Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det kinesiske transfervindue lukker den 28. februar. Jeg ser ham hjertens gerne skudt af sted nu. Ingen europæiske klubber vil betale 30 mio. euro for ham, og han bliver trods alt 31 til september. Han har ikke været pengene værd.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Men når spillerne ikke vil skifte, så skal man heller ikke presse dem. "

GM du har sgu da ellers ikke tidligere holdt dig tilbage når du synes at Milan skulle skille sig af med spillere, jeg husker at du flere gange har sagt at X spiller må på b holdet/tribunen resten af sæsonen så han forstår at han er uønsket.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Den tilgang varierer åbenbart efter om han kan lide spilleren eller ej.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
Ja tydeligvis.

Gad vide om GM er den samme GM som i gamle dage? Hva siger du Geddar?

En udmærket test må være om han kan nikke genkendene til hvilken spiller "Spøgelset" er?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Det er 100% den samme. Det var samme tendens til at se sig ekstremt sur på enkelte spillere og omvendt være overdrevet begejstrede for andre spillere, og lade vurderingerne farve total deraf.

For noget tid siden vendte han tilbage til en af sine yndlingsobjekter - Ambrosini. Classic. Men ja, det kunne være fint at nævne en af de største Milan-angribere i nyere tid!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
"Den tilgang varierer åbenbart efter om han kan lide spilleren eller ej."

Nu var Niang altså kommet dertil, hvor han ødelagde mere end han gavnede for Milan. Derfor skulle han skippes. Det samme kan man ikke sige om Kalinic og Bacca, som er de bærende kræfter up front. Uden de to ville Fiorentina og Milan lave færre mål end det er tilfældet i dag. Med andre ord vil det betyde farvel og tak til EL. Så det kan slet ikke sammenlignes. Bacca er også i dårlig form for tiden, og netop derfor skriver jeg, at jeg er villig til at skippe ham om 3 måneder, så vi har mulighed for at erstatte ham med en der bedre.

Men tvivl næppe på, om jeg kan fyre selv den bedste på holdet, hvis denne ikke præsterer og opfører sig som en primadonna. Klubben kommer altid før spilleren!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
P.S.: Ligesom alle andre har jeg mine favoritter på holdet. Der er dem jeg foretrækker frem for andre, og så er der dem, jeg slet ikke ønsker i Milan. Det ville det være mærkeligt, hvis jeg synes alle spillere er lige gode. Hvis i andre ikke favoriserer spillerne, så vil jeg sætte spørgsmålstegn ved jeres fodboldforstand.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Ifølge Gazzetta´en er De Sciglio udtaget til kampen mod Sassuolo. Han sidder på bænken. Det samme gør Calabria. Nu begynder de skadede spillere så småt at vende tilbage på holdet. Det er godt nyt!
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
"Men ja, det kunne være fint at nævne en af de største Milan-angribere i nyere tid!"

Spøgelset var da forsvarer, men af samme nationalitet, husker jeg ikke helt forkert.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Ah huskede forkert. Troede det var spøgelset i front, the one and only Inderside.

Men ja, Laursen var en anden snak. Han var godt nok også rædderlig i sin Milan-tid.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
Han nåede vist heller aldrig at blive en del af "milan familien" som så mange andre spillere ellers har snakket så godt om efter at have spillet for klubben.

Jeg synes at erindre en noget negativ opsummering af hans tid i Milan, hvor han både følte sig mobbet og what not.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Honda kan blive Seattle Sounders spiller om meget kort tid. Det vil da bare være alt for lækkert. hvis han pakker kufferten og forlader Milano.
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
Ej at forglemme GM´s efterhånden legendariske kommentar om Costacurta i sin tid. Noget af det sjoveste jeg har læst i min tid her.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Great Milan
Hmm lader til at han bliver kinesernes første køb.

http://www.mundoalbiceleste.com/2017/02/23/musacchio-milan/
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Tja - lad os nu se hvad der sker. Medierne kan ikke rigtig vente tiden af til starten af marts. Desuagtet syns 25mio som alvorligt overkill på en spiller med et år tilbage af sin kontrakt og som har haft sine skadesproblemer de sidste par sæsoner.

Han er dog på min liste af forsvarsspillere. Ikke øverst men det handler om noget så overfladisk som æstetik. Musacchio er en kriger, hurtig, besidder lederevner og formår rent faktisk at spille fodbold.

Jeg spekulerer lidt i Bertolaccis fremtid. Pasalic blir foretrukket og samtidig har Poli sneget sig foran i køen også på det seneste. Han er gledet noget væk fra start 11eren og jeg er lidt spændt på hvad man tænker sig at gøre med ham til sommer.
Skrevet af Great Milan
Klovnen Galliani har netop sat en stopper for Honda´s afgang til USA her og nu! "Honda bliver hos os til sommer". Det er simpelthen for tåbeligt, når han aldrig bliver brugt alligevel. Manden er jo færdig som fodboldspiller. Måske er Galliani blot ude på at straffe Honda, da han takkede nej til millioner ved et skifte til PL i januar.

Gazzetta´ens udgave af startformationen i morgen:

Donnarumma - Abate - Zapata - Paletta - Vangioni - Kucka - Sosa - Bertolacci - Susu - Bacca - Deulofeu

I dag fylder Donnarumma 18. Tillykke!!! Forhåbentlig slår han Maldini´s rekord i Milan trøjen. Knægten er guld værd.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeres trup er så tynd, at jeg godt kan forstå Galliani ikke vil af med endnu en spiller, uden mulighed for at hente en erstatning ind.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Jeg er ved at være alvorlig træt af de stribede fra Bergamo...
Skrevet af Lentini
Typisk når jeg slår tvivl om Bertolaccis fremtid i Milan, så melder Sky at han starter inde fremfor Pasalic mod Sassuolo. I øvrigt på en midtbane som yderligere er bestående af Kucka og Sosa.

Iflg Sky vælges Zapata fremfor Gomez da Romagnoli stadigvæk er ude med skade. Ellers ingen yderligere forandringer.

Tridenten i front er samme som sidst. Så gerne Bacca fik scoret så han er en del af løsningen istedet for en del af problemet uagtet at hans omgang med bolden er middelmådig. Syns dog den så bedre ud i sidste kamp.
Skrevet af Great Milan
I fodbold skal man aldrig forvente hjælp af andre klubber. Vi må bare gå på banen i morgen og vise, at vi er et bedre hold end Sassuolo. Længere er den sådan set ikke. Vi er en smule svækket, men vi har mere at spille for end de sort/grønne, som intet har at spille for udover æren. 3 point er et must!
Grande Milan!
annonce
0