Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg må indrømme at jeg er yderst lunken ved ideen om Deulofeu som "falsk 9er". Ikke pga af Deulofeu men snarere pga netop den rolle i Italien.
Vi har prøvet det før (med Menez) uden nogen form for succes. Da forsvaret ofte står meget dybere i Serie A (sammenlignet med i Spanien hvor rollen er meget populær), giver det de tre forreste meget lidt plads at udfolde sig på.

Man kan naturligvis argumentere for at det meste er bedre end Bacca lige nu, men her er det tæt på at jeg hellere vil "eksperimentere" med Cutrone.
Jeg håber dog ikke at det er en langsigtet plan.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lentini du er godt nok optimistisk.

Vi er uden tre af vores faste spillere i forsvaret.

Drop nu bare ideen om en falsk nier og start med Lapadula.

Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg synes i øvrigt at du berører et meget relevant emne - netop ledelse på banen. Det er jo noget man sukket efter lige siden senatorernes tid.
Klubben har ikke været gode nok til at finde en lederfigur der kan diktere og animere sit hold inde på banen.
Montolivo er ikke denne type, det er Abate heller ikke - omend jeg synes at sidstnævnte er en god kulturbærer.

Det falder naturligvis tilbage på den sportslige ledelse og man kan egentlig undre sig over at det ikke har været fokus at løse dette.
Locatelli ligner én der på sigt kan indtage denne rolle - men der skal selvklart bygges både modenhed og rutine på.

Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at man hentede en rigtigt dygtig leder ind til sommer - en type a la van Bommel, Zlatan m.fl. der måske ikke indgår i et længere perspektiv, men som kan skabe kultur og lede fra "dag ét".
Skrevet af Bishop
Jeg synes egentlig at Donna udviser et stort lederpotentiale, og lige PT er Jack også en klar leder, hvilket jeg egentlig synes at han gør fint.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Zlatan er på ingen måder en ledertype.

En ledertype er nogle som Buffon, Lahm, Schwensteiger, Puyol, Terry Maldini, Totti og Cannavaro.

Donnarumma og Locatelli er fremtidens ledere. Lige nu så synes jeg, at Bonaventura og Abate kan udfylde de roller bedst. Paletta laver for mange dumme fejl.

Om to-tre år, så er Locatelli eller Donnarumma forhåbentlig modnet nok til at påtage sig det ansvar.
Skrevet af Flying Dutchman
Må jeg spørge, hvad det er, der har dig overbevist om, at Donnarumma og især Locatelli er fremtidens ledere?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Det er fordi jeg er en allerhelveds dygtig analytiker. Svært at finde noget at være uenig i :)

Seriøst, så hænger det nok sammen med at vi formentlig ser forholdsvis ens, dog med nuancer, på fodbolden. Retorikken, og temperamentet minder også lidt om hinanden, synes jeg. Du har dog en tand mere stamina, fordi du rent faktisk orker at gennemføre en diskussion med FD.

Du er dog mere gammel i gårde her på bold.dk, fordi jeg tror min "debut" lå i 07/08 eller 08/09. Omkring Ronaldinho-tilgangen i Milan.

@ Rosso

Jeg synes det er at presse den en grad at påstå at Ménez ikke havde nogen form for succés. Ménez var vel netop eneste som havde succés I sæsonen under Inzaghi, hvor han ofte lå på frontpositionen. 9 mål I 19 kampe på toppen er nu ganske pænt, med yderligere 2 assists. Særligt taget I betragtning når holdet stort set aldrig fungerede under Pippo i en reel mareridtssæson.

”Falsk 9er”-rollen er nu heller ikke noget der tiltaler mig synderligt. Alene Falsk 9er betegnelsen kan næsten få mig til at se rødt, fordi pundits tiltaler det som et nyopfundet Pep-begreb, når det i virkeligheden er den gamle italienske 10er rolle han har taget, og givet et nyt ord. Det var så en bredside til et biemne af diskussionen.

