Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Begejstringen for Barbara er helt min egen. Jeg læste ikke at dette også var tilfældet for dig.
Jeg mener blot at din karakteristik af hende var meget præcis.

Talentsnakken kan, som du nævner det, trækkes ret bredt. Jeg mener ikke der er et enkelt svar. Jeg mener både at man skal købe de bedste talenter til Primavera-holdet og samtidig også supplere A-truppen med spillere der kan være med fra dag 1. Saponara og Poli er fine eksempler på dette.
Når de er i truppen, kræver det naturligvis også at de bliver brugt. Set over en længere årrække mener jeg at klubben har været for dårlige på dette punkt.

Når det er sagt, så er jeg på ingen måde fortaler for et helt ungt hold - tværtimod faktisk. Som Milan-fan kan man ikke se bort fra den indflydelse vores aldrende spillere har haft. Det er nærmest en tradition i klubben og jeg er sikker på at det har været med til at skabe den "familie-følelse" som så mange spillere nævner.

Mht målmandsposten så er jeg lidt i syv sind. Abbiati kan sagtens få lov at agere backup og slutte karrieren i klubben. Gabriel er jeg i tvivl om. Hans præstationer har været svingende. Det er en ting man tit ser med målmænd - at de ikke præsterer på højeste plan når de ikke får fast spilletid. De Gea er et glimrende eksempel. Gabriel er ikke en dominerende figur i feltet - dette kan måske igen spores tilbage til manglende rutine og/eller selvtillid.
Allerhelst så jeg at vi vristede Bardi fra Merda. Med Handanovic har han formentlig ikke udsigt til at blive førstevalg - noget der kan tale til vores fordel.

Lad os endelig smide både Mexes og Zapata afsted. Førstnævnte har ikke niveauet længere og Zapata´s, mildest talt, svingende niveau gør at han ikke kan bruges som førstevalg.
Jeg er personligt stor fortaler for Astori som jeg tror vil højne sit niveau ved at spille på et bedre hold.
Jeg er fortaler for at beholde Zaccardo da han både kan dække højre back og en af centrale forsvarspladser.
Personligt er jeg ikke den store fan af Rami, men han skal naturligvis være mere end velkommen til at overraske mig positivt.
Alternativt så jeg gerne at vi kiggede nærmere på João Miranda i Atletico Madrid - omend han måske han ligge i den dyre ende.

Abate skal blive! Jeg har aldrig forstået hvad folk har imod ham. Jeg ser ham som den bedste højre back (i en 4-back kæde) i landet. Han har speed, gode tacklinger og godt blik for spillet fremad banen (qua sin fortid som wing). Det har tidligere haltet lidt med hans placeringsevne, her synes jeg dog han har forvedret sig gevaldigt.
Vi mangler dog et alternativ her, såfremt Zaccardo er tiltænkt en plads i midterforsvaret. Her kunne man passende kigge lidt mod talenterne i ligaen. På u21 landsholdet er det Stefano Sabelli der spiller denne plads. Efter et år i Bari kan han måske være klar til at prøve kræfter med en større klub.

På venstre back er spillerne efter De Sciglio selv sagt håbløse. Jeg skal gøre mig virkeligt umage for at huske en dårligere spiller i Milan-trøjen end Constant. Han er en farce. Det er jo lige før at Taiwo og Jankulovski var bedre på pladsen.
Mit bedste bud på konkurrence til pladsen er en "gammel" Milan dreng. Antonelli har gjort det glimrende i både Parma og Genoa, hvilket Prandelli også har set. Og endnu bedre så opfylder han Milans transferkrav n. 1 - han er kontraktfri til sommer!
Skrevet af Rossoneri
Italienske medier melder i dag at Galliani er fortid allerede fra nytår. Ny mand i sædet skulle være Danielle Pradè fra Fiorentina.
Samtidig bliver Maldini ansvarlig for transferstrategien (hvis dette står til troende).
Skrevet af Martinovic
Abate skal blive! Jeg har aldrig forstået hvad folk har imod ham. Jeg ser ham som den bedste højre back (i en 4-back kæde) i landet. Han har speed, gode tacklinger og godt blik for spillet fremad banen (qua sin fortid som wing). Det har tidligere haltet lidt med hans placeringsevne, her synes jeg dog han har forvedret sig gevaldigt.


