Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Du kommer nok til at leve med ham frem til sommer som minimum."

Ja, jeg frygter du har ret, desværre.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det virker ihvertfald til at man hænger sin hat på Deulofeu. Dertil kræves det nok at Everton punger ud for Memphis Depay efter Bolasie var mere skadet end forventet. Unge Orsolini er jo blevet vraget af Fassone og Mirabelli.

Vi er bare handicappet af den ejersituation vi står i for tiden. Hvis vi går død henover sene vinter og forår, som jeg faktisk forventer vi gør idet vi har mere kvantitet end kvalitet, så kan skytset rettes mod den farceagtige overtagelse som har bundet klub på hænder og fødder.
Skrevet af Lentini
For mig har Montella ihvertfald overrasket uhørt meget med en ikke set pragmatisme tidligere i hans karriere. Og det er trods alt positivt - at trænervalget endelig ligner et godt match modsat stort set alle andre siden Carlo.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Den er udelukkende på ejeren, hvis vi ikke ender i top 4. Vi har spillet og langt hen af vejen skabt resultater, der retfærdiggøre vores position deroppe af. Tabellen lyver aldrig.
Skrevet af Great Milan
Med det hold vi har p.t. bliver vi ikke blandt top 3. 4-5 er nok mere sandsynligt. Kineserne har bragt os i en rigtig dårlig situation. Vi kan kun håbe på mirakler (køb) her i januar for at forstærke truppen.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Sky meddeler at Everton arbejder på at hente en ny kant, hvilket skulle frigøre Deulofeu til lejemålet i Milan. Jeg krydser fingre - også på snarlig afklaring.
Skrevet af Great Milan
Man U. skulle efter sigende være enig med Everton om en handel af Schneiderlin. En handel der kommer til at koste Everton 25 mil. Euro. Hold kææææft det er spild af penge for den kegle, men fred være med det, da det ikke er vores klub.

Dermed er der banet vej for Deulofeu til Milan. Men hvad kan han egentlig bidrage med, så vi beholder vores top placering? Jeg kan ikke rigtig se det. Han er hurtig og ok teknisk, men hvad kan han ellers? Kan han styrke holdet? Går ud fra, at han tager Niang´s plads, så det kan selvfølgelig kun blive bedre med tilgang af Deulofeu.

Den spiller jeg håber mest på er Badelj. Vi har i den grad brug for en type som ham på den midtbane. Se han ville styrke holdet.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Hvad med Zlatan? Jackson Martinez?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Manchester_United17
Zlatan? Stop nu. Manden har i øvrigt forlænget med en sæson mere hos United.

Schneiderlin kegle? Hiv endeligt Delofoeu ind - manden uden hoved. Han har et slutprodukt svarende til en League3-spiller.
Manchester United.
Skrevet af Martinovic
Du fangede ikke ironien, Manchester_United17.

Schneiderlin er dygtig, men små 200 mio. kr. synes jeg ikke, han er værd. Forståeligt United vil have så mange penge tilbage, som de selv betalte for ham.

@ Great Milan

Vi skal "bare" i top5 og det ser fornuftigt ud. Badelj får vi ikke uden penge, og hvis Deulofeu kan udvikle sig som Suso, kan det ikke skade at leje ham.
Mojn do!
Skrevet af haraltidret
At Everton køber Schneiderlin ændrer næppe noget ifht Deulofeu. Jeg tror ikke Everton ønsker at slippe ham før man har en ny kantspiller på plads først. Og så vidt jeg kan forstå ønsker Everton at sælge Deulofeu ikke at leje ham ud. Spørgsmålet er så om Milan har pengene til sådan en handel, der nok vil ligge på omtrent 100 mill kr.
Skrevet af Martinovic
Så bliver det ikke til noget. Milan betaler i hvert fald ikke 100 mio. kr. for en spiller, klubben ikke har haft på prøve først. Leje med købsoption er populært i Italien, fordi klubberne ikke har nogen penge.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Manchester United

Det var sarkastisk ment. Great Milan har (havde?) en tendens til at komme med enormt bombastiske udmeldinger. Forrige sommer skulle vi allesammen ryste i bukserne, for der var Zlatan, Kondogbia, Jackson Martinez, Hummels og jeg ved ikke hvem ellers på vej.

Må jeg i øvrigt snart stoppe med det? Jeg har rystet flere par bukser i stykker siden da.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Flying DM

Du bliver klogere den dag handlen med kineserne endelig falder på plads. Smut du hellere over i din egen stue og leg med dine egne. Du kan tydeligvis ikke acceptere, at vi ligger foran din klub. Det havde du aldrig regnet med vi gjorde efter 18-19 kampe. Men tabellen lyver ikke. Se du hellere igen på tabellen og få nedtur over det - igen.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Ja mand, for så kommer Zlatan, og Jackson Martinez, og Hummels, og Messi, og så kan jeg endelig ryste i bukserne igen! Jeg glæder mig. Det er god træning.

Baller af stål.

Du kan tydeligvis ikke acceptere, at vi ligger foran din klub.

Det accepterer jeg dagligt, da det ligesom er en virkelighed.

Det havde du aldrig regnet med vi gjorde efter 18-19 kampe.

Næh. Havde du?

Er sæsonen i øvrigt færdigspillet?

PS: Jeg har savnet dig. Der er ikke nok ubegrundet storhedsvanvid i Milantråden uden dig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af vincevega
Everton slipper ikke Deulofeu, så længe United kun vil sælge Depay og ikke udleje ham med en købsoption. Desuden havde Døllen et fremragende indhop i den seneste Leicester-kamp, som måske at gjort Koeman mindre ihærdig efter Depay.

Lige hurtigt: Milan-tråden er glimrende læsning, og så gør det bare ondt i øjnene, når GM gang på gang giver slip på sin galde. Akkurat som ham Pølllese i Liverpool-tråden. Det er ærgerligt :-(
Skrevet af Great Milan
Adriano er i øjeblikket til lægetjek i Rom. Vi nærmer os et exit - herligt.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det er svært at få øje på hvad Schneiderlin skulle have med et Deulofeu-skifte at gøre. Koeman har gjort det meget klart at spanieren ikke skal nogen steder, så længe truppen er så tynd på wings som den er nu.
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Vi har i øvrigt signet Storari på lån i dag. Hvor meget større skal det blive, før du indrømmer frygten??!!
Skrevet af Flying Dutchman
Frygten er enorm, Rosso - enorm! Jeg kan ikke spise, ikke sove, mit skæg er gråt og jeg trænger bare allermest til en kram.

PS: Spøg til side, så er det snedigt nok. Jeg synes, Storari er noget bedre end Gabriel - på trods af sine fyrre år. Han kommer sikkert til at få 0 minutter på banen, men hvis nu, Donnarumma skulle rende ind i en skade, er det rart at vide, man har en mand på bænken, der fik debut, da førstnævnte endnu ikke var født.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0