Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Nu er vi 3 mand her i Milan tråden, der synes, at Pasalic er usynlig/ligegyldig. Godt at se at nogen har fået åbnet øjnene op for amatøren! Man kan jo ikke engang kalde ham for boldflytter, da han kun kan miste bolden eller spille den tilbage hver evig eneste gang. Jeg tror jeg vil døbe ham "den søvnige trold". For han ligner da virkelig en trold, der bare har lyst til at sove konstant. Doven og ugidelig lunter, der ikke tør udfordre en modstander. Ingen gennembrud, ingen boldomgang, ingen tryllerier, ingen afleveringer i dybden til angriberne, ingen tacklinger, ingen kamp gejst og modig attitude - den søvnige trold Pasalic.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Pasalic er startet på banen i 13 kampe denne sæson, og ud af de 13 kampe har vi vundet 5!

De kampe vi har vundet med Pasalic fra start:

Palermo - Milan 1-2 (1-2 målet ved 82. minut)
Empoli - Milan 1-4
Milan - Crotone 2-1 (2-1 målet ved 86. minut)
Milan - Cagliari 1-0 ( mål 88. minut)
Bologna - Milan 0-1 (mål 90. minut)

Altså 4 ud af de 5 kampe vi har vundet, vinder vi EKSTREMT knebent med sejrsmål efter 82. minut!!!

De 5 hold ligger p.t. på henholdsvis 18., 17., 19., 15. og 14. pladserne.

Imponerende ikke?!
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Der render altså også 10 andre spillere rundt i de samme kampe, GM. Det er endog meget søgt at lægge de nederlag for fødderne af én spiller - især når selvsamme spiller trods alt var en vigtig aktør i at skaffe jer 3 point mod Bologna.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ved ikke om det er en reel sammenhæng, men Bertolacci bør starte inde, det kan vi godt blive enige om. Sosa bør også starte fremfor Locatelli nu.
Skrevet af Great Milan
"Der render altså også 10 andre spillere rundt i de samme kampe, GM. Det er endog meget søgt at lægge de nederlag for fødderne af én spiller - især når selvsamme spiller trods alt var en vigtig aktør i at skaffe jer 3 point mod Bologna."

Du er velkommen til at lave samme research på samtlige andre spillere for Milan, som starter inde normalt. Jeg er ret sikker på, at allesammen vil have et større point høst end den søvnige trold. De 3 point "han" skaffede mod Bologna, var grundlagt af Deulofeu, som sagde "her prik den ind over stregen". I netop den kamp spillede trolden sin ringeste kamp i denne sæson.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen GM, fodbold fungerer ikke sådan, at der render elleve separate spillere rundt på banen og forsøger at vinde kampe. Man vinder som hold og man taber som hold - og nogle gange spiller man også uafgjort som hold. Jeg synes, det er enormt søgt, at man kigger på nogle nederlag, finder en skrøbelig kausal sammenhæng mellem dem i form af en enkel spiller, og konkluderer derudfra, at det må være den enkelte spillers skyld.

Jeg er helt med på, at Pasalic ingen Montolivo eller Bonaventura er, men direkte at påstå, at nederlagene kom, bare fordi han var med på banen, køber jeg ikke.

I øvrigt kan det godt være, der var tale om en let chance, og jeg medgiver også straks, at Deulofeu var den absolutte hovedarkitekt bag målet, men faktum er stadigvæk, at Pasalic var der, hvor han skulle være. Det var for eksempel Poli eller Suso ikke. Jon Dahl (i øvrigt uden yderligere sammenligning) byggede en hel karriere ud af netop det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Naturligvis vinder og taber man som hold. Dog skal man som træner udtage de bedste spillere til kampene, og det gør Montella ikke. Pasalic er blevet foretrukket fremfor alle andre midtbanespillere hver evig eneste gang, og som du kan se, viser statistikken, at når han er med fra start, vinder Milan nærmest aldrig. Fakta er hvad det er. For at modbevise dette, skal man kunne sige, at med Pasalic vinder Milan tit og ofte, men dette vil jo være en falsk vurdering eftersom 5 ud af 13 mulige er for lidt - alt for lidt. Ikke nok med det vinder vi kun mod ekstrem ringe modstandere (med næb og kløer), som enten ligger til nedrykning eller lige over nedrykning. Alt det her kan ikke være tilfældigt.

Grande Milan!
Skrevet af Bosse1983
Bertolacci har vel ikke vundet en kamp han har startet i ligaen. Sosa har vundet tre som starter, de to af dem efter han blev skiftet ud. Måske man skulle se mere på hvorfor de spillere netop starter, hellere end at give dem skylden. Man savner eksempelvis Montolivio ganske betydelig. Jeg tror de fleste Milan-spillere oplever at tabe mere uden ham, akkurat som Arsenal gør uden Cazorla og det kan ikke bare tørres af på en enkelt reserve. Det handler ganske enkelt om at man ikke har de fornødne erstatninger i truppen. Mon ikke udskældte Pasalic også ville "være skyld i" færre nederlag hvis Montolivio var makkeren. Jeg tror det næsten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Flying Dutchman
Man kan altså ikke bare pege på en spiller, konstatere han er med i en del nederlag, og konkludere der ud fra, at manden er skyld i dem. Det er en grov misfortolkning af data.

