Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Og hvem skal vi så have istedet? Jeg kan se du lægger meget vægt på navne.
Skrevet af MaggiMagg
håber da ikke at kineserne udpeger gm til at være i bestyrelsen. så begynder vi at flirte med serie D.
Skrevet af Martinovic
Håber vi går efter de bedste italienere. Det er måden at skabe en ny grundstamme på.

Juve grundstamme består af italienere og så ellers profilkøb af andre nationaliteter. Jeg ser ingen grund til at have udenlandsk middelmådighed på bænken, hvis der er penge til det andet.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Navne ja for jeg vil gerne se nogle allerede anerkendte navne/spillere. Jeg synes vi har talenter nok for nu. Jeg synes bestemt ikke vi skal danne et hold udelukkende talenter/unge spillere. Jeg vil have nogle etablerede navne til her og nu. For jeg kan ikke vente flere år på, at disse talenter skal gå hen og blive gode nok til Milan om 5 år. Vi skal have et hold bestående af unge spillere og nogle lidt mere kendte navne med erfaring.

Her er et eksempel: Hvis en Matuidi kun skal koste 30 mil Euro, så vil jeg da hellere smide mine penge på ham f.eks. Han har allerede vist, at han er en meget dygtig spiller.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ikke nødvendigvis, Maggi. Jeg savner bare mere indhold end ren navne-snak. Min anke imod en som fx Keita er ikke på hans evner, men snarere hans mentalitet. Min anke mod Bernardeschi og den måde vi spiller på, vil efter min mening kræve et salg af Suso fordi det er den position hvor Bernardeschi i vores system bedst vil komme til sin ret. Anken mod Dahoud er at vi savner centrale midtbanespillere, med niveau, som søger med i boksen. Det er Dahoud ikke. Derimod er han en glimrende playmakertype som er glimrende i pasningsspillet og faktisk en dygtig duelspiller også. Han vil sagtens kunne give os et løft sol enten regista eller en balancerende 8er - men der kommer så overvejelserne omkring Montellas syn på særligt Locatelli.

Det som taler for Dahoud og Keita er derimod at de til sommer vil have et år tilbage af kontrakten hvorfor summen af et køb ikke vil blive ekstrem. Yderligere vil ingen af de tre nævnte kunne vælte lønbudget.

Men det er så andet besyv end bare ren navne snak.
Skrevet af Lentini
Matuidi? Du tror ikke at Juventus samt hele toppen af Premier League står klar med millionerne? Ikke en chance.
Skrevet af Martinovic
Matuidi bliver 30 om et par måneder. Jeg vil hellere satse på lidt yngre spillere, hvis de skal koste 30 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Juventus var klar til at smide 30 mil Euro på ham i januar. Han virker ikke som en på 30 men snarere som en knægt på alder med Verratti. Sidst nævnte har et prisskilt på 45 mil Euro. Igen en af de absolut bedste spillere til en herbil midtbane. Som sagt der er spillere nok derude til den rigtige pris samt den helt rigtige kvalitet.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Men hvor skal pengene dog komme fra, kære GM? Med alle de spillere, du har nævnt, kigger du på en regning på mindst 250 mio. €. Det er edersparkme mange penge, selv for stenrige kinesere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
En fan skrev på Milanfans på Facebook, at det kræver en udskiftning på 80% af truppen, hvis Milan skal lege med, hvor det er sjovt. Jeg er tilbøjelig til at give ham ret. En sådan stor udskiftning sker ikke på en eller to somre, og derfor er tålmodighed vigtigt.

På målmandsposten ser det fornuftigt ud med Donnarumma, Storari og Plizzari.

I forsvaret skal der bygges på De Sciglio, Romagnoli, Calabria og Abate. Antonelli, Paletta, Zapata, Gomez og Vangioni skal ud.

På midtbanen vil jeg beholde Bertolacci, Bonaventura, Locatelli, Kucka og Montolivo. Ud skal Sosa, Honda, Poli, Pasalic og Mati Fernandez.