Jeg er dog åben for idéen omkring Deulofeu på spidsen. Størstedelen af min åbenhed overfor Deulofeu i den rolle er beroende på den elendighed Carlos Bacca, rettelig er som fodboldspiller. Som et eksempel; Indenfor de første tyve minutter af kampen på Renato Dall’Ara, finder Suso en position centralt i banen af flere omgange, hvor han bliver retvendt mellem Bolognas kæder. Tre gange forsøger han at lave et hurtigt småspil med Bacca. Alle gange smider Bacca den væk. Efter Bacca har snoldet den væk tre gange, topper han det så med at lægge bolden helt urimeligt dårlig af, hvorpå Bologna får en kontra. Det er der Krejci tackler sig igennem, hvor Donnarumma kommer ud og lægger låg på. Efter Suso har forsøgt at kombinere med Bacca, men mislykkedes, søger han alle andre muligheder end at forsøge kombinere med Bacca, selvom han ofte har muligheden for det – det fortæller mig nogle ting 1) At Baccas medspillere ganske enkelt er nået til et sted, hvori de ikke stoler på ham, og søger alle andre muligheder end at søge ham 2) Bacca er en ENORM hæmsko i det offensive spil, fordi hans medspillere er nødsaget til at søge udenom ham i det etablerede angrebsspil.

Det dur ganske enkelt ikke. Montella har en filosofi, som jeg synes han har gradbøjet og gået meget på kompromis med. Men han ville ganske enkelt skulle ændre ret meget omkring rollefordelingen, hvis han skulle forsøge at få Bacca til at virke. Vil det være værd? Jeg er ikke af den opfattelse, fordi justeringerne ville være ret omfattende bare for Baccas skyld.

Jeg kan sagtens se problematikken omkring Deulofeu på toppen, fordi man risikerer at miste en whereabout i feltet, specielt hvis han flakker for meget. Deulofeu har heller ikke en historik som en speciel dygtig afslutter. Det er langt mere assistspilleren, han har vist i sin voksne karriere. Og det er hovedsageligt Baccas elendighed og min manglende tiltro til Lapadula som gør at jeg godt kan se Deulofeu på toppen som mulighed. Specielt hvis Montella skulle have i sinde at gøre det mere flydende positionelt i det offensive spil, og fleksibelt for de tre offensive – Cutrone anser jeg endnu som for grøn, selvom han nu har trænet med en lille måneds tid som fuldgyldigt medlem af Serie A-holdet.

@ Fossa

Det er udelukkende en fornemmelse, som har grobund i ingenting, andet end min mavefornemmelse. Fordi du har da ret; hele forsvaret er væk, og det er meget let at se problemer danne sig som ringe i et vand.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Ift. Snakken omkring “temperatur-spilleren” savner jeg faktisk Montolivo til tider. Formentlig som en af ganske få milanesiske fans. Men det er netop hans velovervejethed I de situationer som jeg mangler. Det som Montolivo mangler til tider, er at sende bolden frem i længderetning på førsteberøringen efter en bolderobring. Han bliver lige safe-choice nok til tider, og mangler noget fandenivoldskhed med at søge pasningen frem i verdenen.

Men det viser vel i virkeligheden også hvor svær en sådan rolle er, fordi dirigenten på midtbanen skal være en kløgtig mand der ofte vælger rette beslutning, ved at veksle mellem at sætte tempo og trække tempo, på de rigtige tidspunkter. Det var også derfor at Pirlo var så unik en spiller, fordi han havde den medfødte evne til at spotte de rette elementer, hvornår han skulle gøre hvad.

Locatelli er stadigvæk vild i det. Jeg synes hans kamp i Bologna var bestået. Han spiller rigtig godt i indledningen med masser af fart i bolden og god flair. Han falder lidt i niveau med halvlegen, men uden at blive Pasalic-ringe. Locatelli mangler stadigvæk noget taktisk skoling, og en del omtanke. Det er ikke videre kløgtigt at han suser op imod venstre hjørneflag for at satse på at vinde en 50/50 luftduel, efterladende et kæmpe rum bag sig. Men han er endnu ung og bliver bedre med tiden. Hvis jeg kunne, ville jeg nok blande Locatelli og Montolivo 50/50.

