Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
I Milan har man et farligt syndrom. Når man i en ung alder scorer 1 (bemærk 1) mål for Milan, så får man en snor, der kan måles fra Milano og helt frem til den kinesiske mur.

Eksempel:

Niang scorer 1 mål for Milan, da han er 17 år. Det bliver det eneste mål han scorer i en meget lang periode - 1 mål i hans første 38 kampe for Milan.

"The 22 year old made his name at Caen with this future potential leading to Milan signing Niang in 2012 with him making his Rossoneri mark as a 17 year old goalscorer. However, that goal was his only in the Frenchman´s opening 38 games for the club with his spell at the San Siro hasn´t lived up to expectations in many ways."

Nu har vi så en Pasalic, der har scoret 1 mål mod mægtige Crotone. Det har givet ham en startplads på holdet. Han har sågar spillet de seneste 6 liga kampe fra start og høstet 5 point sammenlagt - det er jo ganske imponerende.

Locatelli scorede 1 mål mod mestrene Juventus, og det har givet ham en stamplads på holdet i en alder af kun 17-18 år.

Skal vi ikke lige trække vejret og lade være med at flyve så højt udelukkende på grund af 1 mål?! Højt at flyve dybt at falde.

Man kan sige hvad man vil, men der er noget, der peger i retning af "hvis man i en ung alder scorer 1 mål for Milan, så bliver man forgyldt. Man får en stamplads (eller i værste fald en lang snor, der måler fra Milano til Kina).

Jeg siger ikke, at Locatelli ikke er god. Naturligvis er han god, og han er tydeligvis en kommende spiller på Milan holdet, men hey knægten er kun 17. Han skal stadig lære, problemet er bare, at der ikke er nogen på midtbanen, der kan lære ham en skid udover Bonaventura, som tit bruges som kant. Med andre ord mener jeg, at Locatelli har brug for en erfaren og dygtig mand lige ved sin side. Når Bonaventura eksempelvis ikke spiller ved siden af ham, laver han dumme fejl. Han mangler en mentor. Dog er der ikke en mand på holdet, der er bedre end ham på 6´eren, hvis vi ser bort fra hans mange kort og til tider vigtige boldtab. Skræmmende men sandt.

I fodbold er 6´eren den vigtigste plads, men i manges øjne er det den mest ligegyldige plads, hvilket er at skyde sig selv i foden. Man skal have en skraldemand til at rydde op efter de andre på holdet. En der bryder modstanderens spil. Presser modstanderen (boldholderen). Lidt a la Gattuso. Det er motoren på holdet. Man vinder ikke titler uden en verdensklasse 6´er og en verdensklasse målmand. Det bør alle fodbold tosser vide. Men i Milan har man ikke lært det endnu.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Ocampos kun til låns frem til juni måned. Ingen købsoption.

http://www.football-italia.net/97638/ocampos-happy-be-milan
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Der er ingen som advokere for at smide Locatelli permanent på bænken.

Jo - Fossa snakker kontinuerligt om at vi skal købe Badelj. Det ville jo de facto smide Locatelli på bænken.

Pt. har han det svært – han laver meget store positionelle fejl, krydre det med et tåbeligt rødt og en enorm pasningsfejl i går mod Udinese, som var total unødvendig i et moment af kampen, hvor vi er i total kontrol. Det skulle undre mig meget om det ikke påvirker ham mentalt. Der skal man være varsom med bare at blive ved med at spille manden – det kan blive for meget. Det kræver en vis form for mandskabsbehandling af Montella.

Ja - derfor jeg også skrev at jeg mente det var tid til at Locatelli fik et par kampe på bænken.

Vi står med et unikt talent og i min bog bør det være en prioritet at satse på hans udvikling. Det mener jeg bestemt ikke man gør ved at hente en spiller ind til at spille hans plads resten af sæsonen.

Skrevet af Bishop
Spørgsmålet er om Locatelli er klar til at være førstevalg? Jeg tror ikke nødvendigvis det ville dårligt for Locatelli´s karriere at han i stedet var en hyppigt brugt indskifter. Ærgerligt med Montolivos skade da, det ellers havde været en perfekt indkøring på holdet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Spørgsmålet er om Locatelli er klar til at være førstevalg? Jeg tror ikke nødvendigvis det ville dårligt for Locatelli´s karriere at han i stedet var en hyppigt brugt indskifter. Ærgerligt med Montolivos skade da, det ellers havde været en perfekt indkøring på holdet.