I front er Lapadula en fin reserve, men nærmere en tredje-reserve. Vi har flere fløjspillere, og hvis Milan også i fremtiden spiller 4-3-3, skal vi holde på Suso og Deulofeo. Jeg ser gerne et Bacca-salg. Ocampos ryger retur til sommer. Cutrone kender jeg ikke det store til.

I bund og grund vil jeg bevare den italienske stamme og bygge videre med de bedste italienere, vi kan få fat på samt udenlandske profiler, der kan gå direkte ind på holdet. Sådan ser jeg et fremtidens Milan.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Det handler om at finde spillere, som ikke har en lang kontrakt med deres nuværende klub. F.eks. spillere som kun har 1 år tilbage af deres kontrakt. Dem er der trods alt nogen stykker af. Men her skal man som Milan ledelse passe meget på. Man skal ikke bare købe en Dahoud f.eks. bare fordi han har en kort kontrakt. Man skal studere spilleren nøje, og kan man se noget værdigfuldt i ham, skal man købe ham. Han skal naturligvis også passe ind på holdet og start formationen.

Nu kan vi kigge på et par spillere, som jeg synes er mega gode. Om det er usandsynligt eller ej, så kommer her en prisliste:

Matuidi 30 mil
Rabiot 20 mil
Sanchez 80 mil
Zlatan (gratis)
Vrij 30 mil

I alt 160 mil Euro. Så sælger vi Bacca for 30, så er vi nede på 130 mil Euro. Det er immervæk noget míndre end 250 mil Euro. Jeg siger ikke, at det skal være lige netop disse spillere, men de vil pynte godt på et kommende Milan hold. Med andre ord bruger vi hovedet fornuftigt, og kan vi overtale spillerne til at komme til Milan og give dem en god løn, så er dette bestemt ikke umuligt.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Rabiot koster nærmere 40 mio. euro efter præstationen mod Barcelona i sidste uge.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Di Stefano som følger Milan dagligt for Sky snakker om et transferbudget på 120-150mio.

Det giver bare ikke rigtig mening imo at snakke Matuidi, Verratti etc fordi vi ikke kan tilbyde det ypperste fodbold, CL. Samt at der med garanti vil stå andre store klubber med ligeså mange penge og med CL-fodbold. Det er en kamp vi ikke kan vinde på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Lentini
De Vrij er eneste på listen vi har en chance for.

Han er god, men med tanke på Montellas filosofi rent defensivt ville jeg nok kigge efter en spiller med mere fart i skøjterne.
Skrevet af Fossa dei Leoni
En del af de spillere, som er i vores start elver må affinde sig med mere tid på bænken. De er gode nok til spille lidt her og der, men ikke hvis vi skal op på det højeste niveau. Inden Napoli kampen lå vi jo blandt CHL pladserne, det skal man ikke glemme.

Jeg ved ikke, hvordan jeg har det med Suso. Han har faktisk været ret dårlig, tør jeg godt at sige i de seneste mange kampe. Det andet er, at jeg tror, at hans udviklingspotentiale ikke er så høj. Jeg synes, at Delufeou virker til at have større udviklingspotentiale. Er Suso god nok til at starte inde for et hold, som vil i top 3, det tvivler jeg på.

Donnarumma, Romagnoli, De Sciglio, Locatelli og Calabria bør være den italiensk-milanesisk stamme, som man bygger op omkring. Dernæst så krydrer man det med et par profiler. Cutrone vil jeg gerne se mere til.

At Carlos Bacca starter inde er efterhånden uforsvarligt. Han skal ikke starte inde mod Sassulo, så jeg vil hellere se Cutrone i aktion.

