Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Det må tiden vise, når klubben bliver solgt. Først da ved vi, hvor mange penge vi har at gøre med.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Det svarer jo slet ikke på spørgsmålet.

Virkeligheden er at Berlusconi stiller nogle krav til en potentiel køber, som er yderst atypiske (for nu at sige det mildt). Al logik siger at det kan have en afskrækkende effekt på investorer og at vi dermed indskrænker vores muligheder for at finde den "rigtige" køber.

Selvfølgelig skal man glæde sig over at Berlusconi er selektiv med en køber, så vi ikke ender med en Thohir. Men når det er sagt, så er det faktisk rimeligt vildt at han afkræver et specifikt beløb til investeringer.

Når dagen er omme, tror jeg desværre at det (igen) drejer sig om hans forfængelighed.

Man må også lige se på logikken i at nogen vil købe en fodboldklub som Milan. Som sagt kører vi pt med et driftunderskud og en evt. ny ejer har næppe tænkt sig at lade dette fortsætte. Dermed må der investeres for igen at gøre klubben attraktiv for sponsorer og ikke mindst spille med der hvor pengene er (læs: CL).

Jeg har stadig til gode at høre hvorfor du mener at det gavner klubben at "Berlusconi har fastsat nogle krav til nye købere, og dem skal der holdes ved."
Skrevet af Bishop
Jeg har nu svært ved at se at de krav som vi ved om, skulle være specielt afskrækkende for en seriøs køber. For en Tohir type er det selvfølgelig ikke nødvendigvis noget man har løst til at handle på. Men så har kravene jo også virket som ønsket.

Sagen er jo nok den at seriøse købere ikke bare hænger på træerne. Og med Milans nuværende forfatning så skal denne findes i Asien/Kina hvor Serie A og Milan har det største potentiale og navn.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rossoneri: Berlusconi ELSKER Milan og dog også hvad der er mere end godt. Men hvis du giver noget væk, som du virkelig elsker, så har du også bare at sørge for, at du giver det væk til en, som vil behandle det godt og varetage sig det.

Get it?
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Ja, nu har jeg desværre ikke siddet i en situation hvor jeg har opkøbt en fodboldklub. Men jeg mener ikke at der skal meget fantasi til at forestille sig at man som køber, ikke ønsker at dikteres af sælger.

Det er næppe et spørgsmål om pengene er der, men snarere om man vil binde sig til specifikke investeringer over tre år.

Investorer er sjældent fans og ser derfor på den bedste mulighed. At få stukket den slags ultimative krav i hovedet, er næppe noget der trækker attraktiviteten op.

Det er klart at Berlusconi gør klubben en kæmpe "tjeneste" ved at finde en køber der vurderes at have finansielle muskler til at genrejse klubben - men der er trods alt et stykke derfra og til at båndlægge investeringer for €320m.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Iiiih tak for den gennemgang. Jeg tillader lige at gentage mig selv. Du har STADIG ikke forklaret hvordan det kan være godt for klubben at der er en tvungen investering efter salget/købet på, i dette tilfælde, €320m.

At Berlusconi skal sælge til nogen som vil klubben det bedste, har intet med ovenstående at gøre.
Skrevet af Bishop
@Rosso

Det har jeg heller ikke, men at man ved salg/køb af virksomheder, som køber kan møde specielle krav fra sælger ved jeg pr erfaring er helt normal praksis. Om det er for at sikre sine medarbejdere, eller andet kommer så ud på et. Men at man kan møde forskellige krav er dog på ingen måde kontroversielt.

Når det kommer til Berlusconis krav, da er jeg ikke i stand til hverken at konkludere om de er enestående eller specielt kontroversielle, men for mig virker det ikke absurd at Berlusconi sætter nogle krav om at der bliver investeret i klubben fra købers side, således at denne ikke blot malker hvad der malkes kan og så tapper ud.

At man som seriøs køber bliver nød til, og forventes at investere ganske kraftigt for at vende skuden, synes også som en naturlig konsekvens af at overtage klubben, hvorfor at det i virkeligheden nok nærmere er spil for galleriet at der overhovedet er sådanne krav.

Med henblik til kravene, hvad er det så du hentyder til, når du skriver at de er bundet til "specifikke" investeringer. Mig bekendt er det da et rimeligt løst formuleret krav, der f.eks. ikke er bundet til tansfers eller lignende, hvorfor det igen ikke er noget der burde afskrække en seriøs køber.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Der er selvklart ikke noget odiøst i at overtage forpligtelser. Det kunne være byggeri, aftaler der skal effektures m.m.
Men det er, mig bekendt, yderst usædvanligt at man fremsætter krav til en køber om dennes strategiske udvikling af en virksomhed efter salget er gennemført.