Han har nu stadig store placeringsvanskeligheder. Blik for spillet? Teknisk er Abate ikke god. Det er ren Rommedahl, hvor han har styrken i sin speed.

Selvfølgelig er han den bedste italienske højre back. Der er ikke en eneste rival til pladsen - måske lige Maggio, men ellers ikke.

Jeg savner tekniske færdigheder, når han skal udfordre. Han bliver aldrig ven med bolden.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Pradé i Milan, vil for mig være en gedigen overraskelse. Det til trods for at han faktisk har gjort det ganske fortræffeligt i Fiorentina. Jeg tvivler på rygtet sandhed, men skulle det vise sig at være korrekt, må man sige at man tager et skridt væk fra den normale gang, man har praktiseret i Milan i årevis. Faktisk et ret stort skridt.

Mht. Antonelli, er han også et godt bud, og et bud jeg selv flere gange har vendt i tråden. Problemet er at han ikke vil være transferfri, noget som Napoli og Bigon pt. har fået en længe næse ved. Antonelli og hans far, har tilsyneladende indgået en gentleman agreement med Genoa, som forlænger kontrakten, så de kan modtage en overgangssum for ham, såfremt der overhovedet er nogen som vil betale en tranfersum for ham.

Vores sædvanlige spillerbytterier med Genoa, kan selvfølgelig gøre ham aktuel. Men jeg tror ikke man går ud, og bruger vanvittig mange penge på en ny ventre back, når man har de to italienske landsholdsspillere Abate og De Sciglio. Derfor er Plattenhardt faktisk et oplagt valg.

At Plattenhardt skulle diskvalificeres fordi han er tysker, er da godt nok også et søgt argument. Vi har heller ikke haft en fra Guinea, siden vi købte Constant. Jeg har svært ved at se en tendens, som skulle udelukke Plattenhardt udelukkende pga. nationalitet. Derudover er det tyske marked for tiden et ganske spændende sted, med talenter poppende op til højre og venstre.

Abate spiller kun godt, hvis han har en spiller ved siden af sig til at dirigere ham, eller der er et fungerende centerforsvar. Derfor har han altid spillet godt når Nesta eller Thiago Silva har spillet ved hans side. Han gjorde det okay, da Zapata-Mexes konstellationen fungerede, fordi Mexes beholdte hovedet på et halvt års tid. Barzagli har ofte også fint styr på Abates defensive placering på Nazionale. Derfor er Rami vigtig på to punkter. Han skal forsøge at stabilisere et skræntende centerforsvar, og samtidig skal han agere babysitter for Abate, så denne kan ramme et højt stabilt niveau, han før har vist han besidder.

Det er meget ansvar til Rami, og jeg tvivler oprigtigt på at han vil kunne håndtere den opgave. På den anden side, har konstellationen Rami-Mexes førhen faktisk fungeret ret stærkt på det franske landshold. De to er ikke ukendte for hinanden, og derfor burde der ikke være de sædvanlige små fejl i mekanismerne mellem de to. Det er naturligvis et punkt, som taler for at Mexes bliver i Milan. Men jeg tror også, at man på ledelsesplan virkelig løber rundt med dundrende hovedpine, over hvad fanden man skal gøre med det centrale forsvar.

Rami og Bonera virker dog sikre. Derefter er det hele meget tåget og usikkert.
Skrevet af Lentini
Midtbanen er knap så problematisk, som forsvaret. Der er så også kun få ting i denne fodboldverden, der er værre end vores forsvar. Montolivo, de Jong, Poli og faktisk også Muntari er spillere, som jeg tror, er sikre på overlevelse i Milan-trøjen. Muntari er en spiller, jeg aldrig bliver vild med. Men som reserve, vil han være acceptabel at have i sin trup.