De Vrij vil jeg være tilfreds med, jeg ville så gerne signe ham efter VM 2014. Hans første sæson i Lazio var også ret god.
Skrevet af Great Milan
Det jeg vil frem til er, at vi skal bruge vores penge fornuftigt. Det er faktisk det jeg frygter aller mest. Vi kan have nok så mange kinesiske mønter i lommen, men smider vi dem på middelmådige spillere, kommer vi ikke langt. Tværtimod skyder vi os selv i foden. Laver vi det samme stunt, som vi gjorde med f.eks. Bertolacci og Romagnoli, der har kostet os ca. 50 mil Euro til sammen, så bliver Milan aldrig forstærket. Med andre ord skal vi smide vores penge på klasse spillere og ikke Dahoud, Keita eller Bernardeshi. De er alt for dyre i forhold til deres kvalitet.

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Milan er ikke en situation hvor vi bare kan smide blankochecks efter Kroos, Sergio Ramos, Verratti, Sanchez etc., og forvente at de vil skifte. Vi er ikke en del af Europas top længere. Det er en position som skal genetableres over tid.

Det synes jeg du skal forstå inden du diskvalificerer diverse spillere fordi deres navn ikke klinger globalt.
Skrevet af Great Milan
Vi kan hurtigt blive enig om, at Milan ikke er top NU! Det er heller ikke det snakken går på. Den går på "kommende Milan". Her mener jeg, at det er muligt at tiltrække nogle af de store navne til. Ingen har nævnt Kroos eller Ramos, som er glad for at være i Real. Tværtimod har jeg nævnt spillere, som gerne vil væk fra deres nuværende klub. Jeg er af den opfattelse, at penge kan købe alle fodboldspillere. Se blot på de fjolser, der er rejst til Kina for at spille fodbold.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
@ GM

Teoretisk set har du selvfølgelig regnet (sådan nogenlunde) rigtigt. Men de spillere, du er lun på, er jo netop interessante for dig, fordi de er så pokkers dygtige. Det vil sige, at andre klubber også har øjnene op for dem.

Samtlige spillere, du nævner, er jo eftertragtede, hvorfor Milan i samtlige tilfælde ville skulle ind i en budkrig. I kan ikke få én eneste af disse til den anslåede pris, og da især ikke i tilfælde som De Vrij (hvor jeg så er uenig med Lent), Rabiot og Sanchez, hvor engelske klubber vil stå i kø. Udover en inflateret indkøbspris, skal I også mindst matche, og sikkert overgå det, CL klubberne er villige til at betale i løn. Selv en spiller som Zlatan, der på papir er gratis, kan komme til at koste rigeligt i form af løn, bonusser og sign-on fee (fordi Det Fe´e Svin trods alt er agent).

Lent skriver det helt rigtigt. At genetablere Milan som storklub, hvor I retteligt hører til, kommer ikke til at ske ved, at der kommer et par kinesere med x-antal millioner kroner i pungen. Det tager tid. Vi startede processen hos os ved, at Thohir overtog klubben i 2013, og vi er stadigvæk lidt fra virkelig at kunne udfordre Roma, Napoli og Juventus i den absolutte top - dette på trods af, at vi havde et vindue i sommers á la den, du efterlyser.

Giv det tid, stol på at brandet Milan stadigvæk betyder noget i fodboldverdenen, lad klubben fokusere som hidtil, på forholdsvis billige, men langtidsholdbare løsninger, og forvent ikke det vilde indenfor de næste par sæsoner, på trods af Kinapenge.

Det tager tid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Det er svært for os alle at udtale os om, hvor mange penge kineserne har tænkt sig at smide i dels transfersum og dels løn til den enkelte spiller. Men jeg tænker, når man har valgt at investere i en fodboldklub som Milan, som i øvrigt er den anden største hvad fan antal i Kina angår efter Man. U.; så er det ikke for sjovt. De må have regnet ud, at det kommer til at koste mange penge, hvis de gerne vil sælge rigtig mange Milan trøjer. Som jeg også tidligere har nævnt, tror jeg næppe på, at Berlusconi overlader Milan til en flok kinesere med mindre der er indgået en aftale (på skrift) om, at kineserne skal investere i Milan og gøre dem til verdens største klub.

Lad os se hvor det hele fører os hen. Om små 2 uger skulle det hele være på plads, og så kan vi se fremad. Det bliver spændende.
Grande Milan!
annonce
0