Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Sosa spiller jo en ganske flot kamp på 6eren.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ud med Bacca ind med Lapadula.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Virkelig skuffende den måde vi slutter anden halvleg af på.

For anden gang i streg, så klokker vi i det i starten af kampen. Det skal Montella ha fixed.
Skrevet af Rossoneri
Kan ikke huske en Milan-spiller med dårligere teknik end Gomez.
Skrevet af Martinovic
Martin Laursen?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Ikke engang ham. Martin Laursen er jo Baresi ved siden Gomez.
Skrevet af Lentini
Jeg er sgu pænt irriteret over den her. Skændsel den første halve time. Donnas start var fandeme også ringe.

Montella har i øvrigt et arbejde i at få rette udtryk på banen fra minut 1.

Edit: Skraldemændene er virkelig begyndt at pisse mig af.
Skrevet af Pirlo21
Altid noget at vi kom igen og havde vi udlignet lige efter pausen på Pasalic hovedstød så kunne alt været sket. Napoli var ufattelig effektiv i 3 min og det rystede os dybt. Vi kom heldigvis meget bedre med, forstår ikke helt at Montella ikke går all in de sidst 20-15 min med 2 angribere.
Generelt en skidt kamp af Donnarumma, Gomez, Calabria. Alle 3 spillede sig op, men godt blev det aldrig.

EL kommer det til at handle om nu, men det bliver også svært. Vi skal slå Udinese næste runde, så er vi med igen.
Syntes vi var bedst efter pausen og havde fortjent uafgjort, men Napoli udspillede os i 30 min og det bør give stof til eftertanke.

Vi skal igang med en sejres stime igen, det kan vi også - men let bliver det ikke.

Vores 3 næste kampe hedder: Udinese ude, Sampdoria hjemme og Bologna ude. Vindes de vil vi være med i den sjove ende igen.
Skrevet af Pirlo21
Altså slår vi Udinese og Sampdoria de næste to runder samt vinder over Bologna i den udsatte kamp. Så er vi altså maks 4 points efter Napoli og co. Endvidere må vi ikke glemme at de snart skal spille Cl kampe mod Real. Så det er ikke utænkeligt at de også begynder at smide points igen.
Men fokus bør kun være på vores egne kampe. Lige nu er der 7 points op til 3 pladsen.

EL bør dog være målet og det tror jeg bestemt på at vi kan lande.
Skrevet af Lentini
Medierne er satme også forudindtaget inden kampen i deres karakterer. Hvordan fanden kan en skribent få sig selv til at give Donna 6 og Sosa 5? Idioti.

Hvis Rai Sports historie om 10mio årlig lønning til Donna holder vand er det bare at skyde ham afsted hvis han blindt følger Raiola. Så må vi jo se på hvad Plizzari kan. Forhåbentlig udstyre sig med en anstændig agent som det første.
Skrevet af Lentini
Jeg er sgu stadigvæk rasende. Donnas indledende 10min var på Claudio Bravo niveau. Det er fandeme ikke godt nok i en vigtig topkamp.

Det pisser mig af at vi giver dumme mål væk på personlige fejl. Og det irriterer mig endnu mere at vi faktisk over hele efteråret blev taktvis bedre og bedre defensivt, og nu har vi indledt 2017 med at give det ene fjollede mål væk efter det andet.

De 20min efter Napolis indledende scoringer var miserable. Og vi kan da takke Dries Mertens for en særdeles svag afslutning, hvor han (igen) stak i ryggen på Gomez.

Så kan holdet roses for at vågne op til dåd efter en halv time. Der er nogle kæmpe chancer som misbruges skammeligt. Måske forskellen på Milan og Napoli? De er den tand dygtigere og det endda med et lønbudget som er næsten identisk med Milans. Modsat Milan har de dog ikke skiftet kurs en million gange udenfor banen, hvilket giver et andet udtryk på banen. Vi er en del længere tilbage i vores udvikling af holdet. Det undskylder dog ikke vattet mentalitet til en vigtig kamp.
Skrevet af Great Milan
Det er ikke noget nyt, at vi starter skidt. I pokalkampen mod Torino spillede vi en af de ringeste kampe i første halvleg denne sæson. I kampen mod Torino i ligaen blev vi ligeledes kørt over i starten af kampen. Og så igen i går mod Napoli. Det er som om vi har et koncentrationssvigt fra begyndelsen af kampen. Dette forbinder jeg med et alt for ungt hold. Det er fint at have unge talenter på holdet, men alle bør vide, at unge spillere aldrig er nok til succes! Dette bør Montella også vide.