Ja, hvis ambitionen ikke er Champions League-kvalifikation.

Til næste sæson kommer top4 i Champions League. Hvis kineserne ellers vil, bør holdet forstærkes kraftigt, så vi kan komme tilbage, hvor vi hører hjemme.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Top 4 er muligt selv uden de store investeringer. Der har været så mange positive aspekter i indeværende sæson, at man ikke behøver være speciel kreativ for at se at grundlaget for et fremtidigt tophold er i støbeskeen. Det skal man ikke ødelægge ved at købe 5 nye spillere i startformationen.

Jeg er relativ stor fan Kucka og synes ikke altid han får den ros han kar fortjent, men med det sagt så ville en opgradering til den plads være velkommen.

Om vi også har brug for en forstærkning på kanterne må den næste tid vise, Deulofeu viste i mine øjne nogle ganske gode takter igår, men det selvfølgelig alt for tidligt at bedømme ham.

Hvis når Bacca bliver solgt, så håber jeg at man går efter en erstatning i samme klasse, dog med nogle andre kvaliteter, hovedsageligt en angriber der er vant til at spille alene på toppen, og kan lidt mere på egen hånd.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg er ikke enig. Holdet har til dels overpræsteret i efteråret, og trupmæssigt er Milan et stykke efter Juventus, Roma, Napoli og Inter. Læg dertil Fiorentina og Lazio, som også vil blande sig.

Milan skal med det nuværende hold præstere endnu bedre til næste sæson end i denne sæson, hvis det skal blive til top4.

Holdet skriger efter nogle profiler, som kan gå forrest. Får vi det, så kan det sagtens lade sig gøre.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Milan skal med det nuværende hold præstere endnu bedre til næste sæson end i denne sæson, hvis det skal blive til top4."

Ud af de sidste 10 sæsoner (længere gad jeg ikke gå tilbage) Ville Milan kun i En sæson ikke ende i top 4 med nuværende pointsnit.

Mht til Milans trup, så er der bare så meget der taler for at den vil præstere bedre og ikke dårligere de næste par år.

Jeg siger ikke at man helt kan ignorere transfervinduerne, men jeg ser ikke umidddelbart et behov for at gå amok. 2 profiler, plus erstatning for de faste startere der måske bliver solgt, (Bacca og De Sciglio) så tror jeg man er godt på vej.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@GM
Du overgår nærmest dig selv i ignorance og uvidenhed med denne din seneste ytring.

Mener du virkelig alvorligt at målestokken for Pasalic´ og Locatelli´s talent, er hvor mange mål de har scoret (??!!). Det er jo himmelråbende dumt.
Deres primære opgaver er jo ikke at score mål.

Locatelli kan fuldt ud måle sig med både Badelj og Veloso på væsentlige punkter for hans rolle, såsom succesrate i tacklinger, driblinger samt både korte og lange pasninger.

Locatelli scorede 1 mål mod mestrene Juventus, og det har givet ham en stamplads på holdet i en alder af kun 17-18 år.

Så skal vi lige give ham til han er 21-22 år og håbe på at hans udvikling ikke er gået i stå når nu han primært sidder på bænken?
Det der kendetegner de bedste spillere, er jo ofte at deres talent har været åbentlyst i en tidlig alder og at de har fået lov at udfolde det.

Lidt a la Gattuso.

Du burde simpelthen forbydes at sige eller skrive noget som helst! Gattuso har sgu da ikke spillet 6er ??!!

Man skal have en skraldemand til at rydde op efter de andre på holdet.

Man vinder ikke titler uden en verdensklasse 6´er og en verdensklasse målmand. Det bør alle fodbold tosser vide.

Ja, vi kan takke Pirlos evner som "skraldemand" og bolderobrer for bl.a. de to scuddetti og to Chanmpions League titler (samt en række andre) vi hentede i de 10 år han var i klubben.
Uden dét, var det aldrig gået!!

Skrevet af Martinovic
Hvis Monty kommer tilbage i omdrejninger, er vi fint besat på 6´eren med ham og Locatelli. Jeg savner en profil sammen med Kucka. Sosa, Pasalic, Bertolacci og Poli sender os den forkerte vej i tabellen.

