Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Det kan Milan så blive nødt til idet at Barcelona har en tilbagekøbsklausul på spilleren, hvorfor Milan derfor ikke kan få førsteret til spilleren såfremt lejemålet skulle istandsættes med en købsklausul, så det kan man ikke jamre over i Milan-lejren.

Væk fra spotlightet er Cutrone blevet rykket op som fuldgyldigt permanent medlem af Serie A mandskabet på Montellas ordre som følge af Luiz Adrianos afgang til Moskva. Han træder ind som tredjeviolin efter Bacca & Lapadula.... Og koster sandsynligvis ikke engang en tiendedel af hvad brasseren hævede i måneden.

Derudover er han spændende. Hurtig og træfsikker med en god intuition for at være rette tid og sted. Synes også han er mere spændende end Petagna i sin tid som moste jævnaldrende rent fysisk. Kunne også være lidt sjovt hvis vi for en gang skyld river lidt offensive spillere ud af akademiet.
Skrevet af Great Milan
Cutrone bliver spændende at følge. U-19 landsholdsspiller for Italien. Han sad faktisk på bænken mod Torino i pokalen samt i kampen i går mod Torino. Vil gerne se ham i aktion i Serie A.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Flere medier melder at Everton har afvist budet på Deulofeu, da de ikke ønsker at leje ham ud, men vil cashe ind nu.

Den absolutte plan B (eller måske snarere plan D eller E) må være at hente Luca Vido op. Han har gennem en periode okkuperet højre wing på Primavera, men han kan naturligvis ikke forventes at have Serie A niveau.
Skrevet af Rossoneri
Og ny kontrakt til Bonaventura er officiel. Nu mangler vi lige at få styr på Donnarumma!
Skrevet af Great Milan
Penge liderlige Raiola vil forhandle en kontrakt til Donnarumma, der lyder på 5 mil Euro om året i 5 år. Det er det han vil tilbyde Milan, når Donnarumma bliver 18 år i næste måned. Hvis der er en spiller Milan ikke må miste under alle omstændigheder, så er det Donnarumma. Vores vigtigste spiller og største brik på holdet p.t.

For mig er han fremtidens målmand. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han bliver verdens bedste målmand om 2-3 år.

Raiola har været inde på, hvad Donnarumma ønsker udover 5 mil Euro i 5 år. Han ønsker et konkurrence dygtigt Milan hold. Et Milan hold der ikke skal stå i skyggen af Juventus. Donnarumma vil spille CL fodbold så hurtigt som muligt, derfor er Milan nødt til at efterleve hans ønsker. Ellers må vi se ham glide ud af vores hænder. Jeg håber og tror på, at Milan ledelsen kan se vigtigheden i at holde på vores guldfugl!
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Stadig en latterlig løn for en 18-årig.

Kan Raiola ikke blive kørt ned? Han er en pest for klubberne.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
LoL 5 mill euro om året, for en keeper på 18 år. Jeg kan godt forstå hvis i er desperate mht at beholde ham, men er han virkelig det værd?

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Great Milan
Han er absolut alle pengene værd! Om man er 18 eller 21 er fuldstændig ligegyldigt, hvis man har et så stort talent, og kan fører sit talent ud i livet/på banen.

Han har reddet os flere point i indeværende sæson. Var det Abbiati der stod på mål, ville Milan p.t. ligge på en lavere plads i ligaen med minimum 7-8 point mindre. I øvrigt er hans redningsprocent på straffesparkene på 50% i Milan trøjen. En knægt på 17 år kun... han bliver bedre og bedre og bedst!
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Ja og næste gang Milan henter en profil, vil han have det samme i løn og vupti - så skrider lønbudgettet igen, selv om det er nogenlunde fornuftigt nu.

Der skal være et løn-hierarki.
Mojn do!
Skrevet af Krook
Raiola har været inde på, hvad Donnarumma ønsker udover 5 mil Euro i 5 år. Han ønsker et konkurrence dygtigt Milan hold. Et Milan hold der ikke skal stå i skyggen af Juventus. Donnarumma vil spille CL fodbold så hurtigt som muligt, derfor er Milan nødt til at efterleve hans ønsker.