Donnarumma kunne gøre det bedre end i går ja, men vores forsvarsspillere var nu heller ikke helt behjælpsomme. Alle ved, at Napoli har to lynhurtige frontmænd i Insigne og Mertens. At man så ikke er mere obs på det, er for dårligt.

Synes Calabria, Gomez og Pasalic falder helt ud af kampen. De var alle tre pivringe. Gomez burde helt klart score på hovedstød, og Pasalic burde ligge en bedre aflevering til Bacca i anden halvleg. En god aflevering kunne give mål til 2-2!

Når man vælger at starte inde med Pasalic, så har man ligesom også valgt at gøre det sværere for sig selv. Jeg synes han er elendig, og så er det mildt sagt. Conte sidder garanteret og flækker af grin over, at han får skippet ham afsted til os på permanent basic.

Denne kamp må Montella tage på sine skuldre. Han har fejlet ved at starte inde med Pasalic. Nu kan vi så kun se fremad. Næste kamp er på onsdag mod Juventus i pokalen. Håber Antonelli får lov at spille på venstre backen. Ud med Pasalic på bænken og ind med Locatelli, Kucka og Sosa på midten. Romagnoli tilbage i stedet for Gomez.

Op på hesten igen. Inden sæsonen gik i gang, var der ingen af os, der forventede en top 3 placering. Alle forventningerne var en EL placering, og den er stadig mulig, så altså ingen grund til panik og negative miner efter 20 runder, hvor vi stadig er med i toppen.

Vores bedste spiller i går : Sosa
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bacca var også elendig, han bidrager med nul og niks. Lapadula lavede mere end hvad han gjorde i hele anden halvleg på den korte tid. Lapadula arbejder og løber i det mindste.

Vores offensiv lider også i den grad af Bonaventura ude på kanten, han er på ingen måder en kantspiller, det er han for lang som til.


Defeleou skal gå direkte ind i start eleveren, da vores offensiv i den grad har brug for det. Desuden er jeg rasende på kineserne, at de sagde nej til Orsolini, da vi mangler en backup til Suso, så han ikke kører træt. Suso har det med at for meget ud på kanten, jeg vil gerne ha ham tættere.

At tabe 1-2 til et brandvarmt Napoli er ingen katastrofe især med henblik på, at vi manglede De Sciglio, Locatelli og DEfelou, men vi viser klart, at vi i anden halvleg godt kan spille op med dem.

Donnarumma er stadig ung, det skal folk, ham selv og især den klovn til Raiola ikke glemme. Han laver stadig for mange dumme fejl, der koster mål.
Skrevet af Lentini
Uenig i det meste faktisk. Jack er ikke for langsom til en kant. Han glider ret let af på sine modspillere og har eksplosivitet i sine ryk. Hurtig over 50m, nej, men det er ikke atletik det her.

Donna er jeg særligt sur på fordi han normalvis netop ikke har disse udfald. Det er jo derfor han betragtes som et unikum fordi han er så cool i så ung en alder.

Den anden målmand vi har i talentrækkerne, Plizzari, skulle jo iflg Milans egen opfattelse være et talent i samme kategori. Jeg har aldrig set manden spille, men vi har netop i dette vindue afvist et bud på 3mio EUR på ham fra Manchester City.

Hvis, og med streg under hvis, Raiola skulle begynde at kræve absurde lønninger til Donna er det jo skriften på væggen, fordi så har en eller anden idiotisk klub lovet ham en kæmpe kompensation som madding til en handel. Og så kan vi ikke gøre så forbandet meget. Slet ikke når Donnas kontrakt udløber sommeren 18´.

Sender dog gerne nogle mørke tanker i retningen af FIFA igen..
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lentini han er bedre på midtbanen. Han arbejder stenhårdt begge veje og kan bidrage med noget offensivt nede fra midten, vores offensiv har klart fungeret bedst med ham nede på midtbanen. Lad os håbe at Defelou slår til fra dag et af .
Skrevet af Rossoneri
Helt enig med Lentini her (omkring Bonaventura).
Han er ganske simpelt glimrende på wingen. Han kan, modsat Niang, sætte en direkte modstander med sine skarpe træk.
For mit vedkommende, ser jeg gerne Bonaventura permanent som wing, Niang som 9er og Bacca derhen hvor peberet gror.

