Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
"Ganske udmærket"?! ´Vi´ som i ´Berlusconi og dig´ eller hvordan?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vel ikke klubben Milan der ser krone ét af de her deposita, vel? Det er vel kun godt for Berlusconi og ingen andre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Korrekt - det er udelukkende betaling til Fininvest. Det er ikke penge som bliver geninvesteret i klubben såfremt aftalen falder sammen. Eller jeg besidder ikke den fantasi til at tro det. Skulle aftalen falde sammen er der skat af de 250mio, årsregnskabet med kæmpe minus samt drift for dette års hold som skal betales.

Det som man har afventet i denne omgang er hvorvidt Li Hongyong ville smide de 100mio, fordi det blev betragtet som alt eller intet. Smed han 100mio ville opfattelsen være at han har garantierne liggende for at købe hele klubben pga den kontrakt som han ville blive bundet på. Ingen tror rigtig på at ham ville tage det gamble at stå ude med 300mio EUR uden at have garantierne klar i baglandet.

Smed han ikke de 100mio ville det modsat, naturligvis, betyde at han ikke ville kun stille det resterende beløb til rådighed.

Nu smider han så halvdelen. Og ja, jeg ved ikke rigtig hvordan man skal analysere på det, fordi jeg havde forventet et alt eller intet scenarie. Nu blev det så med en fod i mål, men kommer den anden med?

Samtidig skal man også forstå at fonden har skiftet nationalitet, og går via off-shore accounts, hvorfor de involverede pånær Li Hongyong, har skiftet status fra investor til "låner". Men det er dem, og ikke Li Hongyong som sikrer likviditeten. Det er en vigtig pointe.

Handlen foregår også på dårligst mulige tidspunkt idet Kina har skåret 90% ned for udenlandske investeringer i den brede branchebetegnelser hvori et køb af Milan ligger. Det er den hurdle som for Li´s samarbejdspartner gør det meget besværligt at få midlerne ud af landet.

Samtidig havde den kinesiske regering også held med at "true" CCB så meget at de trak sig. De stod for 150mio EUR i den samlede investering. Immervæk lidt af et hul. Og det var det som blokkede købet i starten af marts.
Skrevet af Rossoneri
Jeg vil påstå at Berlusconi slet ikke kan kanalisere pengene over i klubben - i hvert fald ikke uden sanktioner fra FFP. Det ville jo være et direkte indskud fra ejeren - eller økonomisk doping - som de ynder at kalde det.

Det er svært at vide om klubben ryger til Yonghong Li - synes ikke længere det giver mening at tale om SES som et konsortium. Det er jo reelt bare ham.

Hvad jeg anser som 100% sikkert, er at samme Yonghong Li ikke tænker at skulle drive klubben. Jeg formoder at han er ude i en redningsaktion af de penge han allerede har investeret samt den bod (10% af købssummen) som skal falde hvis han ikke formår at gennemføre handelen.

I praksis giver det mening at købe klubben og satse på at sælge den igen for et beløb over €570m (jeg mener at købssummen er €820m). Og i virkeligheden €488, hvis man medregner den bod der skal falde ved et fejlslagent køb. Dermed vil alt derover være en formindskelse af de €250m / €332m (afhængigt af hvordan man ser på det) som han ellers han skyde en hvid pil efter lige nu.
Skrevet af Rossoneri
Sorry - prisen er opgjort til €740m, hvilket gør ovenstående regnestykke lidt anderledes. Men pointen består.
Skrevet af Bishop
FFP er det overhovedet npget at bekymre sig om længere? Vores "venner" i den anden del af Milano ser da ikke ud til give en fuck?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Rossonero

Jo, ser du.. jeg er ikke så panisk angst som dig og flere andre herinde på grund af denne handel! Jeg tager det ganske stille og roligt. Milan er ved at blive solgt, og pengene kommer ind. Ikke som aftalt men de kommer ind. Ergo så viser SES, at de gerne vil det her. Så længe Milan ikke stopper hele handelen, så er det fint med mig, at der kommer lidt penge ind her og der. I øvrigt er jeg ikke nervøs for (som visse andre), at pengene kommer ind i rater. Er den feset ind? Eller skal jeg skære det ud i pap?

