Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
I dag for 31 år siden overtog Berlusconi Milan! Jeg kan ikke takke ham nok for de mange glæder den mand har tilført mig :)

I dag bliver vi sat i forbindelse med elendige Benzema. Det må simpelthen bare ikke ske! Han er om nogen en doven klovn, og så er han slet ikke den type angriber vi har brug for, hvis vi gerne vil helt til tops. Vi bør i stedet gå efter Alexis Sánchez eller Aguero. I min verden er alt muligt for de rigtige penge!

I ævrigt kunne jeg godt tænke mig at høre jer andre herinde omkring Federico Bernardeschi, Mahmoud Dahoud, Balde Diao Keita. Det er tre navne der bliver nævnt som mulige nye spillere hos Milan hver evig eneste dag. Hvad er jeres mening om disse tre spillere? Her tænker jeg deres pris kontra det de kan byde ind med for at gøre Milan stærkere. Findes der bedre alternativer for de samme penge?
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Bernardeschi bliver sat i forbindelse med snart sagt samtlige storklubber i Europa, idet han anses for at være blandt de tre absolut største italienske talenter. Hvis - og jeg gentager, hvis - han skulle blive solgt til sommer, ligger prisen på 50+ mio euro og hvis der kommer budkrig mellem spanske og engelske klubber ryger prisen op i et leje, hvor jeg ikke tror, at de italienske klubber kan være med. Undtaget er måske Juve. Viola vil dog gøre alt for at holde fast på ham, da han er kulturbærer, har fået trøje nr. 10, ses som den næste Antognoni og ledelsen ønsker følgeligt næppe at lægge sig ud med samtlige tilhængerne med et sommersalg.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Går Bernadeschi i Baggios fodspor og skifter til Juventus bliver der, forståeligt, total nedsmeltning hos Viola-supporterne.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
No CL, no Agüero, no Sanchez.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
No CL, no Agüero, no Sanchez.

Enig, og jeg tror også, at du kan inkludere Bernardeschi. Hvorfor skulle han skifte til Milan, når der er så stor interesse fra fx Chelsea og Barcelona med CL til følge.

Går Bernadeschi i Baggios fodspor og skifter til Juventus bliver der, forståeligt, total nedsmeltning hos Viola-supporterne.

Og så er skokræmmerne færdige i Firenze.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
No CL, no Agüero, no Sanchez.


Er det ikke en skrøne?

Inter har trods alt lokket dygtige spillere som Miranda, Perisic, Candreva, Joao Mario og Kondogbia til uden CL.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Men der er vel lige et step-up i spillerkvalitet, når vi taler om Kun og Alexis?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jow, men, og nu kommer jeg enten til at fremstå farvet, provokerende eller begge dele, udsigten til CL er noget større hos os end hos jer (og det mener jeg virkelig med al mulig respekt).

Perisic, Mario, Kondogbia og Handanovic (som nok er de pertinente spillere i det her regnestykke) er velsagtens blevet lovet CL - og de har sikkert fået lagt en strategi eller plan foran næsen, som udpensler vejen til CL indenfor en overskuelig fremtid (hvornår det så end er...). Tilføj dertil, at der er styr på vores direktionsgang (i.e. vores kinesere er på plads), og så har man et noget mere rosenrødt billede, end en Milan på vej til salg, med den (igen, med al mulig respekt) vel nok ringeste trup, jeg umiddelbart kan huske fra den rødsorte del af byen.

Endvidere er især Sanchez jo enormt ambitiøs, hvorfor han også er så utilfreds i Arsenal lige nu. Jeg kan ikke se, hvorfor han skulle skifte ingen mesterskaber, men nærmest konstant deltagelse i CL ud med ingen mesterskaber og ingen CL. Agüero er også ambitiøs, og jeg kunne ikke forestille mig, han skifter City ud med Milan - han kunne dog nok lokkes med den rette lønseddel.

Som jeg dog ser det lige nu, så er både Sanchez og Agüero uopnåelige for begge Milano hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Det har du ret i. Jeg tror heller ikke, vi lander nogen af dem, men derfor tror jeg ikke, det er umuligt, hvis pengene er store nok.

Jeg vil hellere hente Zlatan retur og dernæst bygge holdet op fra defensiven. Ellers kommer vi ingen vegne.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Har man et projekt i gang, som kan overbevise den enkelte spiller, kan alt lade sig gøre. Men det er uhyre vigtigt at præcisere hvad klubbens mål er - at gøre Milan til verdens bedste klub igen! Paris SG var ikke en større klub, da de begyndte at tiltrække store navne til sig. Det var Chelsea og Man. City heller ikke. Det hele handler om at overbevise spilleren om, at man har gang i noget meget stort. F.eks. kan man nævne andre store navne, som man har i kikkerten, og som man har tænkt sig at gøre alvor af.

Naturligvis er Kun Agüero og Alexis Sánchez svære at lokke til, men det er ikke umuligt. Begge spillere er utilfredse hos deres respektive klubber. Sánchez har oven i købet udtalt, at han gerne vil til Italien. Det hele handler om at overbevise og give den løn, som spilleren kræver. 1 år uden CL fodbold ødelægger ikke ligefrem deres karriere. Så den med "no CL no superstar" køber jeg ikke.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Money Talks

UTD har da også været i stand til at hente stjernespillere på trods af at man ikke er med der hvor det er sjovest. Og som udgangspunkt heller ikke er sikker på at deltage i nærmeste fremtid. Ellers uden sammenligning da PL selvfølgelig kan tilbyde noget Seria a ikke kan på nuværende tidspunkt.