Med både de Jong, Montolivo og Muntari til at dække den defensive midtbane, gør det som sagt tilværelsen for Cristante en anelse klemt. Efter et år som en del af førsteholdstruppen, er det ikke holdbart at han står så langt nede i køen. En sæsons udlejning, hvor han forhåbentlig blomstrer og modnes vil være optimalt. Til den tid vil Muntaris kontrakt løbe ud i Milan, og Cristante vil derfor kunne gå ind i truppen uden at vi skal spendere store summer på en erstatning. Det er en model, som jeg synes vil være optimalt når snakken går omkring Cristante. Og som nævnt tidligere har han tyske bejlere, Leverkusen og Stuttgart. Begge hold har allerede gang i deres modningsprocesser af spillere fra større klubber. Leverkusen har Emre Can fra Bayern, mens Stuttgart har Dortmunds Moritz Leitner på lån denne sæson, og den næste.

Sidste vinter peb Nocerino over manglende spilletid, selvom han var den midtbanespiller med 3. flest startere i Milan. Derfor valgte han også at afvise et tilbud fra Napoli, der ville have sendt Dzemaili den anden vej. Hvis det tilbud kommer igen denne vinter, tvivler jeg ikke et sekund på at Nocerino denne gang vil sige ja. Og det vil være et stort plus, at få ham hældt ud af klubben. Det er efterhånden år siden, at han har leveret på et acceptabelt niveau. Torino er en anden klub, som har været nævnt som interesserede i Nocerino. Kaká og Honda er naturligvis også sikre spillere, både fordi Kaká er et af få lyspunkter siden sin returnering, og fordi Honda er ny i klubben. Det klemmer en anden talentfuld spiller i Saponara. Genoa har førhen været meldt interesseret, men nu er det så Parma, som er i førertrøjen. Saponara har angiveligt forlangt en samtale med Parma træner, Donadoni, fordi han vil have en chance for fast spilletid. Jeg har lidt svært ved at se Saponara i Donadonis 3-5-2 system. At sælge en halvpart i ham til Parma vil ikke være tosset. Kaká er oppe i alderen, og hans status skal op til revurdering i sommeren 2015. Til den tid kan man så også kigge på om Saponara er på vej til at opfylde det talent, som han tydeligt har. Igen en slags aftale, som den jeg ønsker med Cristante.

Kucka, Jorginho, Parolo og Nainggolan er spillere der har været nævnt i Milans retning. Parolo har gang i en stor sæson i Parma hidtil, som har givet et afkom af en landsholdsudtagelse, og han ligner en mand, som ligger i yderkanten af Prandellis landsholdstrup. Spørgsmålet er om han tør tage chancen til Milan, eller i stedet bliver i Parma for at styrke sin landsholdskandidatur yderligere. Spillere plejer som regel at tage det sikre valg i disse situationer, hvor en slutrunde står lige for døren og venter.

Jorginho derimod er en spiller, vi meget gerne må slå kløerne i hurtigst muligt. Også han har gang i en storslået sæson, og er netop denne felt-felt spiller, som vi så gerne skal have ind når vi spiller med en flad 3’er midtbane. Han besidder desuden en alsidighed, som gør at han ikke er ueffen som defensiv- eller offensiv midtbane. Nainggolan og Kucka er begge mere de her hidsige presspiller, som har deres force i det defensive. Dog synes jeg at Nainggolan også har noget at byde ind med offensivt, hvor det halter mere for Kucka.

Så er der naturligvis vores egen, Fossati, som pt. er bænkevarmer i Bari. Og pt. er han ikke en spiller, som ligner en der spiller sig ind i varmen i Milan. Måske hvis han skal udgøre en rolle som yderste medlem i vores midtbanebesætning. Kan man erhverve sig to af de fire førnævnte spillere(det skal IKKE være en Nainggolan/Kucka kombination), så er vi stærkt besat.