I forsvaret skal vi have en ny mand centralt. Gomez som førstereserve holder ikke.

Jeg håber, Bacca bliver solgt, og der kommer en stor profil ind, og vi kan holde på Deulofeu.

Alt i alt synes jeg, der er behov for 3-4 profiler, som kan gå i startopstillingen.
Mojn do!
Skrevet af morsor
Hvordan er de første par indtryk af Dølle?

Har set at han ikke er startet, men trods alt kommet ind.
-- COYB --
Skrevet af Lentini
Jo - Fossa snakker kontinuerligt om at vi skal købe Badelj. Det ville jo de facto smide Locatelli på bænken.


Den konklusion du her anfører, er du suverænt eneste som har konkluderet i tråden.

Ja - derfor jeg også skrev at jeg mente det var tid til at Locatelli fik et par kampe på bænken.

Vi står med et unikt talent og i min bog bør det være en prioritet at satse på hans udvikling. Det mener jeg bestemt ikke man gør ved at hente en spiller ind til at spille hans plads resten af sæsonen.


Igen overdramatiserer du. Der er ingen, udover dig selv, som nævner noget som helst om at en tilgang af spiller X til den defensive midtbane, pr. definition smider Locatelli på bænken resterende del af sæsonen.

Så kan man jo være kæk, og spørge om vi så slet ikke skal have alternativ til positionen, så vi er helt sikre på at Locatelli spiller 40 kampe a 90+tillægstid i sæsonen? Til helvede med at han skulle blive skadet, få karantæner etc.

Nu har jeg bevæget mig op på det overdrevne sort/hvide niveau du drøner ud af landevejen med. Enten eller..
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nu går der Inter tråd i den kan jeg mærke.

Locatelli kan også spille otter, hvilket vil frigøre ham mere. Lentini har jo selv sagt, det er der, hvor han har spillet i sine unge dage.

Badelj giver helt fint mening, han er på ingen måder blot middelmådig, han har massere af international rutine og fylder snart 28 år. Det vil sige, at han peaker nu. Som Magnifico også selv fik sagt, han er en nøglespiller for Fiorentina.

Pointen ved FAcebook kommentaren var jo netop, at det er sandt, at vores midtbane lider af Bonaventuras fravær. Han er klart bedst for holdet, når han er dernede, og det vil skubbe en alibispiller i Pasalic ud, så det er ren win-win. Defelou skal selvfølgelig lige spilles ind, men jeg så da optræk til noget spændende.

Ocampos er iøvrigt så godt som sikret, nu bliver det spændende, at se om han kan indfrie sit potentiale og eventuelt aflaste Suso lidt.

Desuden er der en mulighed for, at vi skal spille EL, og det er vores trup ALT for tynd til.
Skrevet af Great Milan
Rossoneri dit seneste indlæg vil jeg skide et langt stykke. Det er det svar du får af mig på dine spørgsmål. Sådan et indlæg af dig tjener ikke bedre.

Ely er udlånt til Alaves. Tak! Tak fordi vi er kommet af med endnu en elendighed. Måske den dårligste forsvarsspiller i Milans historie. Farvel Ely.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Fossa DL

"Desuden er der en mulighed for, at vi skal spille EL, og det er vores trup ALT for tynd til."

Øhh ja! Hvordan nogen overhovedet være uenig i det?!

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Igen overdramatiserer du. Der er ingen, udover dig selv, som nævner noget som helst om at en tilgang af spiller X til den defensive midtbane, pr. definition smider Locatelli på bænken resterende del af sæsonen."

Lige præcis Lentini, Men Rossoneri overdramatiserer jo altid. Intet nyt i det. Det han er aller bedst til er, at konkluderer noget ud fra hans egne tanker, også klantre andre for at have sagt det. Det er som om han putter nogle sætninger ind i det han læser i andres indlæg. Ved sgu ikke hvilke piller han tager til hverdag, men det er i hvert fald ikke vitamin piller.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Igen overdramatiserer du. Der er ingen, udover dig selv, som nævner noget som helst om at en tilgang af spiller X til den defensive midtbane, pr. definition smider Locatelli på bænken resterende del af sæsonen.

