Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi holder kontakt med de andre hold. Fiorentina kampen SKAL dog vindes.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tænker faktisk at @thomie kæmper hårdt for at gøre sig fortjent til en hovedrolle i en ny sæson af "I en anden del af Danmark".
Flid skal man huske at bifalde.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Altså udover målet så var Suso ikke god.

Generelt ingen af vores offensive spillere levere.

Bertolacci-Locatelli-Kucka nede på midtbanen.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Det var da imponerende så nærtagende og personlige i er i denne tråd når man svarer seriøst og faktisk korrekt på et spørgsmål stillet i et offentligt forum.

Hvis i føler svaret var provokerende, fair nok, men så øv jer lige på ikke at falde ned på niveau med nationens brugere.

Godnat og tillykke med 1 point.
Skrevet af Bishop
Hvem i alverden er ham tossen fra "liverpool" og hvad laver han herinde, er det en artikkeltosse der er faret vild? Jeg håber der er en der tager skraldet med ud.

Men fed afslutning på kampen, drengene kæmper røven ud af bukserne og det tæller da også for noget. For, en gangs skyld, vil nogle nok mene, synes jeg at Montella er dagens "taber"
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hvis Lazio føler Milan har tyvstjålet et point kan jeg tildels forstå dem, fordi vi var ufattelig ringe. Men af en eller anden grund fik Lazio aldrig rigtig ro på deres spil i anden halvleg hvorfor det blev løb mod begge mål konstant. Og når man ikke magter at lukke ned invitere man djævlen indenfor. Djævlen idag var så ekstremt dårligt spillende Suso. Én god aktion og nu er han helten.

Sosa fortjener ros. Der var sgu gods i ham idag. Lignede nærmest han bad Pasalic stille sig ud på sidelinjen så han ikke stod i vejen og forpurrede det hele.
Skrevet af La Mir!!
Er tossen blevet banned nu?
Daje!
Skrevet af Bishop
"man svarer seriøst og faktisk korrekt på et spørgsmål stillet i et offentligt forum."

Og Lentinis kommentar til dig var da tilsyneladende også både seriøst og korrekt? Hvad er problemet, idiot?
http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=idiot

Umiddebart passer alle 3 punkter som fod i hose, omend nummer 3 nok er den mest sigende, skulle jeg give en hurtig karakteristik af dig.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Fint resultat.
Elendigt spil, vores værste kamp i 2017.
Lazio var bedst i hele kampen, men lukker den ikke (da de KUN får dommehjælp EN gang). Og Suso tryller lige pludselig.
Jeg væmmes over immobile i dag. Fuck han er klam, smider sig i det lille felt ved mindste berøring og dommeren burde ha givet ham et gult kort tidligt.
Vigtigt at vi ikke kommer længere væk end 3 points fra Lazio og kan vi overstå de næste to kampe godt. Ligger der stadig mange points og venter på os. Men en kamp afgangen.
Tilsidst hvad ser folk i Lapadula? Hvad viser han da han kommer ind??

Vil også lige knytte et par kommentarer til ocampos. Godt fight og prøvede godt, talent er der og også godt defensivt arbejde. Men hans egoisme ved vores store chance i første halvleg - trækker meget nedi min bog, mega meget ned.

Gomez bliver jeg også nødtil at sige et par ord om. Til tider kluntet i sin opdækning og boldomgang. Men vil til hver en tid fortrække ham end Zapata, som gør helt ufarlige situationer til kæmpe chancer. Som fx da Zapata spillede immobile helt fri på en befrier!! Syntes gomez kan være sin kamp bekendt.

