Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg hader stadig Bacca, han skal blive skadet for resten af sæsonen.
Skrevet af Johnnyg0g0
Haha det er virkelig hårdt at se på.
Skrevet af Martinovic
Hvis Baccas atittude ikke var så pokkers irriterende at se på, så kunne jeg godt leve med, at han brænder chancer, men de to ting går ikke hånd i hånd. I hvert fald ikke hos mig.
Mojn do!
Skrevet af Johnnyg0g0
Slå nu den kamp ihjel
Skrevet af Pirlo21
@Fossa du er da godt nok for LAM at høre på... FØJ
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lapadula kan godt score på sine chancer.

Lapadula arbejder stenhårdt, jeg er helt enig i, at hvis Bacca havde god arbejdsmoral, så havde det været lettere at tilgive ham.
Skrevet af Fossa dei Leoni
@Pirlo21: Nej, jeg er ikke lam at hører på. Bacca er selv udenom det, hvis ikke han scorer, så må han arbejde hårdt. Det gør han på ingen måder.
Skrevet af Pirlo21
@Fossa vil du bare gerne udstille dig selv?? For det gør du lige nu... i den grad!!
Skrevet af Pirlo21
Dommeren er helt væk, håber han i den grad får en påtale efter sådan en elendig kamp. FØJ

Fortjent sejr. Vi var bedst, da vi kom igang. Bacca skulle have scoret hattrick i dag og det ligner ham ikke at misse så store chancer. Men stadig flot han bliver ved at komme til chancer og får scoret det afgørende mål.
Forsvaret så også fint ud, ja selv vores venstre back gjorde det fornuftigt.
Midten blev bedre og bedre som kampen skred frem, fint at Locatelli startede ind efter en del kampe på bænken - Berto er godt nok temmelig irriterende til tider, fordi han er så teatralsk. Men jeg syntes han gør det godt og fylder faktisk helt ok defensivt og er rigtig god med bold. Sosa spillede også en godkendt kamp.
Sosu skade var en stor bet, forhåbentlig er han klar mod Juve eller tæt efter. Hans afløser imponerede mig på ingen måde, godt nok fik han tilkæmpet sig et straffespark. Men jeg er overrasket over han ikke er bedre mand mod mand, lykkes ikke med meget - men kæmpede dog godt.
Deulofeu gør igen i dag mange gode ting, skulle dog ha scoret til sidst - men fin kamp alt i alt og sikke en fart.
Vigtige 3 point, som gør at vi ved at vi stadig lever i kampen om EL selvom vi skulle gå hen og tabe mod Juve næste weekend.

Lad os håbe nogle af vores konkurrenter smider points imorgen. Forsat god weekend.
Skrevet af Fossa dei Leoni
@Pirlo21: Modsætning til dig, så har jeg i hele 2017 kaldt på en bænkning af Bacca. Idag gjorde han sig ikke selv bedre, han skulle mindst havde scoret fire mål, og det er på trods, af at han laver to kasser. Det ene mål var dog mere held end kynisk afslutning.

Idag er mere held end forstand, at han ikke kostede os sejren. Bacca er alligevel væk til sommer.
Skrevet af Pirlo21
@Fossa jeg har intet imod du sviner Bacca, men at skrive at du ønsker han kommer galt afsted og er ude resten af sæsonen.... kom nu lige, hvor gammel er du?? Kvalmende retorik.

Lad os lukke den her.
Glæde os over de 3 fortjente points.
Skrevet af Great Milan
"Fossa jeg har intet imod du sviner Bacca, men at skrive at du ønsker han kommer galt afsted og er ude resten af sæsonen.... kom nu lige, hvor gammel er du?? Kvalmende retorik."

Kan kun være enig med Pirlo her. Man kan ikke tillade sig at ønske en af sine egne spillere komme galt afsted. Det er simpelthen ikke en Milan fan værdigt. Uanset hvor meget vi kan tillade os at kritisere Bacca, så skal vi huske på, at han både sidste år og i år er vores mest scorende spiller. Han er ikke en Aguero, men han gør det nu ganske udmærket hans målsnit taget i betragtning på et middelmådigt Milan mandskab.

Er ovenud glad for de 3 point i går. Vi nærmer os vores mål = EL plads. Nu gælder det Juventus kampen.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg var over emotionel.

Bacca skal selvfølgelig ikke skades, men bænkes for resten af sæsonen.

Jeg har ret til at være frustreret, når han tydeligvis har fået penge af Chievo til at tabe kampen for os.

Chievo kampen var så vigtig, da vi taber på fredag, og Inter bare kører derud af.
Skrevet af Bosse1983
Jeg har ret til at være frustreret, når han tydeligvis har fået penge af Chievo til at tabe kampen for os.

Så må vi håbe at Chievo gemte kvitteringen, så de kan få pengene tilbage. Bacca er meget uheldig, når bolden to gange rikochetterer af ham og i mål.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Jeg ville ikke sætte Bacca på bænken. Nu laver han mål – i går skulle han jo faktisk lave 5 mål. Rettelig kan man kritisere effektiviteten deraf, men jeg forholder mig mere til at han rent faktisk kommer frem til chancerne nu. Det har han ikke gjort i lange perioder, hvor det har været en ussel omgang.