Jorginho og Nainggolan vil være mine foretrukne valg, fordi jeg synes der er et potentiale til at blive virkelige klassespillere hos dem begge to.
Skrevet af Rossoneri
Robinho scorer med hovedet for Selecao igår - så kan alt da ske. Måske man skulle smide hele pensionsopsparingen på Milan som vinder af CL ;)
Skrevet af Lentini
http://www.football-ital…t-new-milan

Jeg skal love for at Barbara er igang med at konstituere det nye Milan. Indtil videre går det dog ikke så smurt, som hun kunne have håbet. Og overraskende nok ligner det ikke at Paolo er interesseret i at have en teknisk rolle i klubben. Det kan være han søger en rolle, som den Zidane havde i starten hos Real Madrid? Jeg forstår ikke helt det operational, der bliver henvist til. Måske andre der læser artiklen, kan forklare mig specifikt, hvad den rolle kunne indebære?
Skrevet af Lentini
Hm, rapporteringer vil ikke rigtig stoppe. Så man må efterhånden tage det en smule seriøst at Juventus angiveligt har set sig varm på Abate. 12mio€ er udgangspunktet. Vi skulle i så fald forsøge at hente Santon hjem til Italien og Milano.

Albertinis navn er desuden også blevet bragt i spil vedrørende en ledende post i Milan. Men han er så til gengæld under kontrakt ved det italienske fodboldforbund, men mon ikke om man kunne finde en løsning såfremt at rygterne har en form for sandhed i sig.

Prandellis navn er desuden blevet varmere, fordi man beundrer hans mandskabsbehandling af Balotelli. Mange mener at observere at Balotelli er meget mere rolig, og opfører sig normalt når han er afsted med Nazionale. Det skulle angiveligt være grundet forholdet mellem ham og Prandelli. Det er et stort plus for Prandelli, da det jo selvklart er en spiller som man i Milan forventer sig utrolig meget af.

Edit: Der går i øvrigt også mange fælles rapporteringer, uafhængig af hinanden, på at Mexes får lov at blive i Milan. Rami er sikret sammen med Bonera. Man vil evaluere på Silvestre, men at Zapata derimod er i farezonen. Det samme skulle Vergara, og lidt overraskende for mig, Zaccardo også være.

Det kan selvfølgelig være med det perspektiv at Bonera overtager rollen som "luksusforsvarer" fra Zaccardo, man beholder Silvestre, mens man slutteligt skiller sig af med Zapata for at erstatte ham med en ny. Evt. Astori eller Cannavaro, som er de hotteste navne på rygtebørsen.
Skrevet af KunMilanOgOB
"Il Genoa ha già raggiunto l´accordo per Antonelli al Napoli, ma a gennaio altre partenze potrebbero riguardare il Grifone. Una è quella di Francesco Lodi. Sull´ex regista del Catania c´è il Milan che con Preziosi vorrebbe però intavolare un doppio colpo a centrocampo. Con Lodi, il Diavolo punta da tempo sullo slovacco Juraj Kucka. Dalla nuova sede rossonera si punta al doppio colpo in entrata da Genova."

Lodi og Kucka? Hmm... Lodi er alt for gammel ift hvad vi bør gå efter; Og Kucka. Det er jo ikke der, at vi mangler forstærkninger.

http://www.milannews.it/…naio-128793Berlusconi´erne har valgt Seedorf??
http://www.milannews.it/…dorf-128792

Og Lazio kræver tilsyneladende 15 millioner euro for Marchetti.. latterligt
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Lentini
Jeg ville undre mig en del, hvis Lodi skulle ankomme til Milan. Iflg. snakken fra støvlelandet, er Lodi nemlig en spiller som Allegri har peget på. Så hvorfor man så skulle investere i ham, når Barbara ikke gider Allegri ville i så fald være meget mystisk. Kucka er jo også gammel snak.

Jeg kan godt lide Clarence, men altså.... Ja, hvad skal man næsten sige til det.