Jeg har været ganske imponeret (og ikke mindst overrasket) over Montella i sæsonen. Jeg synes dog nu at han flere gange har vist den negative side at Montella - naivitet.

Jeg synes at han bærer en stor del af skylden for nederlaget igår - sammen med Donnarumma. Forskellen er dog at Montella efterhånden er en rutineret træner mens Donnarumma (selvom det er let at glemme) kun er 17 år. Udfald må forventes fra sidstnævnte.

At Montella kan finde på at smide Calabria ind på en uvant plads mod en af ligaens bedste wings, er hverken mere eller mindre end amatøragtigt. Hvad havde han dog regnet med?
Det kan meget vel være at Antonelli ikke er helt oppe i omdrejning eller at Vangioni ikke har imponeret, men de havde begge været at foretrække

Det samme med Gomez. Manden er lysår fra at forstå italiensk fodbold. Hans placeringsevne er på miniput niveau, hans boldomgang leder tankerne over på Søren Colding og han er kluntet som en britisk midstopper anno 1985.
Igen kan man synes hvad man vil om Zapata, men det er trods alt en spiller med masser af erfaring.

Og så må Montella generelt tage ansvar for at vi nu så mange gange kommer ud til kampene fuldstændig uforberedte.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Enig omkring Jack. Han fandt efter lidt tilvænning sig godt til rette på 8eren og ikke mindst blev han sat i spil meget qua sin mere centrale position.

Så håber jeg også at Deulofeu slår til ret hurtigt, selvom det er et håb. Ikke mindst fordi det vil udvide paletten til Montella, som i forvejen er begrænset.

Jeg savnede sgu Romagnoli igår i opspillet. Fordi når man presser så aggressivt som Napoli gør med sine mezzalaer, så dannes der rum bagved dem. Det er Romagnoli rigtig god til at ramme med en flad pasning. Jack havde lidt sværere vilkår ved at finde det fordi Hysaj er en klasse over hans backkollega, elendige Strinic, hvorimod Suso fik masser af plads på den bekostning da vi begyndte at finde fodfæste igen.
Skrevet af Great Milan
Personligt synes jeg, at Zapata er mindst dobbelt så god som Gomez. Bertolacce, Sosa og Kucka er alle mindst dobbelt så god som Pasalic. Calabria har vist, at han ikke har niveauet til store hold i Serie A. Mod de 7 øverste hold i ligaen vil jeg næppe bruge ham. Han kan spille mod Crotone, Pescara, Palermo osv. En Antonelli uden kamptræning kunne gøre det bedre end Calabria på venstre backen.

Ergo har Montella i den grad fejlet i går. Koncentrationssvigt hos spillerne i begyndelsen af kampene kan kun og udelukkende kun være trænerens skyld. Her fejler han også.

Montella har gjort det godt hidtil i denne sæson ja, men hvis han skal kaste det hele på gulvet i anden runde, så vil jeg s.... ham et langt stykke! Hvis vi havner udenfor EL, så bør han fyres omgående!!! Det vil være elendigt af ham efter så god en første runde.

Synes også, at Locatelli og Romagnoli skal have verbale tæsk for deres kort mod Torino. Begge var totalt unødvendige, og de burde bruge hovedet noget mere eftersom de vidste, at kommende modstander var Napoli. Håber de har fået en stor bøde for deres hjernedøde tacklinger for at lade holdet i stikken på denne måde.

Her er mine syndere fra kampen i går:Montella (største synder), Gomez (bør spille for Crotone), Calabria (bør ikke spille mpd top 7 hold), Pasalic (bør spille for Pescare), Bacca (ydede alt for lidt i kampen, og var ikke aggressiv nok i duellerne. Donnarumma fejler ved det andet mål - han skylder en god kamp.

Hvis vi skal se fremad... Donnarumma - Abate - Paletta - Romagnoli - Antonelli - Kucka - Locatelli - Bonaventura - Suso - Bacca - Deulofeu.

Deulofeu kommer efter sigende til at sidde på bænken mod Juventus på onsdag. Måske han får debut.

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Årh hold nu kæft mand.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bertolacci har faktisk spillet sig ganske op i den tid han har fået. Sosa var dog i anden halvleg.
annonce
0