Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kineserne skal holde deres kæft. Jeg vil ikke ha dem som ejere, hvis de skal ind og har førsteret om spillertruppen over Montella.
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Niang spillede primært som 9er i en 4-3-3.

Vi har været gennem denne diskusion flere gange nu og hans performance har været væsentlig bedre som 9er end som wing - hvad enten det har været i Milan eller Genoa.

Det holder ikke at hive fire kampe frem hvor han har haft succes. Det kan umuligt bruges som grundlag for en samlet vurdering. Det er jo meget let at hive fire (mange flere faktisk) kampe frem, hvor det modsatte har været tilfældet.

Niangs primære problem som wing, er at han er for dårlig mand-mand. Montellas taktik dikterer at wings falder langt ned i banen i defensive situationer. Med det dybe udgangspunkt, modtager wings også ofte bolden tidligt i opspillet og det er deres ansvar at føre den frem.
Den del mestrer Niang desværre ikke ret godt.
Derimod har han rigtigt god speed og en vis fysik. Han viste faktisk også sidste år at han kan være ganske skarp foran mål (når han spiller centralt).

Hertil kommer vel at man også må tage mandens egne ord for gode varer, hvor han gentagne gange har sagt at han er klart bedre når han er tættere på mål.

I Montellas system skal wings have godt teknik og være stærke driblere. Det er en beskrivelse der passer langt bedre på både Suso, Deulofeu og Bonaventura.

Jeg udelukker egentlig ikke at Niang kunne fungere som wing i et system hvor han ikke skulle trække med tilbage i lige så høj grad eller hvor opspillet gik gennem den centrale midtbane. Det er nu engang bare ikke tilfældet.

Lad mig tilføje at jeg også er stor fan af den unge franskmand og at jeg til hver en tid byttede ham med Bacca.
Jeg håber (som jeg skrev tidligere) at et potentielt udlån er for at sikre ham noget spilletid som 9er, hvorefter han kan komme tilbage med skarphed og selvtillid når Bacca (forhåbentlig) er fortid til sommer.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg vil hellere beholde Niang fremfor Ljajic eller ham den anden spanier fra Torino.

Defelou-Niang-Suso i kampe hvor vi skal satse på kontra kunne blive farligt.
Skrevet af Bishop
"Vi har været gennem denne diskusion flere gange nu og hans performance har været væsentlig bedre som 9er end som wing - hvad enten det har været i Milan eller Genoa."

"Synes du" jeg mangler tilstadighed at have set nogen væsentlig forskel, vores træner har tilsyneladende heller ikke set den forskel du mener skulle være så åbenlys. De 4 kampe jeg nævnte var kampe hvor han var tæt på kampens bedste spiller. I det hele taget spillede han ganske fornuftigt helt frem til pausen i november, hvor efter der har været et ekstremt formdyk.

Men for al del, jeg under ham gerne chancen på 9´ern. Så længe vi beholder ham er jeg tilfreds, han kan dække stort set alle pladser oppe foran. Ham SES og Balo havde jo faktisk også nogle hæderlige kampe sammen, Niang´s alsidighed ville jeg være ked af at sige farvel til....https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Alle mand er udtaget til kampen i morgen undtagen Niang.

http://www.milannews.it/primo-piano/juventus-milan-i-25-convocati-rossoneri-c-e-deulofeu-assente-niang-242591

Milannews skriver, at holdet formentlig kommer til at se sådan her ud:

Donnarumma - Abate - Zapata/Paletta - Romagnoli - Calabria/Antonelli - Kucka - Locatelli - Bertolacci - Suso/Honda - Bacca/Lapadula - Bonaventura

Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
"Synes du" jeg mangler tilstadighed at have set nogen væsentlig forskel...

Hvis vi vurderer ham på udbyttet ahans indsats (mål og assists) er det ikke et holdningsspørgsmål. Der har han faktuelt været markant bedre end som wing. Faktisk har han stats der kan måle sig med (og overgår) de allerbedste i ligaen; Icardi, Higuain m.fl.

...vores træner har tilsyneladende heller ikke set den forskel du mener skulle være så åbenlys.

Det skal nok ses i lidt større lys. Med Baccas status, ville det være svært at smide ham på bænken (på fast basis). Samtidig var vores midtbane, tidligt på sæsonen, så tyndt besat at Bonaventura ikke kunne frigives til wingen.
Læg dertil at Montella jo mange gange har sagt at han så Niang som en nøglespiller og givetvis har håbet på at han kunne få ham til at fungere på den plads.