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Rosso,

Faktisk overstiger handlen en milliard euro. Du har glemt forretningsplanen, som er bindende på de 320mio. 220mio for gæld og 520 for selve klubben.

Skrevet af Great Milan
Det seneste der er skrevet i de italienske aviser er følgende:

Den 14. april skal handelen være endelig på plads. Er den ikke det, vil Milan trække sig ud af handelen. Dette betyder, at vi igen er herre over evt. nye køb/salg af spillere, forlænge kontrakter osv. fra den 14. april. 3 uger 3 sølle uger til en evt. lukning af denne handel. Indtil da kan jeg ikke se, hvad der er at diskutere og brokke sig over. Den ligger ligesom der, hvor den ligger nu. Det er trods alt en aftale, der er indgået mellem SES og Milan. Går det hele i vasken, må vi tage den derfra. Ingen grund til at male fanden på væggen HER OG NU! Om 3 uger er vi alle lidt klogere.

Lige nu vil jeg læne mig tilbage og nyde vores placering i tabellen. Vi har ét mål, og det er at få den EL billet. Vi har et ekstremt let program tilbage, så det ser lovende ud.

Nu skal Italien - Albanien nydes!
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Best case scenario: Vi bliver opkøbt af nogle andre. Jeg tror bare ikke på de her ejere, og jeg er bange for, at de kan fucke klubben mere op.
Skrevet af Rossoneri
@GM
Man ved jo ikke helt om man skal græde eller grine.

Jeg har virkeligt svært ved at begribe hvordan man kan frasige sig enhver form for fornuft, forståelse og realitetssans. Og som om det ikke skulle være nok, så føler du gudhjælpemig behov for at fortsætte din virklighedsfjerne vrøvlen, til trods for at du gentagne gange bliver gjort opmærksom på virkeligheden.

Du minder mig om en karakter lars Hjortshøj havde i Casper og Mandrilaftalen, hvor han opfatter verden fuldstændig anderledes end alle andre.
Det er vel nærmest den mest "logiske" forklaring jeg kan komme med.
Skrevet af Great Milan
Rossonero

Endnu en af de der tåber der tuder, når de læser noget de ikke bryder sig om. For så derefter at blive personlig, angriber og sviner mod dabattøren.

Et godt råd til dig: Ignorér mine indlæg. Eller giv dig til at tude hver gang du læser et nyt indlæg fra mig.

Jeg vil hellere være optimist og nyde det gode, der sker i og omkring Milan fremfor at male fanden på væggen, være negativ og tude over noget, som IKKE engang ER SKET! Tåbeligt!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Det er svært at konkludere på, om SES eller Li Hongyong er de forkerte ejere af Milan.

Det jeg har læst mig frem til igennem denne ekstreme proces, er at den suverænt største hurdle er at få midlerne frigivet til selve købet. Det er dét, som om og om igen gør det besværligt for SES. Som jeg har forstået det, er det en anden verden, når købet er gennemført. Når/Hvis det sker skulle jerngrebet fra det kinesiske styre løsne, hvorfor SES/Li Hongyong vil kunne manøvrere meget lettere rundt sammen med sine samarbejdspartnere, som bl.a. tæller Huarong. Og Huarong er altså ikke småbørn - og det er så bare én af 3-4 "investorer".

Men det er en naturlig reaktion at være skeptisk, fordi det er langt størstedelen af fangruppen. Det kan man vel næppe fortænke nogen i med de enorme udsving kurven har haft igennem de snart 3(!) år salgsprocessen af Milan har foregået.
Skrevet af Flying Dutchman
@ GM

Med al mulig respekt, men jeg tror altså ikke, du har forstået sagens kerne her.

For det første er det der sker lige nu ikke godt for Milan. Disse deposita ryger direkte i Berlusconi´s i forvejen bugnende lomme, og selvom man selvfølgelig aldrig skal sige aldrig, så kunne jeg ikke forestille mig, at bare en brøkdel finder vej til AC Milan S. p. A..