Fodbold fungerer ganske enkelt ikke sådan.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af pokalen
Nej, han er ved Gud ikke verdens bedste fodboldspiller. Jeg synes dog han har en fin evne til at komme med frem i feltet og ender ofte med store og semi-store chancer.
At udnyttelsesprocenten så er lidt for lille er noget der kan trænes - det er straks sværere at træne en spiller til at forstå spillet og lave de rigtige løb og komme frem til chancer.
Jeg er dog enig i, at man sagtens kunne prøve Bertolacci i stedet. Montella har formentlig haft med i overvejelserne at Pasalic er i god kampform, hvilket Bertolacci bestemt ikke er, og med de mange andre tvungne ændringer er det godt med noget kontinuitet.
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Bare lige et godt råd til ikke at spilde for meget tid.

Det giver ikke så meget mening at "diskutere" med @GM om den slags ting. Det er ergo-sum logik, der som bekendt ikke har meget hold i virkeligheden.

Det sagt, så har Pasalic ikke imponeret i de seneste kampe.
Skrevet af Great Milan
Rossonero

Pasalic har været en af dine favoritter, i hvert fald har du støttet hans udtagelse kamp efter kamp. Men der går ikke længe, inden DU også indser, at Pasalic ikke er andet end en søvnig/usynlig/ligegyldig trold på banen, der ikke skaber en skid, der gavner holdet.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
...der ikke skaber en skid, der gavner holdet.

Udover seks point indtil videre.

@ Rosso

Det er netop Rasmus Bjerg logik i dens pureste form. "Vi taber kampen. Pasalic er med i kampen. Ergo er det Pasalic´ skyld."
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Når han spiller så meget som han gør, skal han vel også score engang imellem eller hvad? 2 mål det er sandelig også mange! Vi må hellere købe ham fri af Chelsea i en fart, ellers ender det jo med at Conte hiver ham tilbage og sætter ham som fast mand på holdet efter hans fantastiske bedrifter i Milan trøjen.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Det er netop Rasmus Bjerg logik i dens pureste form. "Vi taber kampen. Pasalic er med i kampen. Ergo er det Pasalic´ skyld."

Nu ikke så vulgær, FD. Det hedder Erasmus Montanus, tak.

Ellers en rammende karakteristik af, hvordan mange fodboldanalyser foretages, og især på TV: "Spiller X har deltaget i Y kampe, hvor holdet har vundet/tabt Z kampe, så han er god/dårlig". Det er fodbold, ikke tennis, for pokker.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@GM
HAHAHAHA - du er jo for vild med de udtalelser du kommer med.

Du er nazist.
Du har kun 8 tæer.
Du er 143 cm høj.
Du hedder i virkeligheden Grethe.
Du spiser levende fugleunger.
Du kan ikke binde snørebånd.
Du synes Torkild Tyrring er verdens bedste racerkører.
Du kan ikke fløjte.
Du synes Søren Colding e den bedste danske fodboldspiller gennem tiderne.
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Jeg tror FDs joke ligger i oversættelsen af Erasmus Montanus = Rasmus Bjerg :)
Skrevet af Great Milan
Rossonero

"Du er nazist.
Du har kun 8 tæer.
Du er 143 cm høj.
Du hedder i virkeligheden Grethe.
Du spiser levende fugleunger.
Du kan ikke binde snørebånd.
Du synes Torkild Tyrring er verdens bedste racerkører.
Du kan ikke fløjte.
Du synes Søren Colding e den bedste danske fodboldspiller gennem tiderne."

Shit!! Hvad skete der lige dér...
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Det var bare for at køre lidt videre i din stil.
Skrevet af Lentini
Umiddelbart vil jeg tro, at Montellas kontinuerlige tro og konstante udtagen af Pasalic hænger sammen med hans lyst til at støde med ind i boksen. Montella har påtalt at vi har for få spillere som støder med i boksen, og heraf er Pasalic en af få. Jeg synes dog efterhånden at Montella er nået dertil med Pasalic, at hvis det eneste han bibringer mandskabet er løb ind i feltet, så er vi ilde stedt. Fordi det er sand for dyden ikke meget brugbart han tilfører holdet. Hvis ikke han forsvinder ud af kampen, spolerer han den med et væld af dårlige afleveringer eller tabte dueller. Det er lidt som at have en blind passager om bord, og taget i betragtning holdets styrke, har vi ganske enkelt ikke råd til at have sådan en spiller med.
annonce
0