MOM
Donnarumma

FLOP off The match: dommeren
Dømmer et yderst tviltsom straffespark og snyder os for to. Skidt dømt
Skrevet af Fossa dei Leoni
Straffesparket til LAzio var altså god nok i min optik. Donnarumma rammer manden, og det blev dømt. Omend med lidt held kunne vi også havde fået straffesparket. Vi bør dog ikke klage, da vi klart bedst kan være tilfredse med uafgjort.
Skrevet af Bishop
Det er vel fair nok at klage, vi blev trods alt snydt for to straffe, et tyndt tilsvarende Lazios og så Abate der blev nedlagt. Men det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning da vi var virkelig dårlige store dele af kampen. Og ja uafgjort kan vi på den baggrund være fint tilfredse med.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Argh.. så tyndt var deres straffe heller ikke, det er sådan en, der oftest vil blive dømt især på hjemmebane.

Abate skulle nok havde haft straffespark ja.
Skrevet af Pirlo21
@fossa
Der absolut ikke straffespark, donnamrumma rører ham ikke og immobile kaster sig jo tydeligt ind i donnarumma. Super tyndt og jeg forstår ikke måldommeren aldrig hjælper til.
I første halvleg bliver vi snydt for et klart straffe, hånd til bold.
Efter pausen klart straffe til Abate, Lazio spilleren løber ham jo ned.

Lazio var bedst også til at filme!!! FØJ
Skrevet af Pirlo21
Resultatet er bestemt godkendt.
Spillet var virkelig skidt, den værste kamp i 2017 - syntes jeg.
Med kucka tilbage og paletta. Tror jeg på vi kan være klar til Fiorentina kampen. Jeg håber dog vi giver pasalic og poli en pause på midten. Locatelli, sosa og kucka gad jeg godt at se på midten..
I angrebet bør Bacca eller Lapadula starte.
I forsvaret paletta og gomez (bliver nok Zapata). Abate på højre og forhåbentlig bliver Calabria klar til venstre side.

Søndag gælder der Fiorentina.
Den skal vindes.
Skrevet af Great Milan
Resultatet er godkendt vores opstilling taget i betragtning. Som en anden bruger herinde påpeger, så var Montella lige kreativ nok i sit valg af spillere til startopstillingen. Naturligvis skulle vi stille med enten Bacca eller Lapadula fremfor Ocampus. Vores mest usynlige spiller i denne sæson, Pasalic burde starte på bænken, men jeg ved ikke, hvad der gør, at Montella giver ham genvalg kamp efter kamp. Manden eksisterer jo slet ikke på banen. Han lunter bare frem og tilbage, og når han endelig får bolden, mister han den med det samme eller spiller den tilbage til Locatelli eller en af forsvarerne. Bemærk at Suso, Deulofeu og Locatelli aldrig spiller bolden til Pasalic med mindre de ikke er presset til at komme af med bolden til nærmeste mand.

Næste kamp er uhyre vigtig. Her får vi Paletta og Kucka tilbage efter endt karantæne. Calabria og Romagnoli skulle også gerne komme tilbage efter skade. Sidst nævnte er dog lidt mere usikker.

Sosa gjorde et godt indhop. Håber han får mere spilletid i de kommende kampe. Kampens bedste spiller må uden tvivl være Donnarumma, der holder os inde i kampen, så vi i sidste ende får det ene point. Kampens flop - Pasalic og derefter Montella.
Grande Milan!
Skrevet af pokalen
Undrer mig over at ingen nævner Vangioni. Hold nu fest en sløj venstre back vi har der. OG han er halvgammel også. Der må være noget på Primavera der kan matche det niveau!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg så hele kampen, og mens jeg så absolut er enig i, at Donnarumma var kampens bedste og kandiderer kraftigt til at være rundens bedste målmand, så synes jeg nu, at Vangioni med afstand var jeres værste spiller i går - også markant værre end Pasalic, der jo ´bare´ var usynlig. Felipe Anderson havde jo stort set frie tøjler overfor argentineren, og det er vel kun Donnarumma og Lazio´s svage afslutninger, I kan takke for, det ikke gik helt galt. Jeg fatter simpelthen ikke, at Vangioni fik alle 90 minutter i går. Han lignede jo en Serie spiller overfor Anderson.