Vil du oprigtigt mene at man skulle købe Badelj til €12M for at lade ham være backup for Locatelli? Det har jeg endog meget svært ved at se ske.
Eller hvordan ser du det udspille sig - de får hveranden kamp hver?

Så kan man jo være kæk, og spørge om vi så slet ikke skal have alternativ til positionen, så vi er helt sikre på at Locatelli spiller 40 kampe a 90+tillægstid i sæsonen? Til helvede med at han skulle blive skadet, få karantæner etc.

Jo, hvordan kan du være i tvivl om min holdning på det punkt? Det har jeg jo skrevet adskillige gange. Så dine sort/hvid "beskyldninger" må du selv ligge og rode med - det er ikke noget der kommer fra mig.
Sosa kan aflaste ham på positionen, når det nu er blevet bestemt at argentineren skal blive i klubben - i hvert fald frem til sommer.
At du, med dit "hybrid" prædikat, mener du har diskvalificeret ham til dette, gør det ikke rigtigt. Heller ikke ved at du gentager det tilstrækkeligt mange gange.
Desuden har vi Montolivo der kommer retur fra skade.


Skrevet af Rossoneri
@GM
Det står dig frit for.

Det ændrer ikke på det faktum at det er helt på månen det du skriver.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Locatelli kan også spille otter, hvilket vil frigøre ham mere.

Det kan han muligvis. Han har i øvrigt i lige så høj grad spillet 6er.

Men virkeligheden er at Montella spiller ham som 6er. Det har han gjort meget klart ved fx at bruge Montolivo som 8er, når begge var på banen.
Derfor vil scenariet næppe være at købe en 6er og ændre Locatellis position.
Det kan da godt være at vi her i dette forum kan se nogle perspektiver i dette - der er bare ingen tegn på at det flugter med virkeligheden (læs: Montellas opfattelse af tingene).

Derfor tillader jeg mig at konkludere at købet af en starter til 6eren, (som man må antage at Badelj vil være) også kraftigt vil begrænse Locatellis spilletid.Skrevet af Lentini
Vil du oprigtigt mene at man skulle købe Badelj til €12M for at lade ham være backup for Locatelli? Det har jeg endog meget svært ved at se ske.


Nej – det har jeg ikke skrevet noget steder. Jeg har givet mit besyv med omkring Badelj – jeg er ikke fan. Ift. de 12mio€ for Badelj – hvad er så Locatellis værdi? Det virker som om du mener Badeljs prisskilt på 12mio€ åbenbart er slående for mængden af spilletid. Sosa kostede mest i sommers – hvor meget spiller han ?

Eller hvordan ser du det udspille sig - de får hveranden kamp hver?


Hvordan forventer du jeg skal svare på den der? Det afhænger af så mange faktorer, at man ikke kan opstille det sort/hvidt som hver anden kamp.

Jo, hvordan kan du være i tvivl om min holdning på det punkt? Det har jeg jo skrevet adskillige gange. Så dine sort/hvid "beskyldninger" må du selv ligge og rode med - det er ikke noget der kommer fra mig.

Det er ikke beskyldninger. Jeg har sådan set hevet dem ud af dine egne ord – ergo er det facts. Ellers må du jo kigge din anklage mod Fossa igennem igen.

Sosa kan aflaste ham på positionen, når det nu er blevet bestemt at argentineren skal blive i klubben - i hvert fald frem til sommer.
At du, med dit "hybrid" prædikat, mener du har diskvalificeret ham til dette, gør det ikke rigtigt. Heller ikke ved at du gentager det tilstrækkeligt mange gange.
Desuden har vi Montolivo der kommer retur fra skade.


Har jeg skrevet det ? Jeg har skrevet jeg har en præference som jeg foretrækker, fremfor Montella skal forsøge at trække evner ud af folk på en vital position, hvor vi ingen dækning har for Locatelli, med speciale i rollen. Jeg skriver endda at Sosa og Bertolacci til en vis grad kan udfylde rollen. De udfylder den bare efter min mening ikke på den rigtige måde. Derfor er jeg positiv indstillet på en lejeaftale af Miguel Veloso, hvis det skulle materialisere sig, netop fordi han fra barns ben i Sporting er skolet lige nøjagtig i den rolle.
Du skulle tage og læse hvad der står i stedet for at tildele folk meninger, du ikke aner en kæft om.
annonce
0