Selvfølgelig er der nogle spillere der prioritere CL over alt andet, men jeg tror ikke det er umuligt at at hente nogle gedigne stjerner til Milan, forudsat at overtagelsen bliver en realitet og at det er den vej de nye ejere ønsker at gå.

Det eneste der gør Inter mere interessante end Milan er pengene fra ejerne, kommer den del først på plads, så er tror jeg ikke det er noget problem for Milan at gå i direkte fight med Inter om spillere og hive flere i land. Så etableret anser jeg ikke Inter for at være, de har et/to års forspring på store "signings" det er det. Det er jo heller ikke fordi at de har en træner på sidelinjen der kan være tungen på vægtskålen, som f.eks. med Mancini.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg kunne godt tænke mig en spiller som Pastore. Han er gået lidt i glemmebogen i PSG, fordi han ikke er stamspiller, hvilket hans talent ellers berettiger til.

Desuden håber jeg, at klubben går tilbage til en 4-3-1-2. Om det skal være med Montella ved roret, må tiden vise, men ellers kan det ikke udelukkes, at Ancelotti kun tager en enkelt sæson i Bayern.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Money Talks

Money Shouts i UK. Når selv et skide bundhold I PL fra start er sikret ca. 1 mia kroner i TV-penge, er det sgu svært at hamle op med - kinamønt eller ej.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Ja okay, klart - hvis I tilbyder Sanchez eller Agüero en løn, der svarer til den, der får i deres nye klubber, så siger de nok ja. Derudover kan jeg ikke se, hvad incitamentet skulle være.

GM, hvilken projekt har I gang i for tiden?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, kineserne har et projekt stablet på benene i forbindelse med deres overtagelse. Ellers kaster de mange mio. kr. i et sort hul, da Milan i sin nuværende form er den rene underskudsforretning.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Men det er uhyre vigtigt at præcisere hvad klubbens mål er - at gøre Milan til verdens bedste klub igen!

Målsætninger er intet værd uden en strategi, som kan bringe en i mål. Jeg kan også sige, at jeg vil være verdens bedste inden for dit eller dat - hell, det kan alle jo sige - men uden en strategi for, hvordan man vil nå målet, er det tomme ord eller i bedste fald ønsketænkning. Strategien skal desuden være attraktiv og unik, da den ellers kan kopieres af enhver idiot.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Nerazzurri
@Fog


Pastore har stort set været skadet, småskadet eller i gang med genoptræning de seneste 12-14 mdr.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Pirlo21
Tror da bestemt Milan nye ledelse også vil satse på de unge talenter vi har. Det er helt klart vejen frem for at få skabt en god grundbase af unge store talenter der på sigt kan blive verdensstjerner. De skal selvfølgelig have støtte og det er her jeg håber kineserne investere godt og fornuftigt. Her kunne en eller to klassemidtbanespillere pynte gevaldigt. Kunne man forstærke sig i alle kæder med kvalitet, så vil truppen se rigtig konkurrence dygtig ud.

Her tænker jeg ikke på de største stjerner i verden, augero, Alex Sanchez m.m kan vi selvfølgelig ikke hente. Men der findes altså mange dygtige spillere som vi kan hente, hvis pengene er til det.
Spændende bliver det.
Skrevet af Lentini
Enig. Uagtet mange penge vil jeg blive overrasket skulle man hente store navne. Så skal man totalt sprænge lønbudgettet og det kan da være en intention. Bare ikke videre kløgtig intention imø.
Skrevet af Great Milan
Det var ikke mange input der kom angående Federico Bernardeschi, Mahmoud Dahoud og Balde Diao Keita. Det må bunde i for lidt viden omkring disse spillere.

Så vil jeg gerne komme med min vurdering - ingen af disse tre vil gøre godt for Milan. Når jeg siger dette, mener jeg, at vi kan hente nogle større navne for de samme penge. Disse større navne vil gavne Milan mere end hvad disse tre vil gøre. Alt respekt for Bernardeschi, så mener jeg bestemt ikke han skal koste 50 + (mil. Euro). Det er han i min verden slet ikke værd. Der findes langt bedre spillere end ham til den pris. Hvad jeg har set af Dahoud er begrænset, men synes godt nok ikke han er Milan værdig (her tænker jeg på kommende Milan). Keita vil jeg slet ikke spilde ord på - kort og godt er han blot en af de mange evighedstalenter, så han skal bare blive hvor han er.

Jeg er måske lidt grov i mine udtalelser omkring disse tre spillere, men det er sådan jeg ser dem. Det er meget forskelligt, hvad man finder brugbart, hvad der gavner ens klub, hvad der gør truppen stærkere osv. Det er forskelligt, hvem man synes er god. Nogen synes Messi er bedre end Ronaldo, andre synes det modsatte. Nogen synes Pasalic er god, mens andre synes han er elendig. Med andre ord kan vi næppe blive enige om, hvem der vil gavne Milan mest af de mange nævnte navne, men vi kan alle komme med vores kritik/begejstring.

Så kort sagt håber jeg, at alle disse tre spillere bliver hvor de er i dag. Vi skal bruge vores penge meget mere fornuftigt. Kan godt være det så kommer til at koste lidt mere, så må det koste lidt mere. Hellere få rigtig gode navne fremfor mange mindre gode spillere. Men hvis Bernardeschi skal koste 50 +, så vil jeg være den første til at stoppe den handel! Dels fordi det er alt for mange penge for ham, og dels fordi vi for de penge kan hente en der er bedre end ham.

Veto fra min side til alle tre spillere.
Grande Milan!
annonce
0