Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bacca var uduelig. Han scorede på et straffe, som skulle havde været omsat alligevel

Ind med Lapadula igen, han arbejder i det mindste. Jeg forstår virkelig ikke Montellas dispositioner.
Skrevet af Great Milan
2-2 er mere end godkendt eftersom vi egentlig burde være bagud 0-3 ved straffesparket og dermed helt ude af kampen. 1 point er fint sådan som kampen formede sig. Dog blev det til 1 dyrt point, da både Locatelli og Romagnoli skal sidde over mod Napoli. En kamp som vi SKAL vinde!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Og? Niang skal være på bagerste stolpe. Fodboldens ABC. Det burde han for helvede kunne finde ud af. Og han fik da også lige samlet sammen til en skideballe af 3-4 holdkammerater da han luntede hjem imens Calabria bøvlede rundt med støvlen. Ustyrligt ringe indhop på sølle 10min. Faktisk helt fænomenalt dårligt at være så dårlig på så kort tid.
Skrevet af Pirlo21
Sådan flot comeback
Havde vi været mere kyniske havde vi vundet. 2 halvleg var en gang indianer bold. Men underholdende var det.
Super ærgerligt med romagnolis røde kort, syntes det var 2 hårde kort men heldigvis har vi gomez.
Syntes vi til tider spillede noget flot bold, men vores midt hang ikke sammen defensivt og Calabria var heller ikke overbevisende defensivt. Ligesom vores center forsvar heller ikke brillierede!
Flot comeback

De leoni er du blevet til great Milan!!

Lentini har iøvrigt ret, hvorfor er niang ikke ved bagstolpen
Skrevet af Lentini
Han(Fossa) kommunikere udelukkende med blokbogstaver nu.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi smed sejren væk, som jeg ser det. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor rasende jeg er på Suso.
Skrevet af Lentini
Montella kan for min skyld lade Niang løbe hjem til Milano. Han er jo alligevel så glad for at lunte. Så kan han tage sig den lange af slagsen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Undskyld men jeg kan ikke komme mig over, at Suso ikke spiller en helt fri mand. Han er skurken til sidst og ikke Niang. Niang ville ikke havde haft den bedste vinkel for en afslutning, hvorimod Susos aflevering havde fået en god vinkel.
Skrevet af Great Milan
Kampens bedste spiller Donnarumma i mine øjne! Derefter er Suso den bedste i aften. Paletta og Bonaventura (Bonaventura som altid) gjorde det også fint.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det er simpelthen forkert. Niang skal sætte i fuld spurt for 1) At sikre sig selv bedst mulige skudmulighed 2) For at trække forsvarsspilleren imod sig og åbne for skud til Suso.

Det er ganske tydeligt på Suso at han afventer den hårde sprint i dybden, som aldrig kommer.

Og vi kunne trods alt lade være med at komme bagud 0-2. Så at tørre den af på Suso er helt håbløst.
Skrevet af Lentini
Iflg Galliani skal de snakke med Everton imorgen omkring Deulofeu. Efter Niangs indhop i aftes kan jeg næsten ikke krydse mere fingre for at det kan blive aktuelt.
Skrevet af Great Milan
Jeg har alle dage kritiseret Niang - fra dag 1 - også da han kom til aller første gang. Han er en uduelig nar hat, som ikke fortjener Milan trøjen.

Her er hvad Milan fans rundt omkring skriver om ham efter dagens indhop:

http://www.ilmilanista.it/gazzanet/niang-vittima-social-irrispettoso-vendetelo/


Det kan være, at Milan snart får øjnene op og sælger den klovn!
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
det samme siger jeg om din mancrush bacca kære gm. håber han bliver skippet afsted asap.
Skrevet af Great Milan
Han kan da i det mindste score på straffespark i modsætning til en vis langbenet herre.

2 kampe i anden runde og 2 mål må være godkendt. Så har han allerede scoret 2 af de 10 mål jeg forventede af ham i anden runde. Han er langtfra tidligere form, men han scorer stadig. Han skal nok blive bedre i de kommende kampe.
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
og alt i mens han tænker på alle de andre klubber han vil spille i. fuck af med ham.
Skrevet af Rossoneri
Og? Niang skal være på bagerste stolpe.

Det skal han bestemt. Men det må først og fremmest være den centrale angribers opgave at være til stede i feltet.

Niang havde bestemt ikke noget godt indhop. Han har primadonna-attituder og det passede ham givetvis dårligt at skulle starte ude.
Montella var da også meget hurtigt ude og kommentere på hans opførsel og vi kan håbe det har gjort et indtryk.
Jeg trøster mig ved at Niang rent faktisk synes at have en smule selvkritik - i modsætning til en vis columbianer.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Suso havde smækket den til venstre lidt dybt, så ville spilleren have en perfekt vinkel at afslutte fra.


Niang situationen er en helt anden, men han bør havde været der. Det kan jeg kun være enig med dig i.
Skrevet af Great Milan
Så er der gang i rygtebørsen ...

I dag ankommer Sosa´s agent til Milano for at drøfte argentinerens fremtid i Milan. Sosa har efter sigende afvist et bud fra Fenerbahce, som ellers har tilbudt ham en årsløn på 5 mil. Euro. 2 kinesiske klubber har også budt på ham, men her kender man ikke tallene.

Galliani forventer svar fra Everton med hensyn til Deulofeu i dag. Der kan kun være tale om et lån siger Milan. Hvis Everton ikke vil låne ham ud, vil vi kigge efter andre alternativer.

Mirabelli har spist middag med Insigne´s agent. Man har drøftet et evt. køb af spilleren til sommeren 2017. Hvad der er kommet ud af snakken, melder historien ikke noget om.

Sevilla har vist interesse i Ely og Vangioni. Dog er der ikke noget konkret bud på disse to. Crotone er også interesseret i Ely.
Grande Milan!
Skrevet af haraltidret
Som skrevet før tror jeg ikke at Milan får endeligt svar omkring en evt lejeaftale med Deulofeu før Everton har en erstatning klar. De er vist enige med Standard Liege om et køb af en angriber fra Algeriet, men der er opstået problemer fordi der vist er flere agenter indblandet og at disse vist forsøger at presse flere penge ud af handlen hvilket Everton naturligvis ikke vil acceptere. Det virker til at Everton gerne vil lade Deulofeu komme til Milan på en lejeaftale og at han også selv er interesseret i sådan et skifte men at den anden aftale skal falde på plads inden man vil lade Deulofeu smutte.
Skrevet af Great Milan
Seneste nyt omkring Deulofeu:

Everton accepterer Milan´s låne tilbud, men de vil kun gå med til et lån uden forpligtelse til at sælge spilleren, såfremt Milan ønsker at beholde spilleren permanent efter låne perioden. Det er umiddelbart ikke det Milan ønsker. Der er fortsat forhandlinger mellem Everton og Milan.

Fenerbahce insisterer på Sosa. Der skal arrangeres et møde mellem Fenerbahce ledelsen og Sosa´s agent i Milano i morgen. Mainz og Werder Bremen har også vist interesse i Sosa de seneste dage.
Grande Milan!
annonce
0