Klubben har i øvrigt understreget at et salg ikke kommer på tale, hvilket kunne tyde på at man har planer med ham. Det ville undre hvis de planer var at smide ham tilbage på wingen. Hvorfor så ikke beholde ham?
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Det er ikke rigtig når du siger Niang blev brugt som ni´er fast i Genoa. @Bishop har ret.
Milan vil iøvrigt kun leje niang ud, ikke sælge. Hvad der er sket efter Torino kampen ved jeg ikke, men det virker til Montella har besluttet sig for Niang gerne må smutte.
Tilsidst havde Niang været god nok til ni´er positionen så havde han selvfølgelig fået chancen, Bacca havde en lang Down periode.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Det er ikke rigtigt når du siger at Niang ikke primært blev brugt som 9er i Genoa.
Udaf hans 13 optrædender, var de 10 som 9er.
Det er helt fjollet at du begynder at diskutere den slags.
Skrevet af Lentini
Milan har faktisk været ret tydelige i mælet omkring et lejemål af Niang. De søger en klub der kan give Milan en spiller på leje i bytte for Niang. Det er en meget raffineret politisk måde at sige til Niang at han kan glemme alt om England. Bulletinerne har i løbet af dagen fortalt at Niang og hans rådgivere har sigtet imod England, efter Torino trak følehornene til sig da Milan krævede enten Ljajic eller Falqué i bytte for Niang.

Hidtil er der kun meget få og svage rygter omkring engelsk interesse. Det er ikke fordi jeg ikke tror at der ikke findes en engelsk PRL-klub, som gerne vil give sig i kast med Niang. Problematikken opstår dog når Milan for det første kræver en spiller den anden vej, som man vel og mærke kan bruge til noget. Og for det andet, når man ikke vil være med til at indføre en købsklausul i en lejeaftale. Ergo er feltet snævret helt ind til en engelsk Prl-klub som søger et quick fix på 6 mdr. og kan levere en offensiv spiller, de ikke selv kan bruge og som Milan kan bruge. Det er derfor en umulig opgave for Niangs rådgivere at realisere et skifte til Prl.

Derfor peger det entydigt imod at Niang skal vælge Genoa eller blive i Milan. Jeg tror han gør det sidste, fordi han formentlig vil se et nyt lejemål i Genoa som et nederlag og tilbageskridt.

Er det klogt? Nej (nu bliver det Jan Mølbysk med svar på egne spørgsmål) – fordi Niang har leveret en formmæssig nedgang i sådan en grad, at jeg ikke kan mindes en anden spiller tidligere i Milan, som startede som bulder og brag, og nu er suverænt ringest præsterende spiller og har været det over en periode, der nu løber op i 3 mdr.

Jeg tror ikke at Montella har kasseret ham. Jeg tror ligeledes ikke at andre(her ment kommende ejere) har kasseret ham. Det antyder et lejemål uden option ret tydeligt imø. Jeg bider mærke i at Montella den seneste tid ofte påpeger Niangs sensitivitet. Og San Siro er efterhånden ved at være på nakken af ham på grund af hans hæslige præstationer – det kan meget let forkrampe en følsom person. Og det værste der kan ske for en fodboldspiller, er at denne mister sin evne til at turde spille. Turde tage chancer og risici, og ikke have en frygt for at fejle. Det kan sagtens være en sådan blokade som spiller Niang et puds for tiden, hvor alt han laver går galt. Det sløje indhop mod Torino, kan meget vel have sat ekstra skub i den proces om at udleje Niang fordi det var fornærmende ringe, det han ”præsterede” i sølle ti minutter.

Et eller andet sted kunne jeg forestille mig at man vil forsøge at genoplive Niang gennem et lejemål. Han har præsteret så dårligt at Jack er blevet skubbet frem igen på hans gamle position, og yderligere har man fået en frisk og spilleklar Deulofeu ind. Og i stedet for at stagnere hans udvikling yderligere ved at lade ham varme bænken en halvsæson, så vil et ”change of air” måske kunne sætte skub i hans karriere igen.

For Milans perspektiv er der kun en byttehandel der kan komme på tale imo: Lucas Ocampos. Jeg har set Lazovic nævnt også – så kunne vi ligeså godt hente Valter Birsa tilbage. Lucas Ocampos har trods alt noget uforløst talent, alsidig og har nogle spidskompetencer som kan matche Montellas stil og Marseille som egentlig er hans ”rigtige” arbejdsgiver stiller sig ikke på bagbenene for et skifte til Milan.