Derudover har jeg heller ikke den store tro på Lapadula. Fint nok, fansene kan lide hans dedikation og arbejdsraseri. For mig mangler han niveau, er uren og laver ekstremt mange kluntede frispark. Nede med et mål, og med brug for kaos fremme, er han en mulighed, men ellers ikke imø.

Det var godt at se Romagnoli igen med sit rolige afspil. Selv Vangioni svingede sig op på en habil kamp, uden alt for mange fejlpositioneringer.

Ocampos kan pisse mig lidt af – Montella har fuldstændig ret når han siger at Ocampos lægger for meget vægt på teknikken i sit spil. Jeg har svært ved at forstå at en mand på 1.87, og med en synlig fysik ikke bruger den mere end tilfældet er – han kunne godt bruge lidt af den ukuelige power Kevin Prince havde i sine velmagtsdage. I stedet skal det se lidt smart ud hver gang. Montella blev da også tydeligt irriteret da Ocampos forsøgte en tunnel lige foran selvsamme Montella. Der mangler noget konsekvens og slutprodukt hos Ocampos.

Man kan sige at vi tog et par lottokuponer i vinterens vindue; Deulofeu og Ocampos. Hidtil har førstnævnte været en jackpot. Han er her, der og alle vegne, og tager rent faktisk også sine defensive løb til ug, bolle og slange. Sidstnævnte mangler endnu at forløse sit spil noget mere.

Jeg hæfter mig igen ved vores farlighed på dødbolde. Sosa slår dem sgu herligt derude fra, og i går kapitaliserede vi endnu engang af det. Han har en lækker fod til tider. Den bold han smider frem til Bacca kort efter 2-1, som sidder lige i skeen men hvor Bacca sparker over, er decideret verdensklasse, da han selv er i sprint fremover banen.

Sosas opblomstring samt Deulofeus tilkomst har imo været ganske kraftigt medvirkende til at vi offensivt ser bedre ud end længe.

Derimod behager det mig ikke så meget, at vi indkasserer så mange kontrastød foran 2-1, som tilfældet var. Der kunne jeg godt ønske mere koldblodighed, i stedet for at vi sætter det for meget på spil. Men nuvel – på daværende tidspunkt havde vi Deulofeu, Ocampos, Bacca og Lapadula inde, så det er måske ikke så underligt. Der blev lukket definitivt ned med introduktionen af Kucka.

MoM: Carlos Bacca.

Next Up: Juventus Stadium – interessant.
Skrevet af Lentini
Jeg kan godt blive en lille smule ærgerlig når jeg tænker tilbage på hvor dyr Udinese-kampen blev for os. Ikke bare et tosset nederlag hvor matchvinderen skulle være udvist sekunder forinden, for en svinestreg på De Sciglio. Men også med tanke på Jacks skade.

Jeg gad sgu godt at se Jack på den 8er Bertolacci har for nuværende, med Deulofeu og Suso på kanterne. Så vil vi pludselig have tre spillere omkring Bacca som både er målfarlige, teknisk dygtige, kan spille i små rum, har fart og indeholder assistsspillet.

Bertolacci gør det ikke dårligt. Jack er bare det bedre.

Nå ja - så ville jeg naturligvis også bytte rollerne på Sosa og Locatelli. Men ja, det får jeg sgu nok ikke min vilje med med tanke på at Montella ser Locatellis kvaliteter anderledes.
Skrevet af Great Milan
Montella er langsom til at finde ud af, hvor på banen hans spillere bedst egnet til at spille. Ydermere er han utrolig langsom til at finde ud af, hvem der rent faktisk bør spille, og hvem der absolut ikke bør spille. Det tog ham så vidt jeg husker 8 kampe at finde ud af, at Pasalic ikke yder en pind på banen hverken fremadrettet eller bagtil. Men om ikke andet, så fandt han da ud af det til sidst - at Pasalic ikke er andet end en Chelsea reserve, der blot bør sidde på bænken og varme den for de trætte Milan spillere.

Har altid sagt, at Sosa bør spille en mere fri rolle. Lad Locatelli spille 6´eren og Sosa op på 8´eren. Kucka på den sidste plads på midtbanen og Bertolacci ud på bænken foran alle de andre midtbanespillere, som vi har til rådighed p.t.

Ja, Montella er langsom, men han har gjort fremskridt.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Det kunne nu være interessant at se Locatelli som 8´er. Han er løbestærk og har et godt skud. Sosa har været god som 6´er.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bertolacci gør det godt.

Bertolacci-Sosa-Kucka på midten.

Bacca har ganske vist scoret to mål, men Lapadula arbejder stenhårdt, men Bacca er (var) mere kynisk, så vil man hellere ha en, som skal bruge en chance eller en arbejdshest, som arbejder stenhårdt.

Lige lidt hjælper det: Delefeou er vores vigtigste offensive es i kontra fasen, og vores forsvar holder ikke et Juventus hold fra fadet.
annonce
0