Endvidere er jeg, ligesom Lentini, også meget forundret over drejningen, denne sag har taget. Det må efterhånden være tydeligt, at "SES" består af en enkel aktør, der har mistet mange i baglandet og som ikke på egen hånd er i nærheden af at have råd til den pris, Berlusconi vil have. Tilføj dertil Kina´s stramninger på investeringer i udlandet, og så har man altså en handel, der ser ud til at være faldet fra hinanden. At Li så stadigvæk betaler halvdelen af det tredje (?) depositum, er et absurd manøvre, som hverken kan tolkes positivt eller negativt.

EDIT: Jeg tager dog lige det forbehold, at også jeg kan have misforstået nogle elementer i den her noget kringlede sag.

Hvis jeg lige skulle låne R.A.C.´s sølvpapirshat, så er det lige før, der bliver vasket penge for hvert depositum. Men heldigvis abonnerer jeg ikke på den slags...

Så nej, det er ikke positivt for Milan, hverken at der endnu engang betales et depositum - da det ikke gavner Milan på nogen måde - ej heller som manøvre i endnu en omgang forhandlinger, for jeg kan vitterligt ikke se, hvordan SES og Li skal få styr på det her i tide.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

Fair nok at du ikke tror, at Berlusconi vil sørge for (på den ene eller den anden måde) at få smidt nogle penge i Milan. Jeg tror så det omvendte. Igen så hviler du ligesom de andre på, hvad du tror, og hvad du regner med. Der er ingen der siger, at de penge vi allerede har fået, ikke kommer til at gavne Milan i den sidste ende. Kan godt være, at pengene går direkte til Fininvest, men jeg er overbevist om, at Silvio nok skal få dem i Milan "kassen" på den ene eller anden måde. Måske ikke lige det hele men det meste så. Det er trods alt ham der ejer klubben, så han kan jo bare bruge penge på Milan af andre veje og så have de 250 mil Euro til gode hos Fininvest.

Naturligvis er jeg ligesom alle andre Milan fans skeptisk (en smule) omkring denne handel, men jeg tror den går igennem, og jeg bekymre mig ikke over, at der bliver betalt i rater. Så længe pengene kommer ind, og Milan snart bliver solgt, så er jeg en glad og tilfreds Milan fan. Synes absolut ikke, der er grund til at være så negativ og se så sort på det, som mange herinde gør. Berlusconi lader ikke Milan i stikken! Det er jeg ovenud overbevist om. Han skal nok få Milan på ret køl. Om det så bliver SES, en anden potentiel køber eller ham selv, så skal Milan nok blive mægtige igen inden længe.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Kan godt være, at pengene går direkte til Fininvest, men jeg er overbevist om, at Silvio nok skal få dem i Milan "kassen" på den ene eller anden måde.

Forklar hvad der får dig til at tænke dette. Kunne være interessant hvis du bare kunne komme med én eneste indikation af at dette ville ske.
Berlusconi har i tre år forsøgt at sælge klubben, så det er endog yderst svært at se en logisk årsag til at skulle pumpe penge i en klub man er ved at sælge.
Men lad os endelig høre....Du tilbød jo tidligere at "skære det ud i pap". Jeg venter i spænding.

Det er trods alt ham der ejer klubben, så han kan jo bare bruge penge på Milan af andre veje og så have de 250 mil Euro til gode hos Fininvest.

Allerede sidste sæson var vi i strid med FFP og Barbara måtte spille højt spil i hendes forhandlinger med føromtalte instans.
FFPs regler forbyder en ejer at indskyde penge - de omtaler det som "finansiel doping". Jeg er spændt på at høre din forklaring på hvordan Berlusconi "bare kan bruge penge på Milan af andre veje". Igen er jeg spændt på din udredning - omend jeg, med historien i hånden, ikke holder vejret i håbet om et svar fra dig.

Om det så bliver SES, en anden potentiel køber eller ham selv, så skal Milan nok blive mægtige igen inden længe.