Jeg er ikke så meget for at starte spiller-snak op omkring sommerens mercato, fordi jeg endnu gerne vil se pengene på bordet og en underskrevet salgskontrakt mellem SES og Fininvest, før jeg synes det er aktuelt at diskutere signings. Jeg er dog enig så langt at der skal quick-fix’ løsninger, men i en kombination med udviklingstilgange. Men det har jeg plæderet for ved hvert sommer mercato, tror jeg, hvis jeg ikke tager helt fejl af egne ord.

Og på midtbanen mangler vi i hvert fald en quick fix løsning, hvori vi får en spiller ind med et højt niveau, som generelt kan hæve standarden i den centrale akse. Og nu gør jeg så det jeg lige har sagt, jeg ikke vil gøre og siger; Luiz Gustavo. Ud fra førnævnte karakteregenskaber i en kombination med spillerevner til Montellas filosofi.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Sorry - der fik jeg ikke formuleret mig helt skarpt.
Det var ikke en kritik af Menez, som jeg synes gjorde det rigtigt fint (og vel sagtens var eneste lyspunkt).
Han var nærmest vores eneste offensive våben - ofte baseret på solopræstationer, hvilket faktisk understreger det der er min pointe.
Netop at vores offensiv generelt set fungerede rigtigt skidt. Vores wings blev ofte fuldstændig neutraliserede, hvilke muliggjordes af at modstanderenes forsvar ikke skulle bekymre sig om en angriber i boxen.

Personligt mener jeg klart at 4-3-3 fungerer bedst (i Italien) med en 9er med en vis fysik.

Men jeg tror egentlig at vi langt henad vejen er enige i at vi nærmest er tvunget ud at prøve et alternativ til Bacca på den korte bane. Det kan næppe blive meget værre end nu.

Omkring Montolivo, så mener jeg også at vi mangler hans tilstedeværelse. Jeg synes i øvrigt at meget af den voldsomme kritik han har været ude for, har været uberettiget.
Vores talenter kan kun vokse i et miljø hvor de har nogle mere erfarne spillere at lære af. Her kan vores kaptajn være en vigtig brik. Dertil selfølgelig også i de situationer hvor vi har behov for overblik og "coolness" inde på banen.

Jeg er egentlig også imod de store spekulationer i navne lige nu, fordi der er så uendeligt mange ubekendte frem til vinduet åbner igen.
Generelt set er jeg dog tilhænger af at fortsætte Locatellis udvikling som 6er under kyndig supervision fra Montolivo.
Derfor ser jeg også mere mod en 8er med noget rutine, god boldomgang, stærke pasninger og som kan deltage i flere faser af spillet (ja, rimelig omfattende liste).
Her har jeg primært ét navn på ønskeliste (som jeg samtidig anser som relativt realistisk). Det drejer sig om Adrien Silva fra Sporting, som vi i øvrigt flere gange er kædet sammen med.
I mine øjne, en ganske komplet midtbanespiller der i skrivende stund er 27 år. Dermed er der masser af gode år i ham endnu.
Vi skal dog næppe forvente at han i så fald ville være billig.
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Enig omkring 9er anskuelsen. Eller i hvert fald betegne det således at hvem end der spiller 9er, skal have en evne til at spille med ryggen til mål, og være forholdsvis duelstærk - der er Bacca bare svag.

