Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Magnifico

"Jeg forstår din pointe. Hvis han måtte score 10+ mål i 17 kampe er han - alt andet lige - en succes (i Watford). Og så ville I nok gerne have ham tilbage. Det kan I så ikke. Watford snupper ham for 18 mio euro, hvilket vel efterhånden er lavpris for en spiller, der har scoret 0,59+ mål pr. kamp. Hvis han omvendt ikke scorer 10+ mål - hvilket nok er mest sandsynligt - får I ham retur i hovedet og har kun fået 500.000 euro."

Der er vel ingen klub, der laver en sådan aftale, hvis de ikke VIRKELIG ønsker at komme af med spilleren. Milan ønsker i den grad at komme af med Niang, da han ikke er en del af Milan projektet med kineserne. Så Milan og deres fans håber inderligt, at Niang scorer de 10 mål, og lader sig dermed binde til Watford.

I øvrigt et ret godt stunt Milan lavede for nogle dage siden, hvor de sagde "vi vil ikke sælge ham, vi vil kun leje ham ud, hvis vi kan få en spiller den anden vej". Med andre ord sagde de "vi vil gerne sælge ham for de rigtige penge, så vi kan købe en ny spiller". Det fik så de mindre engelske hold til at komme ud af busken. Og vupti så var Niang pludselig til salg for de rigtige penge.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Ingen grund til at undskylde, Magnifico.

Inders inde er vi alle Milan-fans :)
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Inders inde er vi alle Milan-fans :)

Jeg brækker mig... ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Inders inde er vi alle Milan-fans :)


Du har om ikke andet nailet Thohir-udtalen af Inter.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Med Shakespeare´s udødelige ord; to thine own self be true ;)

On another note; så er der forlydender om at Niang ønsker kontrakten ændret, således at den ikke indeholder en købsklausul. Det kan man så gisne om årsagerne til, såfremt det altså holder stik.
Skrevet af MaggiMagg
nu mangler vi bare at afskaffe bacca. psg må hjertens gerne snuppe ham
Skrevet af Bosse1983
Hvis klausulen kommer med en intentionserklæring fra Niang, som "forpligter" ham til at acceptere en permanent kontrakt, forstår jeg godt han afslår. Jeg tror desuden at han kan blive et hit ved siden af en tank som Deeney og overordnet tror jeg at spillestilen i PrL passer ham bedre.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Jeg tror også, Niang passer bedre ind i Premier League. Især fordi han kommer til at spille for et mindre hold. Watford er ikke et af de mere offensive hold i PL, og det er guf for Niang at spille overfor en modstander, hvor han med sin fart kan være god i Watfords omstillinger.

Niang er ikke noget teknisk geni, og i PL er fart i fødderne lige så essentielt som teknik. Han har en tendens til at fumle i bolden, hvis han presses.

Jeg glæder mig til at se ham i aktion og håber, han får succes.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Det er lidt svært at følge din glæde over en indtægt til klubben på €500.000.

Og endnu vigtigere, så kan det aldrig være positivt at vi ikke har kunne få et stort talent til at fungere - uanfægtet årsagen.
Niang har bevist at han kan levere på et rigtigt højt niveau og vi mangler helt klart kvalitet (og bredde) i vores offensiv.

Du bliver hurtigt lidt fjollet og barnagtig at høre på.
Skrevet af Great Milan
Rossonero

Hvis man render rundt med dit hoved, så kan jeg godt forstå, at du ikke kan se det fornuftige i at vi er kommet af med cirkus klovnen Niang.

Hvis ikke du kan se det fornuftige i at vi er kommet af med Niang, så vil jeg anbefale at du skriver et klagebrev til Berlusconi og kineserne, hvor i du kritiserer dem for at komme af med så stort et talent som Niang. Værsgo og skriv din klage mens jeg nyder min kaffe ovenpå denne store dag :)
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Igen en jubelstemning ovenpå at en smal trup er blevet endnu smallere.

Jeg er HELT enig med Rossoneri´s indlæg. Det virker sådan lidt overskudsagtigt på den trælse måde, at fejre en udlejning på den måde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
Held og lykke niang.
Men du kommer jo helt sikkert tilbage, for 10 PL mål laver du aldrig!!
Skrevet af Great Milan
Ved ikke om det er gået op for jer, men vi er altså i gang med et nyt projekt. Et nyt projekt hvor vi skal skille os af med alt unødvendigt ragelse. Vi skal ikke betale penge til unødigt udskud. 1 Euro er 1 Euro for meget for en uduelig spiller i min verden. Vi skal sparre, hvor der kan sparres. Og så skal vi i stedet bruge pengene på fornuftige/brugbare køb af nye og bedre spillere.

Vi er i dette transfervindue kommet af med to uduelige spillere. Ordet uduelig i min verden betyder, at de ikke er til nytte. Hverken Adriano eller Niang har gavnet Milan. Tværtimod så har de været med til at ødelægge det for holdet med deres inkompetente spil. Det har været ligesom at spille med 10 mand, når en af disse to har været med.

Jeg var modstander af deres køb allerede i starten af sæsonen. Jeg mente, det var spild af penge og spild af energi. Og hvor står vi så nu? Lige nøjagtig der, hvor jeg mente vi ville stå. Altså med afgange af to elendige spillere.

Vi har stadig nogle stykker på holdet, som skal væk. Men Rom er ikke bygget på én dag - deres tur skal nok komme snart. Med andre ord er oprydningen godt i gang i klubben. Væk med alt unødigt skrammel.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Din forståelse af fodbold er så forrykt, at jeg ikke engang vil starte med at udpensle den kæmpe mængde af fejl i dit indlæg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Geddar , moderator
Hvordan hænger det egentlig sammen med den kineseraftale? Er det noget med at de har betalt et forskud? Jeg talte med en italiensk kollega i går, som nævnte at der af og til gisnes om at der faktisk er Berlusconi der renser penge og bruger dem til at skyde ind i klubben. Er der nogen af jer der er stødt på tilsvarende beskidte rygter?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Flying DM

Ligesom da du forsvarede jeres hollandske træner De Boer, der blev fyret. Jeg mente, at en italiensk træner ville gøre det bedre end ham. At Inter burde fyre ham og ansætte en italiensk træner. Og vupti, jeg fik sgu ret, og du tog fejl.

Skal vi prøve igen? Jeg siger Niang aldrig bliver til mere end det han er i dag. Du siger det omvendte.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Great Milan: Niang kommer til at blive bedre end det han er lige nu, hvor han er på bunden. I starten af sæsonen og sidste sæson var historien en helt anden med Niang, som jeg har skrevet før.

Lad os hente Ocampos, hvis jeg ikke tager fejl, så var han et kæmpe talent og vildt hyped engang. Kan det passe?
Skrevet af Great Milan
Fossa dei Leoni

Jeg har ingen fidus til Niang - har aldrig haft det, og kommer aldrig til at tro på, at han bliver bedre end det han er i dag. Jeg er simpelthen så glad for at vi er kommet af med ham. Det kommer virkelig til at gavne Milan.

Ocampos har jeg ikke set ret mange kampe med. Fransk fodbold har aldrig været min kop the. En ung højre wing på 22 år med gode tekniske egenskaber. Med fortid hos Monaco og nu ejet af Marseille, udlejet til Genoa. Lyder spændende.
Grande Milan!
annonce
0