Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er klart eller næsten klart, at der ikke skal meget til, før korthuset krakelerer, når der er et par vigtige spillere ude med skader eller karantæner.

Vi har en fin start 11´er med udmærkede reserver til enkelte pladser. Midterforsvaret er dog ikke en af dem, og når Paletta eller Romagnoli er ude, kan det mærkes.

Jeg forstår dog ikke, hvorfor Zapata er så langt ude i kulden, at Gomez er foran ham. Zapata er ingen frelser, men Gomez er en sørgelig reserve for de to andre.

Ærgerligt Bacca sagde nej til kineserne. De penge havde lunet mere, end hvad han ville gavne på banen.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Har lige siddet og kigget lidt på vores kampe med Pasalic som starter.

Inden Pasalic blev fast starter, havde Milan vundet 7 ud af 11 kampe i Serie A. Så blev han fast starter, og herefter hedder statistikken 4 sejre ud af 8 kampe. Disse 4 sejre kommer mod Palermo (19), Emploi (17), Crotone (18) og Cagliari (11). Altså 4 hold der der ligger i den forkerte ende af tabellen. De 3 af dem ligger og slås for at undgå nedrykning.

Imellem disse kampe spiller Super Cup finale mod Juventus, hvor Pasalic ikke starter inde. Denne kampe vinder vi efter straffesparkskonkurrence. Pokal kampen mod Torino starter Pasalic heller ikke inde. Denne kamp vinder vi 2-1.

De sidste 5 Serie A kampe er Pasalic startet inde hver gang, og her er det blevet til sølle 5 point. 3 af dem kommer i hjemme kampen mod Cagliari, som vi slog meget heldigt med 1-0.

Bemærk at vi vinder knebent hver gang Pasalic spiller. 2-1 over Palermo, 2-1 over Crotone, 1-0 over Cagliari og så en 4-1 over Empoli.

Hvis det her ikke giver stof til eftertanke hos Montella, så vil jeg sætte spørgsmålstegn ved hans træner egenskaber!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Så din pointe er at det hele er Pasalic´ skyld?

Det må jeg gi´ dig. Du er altid garant for dagens grin :)
Skrevet af Fossa dei Leoni
GM er yderst velargumenteret som altid.

DOG hører Pasalic ikke i start elveren. Bonaventura-Locatelli-Kucka bør være vores starter på midtbanen, vi har haft bedst succes med den formation. Bertolacci har været bedre end PAsalic, derfor bør Pasalic være en rotationsspiller, men ikke mere.

Få nu sat Lapadula ind i start elveren, Montella!
Skrevet af Great Milan
Det kan da umuligt være tilfældet, at vi kun kan slå hold som Crotone, Palermo, Empoli og Cagliari, når vi starter med Pasalic? De seneste 5 kampe er det blevet til 5 point. Pasalic er startet inde i samtlige 5 kampe. Nogen må da kunne se, at det ikke fungerer med ham. Inden han kom til, gjorde vi det bedre.

Det er ikke kun Pasalic´s skyld, at vi ikke har vundet de seneste 5 kampe, men han er om nogen en af årsagerne til det. Hvis ikke man kan indse det, bør man nok se håndbold i stedet for.

Pasalic bør sendes tilbage til Chelsea til sommer. Og resten af sæsonen bør han sidde på bænken og kun få lov at komme ind, når de andre spillere kører trætte eller bliver skadet. Han er mildest talt elendig!

Vi har scoret 12 mål i de 8 kampe Pasalic er startet inde. 4 af målene kommer i én kamp mod Empoli. Lad os trække den fra, så sidder vi tilbage med 8 mål i 7 kampe.

Han har ikke scoret et eneste mål og ingen assist.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Imellem GMs galde kan det siges at Sky rapportere at Milan og Genoa er enige om at udveksle lån mellem Niang og Ocampos. Sky siger at det hele ligger på Niangs skuldre ift en beslutning.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ocampos er vist reel kant. Selvom jeg er stor Niang fan, så er jeg fan af den byttehandel. Ocampos er også et stort talent, men jeg er stadig mere bekymret for en backup eller konkurrent til Susos plads. Bonaventura kan jo dække venstrekanten, hvis det skulle være nødvendigt. Af hvad jeg kan se, så er Ocampos også venstrekant?
Skrevet af Lentini
Ocampos dækker alle positioner bag den enlige angriber med præference i venstre side. Deulofeu dækker begge kanter. Jack kan tage en venstre kant. Jeg vil sige at man i tilfælde af den handel har dækket sine kanter godt ind.