Nu er jeg selv ret vild med Belottis ukuelige determinering. Men skulle jeg finde en angriber, som jeg mener ville passe ind som fod i hose på den måde Montella gerne vil spille, så ville pilen pege imod Spanien og Madrid, og ende på Alvaro Morata. Han er lidt atypisk spansk, men alligevel spansk nok, selvom det lyder en anelse mærkværdigt. Men han har individuelle evner, kan kombinere, spille med ryggen mod mål, har noget fart og forstår at bevæge sig. Det er mig et under at han faktisk ikke har spillet mere i Madrid, end tilfældet har været. Særligt når man tager i betragtning af hvor pivhamrende ringe Benzema ofte har været.

Italiensk defensiv kombineret med spansk offensiv lyder egentlig også meget fræk, hvis det kunne lade sig gøre.

Ift. Locatelli er jeg enig så langt at han skal have plads til sin udvikling. Men skulle jeg have lavet en målsætning, en udviklings-/talent-plan for ham inden igangværende sæson, ville den lyde på at han skulle have som mål at ramme 10-15-20 kampe med minimum 30min spilletid i hver af de kampe. Den plan overskrider han i allerhøjeste grad, idet Montolivo fik en ny lang skadespause samt Milan som klub, befinder sig i en ugunstig situation ift. mercatoen.

Jeg ser dog også forskelligt på Locatelli ift. dig og Montella, fordi jeg så ham langt hellere som 8er, da jeg mener hans evner passer bedre i en mere afbalanceret 8er rolle – jeg mangler forståelse for Montellas ensidige fokus på én specifik rolle til Locatelli, fordi jeg mener han indeholder kvaliteter der kan dække mere end ”bare” 6er-rollen.

Men når jeg så ikke kan få min vilje på den måde, så jeg gerne alternativt at Montolivo fik en kontrollerende 8er rolle ved siden af Locatelli for at opretholde balancen på holdet, som Locatelli uomtvisteligt vil kaste i grus, fordi han til tider bliver for vild og kåd i ungdommens rus, eller via sin personlighed. Det er en rolle som er Montolivo bekendt, fordi han også agerede balancerende mezzala, da Ambrosini spillede defensiv midtbane under Allegri. Ambrosini blev med årene også mere kløgtig, men har lidt det samme som Locatelli; den her fandenivoldskhed og søgen efter fysiske konfrontationer som til tider skader balancen og åbner rum bag dem, fordi de satser frem i en søgen på en fysisk duel. Det gjorde Montolivo til ug, bolle og slange, selvom der næppe er nogen som vil anerkende ham den succes.

Skulle jeg lave en opdateret udviklingsplan for Locatelli til kommende sæson(medindregnet Europæisk fodbold) ville den lyde på 20-30 kampe, hvoraf 20 er fra start – der skal naturligvis præsteres og overbevises via træning og kamp. Det betyder så at der skal være en kvalitativ modpol til ham, så holdet ikke lider kvalitativ nedgang. Om det så er Montolivo, Luiz Gustavo eller en helt tredje, afhænger jo helt og holdent af hvordan Mirabelli ser på holdet i samarbejde med Montella, og hvordan man har tænkt sig at konstruere det(her antager jeg at klubsalget går igennem). Derfor kan vi dog godt give vores besyv med på det.

Jeg tror i øvrigt at Benfica, Sporting og Porto alle har smidt penge i en fællesbøsse til A Bola, La Bola, A Joga eller hvad pokker den ædespalte hedder i Portugal hvor samtlige profiler i de tre klubber bliver rygtet til alverdens topklubber for at skabe en kunstig stor interesse og dermed skabe et kunstigt prislejde på en overdreven omgang hype.
Skrevet af Pirlo21
Lazio er et rigtigt godt hjemmehold. De slår de hold de skal, både ude og hjemme. Men mod de bedre hold plejer de at have det svært, både hjemme og ude. Så derfor tror jeg også på at vi har gode muligheder for at få et resultat i dag. Men samtidig tør jeg ikke at spå om resultatet!
Røde kort, straffespark og hjerneblødnings afleveringer i vores opspil, må vi selvfølgelig ikke lave!

