Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Det er syret nok at en pizzeriaejer og natklubejer nu er verdens mest magtfulde agenter. Rent principielt syns jeg agenter er en god ting, fordi det fjernet et vist pres fra spillerne som tillader dem at fokusere på at præstere. Men jeg savner reformer fra FIFA på det punkt fordi det er rent græsk gadehandel hvor alle der lige syns kan være agent.

De seneste par år i Milan har Galliani måttet lægge øre til megen galde fra minoritetsaktionærerne fordi man har brugt rigtig mange penge på agentsalærer, hvor disse aktionærer havde svært ved at forstå hvorfor der var inkluderet 117 mand i en aftale(overdrivelse). Imbulas far måtte lægge øre til trusler fra mellemmænd Inter anvendte ifbm forhandlingerne omkring en transfer. Jacob Laursen har stukket penge i egen lomme som skulle tilfalde en norsk landsholsspiller. Og man kunne sikkert blive ved med obskure historier i den retning.

Der er for meget Wild West over det. FIFA har dog mere travlt for tiden med at udvande VM-turneringen og skabe skrækjagende paralleller til den famøse Tyskland-Østrig kamp for at behage de karibiske venner, og ellers presse så mange kampe ind i kalenderen som udvander produktet med dårligere kvalitet.

Bryder mig sgu ikke om det. Lidt galde herfra sidst på aftenen..
Skrevet af Lentini
Iflg. Di Marzio er der en åbning i forhandlingerne med Everton. De skulle ikke længere stå fast på deres krav om en obligatorisk købsklausul, men nedsat kravet til en option. Det kræver dog også at Milan kan blive enige med Barcelona, om at dette er okay og at de fraskriver deres førsteret på Deulofeu. Den tror jeg godt Galliani kan overtale sin gamle ven, Braida, til.

Deulofeu har i øvrigt også lagt godt pres på Everton, ved at insistere på et skifte til Milan fremfor andre. Så lad os for fanden få den her i hus.
Skrevet af Great Milan
Den seneste tid har der floreret rygter om, at Fiorentina ikke ønsker at forlænge med forsvarsspilleren Gonzalo Rodriguez. Manden gjorde det ret godt mod Juventus for få dage siden. Fatter ikke at Milan ikke går benhårdt efter ham. Vi er jo rimelig tyndt besat i forsvaret i forvejen. Hvis Paletta eller Romagnoli går i stykker, hedder reserve Gomez og Zapata. Vangioni og Ely vil jeg ikke engang nævne, da de burde spille i Serie C.

Hvorfor ser Milan/Galliani aldrig disse muligheder?! Caseres var også gratis at hente, men ham så man heller ikke. Nu har han også fundet en ny klub. Nej, Galliani ser godt spillere som van Ginkel, Pasalic og nu Deulofeu (ved intet om ham udover det jeg har set på Youtube). Håber dog Deulofeu overrasker mig.

P.S.: Rygterne siger, at kinesernes "gave" til Milan ved overtagelsen bliver Aubameyang. Hans prisskilt er sat til 60-65 mil Euro.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Det her kunne være det bedste og det klogeste træk fra Milan´s side:

http://www.standard.co.uk/sport/football/ac-milan-pave-way-for-west-ham-to-sign-13m-forward-m-baye-niang-a3444761.html

Sælg ham for dælen! Det kan være, at vi ikke får en rød øre for ham om 5 måneder.
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Den seneste tid har der floreret rygter om, at Fiorentina ikke ønsker at forlænge med forsvarsspilleren Gonzalo Rodriguez"

Det passer jo ikke, Fiorentina vil gerne forlænge, men de vil betale ham 25% mindre end det han får nu.

Derfor er han rygtet væk til alle mulige klubber.

Det stod vist allerede herinde på bold i december engang..
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Lentini
Ærlig talt - så kunne jeg ikke være mere ligeglad med hvem Mirabelli og Fassone gerne vil hente til Milan. Første og eneste task må være for kineserne at betale resterende del af købssummen, senest d.3.marts. Indtil da, kan de for min skyld holde kæft, rette ind og holde sig i baggrunden. De har fået enorm lang line af Fininvest og Berlusconi.

En lidt kuriøs historie, og sidespring, omkring Berlusconi apropos og hans omgangskreds, er at hans tidligere højre hånd i Forza Italia, Antonio Tajani, er blevet formand for Europa Parlamentet. Han afløser Martin Schulz, som var den herre, Berlusconi anbefalede at tage til casting som rollen af kz-fangevogter i en italiensk film om anden verdenskrig.
Skrevet af Great Milan
"Ærlig talt - så kunne jeg ikke være mere ligeglad med hvem Mirabelli og Fassone gerne vil hente til Milan. Første og eneste task må være for kineserne at betale resterende del af købssummen, senest d.3.marts. Indtil da, kan de for min skyld holde kæft, rette ind og holde sig i baggrunden. De har fået enorm lang line af Fininvest og Berlusconi."