Helt sikkert... Manden er 17 år og aner da ikke hvad han ønsker. Man bliver så træt af Raiola. Kan man crowdfunde en lejemorder?
Skrevet af Great Milan
Selvfølgelig skal man ikke bare give det Raiola beder om. Donnarumma er en fornuftig knægt, så han skal nok gå på kompromis med Milan og finde en fornuftig løsning for begge parter. Men vi må ikke lade Donna gå. Han er FANTASTISK!

Knægten har jo også offentligt vist sin tilknytning til Milan med denne udtalelse:

"Milan er min barndomsklub, og jeg har altid været fan af Milan. Jeg føler mig hjemme her".
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Ifølge Tuttosport, så er United og Real stærkt interesseret i Donnarumma. Og Juve gør et bud på 40? mio klar med en årlig løn på 10(!)? mio.

På trods af at disse rygter måske ikke er de mest sande, så er der i hvert fald et vågent øje til vores kære Donna.
Skrevet af Rossoneri
Så skete det sgu!! Dagen hvor jeg var enig med @GM ;)

Det er klart at man ikke bare skal ligge sig fladt ned for Raiola. Men vigtigheden af en forlængelse med Donnarumma kan ikke overdrives.
Foruden at være verdens, uden sammenligning, største talent på sin plads, så symboliserer han en lang række andre ting. Han symboliserer hele den proces Milan har været igennem, med at ville integrere egne talenter i truppen.
At holde på ham, vil også betyde al verden ift på selvforståelse og image ude omkring i verden, som en topklub der ikke sælger sine bedste spillere.
Og så tegner han naturligvis genfødslen af Milan og et hold der, forhåbentlig, igen om nogle år skal være blandt de bedste i verden.

Det er jo i det hele taget en interessant situation i et historisk perspektiv. Da Berlusconi overtog klubben i 1986, rendte der også en vis Paolo Maldini rundt i klubben, der over tiden, som bekendt, blev nærmest symbolet på Milan i de kommende årtier.

Vi skal bare holde på ham og der er få ting der indikerer at det skulle gå anderledes.
Skrevet af Lentini
Jeg hopper på vognen omkring at strække sig langt for Donna. Naturligvis ikke med bar struttende røv imod Raiola, fordi de fristelser kan hans ego sgu ikke modstå.

Men jo - Raiola er da træls. Men når FIFA har borttaget deres krav om licens for agenter eller mellemmænd og givet frit løb uden at reformere, kaster man mange fordele i favnen på agenterne. De er meget mulig også en del af den inflation i priserne på spillerne man ser, fordi der skal betales til 100 forskellige mænd som har været involveret i en handel.

Skrevet af Lentini
Og ift Donna, så calma calma. Manden skal nok blive i Milan.
Skrevet af Lentini
I øvrigt vældig irriterende at Everton har afvist vores lånebud på Deulofeu i første ombæring. Vi er sgu pænt smalle i front med Niangs absurde formdyk. Lige nu hænger vi hatten på Bertolacci på midtbanen alt imens Jack skal brillere fra sin gamle position.

Sgu alligevel et puslespil som Montella skal have til at gå op imod Napoli med Locatellis karantæne.

Forventer at Gomez træder ind istedet for den anden karantæneramte Romagnoli.
Skrevet af Great Milan
Mon ikke det bliver således mod Napoli:

Donnarumma - Abate - Paletta - Gomez - De Sciglio/Antonelli - Kucka - Sosa - Bertolacci - Susa - Bacca - Bonaventura


Ligner meget holdet mod Torino i pokalen. Den eneste forskel er Bacca inde fremfor Lapadula.

Vi er godt og grundigt låst fast på transfer markedet på grund af de dumme kinesere.
Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg spytter gerne i lejemorder-kassen. Raiola kæmper hårdt med Mendes om at være den mest vamle igle knyttet til sporten.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis Kia Joorabchian kan føjes til listen, overfører jeg gerne en mindre formue.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilsemprelaziale
Kan jeg tilføje Lotito eller ville det være for krævende?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce
0