Men jeg tror på at vi kan ramme dem på vores hurtighed og til tider gode kombinationer samt presspil. Nu må vi se, er spændt på kampen og opstillingen i front. Bacca har trods alt scoret i hvert af de 3 opgør han har haft mod Lazio.
Skrevet af Martinovic
Røde kort, straffespark og hjerneblødnings afleveringer i vores opspil, må vi selvfølgelig ikke lave!


Det er Gomez og Zapata, der starter i aften. De to har nærmest for vane at lave den slags.

Jeg synes, der har været en tendens til, at Romagnoli og Paletta flere gange i denne sæson har været ude, når vi har skullet møde en direkte rival i toppen - enten en af dem eller begge to.

Spillerne gør det ikke nemt for sig selv.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg kan egentlig sagtens se Locatelli som 8er. Han er en ret dynamisk spiller, hvilket til tider kan få ham til at fortolke 6er rollen lidt "naivt". Det ville efterlade holdet mindre sårbart at sende ham længere frem på banen, hvor han ikke bar et stort ansvar for "balancen". Dertil kommer at han - som han har vist - har et glimrende skud fra distancen.

Som 6er skal han klart lære at forstå at han har en klar defensiv rolle også. Det er jeg dog forhåbningsfuld om at han kan.
Han har dog en sjælden kombination af god boldomgang, teknik, overblik og tacklinger, der gør at jeg sagtens kan se en flot fremtid for ham foran forsvaret.

Hvad end løsningen bliver, så håber jeg at der bliver taget en beslutning omkring det snart, så han kan fortsætte med at specialisere sig.

Hvad angår angribere, så hæfter jeg mig ved at rigtigt mange medier har peget i retning af Lukaku som et mål. Det er i hvert fald en spiller der kan spille med ryggen mod mål.

Jeg har dog en drøm om at se Dolberg i trøjen. Tror han bliver helt fantastisk og skal vi have kløerne i ham, skal det være nu. Et par år i en større liga og så er løbet kørt for os rent økonomisk.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Ja, det er vel nærmest mere reglen end undtagelsen.
Skrevet af Pirlo21
Hmm kigger man på vores sidste kampe, så kostede Locatelli mod Udinese og Paletta mod Sampdoria og Bologna. Gomez har ikke set god ud mod Napoli, omvendt var han super mod Torino i coppa italia.
Zapata, er Zapata. Man er aldrig tryg når han har bolden. Omvendt kan han være fantastisk.

Skal vi have et resultat med os i dag, kræver det en super præstation både defensivt og offensivt.
Skrevet af Lentini
Hmm ser sgu ud til Montella gør virkelighed af Deulofeu på toppen.. Interessant og dristigt.

Og så er farmand Silvio igen begyndt med alle sine opkald til træneren hvori han naturligvis er den klogeste. Ved guder, hvor kommer jeg ikke til at savne det aspekt ved Berlusconi.
Skrevet af Pirlo21
Milan: Donnarumma; Abate, Gustavo Gomez, Zapata, Vangioni; Pasalic, Locatelli, Poli; Suso, Deulofeu, Ocampos

Personligt havde jeg brugt Bacca fra start, han har scoret hvergang han har spillet imod Lazio. Bertolacci havde jeg også brugt istedet for Pasalic.
Men spændende angreb med masser af fart. Vi kommer til at satse hårdt på omstillinger og jeg frygter for hvem der skal score vores mål udover Suso.
Kom så AC Milan, i dag kan vi spille os tilbage i top 4 striden!
Skrevet af Martinovic
Poli?

Tillykke med de 3 point Lazio.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Pirlo

"Skal vi have et resultat med os i dag, kræver det en super præstation både defensivt og offensivt."

Det gør det jo hver eneste kamp vi spiller med de paddehatte vi har på holdet.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Poli havde jeg sgu heller ikke se komme.

Spændende om vores midtbane kan stå distancen. På papiret ser den en del dårlige ud kontra Lazios.
annonce
0