De specifikke investeringer der er tale om i denne "sag", er investeringer på €320m over tre år, hvoraf de €100m skulle være direkte øremærket transfers i første vindue.

Helt isoleret set, er det naturligvis ganske fint for klubben.

Det er dog ikke det der er anken. Klubben er pt i en yderst kritisk situation, hvor økonomien ikke hænger sammen. Det betyder at vi må gå for resterne fra de riges bord på transfermarkedet og med høj sandsynlighed også sige farvel til de spillere som holdet skal bygges op omkring.
Jeg får deciderede opkastreflekser ved tanken om endnu et vindue a la de to foregående.

Det er klart for enhver at Donnarumma har en stor fed djævel siddende på sin ene skulder - og han råber rigtigt højt. Men det er jo egentlig forståeligt nok at Donnarumma også ønsker at være en del af et hold hvor han kan vinde titler.

Suso er helt sikkert også et varmt navn rundt omkring i Europa. Til vores held, synes han dog at have en stor loyalitet til klubben. MEN, når regnskabet ikke går op, ved vi alle hvad der sker. Og hvis man skulle have glemt det, kan man bare spørge Kaká, Zlatan og Thiago Silva.

Dertil kommer en række spillere som også er interessante for andre klubber - først og fremmest Romagnoli, Locatelli, De Scigio (som vi ikke kan få meget for hvis han ikke vil forlænge) og Bonaventura.

Med andre ord, så har vi desperat brug for penge udefra. Og jeg antager at vi må være enige om at den slags krav ikke ligefrem er noget der gør klubben mere attraktiv for en potentiel køber.
Tiden er desværre bare ikke til den slags ultimative krav - beggars can´t be choosers.
Skrevet af Great Milan
Dårlig nyhed: Abate er ude resten af sæsonen. Hans øjenskade som han pådrog sig mod Sassuolo kræver en længere omgang på sidelinjen. Dette er ekstrem dårlig nyt for Milan.

God nyhed: Montolivo er begyndt at træne sammen med resten af holdet igen efter hans korsbåndsskade.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Det som undre mig omkring den fremtidige investering er hvordan man er nået frem til de 320mio. Hvorfor lige det beløb? Hvorfor er fx 200 ikke nok? Eller hvorfor skal det ikke være 500mio istedet? Hvorfor lige 320mio?

Fordi så vidt jeg husker så var det en meget bred betegnelse, noget a la ´investeringer omkring holdet´ eller lignende, som ikke entydigt pegede på mercatoen, selvom jeg tror det har været Silvios oprindelige tanke på det punkt.

Ift alle de teorier og vrede der var i kølvandet på Juventus-kampen, så er det lidt sjovt at læse at VAR systemet omkring straffespark igår blev anvendt i en U16-landskamp, hvor der først blev dømt straffespark, men at det efterfølgende blev korrigeret fordi slowoptagelserne viste en minimal offside. Iflg Roberto Rosetti tog seancen 14sek at kigge igennem, hvorefter spillet blev genoptaget.

Men mon ikke at selv hvis VAR-systemet blir indført vil aviserne opfinder nye konspirationer omkring manipuleret video-optagelse etc. Det er trods alt Italien.
Skrevet af Bishop
Rosso

Nu skriver du "strategisk udvikling" igen synes jeg at du bruger en forfejlett formulering for at fremme dit argument. Mig bekendt er der ikke en stratetisk plan hvori at det er beskrevet prcis hvorledese investeringen skal placeres, at der måske skal øremærkes en del til transfers kan næppe kategoriseres som en strategi.

Jeg er med på at man ikke er i en position hvor man kan stille urimelige krav, men det er det jo heller ikke. Hvis ikke der bliver investeret 320 mio. Over de næste 3 år og minimum 100 mio i transfermarkedet så er det jo en dødsejler uanset. Jeg ser det som helt utænkeligt at en ny ejer ikke investere et sådan beløb, uanset krav eller ej, hvorfor jeg heller ikke mener at kravet er er nævneværdigt problem.

Ja Vi har desperat brug for penge, og meget gerne mere end 100 mio om året ser vi på det store billede med stadion og transfers, mindre vi jo ikke gøre fra eller til.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Ja, der er vi så uenige. Jeg mener at der blot pga beløbets størrelse er tale om en strategisk investering. Lad os lige huske på at vi taler 40% af den samlede købssum.
Investeringer (i hvert fald af den størrelsesorden) i spillertrup og "infrastruktur" (som man må tolke som stadion, træningsanlæg, ungdomsakademi m.m.) er vel netop et led i den strategiske udvikling af klubben.

Jeg synes min pointe går lidt tabt her - måske jeg er for dårlig tila t formulere mig...