SES består nu af én person - Yonghong Li - der med sin formue på 7% af Berlusconis, aldrig har været tænkt som en primær investor, men som et samlingspunkt for for den gruppe, der nu er opløst.
Hvad gør at du tror at Berlusconi selv kan drive klubben, når han selv gang på gang har sagt at han ikke har midlerne til det?
Jeg ser gerne at du bakker dit udsagn op.
Skrevet af Flying Dutchman
Til dit første afsnit: kort sagt: nej, det kan han ikke, da det strider imod FFP´s reguleringer.

Til dit andet afsnit, så kan hverken du eller jeg spå om fremtiden. Men nu reageres der også på dine udsagn om, at det er godt for Milan, der endnu engang betales et halvt depositum. Det er det jo ingenlunde - tværtom. For, som skrevet, så får Milan ikke noget ud af disse, mens hele forløbet også tyder på, at SES ikke har styr på deres. Der bør i skrivende stund ikke være grund til positivitet.

Såfremt der her om et par måneder dukker en seriøs køber forbi, så ser det straks anderledes ud. Men også her må du væbne dig med tålmodighed. Som jeg tidligere har skrevet til dig, så er det først nu, 3,5 år efter Moratti solgte til Thohir, og et salg videre, at Inter kan begynde at ane fremgang på spillerfronten - og vi balancerer stadigvæk på knivsæggen, hvad angår FFP. Så pas nu på med ikke at blive for glad, når det endelig lykkes Berlusconi at sælge klubben videre til en forsvarlig ny ejer. Disse processer tager tid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

"Til dit første afsnit: kort sagt: nej, det kan han ikke, da det strider imod FFP´s reguleringer."

Det er jeg udmærket klar over, men jeg skriver også "på den ene eller anden måde". Altså af andre veje.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jeg udmærket klar over, men jeg skriver også "på den ene eller anden måde". Altså af andre veje.

Glem det. Det opdages. Og så risikerer Berlusconi, udover at være i karambolage med FFP, også lige pludselig at komme i Guardia di Finanza´s søgelys. At kanalisere større beløb ind i en virksomhed ad omveje, for at omgå nogle reguleringer, kalder bedrageri.

Desuden synes jeg, du skal forholde dig til Rosso´s indlæg. Hvorfor skulle Berlusconi pumpe flere millioner i noget, han forsøger at sælge? Hvis du skal sælge din bil, så sætter du vel heller ikke først et nyt stereoanlæg i og smækker nogle nye fælger på, vel? De deposita er til Fininvest og Fininvest alene og skal sikre Berlusconi´s fremtid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Med andre ord FD så kan jeg ikke se en bedre udvej end at sidde og vente på den endelige afgørelse - om Milan bliver solgt eller ikke. Synes absolut ikke der er grund til at sidde herinde og skrive side op og side ned omkring denne mulige handel. Det fører ingen steder hen, da ingen af os herinde ved, hvad der vil ske den 14. april. Derfor kan jeg vitterlig ikke se nogen grund til at diskuterer, hvor vidt SES er den rigtige køber. Om Milan bliver solgt eller ej. Det finder vi først ud af den 14. april, som er den dato parterne er blevet enige om.

Det jeg ser frem til i nærmeste fremtid er, om de resterende 50 mil Euro. kommer ind i løbet af denne uge som lovet. Alt det andet bekymrer jeg mig om, når tiden er inde.

Til dig Rossonero, du har forspildt din chance hos mig. JEG skriver ikke til folk, som er angribende og sviner folk til herinde, blot fordi de (DU) ikke kan li at læse det andre (jeg) skriver. Du er ikke en debattør men mere en provokatør, og dem vil jeg næppe spilde min tid på.

FD lad os se, hvad der kommer til at ske de kommende dage og de 50 mil. Euro. Alt andet der ikke er aktuelt her og nu, vil jeg ikke spilde min tid på. Hvis og så fremt Milan ikke bliver solgt, kan du stille mig det samme spørgsmål igen, og jeg skal svare dig. Jeg bruger generelt ikke tid på, noget der ikke finder sted/har fundet sted. Gider ikke alt det der hvis og hvis og hvis... Sker det, så kan vi tage den derfra. Godnat.
Grande Milan!
annonce
0