Enig! Ikke nok med at de har fået så lang snor. De har også bundet os på arme og ben. De må se at tage sig sammen og få den handel i hus.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
MN breaker at vi skulle være nået til enighed med Everton over Deulofeu. Tilsyneladende positiv respons på den mail Galliani sendte afsted med budet igår.
Skrevet af Great Milan
Seneste nyt:

Det forlyder, at Everton lader Deulofeu smutte til Milan på en lejeaftale.

http://www.milannews.it/primo-piano/mn-fatta-per-deulofeu-arriva-in-prestito-secco-242223
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Dumt uden købsoption.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis kineserne er ægte og ikke "Made in China", så skaffer de også pengene til at kunne købe ham.

Kæft en fadæse vi har gang i.
Skrevet af Lentini
Milan breaker den på Twitter.

Måske man lige skulle afvente og høre hvad handlen indebærer inden man begynder at svine alt til som udueligt.

Det eneste vi ved er at Galliani igår havde sendt et bud afsted på et betalt lån med købsoption.
Skrevet af Great Milan
Umiddelbart er aftalen et lejemål frem til juni 2017 og ikke mere end det.

Hvis dette kommer til at holde Niang udenfor resten af sæsonen og dermed forhåbentlig et salg af ham til sommer, kysser jeg denne aftale velkommen. Det kan kun gavne Milan den resterende tid af indeværende sæson. Så fint med mig.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det ligner ift de forskellige meldinger et lån uden option. Den halve million euro betales af SES for lånet. Der skydes på at Barca tilbagekøbsklausul er i vejen for købsoptionen.
Skrevet af Lentini
Hmm ugler i mosen? Sky Sports i England benægter en aftale har fundet sted og at Everton er rasende på Milan.
Skrevet af Rossoneri
Det ville være amatør-agtigt på et helt nyt niveau hvis handlen falder til jorden pga dårlig kommunikation.
Hvordan kan man være i tvivl om hvorvidt en handel er indgået eller ej?
Skrevet af Lentini
Milan har slettet meddelelsen på Twitter. Iflg calciomercato omhandler det at Deulofeu ikke har gennemgået sit lægetjek endnu, hvorfor Everton syntes en offentliggørelse var en anelse premature.
Skrevet af Great Milan
Der er planlagt lægetjek mandag i Milano.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Nå – det ser da ud til at der ikke er nogen ko på isen, ift. Deulofeu-transferen. Jeg anser en styrkelse af kanterne som essentiel, hvis vi skal gøre os gældende sæsonen igennem. Niangs styrtdyk i form, faktisk siden han storspillede imod Chievo i oktober på Maria Bentegodi, har virkelig gjort vores kanter til en yderst udsat position for skader eller karantæner. Hvis ikke vi havde formået at hente en spiller ind, ville alt hænge på form og skadesrisiko ved Jack og Suso. Det er ganske enkelt for sårbart, så jeg er særdeles glad for at det har lykkedes for Galliani. I øvrigt med en spiller der iflg. bulletinerne begejstrer Montella.

Min begejstring for handlen af Deulofeu skal dog ikke anses som at jeg mener vi har signet en skelsættende figur. En Messias som river ligaen i stykker ved sin ankomst. Det er delvist mere hæftet på Niangs problemer, og delvist på Montellas evne til at udvikle spillere og give dem en identitet i truppen.
Deulofeus store problem er at han er for ukonstant, til tider inkonsekvent og generelt mangler stabilitet i hans præstationer – det kan gå fra fantastisk til jammerligt. Derimod indeholder han ret tydelige spidskompetencer via sin fart, teknik/overblik samt evne i 1-mod-1 spillet. Imo mangler han også kynisme foran mål og være en reel trussel selv som målscorer.

Deraf tror jeg det er rigtig godt for ham at komme til Italien, hvis hans mentalitet er rette sted, fordi når du får betegnelsen ”attacco” i Italien forventes der mål. Så skides der højt og flot på ”esterno” – det er ligegyldigt – attacco skal lave mål. Sådan er det. Punktum slut. Og det er præcis samme ting som Suso har været igennem, hvor Montella har haft held med at guide ham rette sted hen, beskyttet ham og pacet ham på helt rigtige måde. Vigtigt at pointere at de to spaniere ikke er identiske typer – det er udelukkende udviklingskurve jeg sigter imod. Forventningspresset for målscorerrollen i Italien kan naturligvis også være et stort pres, men i og med at Montella er begejstret og Deulofeu ligedan så bliver det et interessant match.

Assistsspillet har Deulofeu allerede, og det skal han beholde og udvikle. Det er hans egen farlighed som målscorer, som jeg ser som springende punkt i at tage Deulofeu næste step. Koeman og han har tydeligvis ikke været en lykkelig cocktail, hvor hollænderen har ledt en del efter id’et på hans hold, hvor Deulofeu så har trukket nitten.
annonce
0