Så skal Ocampos og Deulofeu naturligvis også vise at de rent faktisk kan præstere kontinuerligt.

Med tanke på Niangs deroute er jeg heller ikke afvisende for et sådant Trade, selvom Ocampos har haft en halv besynderlig karriere.
Skrevet af Great Milan
Sådan bør vi stille op resten af sæsonen:

Donnarumma - Abate - Paletta - Romagnoli - Antonelli - Kucka - Locatelli - Bonaventura - Susu - Bacca - Deulofeu
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Hvad havde i forestillet jer? At vi kom så nemt af med det fjols?!

http://www.football-italia.net/97323/niang-rejects-genoa
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Umiddelbart er der vel ingen som har forestillet sig noget, men derimod drøftet en for hvad der virker, aktuel situation.

I øvrigt er jeg enig omkring Pasalic. Det er for usynligt og for lidt slutprodukt.
Skrevet af Martinovic
Niang er ikke et fjols. Han har en formnedgang. Jeg husker i starten af sæsonen, da han var ude. Hans gennembrudskraft var savnet.

Måske får han først sit gennembrud senere ligesom Aubameyang, der viste endnu mindre i Milan, end Niang har gjort hidtil.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Niang venter på et opkald fra Mihajlovic, der overvejer at bringe ham til Torino. Det ville være guld værd, hvis det skete.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg er enig med Foggy. I starten var en af vores bedste spillere, og det kan han blive igen. Hans eksplosivitet og fart er der ingen der kan matche, men han skal ha styr på sit shit.
Skrevet af Lentini
Di Marzio skriver at Niang har brugt aftenen til at reflektere og vil komme tilbage med svar idag.
Skrevet af Great Milan
Rygterne om at nogle engelske klubber, herunder West Ham skulle være interesseret, har vist sig at være usande. Niang´s agent kommer til Milano i dag for at drøfte, hvad der skal ske med spilleren. Hvis han skulle sige ja til et lejemål hos Genoa, hvad vil det lejemål så indebære? Vil Genoa have option på at købe ham, eller vil han være en del af Milan´s fremtidige planer til sommer? Det er det, der skal drøftes.

Mit svar er kort og præcis til ham: Find dig en ny klub. Du er ikke en del af Milan´s fremtid.
Grande Milan!
Skrevet af Lynild
Virkelig GM. Er det dit budskab? Hmm den havde jeg sgu ikke set komme.
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Der er givetvis et større politisk spil igang på de indre linjer.

Personligt tror jeg at Montella gerne ville af med Bacca - hvilket nok hele tiden har været hans plan. Det er rimeligt klart at Bacca ikke passer på beskrivelsen af en 9er i 4-3-3.
Dette har kineserne dog modsat sig, da de mener han har stor marketing-værdi.

Montella har flere gange udtalt at han er stor fan af Niang og det er svært at forestille sig at dette skulle have ændret sig på et par uger.
Det er dog også evident for de fleste at Niang ikke har fungeret optimalt på den plads han er blevet brugt på. Derfor kunne man forestille sig at håbet er at sælge Bacca til sommer og alt imens sikre Niang noget spilletid som 9er andetsteds, så han kan komme tilbage og overtage den plads.

Montella er (heldigvis) ikke Mihajlovic og holder interne anliggender for sig selv. Men det kunne tyde på at han får indskrænket handlefrihed af kineserne, hvilket jeg er yderst bekymret over.
Skrevet af Bishop
Hvilken plads spillede Niang da han sidst var i Genoa?

Jeg spørger fordi jeg undrer mig lidt over at du så ofte proklamere at det er evident at han ikke funger på kanten. ( jeg vil godt anbefale dig at kigge på følgende 4 kampe for at opfriske din hukommelse, Milan-Torino, Milan-Lazio, Milan-Sassuolo, Chievo-Milan fra indeværende sæson) Men samtidig tilsynladene mener at have bevis for at 9´er pladsen er skrædersyet til ham?

Jeg mener jo at Niang op til flere gange har bevist at han godt kan fungere på kanten, ligesåvel som at han desværre også har vist at han er yderst svingende i sine præstationer.

Mit største problem med ham som 9´er er nok at han er sindsyg uskarp, men ikke destomindre så foretrækker jeg uanset at vi beholder ham, da han i mine øjne har et kæmpe potentiale.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0