At smide 15mio€ efter Marchetti vil være fuldstændig galamatias, når Akinfeev og Ochoa løber rundt transferfrie. Så må man sgu spænde hjelmen lidt. Akinfeev er tilmed 3 år yngre end Marchetti, og vil såfremt han får succes, kunne fjerne fokus fra den plads de næste, knap 10 år.
Skrevet af Aske K
At smide 15mio€ efter Marchetti vil være fuldstændig galamatias, når Akinfeev og Ochoa løber rundt transferfrie. Så må man sgu spænde hjelmen lidt. Akinfeev er tilmed 3 år yngre end Marchetti, og vil såfremt han får succes, kunne fjerne fokus fra den plads de næste, knap 10 år.

15 mio euro for marchetti er nok også lotito der strammer den lidt. 11-12-13 mio måske, og man kunne eventuelt sende amelia den anden vej for at slå lidt af prisen (og måske matri, bare for at se om lazio hopper på den).

jeg forstår ikke rigtig hvor akinfeev er kommet ind i billedet. jeg så en CL kamp for nylig mod plzen, hvor han lavede en pinlig fejl som førte til mål, og jeg synes også at have hørt at han laver flere fejl end i sine yngre dage. han har kun spillet i rusland, men har vel en hvis erfaring i europæiske turneringer.

ochoa har jeg aldrig set spille, så hans evner kan jeg ikke udtale mig om, men jeg er begyndt at være skeptisk over milans gratis signings - det er vel 50% af gangene klubben der ikke vil forlænge kontrakten
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Martinovic
Nej tak til Marchetti. Det kunne være rart med en målmand, der også kan bruge fødderne.
Mojn do!
Skrevet af Gasbarroni
Lodi er en klassespiller. Ham så jeg gerne i Juve, hvis han kan anskaffes til en fornuftig pris.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Martinovic
Han spiller bare en position, hvor Milan er godt besat i forvejen.
Mojn do!
Skrevet af Aske K
men hvis alternativet er nocerino kan det ikke skade med lodi. så er der montolivo, de jong, poli, muntari, lodi, og cristante til at kæmpe om 3 midtbanepladser. lige nu er det kun de fire første der bliver brugt, og i hvertfald montolivo og de jong må køre død før eller senere hvis de ikke får nogen at rotere med. hvis allegri "tør" bruge cristante til det job så er lodi lidt overflødig, så nu må vi se
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Old Bull Lee
Er der nogen der har indsigt i hvor fremskredne de planer om OM-World er? Har vi indgivet en officiel anmodning og hvad betyder det? Var vores flytning fra Via Turati til Via Rossi en del af det eller hvorledes og har vi nogen penge til alt det jazz? Sidst men ikke mindst, kommer det til at være vores og ikke byens eller alle mulige andres?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg ved at man er gang med et større byggeprojekt nær Rho til Expo 2015 og at det efterfølgende er planer om andet brug efterfølgende og at Inter har lagt billet ind på at få bygget et privatejet stadion fra 2016.

Hvorvidt Milan har råd eller lagt billet ind på det ved jeg ikke, men alt tyder på at en af de to får lov til at bygge deres eget stadion i område fra 2016. I har dog den fordel at manden der skal give lov er erklæret Milanista. Han skulle angiveligt have taget et Milam tørklæde på til en samtale om emnet med Moratti og Thohir.

Italienske politikere når de er værst!

Skrevet af Bishop
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Emanuelson; Poli, De Jong, Muntari; Kaka; Matri, Balotelli

Umiddelbart ikke værst tænkelige startellever. Og Kaka på sin gamle plads med to angribere foran sig, bliver også interessant. Og hvis Muntari har en god dag så er midten heller ikke helt tosset, De Jong og Monti har ikke just komplimenteret hinanden, måske dagens kamp, bliver dyr for vores anfører.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Borger Louis
Hvis Balo (og Milan) ikke snart får vind i sejlene, begynder den lille fede agent nok at røre på sig.
Skrevet af Bishop
KAKA!. Hvor er det fedt at han virkelig er begyndt at vise sit værd!
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0