I øvrigt synes jeg også, du er noget hård ved Montella her. Det er ikke meget, han har at gøre godt med, og han møder tilmed et stærkt hold på deres hjemmebane. Indskiftningen af Sosa var nærmest inspirerende - og bragte noget dynamik i jeres midtbane. Idéen med en tridente bestående af Ocampos, Deulofeu og Suso var måske ikke var helt så gennemslagskraftigt, som du kunne ønske dig, men det var til gengæld rimelig dynamisk, og bragte et noget tungt hollandsk Lazio midterforsvar i en del problemer.

Jeg ved ikke, om Montella ligefrem fortjener ros, men jeg synes bestemt ikke, han faldt igennem i går.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Pokalen

Umiddelbart tror jeg ikke, at vi har en venstre back på Primavera holdet, der kan gøre det bedre end Vangioni. Nu skal vi også huske, at Vangioni er 4. valg til den plads. Vi er bare noget uheldig med alle de skader p.t. Faktisk var det meningen, at Vangioni skulle sælges/udlejes i januar, hvis ikke vi havde så mange skader i forsvaret.

P.S.: I hvert fald skal vi ikke spille med Romagnoli som venstre back og Kucka som højre back en anden gang. Dette gjorde Montella for få kampe siden. Det var ikke særlig smart.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Skal man komme Montella og den sportslige ledelse lidt til undsætning, så tror jeg man har arbejdet hårdt på at sende Vangioni videre (ligesom man har med Honda). Men spilleren har åbenbart ikke ønsket det - eller i hvert fald ikke på de præmisser der er forelagt.

Han (Vangioni) må dog efterhånden og uden nogen form for tvivl, have overbevist alle om at han hører til i kategori med Mesbah og Taiwo, der tidligere har optrådt på positionen til morskab for den neutrale seer.

Jeg havde lidt håbet på at man havde hentet Felicioli hjem fra lån og givet ham chancen i kampe hvor De Sciglio og Antonelli er ude.

Med Sosas indhop igår, bliver jeg mere og mere lun på Lentinis ide om Locatelli som 8er. Det tror jeg bestemt ville give en lidt bedre balance på midten.
Lige nu er der i hvert fald behov for at vi stopper den spillemæssige styrtblødning - ellers er der ingen tvivl om at patienten afgår ved døden.
En del af behandlingen, må klart være at spille de mest formstærke spillere og finde enhver form for pragmatisme frem.

Omkring forsøget med Deulofeu som 9er, så mener jeg klart at det slår fejl (fair nok at han prøver det). I virkeligheden så jeg hellere Ocampos derinde (hvis man da ikke vil have Bacca eller Lapadula) - dels fordi han har en anden fysik. Mange gange sparkede vi bolde op mod Deulofeu og han havde jo ikke en kinamands chance mod Hoedt, der i sammenligning nærmest lignede Gulliver i Lilleput.
Ocampos fejler derudover i rigtigt mange af sine 1:1 situationer - ja, han kunne vel nærmest trække sammenligning med Niang.
Sidst men ikke mindst, mener jeg også at Deulofeus snævre driblinger og træk kommer langt bedre til sin ret på kanten. Man så da også at Deulofeu og Ocampos ofte byttede plads.

I forlængelse af dette, må Bacca nok også anse sig selv som en færdig mand i Milano. Man kan naturligvis argumentere for at Lapadula bliver valgt på sin arbejdsiver, men med kort tid tilbage af kampen, burde man nok også kunne bede Bacca om at give den gas.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg vil heller spille med en falsk nier fremfor en uduelig Carlos Bacca. Dog håber jeg, at Lapadula og Sosa får startplads i næste uge. Bertolacci har altså også gjort det fornuftigt, jeg forstår ikke hvorfor, at Montella ikke bruger ham noget mere. Især fremfor ligegyldige Pasalic.
annonce
0