Vi skal være taknemmelige for hvis Berlusconi overgiver tøjlerne til nye ejere der er parat til at bringe klubben tilbage til tidligere storhed - og som selvfølgelig har "musklerne" til det.
Skal man tage et eksempel fra bysbørnene, så skal vi ønske os Suning fremfor Thohir.

Men diskussionen opstod ved at @Fossa og jeg talte om hvorvidt dette var for klubbens bedste. Det mente han det var - jeg er uenig.

Min egen logiske konklusion er at et sådant krav ikke gør det lettere at finde en investor. Som @Lentini tidligere skrev, så har Suning fx også kig på Milan og det er nok et typisk billede at investorer ser på mere end én klub.
Med klubbens nuværende situation in mente, mener jeg faktisk at Berlusconi ville gøre klubben en stor tjeneste ved at være en smule mere fleksibel, hvis det dermed betød at man hurtigere kunne gennemføre et salg.

Det er jo en besynderlig begrænsning af ens ejerskab at man fx har comitted sig til at bruge €100m i første vindue. Hvad hvis man kan opgradere truppen så den lever op til både trænerens og den sportlige ledelses ønsker, for €80m?
Jeg så en interessant artikel den anden dag, der opgjorde at det hold vi stillede med mod Genoa, havde kostet €22m tilsammen!

Man kan vel også nemt forestille sig at købere, vil se det som et hak i stoltheden at skulle finde sig i at blive dikteret af en afgående ejer.

Det vigtigste for klubbens fremtid på den korte bane, er at vi bliver solgt. Konsekvensen af at dette ikke skulle ske, er langt mere vidtrækkende end om vi bruger €100m eller €80m i næste vindue.
Skrevet af Bishop
Nu skal de næste ti sider helst ikke gå med at diskutere hvad man ligger i startegi :) At der skal investeres 320 mio over de næste 3 år vil selvfølgelig indgå i en overordnet strategi. Men som nævnt tidligere så mener jeg ikke at at kan være afskrækkende i sig selv for en køber, ikke en sådan køber vi leder efter i hvert fald.

Så nej jeg tror ikke at det er det der er problemet når det handler om at få en ny ejer ind.

Men det vil da være fint med mig hvis Berlusconi fjerner kravene, og så tager det internt med de nye ejere. Men ser man på hvordan handlen er gået ind til videre med kineserne, så tænker jeg sgu egentlig at det er ok at der stilles nogle krav til nye købere, da de agere yderst ugennemskueligt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Mit Milan hjerte kan ikke klarer at skulle se De Sciglio og Donnarumma i Juventus.
Skrevet af Great Milan
Fossa, synes du skal være helt rolig omkring Donna. Han bliver i Milan. De Sciglio er ikke værd at tude over. Var han en rigtig Milanista, ville han ikke skifte til luder klubben. Han har selv valgt det, og derfor skal han bare skride! Længere er den sådan set ikke.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Milan kan købe Musacchio for 18 mil Euro. Spilleren forlanger 3 mil Euro i løn om året. Forhandlingerne fortsætter.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Milan kan hente Dan Eggen på en fri transfer.
Skrevet af Great Milan
Vores bedste forsvarsspiller so far i indeværende sæson, Paletta og hans agent er i forhandlinger om en forlængelse af hans kontrakt. Det vil være helt på sin plads eftersom han har reddet vores røv i fællesskab med Donnarumma i flere kampe. Suso forlænger også meget snart. Så mangler vi bare at Donnarumma forlænger. Det ser fornuftigt ud for Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Vi modtog jo som bekendt 20 mil Euro forleden. I dag har vi så modtaget yderligere 30 mil Euro. I alt har vi nu modtaget 250 mil Euro fra SES. Det går fremad. Ganske udmærket.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Det du skriver er, sædvanen tro, fuldstændig uden forståelse og substans.

Hvordan i al verden er det noget "ganske udmærket" ved at SES skulle have betalt €100m i fredags og at der kun er kommet samlet set €50m af dem her en uge efter?
Man skulle jo fandme tro at Yonghong Li havde været i Brugsen og veksle flasker for at få lidt afsted.

Og hvad siger det om det fremtiden såfremt SES faktisk skulle finde pengene til købet? Den konstellation der var bag SES og som skulle sikre Milans fremtid, er forsvundet. Den eksisterer kort og godt ikke. Tilbage er kun Yonghong Li der, hvis man skal tro Forbes, er god for "sølle" $550m - eller med andre ord ca. 7% af Berlusconis formue.
Det er en katastrofe for Milan!!

Såfremt denne handel rent faktisk skulle gå igennem, vil Yonghong Li kun have ét for øje. At sælge klubben igen til højstbydende. Og her er der ingen kærlighed til klubben eller andre sentimaliteter.

At du kan se noget som helst positivt i dette, kan udelukkende skyldes manglende forståelse og/eller viden.
annonce
0