N.B. Niang spillede størsteparten af sin tid i Genoa helt på toppen i en 3-4-3 under Gasperini. Mindes dog et rigtig godt derby på venstreflanken mod Sampdoria.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Niang har en svag mentalitet, det kan tydeligvis ses.

Lucas Ocampos var da et ret vildt talent for nogle år siden.

Jeg synes Niang som 9er kunne være interessant, hvis han bliver i klubben. Lad os dog da prøve at starte med Niang som 9er og se hvordan det går. Bacca er fortid, og selvom Lapadula har været god for os lige nu, så er han ikke fremtiden på nieren. Det kræver dog, at Niang bliver moden og mere psykisk stærk. Han skulle måske ha en mental coach ind og arbejde med hans psyke?

Omvendt kunne Ocampos også være interessant, og han er kun også 22 år gammel.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Jeg vil gerne se et link til dine tal? Så flere kampe med Genoa og der spillede han kant.
Iøvrigt har han kun været god for os på kanten eller når vi har brugt 2 angribere.

Ang Niang så er det da vildt at Montella bare sådan kaster ham på porten. Der må virkelig ha været sagt ting i omklædningsrummet på det seneste!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Hvad med du selv kommer op med noget der skulle vise at det ikke forholder sig som jeg siger. Du bestrider min påstand, med henvisning til at du "så flere kampe".

Du har ret i at Niang kun har spillet i to-mands angreb for os.
Men synes du ændrer den præmis jeg skrev om i mit svar til @Bishop?

Mit bedste bud er at det er spilleren selv der kræver en transfer her. Han skulle eftersigende presse på hos klubben for en transfer til West Ham eller Liverpool.
Hvis han ikke har lyst til at være i klubben, synes jeg naturligvis bare vi skal skyde ham afsted for en god pose penge.
Så kan Cutrone køres i stilling.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Du skriver han har startet 10 ud af 13 kampe som ni´er for Genoa. Altså må du have et link som underbygger dette? Jeg mindes bestemt at han startede mange som kant, men har ikke kunne finde et link.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Tjek Transfermarkt. De har detaljerede startopstillinger.
Skrevet af Bishop
"Hvis vi vurderer ham på udbyttet ahans indsats (mål og assists) er det ikke et holdningsspørgsmål. Der har han faktuelt været markant bedre end som wing. "

Igen jeg er ser ikke nogen stat der understøtter en markant forskel.

I forhold til hvor han har været placeret mest i sin karriere er der en fin funktion inde på who scored hvor man enkelt kan søge det op.

Inkl hans kampe i Caen, har Niang

31 kampe på AML Antal mål 8
39 på FW antal mål 11
12 på AMR antal mål 1

For Genoa alene har han
5 på AML antal mål 2
5 på FW antal mål 2
1 på AMR antal mål 1
1 på AMC

Ja undskyld mit fransk, men jeg ser altså ikke noget som helst markant ved Niang præstationer der taler for at han er den fødte 9´er eller født til at fejle på kanten. Og så kan vi vel lukke ned for din argumentation for at tallene taler for sig selv?

(Disclaimer, jeg har ikke tjekket tallene med andre kilder, men har ikke umiddelbart grund til at tro at de skulle være misvisende)


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Du skulle nok lige undersøge hans position en gang til. Eksempelvis spillede han helt fremme i Caen.

Jeg har tidligere gjort rede for dette, meget specifikt hvis jeg selv skal sige det. Det indeholder scorings- og assistsnit spillet minut for hver position.
Det viser - uden nogen form for tvivl - at hans performance er langt bedre når han spiller central angriber.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Jeg antager du ikke har et link, der understøtter dine tal. Slut
Skrevet af Bishop
Undersøge? Det eneste vi kan konkludere er at dine kilder tilsyneladende er uenige med mine.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg har angivet kilde. Jeg er ikke din sekretær - hvis du mener det ikke stemmer overens med virkeligheden fordi du har set et par kampe for nogle år siden, så slå det op selv. Slut
Skrevet af Lentini
Niangs stats for säsonen 14/15:

http://www.transfermarkt.de/mbaye-niang/leistungsdaten/spieler/157501/plus/0?saison=2014

Hovedsageligt liggende helt fremme, flankeret af Perotti og Falqué.
annonce
0