Det giver optimisme hos mig, men samtidig tør jeg heller ikke at tage mere end en kampen afgangen og jeg tager ingen kampe for givet. Alle kampe er svære for vores Milan hold og det har den første halvdel af sæsonen og vist.

God kamp til alle, kampen vises tv3sport 1 kl 18 :-)
Skrevet af Lentini
Til den føljeton kan det også siges, at aviserne stikker lidt til Montella, fordi hans hold tidligere har haft svært ved at finde melodien i januar-måned. En gennemgang af hans karriere fra Catania til og med Sampdoria viser da også at han i januar henter 1.28 i snit mod fx 1.64 i februar måned ? det virker som en dieselmotor der lige skal i gang. Det har vi dog ganske enkelt bare ikke råd til, slet ikke når det hedder Napoli hjemme næste gang og dernæst en tur til Torino og en revanchehungrende Sinisa Mihajlovic.

Kampen i dag er også meget definerende for mentaliteten i truppen. Løber man stadigvæk rundt med armene over hovedet fordi man vandt SuperCoppa?en mod Juventus, eller har man fået rette fokus igen. Fordi faktum er at rammer vi et vanligt niveau, så slår vi også Cagliari. Det hele ligger til Milan, fordi Cagliari er så hamrende elendige rent defensivt, og læg dertil at Cagliari bare har hentet 4 af sine nuværende 23 point på udebane, så burde oddsene på en Milan-sejr være meget lave. For mig handler dagens kamp ene og alene om mentaliteten på vores hold ? om det er blevet voksent.

Skal man finde et lille halmstrå så hentede Cagliari 3 af sine 4 udebanepoint på San Siro tidligere på sæsonen?

Rent individuelt vil jeg meget gerne have Bacca i gang og væk fra sine vådeskud. Vi er stort set eneste tophold som pt. <i>ikke</i> har en hitman - det gør alt andet lige tingene væsentlig lettere med en klinisk frontmand.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg vil hellere fortsætte på Lapadapadula vognen, da Bacca er alligevel væk til sommer.
Skrevet af Lentini
Jeg vil hellere sikre europæisk deltagelse som det første. Så der er mit perspektiv langt mere kortsigtet.

Hvis Milan vil noget mere i fremtiden er Lapadula, med alt respekt, heller ikke en mand man skal sætte sin lid til som topscorer. Imø er han ganske enkelt ikke god nok til at bære det ansvar.
Skrevet af Pirlo21
Noget møg at både Napoli og Inter vandt.. Begge var tæt på at smide points!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Han har gjort det godt i de kampe, han har spillet Lapadula. Bacca har ikke scoret siden starten af oktober?
annonce
0